Hyvää viikonloppua!

Nyt on eväsrasiat pakattu huomiselle ja jännitys huipussaan!
Mun äiti tulee meille aamusta auttamaan lastenhoitokuvioissa ja lähden sitten koulutukseen.
 
Ei mulla kummempaa! Koitan tässä totutella ”puoli-alastomuuteen”. Mm. nämä kuvat löytyy Instagrammista nimellä anna_tbtbm. Hyvää viikonloppua ;)
 
Anna

26 vastausta artikkeliin “Hyvää viikonloppua!”

 1. Oisko täällä muuten tietäjiä.. Jos käy PT-koulutuksen Englannissa, onko se suoraan hyväksyttävä tutkinto myös Suomessa? Kiitos, jos joku tietää.

 2. Olisiko mitään vinkkejä siihen vaiheeseen, kun tavoite painon suhteen on saavutettu? Mulla meinaa vaan jatkua painon lasku, mutta EX-jojoilijana pelkään nousua. Miten tasata lasku ja pitää paino? Liikuntaa harrastan 4-6x/vko tehokkaasti.

  • Sun kannattaa alkaa lisäämään kaloreita ihan hiljalleen! Tee isompi aamupuuro ja lisää pääaterioille vähän hiilarin lähdettä. Kroppa huomaa ihan pienetkin muutokset ja huomaat varmaan missä vaiheessa paino jää ylläpitotasolle :)

 3. Vielä viime kuussa muistaakseni kirjoittelit bikinikuvistasi, että näytit silloin vielä paremmalta ”vaatteet päällä”. Hei Anna, suuri on kyllä muutos siitä, koska minusta näytät nyt hoikemmalta noissa bikineissä, kuin housut ja treenihupparit päällä! IHAN USKOMATONTA! Ihan selkeesti olet nyt tammikuun aikana ylittänyt sen ”maagisen rajan”, jonka jälkeen voi tosiaan sanoa sun olevan nyt ihan oikeasti hoikka Joka kuvassa, joka kulmassa ;) Go girl!

  Minttu

  • No ihan uskomatonta on sun kommentti! ;) :) Ehkä kuvissa alkaa nuo biksutkin jo meneen mutta vielä mä väitän et jos oisin kirkkaissa valoissa bikineissä ihan livenä niin näky ei oo nätti. Tai ainakaan sellainen kiinteä ja timmi. Töitä on vielä ja kaikista kamalimmat kuvat jätin suosiolla laittamatta. Mutta totta, että edistystä tapahtuu! :) Oon siitä hyvin iloinen! :) Ihanaa olla jo tässä vaikka tavoitteita on vielä! =) Kiitos sulle ihanasta kommentista! <3

 4. Hei! Halusin vaan kertoa, kuinka paljon motivaatiota olen saanut blogistasi. Me ollaan samanpituisia ja tällä hetkellä samanpainoisia :) Lähtöpaino mulla oli vähän alle 80. Tuntuu hurjalta, että ihan kohta voisi olla kuudenkympin puolella. Kovaa työtähän se vielä vaatii. No mutta jokatapauksessa, sun blogis on ihan huippu! t. innokas lukija

 5. Huikea kehitys ja hyvältä näyttää!! :) Olen blogiasi hiljaa seurannut muutaman kuukauden ja nyt oli pakko tulla kehumaan. Innolla odotan lisää juttuja sulta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta