Työ tekijäänsä kiittää!

Tsemppiä uuteen viikkoon! Muistakaahan tuo otsikko, että työ tekijäänsä kiittää ;)
Näihin tunnelmiin lähden salille vääntään rautaa!
 
Kannustan vielä kaikkia ottamaan niitä ”läskikuvia”, ne on suurta hupia myöhemmin vaikka niitä ei huvittais ottaa! Kuntokuvia voi aloittaa ottamaan myös kesken projektin, sillä koskaan ei oo liian myöhäistä :)
Tässä vielä yksi tänään tehty kollaasi uusille lukijoille ja miksi ei vanhoillekin :) Muistutus että ei ne munkaan lähtökohdat olleet mitkään rapsakat toisen lapsen syntymän jälkeen… Mutta getting there ja työ jatkuu ;)
 
tää on omistettu kaikille kengurupussi-kohtalotovereille…
 
 
Ja sit kaikille mammoille ja muille kiinnostuneille:
 
Alona perusti facebookkiin FitMom Team -nimisen yhteisön jossa oon itsekin mukana. Siellä halutaan kannustaa äitejä muutokseen ja paremman vartalon tavoitteluun. Yhteisössä äidit voivat jakaa ennen&jälkeen kuviaan. Mukana on esimerkiksi fitnesskisaajia, sillä he haluavat näyttää, että ovat ihan todellisia ihmisiä ja äitejäkin. Huikeita kuvia, tarinoita ja tsemppausta yhdessä :) 
 
Täältä pääset tykkäämään FitMom Teamista <3 Tervetuloa mukaan!
Anna

59 vastausta artikkeliin “Työ tekijäänsä kiittää!”

 1. On toi muutos kyllä vaan niin mahtava!

  Ja löysinki tuon Fitmom teamin jo aamulla ja tykkäilin siitä jo :) Mielenkiintosta seurata muiden taivalta kohti tavotteitaan, motivoi kyllä hirveesti itteäniki ku näkee miten muut onnistuu.

 2. Toi sun muutos on kyllä ihan jäätävä! Hienoa työtä oot tehny ja tulet eteenpäinkin tekemään! Tsemppiä kovasti myös ”koulutiellä” :)

 3. Oot vaan Anna niin huikea!! Muutos on aivan upea ja moni voi sinusta kyllä mallia ottaa :)

  Postasin itsekin tänään ensimmäisen kehityskuvan ever :D Kun oma silmä vihdoinkin jotain näki :D

  Näillä eväillä on hyvä lähteä uuteen viikkoon! Tsemppiä sinullekin! :)

 4. KIITOS tuosta mahakuvastasi. Mulla on samanlainen vielä vaan vaikka -10kg ja fitfarmin oppeja puoli vuotta takana. Eikö tämä lähde koskaan! Tämä siis päällimmäisenä ajatuksena. Mutta nyt kun näin sun kuvasi niin sain PALJON motivaatiota ja uskoa tähän hommaan.

  Kiitos Anna Erica:)

  • Olepa hyvä. Tää on sitä realismia! Jos nyt joku ei oo nähnyt synnyttäneen (ja lihavan) naisen vatsaa… Siin se on kaikille ;) Vaan eipä oo enää :DDD

 5. Mahtavaa! Tätä kaipasinkin;) Aloitin 2 viikkoa sitten paremman minän tavoittelun ja vuoden loppuun mennessä toiveena olla 25 kg kevyempi! olen empinyt kuvien ottamista ja postaamista, mutta nyt on alkanut tuntua siltä, että ne voisivat sittenkin olla hyvinkin motivoivia?!

  • Ilman muuta otat nyt! Sit on kiva tuulettaa kun voi verrata miten edistyy :) Ne tuo paljon uskoa projektiin silloinkin kun oma silmä huijaa ja ei huomaa muutosta! Tsemppiä :)

 6. Ihanaa että laitat edelleen näitä vertailukuvia :) Taisinkin kerran jo sanoa, että kun blogiasi on tullut niin tiiviisti seurattua, niin ei enää muista mistä kaikki lähti. Nää on hyviä muistutuksia.
  Upea oot! :)

 7. Pakko sanoa, että toi alempi kuvakollaasi sai aikas hyvälle tuulelle! Tällaset tsemppaa kyllä tänne ruudun toisellekin puolelle. Kiitos kun uhraudut näitä meille esittelemään! Vaikka mikäs siinä esitellessä, kun olet tosi hienon työn tämän asian kanssa tehnyt. :)

  • Tää on vähän niinkuin ”yksi kaikkien mammojen puolesta” :) Toivon siis että te oikeasti saatte näistä uskoa omiin projekteihin vaikka tietysti myös mukava palaute on kivaa :) On kiva näyttää kuvia kun on onnistunut!

 8. noi vertailukuvat on vaan huimia :). Voin kertoo että tätä nykyistä läskikroppaa ei todella tee mieli kuvata mutta ehkä mäkin ens tammikuussa pääsen seuraamaan omista kuvistani samankaltaista muutosta :) kiitos et oot mulle inspiraatio ;)

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

  • Niinhän se aina on, et kuvien otto tuntuu kamalalta :/ Tiedän kyllä! Hyvä et säkin otit alkukuvat! Sit on kiva verrata ;)) Halit! <3

 9. Joo ei se sillä hetkellä paljon tee mieli kuvailla kun tursuaa joka hemmetin vaatteista yli :D myögemmin noita kuvia on tosiaan hauska katella ja mietyiä et tollanenko ihrakasa mä olin!? Eipä tee sen jälkeen enää mieli palata entiseen ;)

  Muksaa bodausta sulle!

 10. Siis wau..ei voi muuta sanoo kuin WAU !! itsellä samallainen kenguru pussi,vähän isompiki ja oon ihan malttamaton että se lähtis pois !! työtä työtä,tiedetään. :) Mut siis W-A-U !! :D

 11. Odotan sitä hetkeä, kun voin postata ihan kaameimman läskikuvan ikinä, joissa sulloin itseni lasketteluhousuihin. Isäntäkin sanoi siitä, että näyttää siltä, kun olisi housut pudonnut ja takapuoli näkyisi, että onpa huono kuvakulma :D. Sanoin, että ei se ole mikään kuvakulma, se on ihan oikea maha. Onneksi hänellä on vielä noin vaaleanpunaiset lasit vartaloni suhteen <3.

  Ensi talvena ne housut on liian isot! Nih!

 12. Täällä myös yksi joka suosittelee noiden kuvien ottamista! On oikeesti karseeta katsella itseään siinä pahimmassa kunnossa… kummasti siinä katoaa kaikki mieliteot ja alkaa mieli halajaa salille, kun hetken niitä kuvia katselee! Ja valokuvista näkee niin selkeästi myös sen tehdyn työn ja kadotetut sentit.

  Ja hieno juttu tuo fitMom, kävin heti tykkäilemässä ja katsomassa kuvia, huikeita muutoksia on saaneet äiskät aikaan! :)

 13. Hei!
  Olen seurannut sinun blogiasi melkein alusta saakka ja kirjoittelen nyt ensimmäistä kertaa :) Varsinkin viime aikaisista kuvistasi huomaa merkittävän muutoksen viime vuoteen, aivan huikeaa :) Olet saanut laihdutettua vielä järkevissä rajoissa pitkällä aikavälillä. Olen itsekin laihduttanut GFG, Liten ja Superdieetin avulla yli 20 kg muutama vuosi sitten. Nyt on vain sellainen tilanne, että olen raskaana enkä haluaisi hankkia suurella työllä pois saamiani kiloja takaisin. Mitä sinä tekisit nyt toisin raskausaikanasi, jos sinulla olisi nykyinen tieto/taitosi laihduttamisesta? En halua laihduttaa, koska se ei ole vauvalle terveellistä, mutta pidettyä kuitenkin painon alle sen suositellut 12 kg lisäyksen :) Salilla käyn satunnaisesti, enemmän kuitenkin ryhmäliikuntatunneille (joista osan olen jo joutunut jättämään pois) sekä hiihdän. Tsemppiä tulevaan :)

  • Tuo Jennien blogi on hyvä vinkki! :) Kannattaa lukea sitä!

   Mä yrittäisin voinnin mukaan pitää liikunnan kuvioissa mahdollisimman pitkään, enkä antais itseni mässytellä joka ikinen arkipäivä. En tosin tiedä miten onnistuisin koska oon molemmista raskauksista ”lihonut” ihan kauheesti karkkilakoista ym. huolimatta. Oon sitä mieltä et se voi olla niin hormonaalistakin että on vaan vaikea pitää langat käsissä. Mulla ei siis ollut raskausaikaan kauheesti mitään rotia niin oon huono neuvomaan. Ehkä mä koittaisin panostaa siihe ruoan laatuun ja määrään vähän tarkemmin :) Tsemppiä sulle raskauteen! <3

 14. Pakko sanoa että oon saanu susta niin paljon voimaa aloittaa uudestaan vaikka lähtökohdat on aika paljon isommissa mitoissa kun sulla. Mutta toi energisyys on aivan huikea mikä susta kumpuaa ja kiitos neuvoista. :) Tsemppiä jatkoon.

 15. Hei! Ruokavinkkejä olisi kiva saada (enkä nyt tarkoita että ”ostamiasi” ruokaohjeita tänne laittaisit vaan sitä että miten samasta lihasta ja kasviksista saa erilaisia annoksia) :)

 16. Käykäähän kaikki trendin sivuilla äänestämässä too big to be me:tä vuoden 2012 newcomer blogiksi.. Itse kävin jo. Anna olisi tunnustuksen ansainnut :)

 17. Sä oot nykyään niin upeen näkönen! :D En vaan osaa enään kuvitella sua noin isona, vaikka koko matkan oonkin sua seurannut. Huikee mimmi oot <3

  • Mä kävin katsomassa sun blogiakin kun sieltä oli tänne paljon liikennettä :) Kiitos vain ja samoin onnittelut sulle! Good job! :) Oot tosi kaunis! :)

 18. Tässä kuukauden päivät blogiasi lueskellut ja tätä pitää seurata! Itsellä kaksi lasta myös, nuorempi 3 kk. Vanhemmasta jäi samannäköiset raskausarvet vatsalle. Minulla ei ylipainoa ole ollut, mutta treenaan itseäni kiinteämmäksi tässä pikkuhiljaa (pitäisi tehdä niin ettei paino juurikaan putoaisi..). Mitä meinaat jos meinaat kengurupussille tehdä? Sehän ei vetäydy vaikka mitä tekisi. Aikamoinen ärsytys siitä ainakin itsellä välillä. Olenkin ajatellut käydä leikkauttamassa ylimääräiset nahat jossain vaiheessa.

  Tämä blogisi on kyllä aivan mahtava ja mielettömän inspiroiva!! Käynpä samantein äänestämässä Newcomer-blogiksi! Way to go :)!!

  • Oih en mä tiedä. Osa sanoo et kyllä se lähtee jos polttaa kaiken rasvan tai et kun jää vaan nahka niin se ei mee enää pussille. Sit se menee joko kasaan tai vaan sellaisille rypyille. Ajattelin nyt vaan tehdä kaiken minkä itse voin ja siinä riittää vielä tekemistä :)

   Meillähän on paljon yhteistä :) Tervetuloa blogini pariin ja kiitos äänestä ;)

 19. Huippua että löysin tänne kaverin vinkkauksesta! täällä on alkanut oman kengurupussin pienennys viime syksynä, matkaa vielä on, mutta tällaisista postauksista saa kyllä niin inspiraatiota, kiitos :)

 20. Multa löytyy ehkä jopa isompi löllö vyötäröltä, sekin kahden lapsen jälkeen. Kiva nähä että tää ei välttämättä oo ikuinen. Alotin itekin blogin just ja toivon että tälläkertaa jopa onnistuisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta