Penni ajatuksistas

Oon todella tyytyväinen tähän viikkoon. Oon vihdoin saanut rennon mutta tarkan otteen syömisiin ja tuntuu hyvältä noudattaa dieettiä. Tiedän ettei kaikkien tarvitse pyrkiä samaan kurinalaisuuteen kuin minä mutta tulevaa harrastustani ajatellen haluan kehittää itseäni siihen suuntaan, että pystyn tarvittaessa noudattamaan pilkuntarkkaa ruokaohjelmaa sillä se kuuluu olennaisena osana kisavalmistautumiseen. Vielä vuosi sitten samanlainen tarkkuus oli paljon vaikeampaa, sillä elämäntapamuutos koski niin monia muitakin osa-alueita elämässä ja olinhan vielä pienen vauvan äiti. Imetyksen vuoksi ei ollut tarvettakaan moiseen mutta nyt elän jo erilaista vaihetta.

Blogissa oon puhunut varmaan korvat puuduksiin aiheesta fitness, eikä siltä nytkään vältytä. Välillä mulla on ollut sellainen olo, että en ihan oikeasti edes halua fitnesskisoihin ja mietin miten petytte jos kerron ettei se olekaan mun tavoite. Ajatus niinkin kovasta tavoitteesta on antanut mulle painonpudotus-& lihaksenmetsästyprojektiin kuitenkin sellaisen draivin että ilman tätä ”tavoitetta” olisin tehnyt elämäntapamuutoksen paljon löysemmin rantein enkä olisi todellakaan vielä tässä menossa. Mietin että huijaanko itseäni tuolla unelmalla vain koska se motivoi mua ja kun olen tavoitepainossa voin unohtaa sen. Mutta ei, kyllä se mun mielessä on ihan oikeasti. Lajissa on niin paljon sellaista, joka kiehtoo mua ja vaikka oon kuinka huonossa kunnossa niin ajattelen, että mä oisin hyvä siinä! Ja koko projektin ajan oon uskonut itseeni! Minä haluan elää tätä elämää, enkä odottaa enää päivääkään. Mua ei sais millään mussuttamaan pizzaa viikoksi, juomaan siideriä ja baariin heilumaan tai sitten ihan perus sohvaperunaksikaan. Ei siksi, että tiedän että mun tähtiin on kirjoitettu jotain ihan muuta.

 
Mun äiti sanoo aina, että on onnellinen siitä että on pystynyt kasvattamaan ihmisen, jolla on hyvä itseluottamus ja pitää sitä yhtenä mun parhaista piirteistä. Huonona päivänä oon kuulema narsisti, sillä blogissa on liikaa kuvia minusta. Itse yritän tähdentää, että termi on aivan väärä sillä en paina lähimmäisiäni alas tai vahingoita muita, että jos haukkua haluaa niin oikea sana voisi olla egoisti. Ja kyllähän itsestään kirjoittaminen on jokaisen kohdalla jossain määrin itserakasta puuhaa. En voi väittää, että tekisin tätä vain lukijoiden takia. Tietysti nautin palautteesta ja koko hommasta itsekin!
 
Mutta kuka jaksaa kuvata itseään päivittäin ja jokaisen ruoan jonka on syömässä? Ei kovinkaan moni mutta se kiinnostaa. En mäkään aina jaksaisi mutta siitä on tullut tapa, joka sulautuu mun arkeen. Itse en arastele tehdä hauissarjaa salilla jos Sara tule näpsäisemään kuvan musta tai poseerata teille kymmenettätuhatta kertaa niin että sujautan vasemman käden lantiolle (paha maneeri :). Mutta oliko tällä syvällisyydellä joku tarkoitus? Ei, tänään on ollut samanlainen päivä kuin mikä tahansa muukin. Kävin jumpalla, söin ja otin niistä kuvia. Tässä ne ovat:
 
välipalan valmistus sheikkerissä…
toffee pudding, maito, mustikka ja soijalesitiinirae
hyytynyt herkku ei valu lautaselta, lusikalla nälkäiseen suuhun!
apua ”vihreät” loppui!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meidän paidat sponsorimme: Gazoz
 
 
Ihanaa viikonloppua!

 

 

Anna

51 vastausta artikkeliin “Penni ajatuksistas”

 1. No nyt sillä on toi uus paita ja mäkin haluuuuuuun! Näytätte molemmat tosi upeilta <3 vitsi, kato nyt ittees tossa ekana hauiskuvassa ja vertaa vuoden takaiseen! Tuolla muutoksella saa ollakin egoisti ja pitääkin. Muutoksesta täytyy ja saa nauttia :)

  • Soittakaa, että mäkin haluun! ;) ja todellakin komppaan Jonnaa tossa haukkarikuva kommentissa! Ihana kun jaksat/muistat räpsiä näitä kuvia :) …tuo puddinhässäkkä kyllä näyttää hieman, kröhöm, epäilyttävältä.. :D good things come to those who work their asses off!

  • Heheh NiiNii! Soittoa vaan et Gazozin fitnesstiimiin :D

   Hei toi toffee pudding oli pahaa, mut kun siihen sekoittaa soijalesitiiniä ja kohmeisia marjoja niin se onkin hyvää! Kyllä näillä eväillä jaksaa jos palkkiona on fitnesskroppa ;)

  • Se suklaapudding oli alkuun pahaa kans, mut kaippa sitä kaikkeen tottuu ;) huomasitko mun uuden blogin..vinkvink… Yritän tehdä vähän monipuolisemmin tätä ns kevyttä (fitness) sapuskaa ;)

 2. Voi kun kiva postaus. Toteuta itseäsi ja unelmiasi olipa niissä kisat tai ei. Se on parasta ja tärkeintä ja sellaisesta elämästä on kiva lukea blogia !

 3. Olet aivan upean näköinen! Koskahan me lukijat saatais vähän päivitettyjä mittoja sinusta? Olis kiva tietää ”konkreettisesti” miten sun keho on muuttunut, sillä muutosta on kuitenkin tapahtunut hurjasti. ;)

  Ja hei, toteuta uunelmaasi, oli se sitten mikä tahansa. Minusta ainakin on IHANA lukea näitä sun postauksia ja haaveilla (ja motivoitua) siitä, että kyllä minä itsekin vielä jonain päivänä saan tollasen hauiksen yms. Ja vaikka nämä periaatteessa menevät ”aina samaa rataa”, niin niinhän se vaan useimmiten menee, ei tämä ihmisten elämä kuitenkaan ole mitään rakettitiedettä. Tai sitten vaan ymmärrän tämän jutun tuon oman blogin kirjoittelun takia. ;) Noh, olikohan tarpeeksi sekavasti kerrottu? Olet huippu ja täällä ainakin toivotaan, että jatkat samaan malliin, omana ihanana itsenäsi! :)

  • Katoin et tammikuun lopussa on taas 3kk joka mulla on ollut väli noissa mittauksissa! Eli aika pian :)

   Nää menee kyllä tosiaan samaa rataa mutta sitähän se on jos haluaa treenatun vartalon. Ei se tapahdu kuukaudessa tai kahdessa… Mietin vaan et onko joskus tylsää laittaa aina ”samaa” mutta mitä muutakaan?! :) Bloggaajana ymmärrät ;)

 4. Oon seurannut sekä Saran että sun blogeja jo pidemmän aikaa kommentoimatta ollenkaan. Itse en suoranaisesti pidä fitnesskropasta (liian lihaksikas makuuni) mutta teidän molempien blogit antaa äärettömän paljon motivaatiota. En voi edes sanoin kuvailla kuinka paljon. Niiden avulla oon itekkin saanut niskaotteen itsestäni ja käynyt iltaisin tunnin reippailla kävelyillä ja tehnyt lihaksia kotona sen jälkeen. Mitään megaurheiluahan se ei ole, mutta viimeisen viiden vuoden aikana urheilut on jäänyt todella minimiin (eikä vähiten kaksostyttöjen syntymän johdosta)… Ja se häiritsi todella pitkään mua, entistä sm-tasolla kilpaillutta aktiiviurheilijaa, mutten vaan saanut itsestäni irti sitä että lähtisin iltaisin reippailemaan.

  Kiitos siis teille molemmille! Olette oikeasti upeat roolimallit niin nuorille kuin tällaiselle vähän vanhemmallekkin (31-v).

  Sen vielä sanon, että sä oot TODELLA UPEAN näkönen just nyt. Huhhuh!

  Onks nyt tarpeeks suitsutusta ;)

  Mutta oikeesti: Kiitos ja tsemppiä jatkoon!

  Abe

  • Kiva kun kommentoit nyt :)

   Ihana kuulla et liikuntakärpänen on puraissut uudestaan. Tiedän tuon itsekin miten lastensaanti mullistaa elämän ja omat liikuntatottumukset. Mahtavaa että oot nyt päässyt paremmin liikkumaan ja löytänyt itsesi uudelleen. Eikö ole piristävää :) Ja hei, ihan samassa ikäluokassa ollaan :D

   Kiitos kovasti ja hyviä jumppahetkiä sulle jatkoon! :)

 5. Hyvää pohdintaa – ja hyvä, että viikko on mennyt hyvin! Rento mutta tarkka ote syömisiin on se, mihin täälläkin pyritään.

  Teistä kyllä (varsinkin toiseksi viimesessä kuvassa) erottaa jo aika selvästi, mikä on se kummankin tuleva laji! ;)

 6. Luen aina sun tekstin suurella mielenkiinnolla mutta osassa postauksia on tosissaan PALJON noita sun omia kuvia… Rullaan ne yleensä hiirellä nopsaan alas, pakkoko niitä on tarkkaan jäädä tuijottelemaan ;) Mukavaa viikonloppua :)

  • Ei tosiaan oo pakko! :) Mä päätin jo blogin alussa että kuvaan kaikki blogikuvat itse ja mulla onkin harvemmin netistä lainattuja kuvia. Joten kukas muukaan niissä poseeraisi kuin minä?! :D

 7. minusta siinä ei ole mitään pahaa, jos ihminen päättää nauttia omasta elämästään, eikä se todellakaan ole keneltäkään muulta pois, jos se ei ketään oikeasti vahingoita! Meidän kummankin äidit taitaa olla sitä ikäpolvea, jotka ei ole tottuneita siihen, että itseensä saa panostaa täysillä, koska heillä itsellään ei siihen ole välttämättä ollut koskaan mahdollisuutta. Mutta koska meillä on, niin eiköhän oteta siitä tytöt/naiset kaikki ilo irti ja tsempatkaamme toisiamme valitsemillamme teillä! :) Ja luulen, että kaikissa meissä ihmisissä elää ainakin pieni narsisti, joka kaipaa pientä suitsutusta ja kehumista, joskus enemmän joskus vähemmän! Mutta eihän se ole keneltäkään muulta pois, jos kehuu kanssasisariaan upeista suorituksista!!
  Hienosti sulle menee Anna, luin susta tehdyn artikkelin iltalehden laihdutusextrasta pari viikkoa sitten ja vaikutat tosi hyvältä tyypiltä! :)

 8. Heippa!

  Täällä kans huomattu, että tuo sun takamus on saanut muotoa. Onhan se niinkin, että ilman valokuvien näpsimistä ei kyllä näe sitä kehitystäkään.
  Tätä blogia on kyllä tosi mukava lukea. Oot niin energisen oloinen tyyppi ja jotenkin tuntuu, että itsekin saa energiaa sinusta. Ja täällä myös ollaan superdieetillä, mutta täytyy sanoa että näin sairastellessa on kyllä tosi kurjaa kun ei pääse tekemään mitään liikuntaa vaikka kuinka haluais. Noh, jospa se ois sitte mun sairastelut tältä vuodelta tässä, köh =)
  Ja oikeestaan samahan se lopulta on, että haluaako sitä fitnesslavoille vai ei, kuitenkin se matka on tärkein. Ja tässä matkallahan sitä juurtuu ne terveelliset elämäntavat, joten vaikka lopulta tavoite muuttuisikin, niin terveet elämäntavat pysyvät.
  t: Lila

  • Niin ois aika koomista sanoo et oli taas sika hyvä treeni ja on kyllä hauiksetkin kasvaneet ihan simona -mutta ei sit laittaa yhtään kuvaa itsestä :D

   Tossa lopussa puit mun ajatukset hyvin sanoiksi, oon nauttinut matkasta kokoajan pääsen sitten lavalle tai en.

 9. Kuvat tuovat persoonnallisuutta tekstiin, joten anna palaa vaan!
  Hei, sulla poskipäät ja posket muutenkin kaventuneet, näistä kuvista hyvin huomaa! :)

  Tsemppiä jatkoon!!!

 10. Hyvä vaan että on kuvia susta ja sun ruuista, elämästä jne. Itseä ärsyttää blogit joiden täytteeksi keräillään kuvia netistä. Sun elämästä tahdon lukea ja kuvat elävöittää blogia. Ikinä jaksa lukee myöskään blogeja joissa ei ole kuvia. Jatka samaa rataa.

  • Itse arvostan myös enemmän bloggaajan kuvia kuin ympäri nettiä lainattuja kopioita! Paljon persoonallisempaa :)

 11. En oo kommentoinu useasti (tai ollenkaan), mutta hitto, että näytät upeelta :D
  Tän blogin lukeminen motivoi todella paljon, joten kiitos tästä :)
  p.s. ihana asenne sulla!

 12. Joo narsismi on todella väärä sana kuvaamaan sun harrastusta tai blogia. Usein kyllä törmää sellaisiin blogeihin, joitten kirjoittaja syyttää aina muita ihmisiä tai olosuhteita kun ei laihdutus ja liikkuminen onnistu, mutta täällä en ole koskaan havainnut pienintäkään viitettä siihen suuntaan.

 13. Mut Hei Eihän sun blogi ois just sun blogi ja me lukijat tykätään just sellaisena (puhun omasta puolestani) niistä ruoka, treeni ja posetus kuvista. Musta on ihanaa juuri se hyvän tuulinen asenne mikä sulla on! Egoilua lisää vaan :D

 14. Hei ja jälleen upeita kuvia teistä molemmista!! =) Onkos noi sun flex-paidat kokoa M vai L? Mitoilta ollaan suurin piirtein saman kokoisia ja haluaisin tilata tuon flexin mutta mietin kokoa…. Ihanaa viikonloppua sinnekin!

  ps. En ole superdieetissä mutta laihdutan kuitenkin ja tämä viikko meni päin peetä… =(( mutta nyt on taas niskaperseote saatu, syömiset hallinnassa ja tänään salille vääntämään jalkoja. Ensin ajattelin että jatkan taas maanantaina kurinalaisesti mutta sitten tulin järkiini: miksi odottaisin maanantaihin kun voin palata ruotuun jo NYT!

  • Mun flex on kokoa L. Kokeilin ämmää ja se nuoleskeli mahaa sen verran mukavasti et oon tyytyväinen etten ottanut sitä :D Ne on muutenkin sellaista kangasta et ei jää löpsöttämään vaikka kallistuu suurempaan! Oon niin pitkäkin et L on mulle parempi :)

   Hyvä päätös! nyt viikonloppu tsempillä niin maanantaina on ihan voittajaolo ;)

 15. Kiva teksti, vähän erilainen kun yleensä :) Mutta kyllä mä sanon että tää blogi ois ihan tylsä, jos et laittais kuvia itsestäsi :D Just kaverin kanssa mietittiin eilen, että mikä tässä sun blogissa on niin koukuttavaa! Päädyttiin että varmaan just se, kun kuvailet rohkeasti itseäsi – siihen ei kovin moni pysty :) Kyllä mä antaisin mitä vaan että sais tollasen itseluottamuksen, sillä pärjää pitkälle! Eli lisää vaan kuvia :D!

  • Ihan varmasti kuvilla on osuutensa! Näin mäkin uskon :) Ja toivottavasti myös sillä että kirjoittaja on mielenkiintoinen ja hyvä tyyppi :DDD

 16. Ja hei mä olen ollut tässä nyt kolme päivää dieetillä ja kävin huvikseni puntarilla tänään, kilo oli jo lähtenyt. Oonkohan mä alottanut liian ”rajusti”? En ole siis syönyt mitään herkkuja mitä yleensä joka päivä syön. En ole myöskään ollut nälässä, olen syönyt sen viisi kertaa päivässä, pienentänyt annoskokoja jne. Liikuntaa en ole harrastanut lainkaan nyt kolmena päivänä..

  • Se et alussa humpsahtaa on ihan tavallista eikä se vielä lähde lihasmassasta vaan nestetasapainosta :) Hiilihydraatit eli esim. sokeripitoiset herkut sitovat nestettä ja jos oot nyt vähentänyt herkuttelua niin on tavallista et paino saattaa pudota nopeastikin kilon tai kaksi :) Jatka samaan malliin vaan, kuulostaa hyvältä! :)

 17. Näytät kyl niin hyvältä noissa sun kokotrikoissas! Oot superkiintee! :) Mä en kykene pukeutuun viä noin salille, ennenkö toi maha on tosta edes jonkin verran vielä kadonnut. Ehkä ois pitänyt kans tajuta saliharrastus sillon aikasemmin vielä kun laihdutti ylipainoa pois… Nooh, koskaan ei oo liian myöhästä :) Kärsivällinen vaan pitäs olla eikä sitä tietenkään jaksais :D

  Hyvä idea tuo marjat tonne puddingin sekaan! Maistuko ihan syötävältä? :D Mä aattelin tehä niin että sekotan puddingin yksinään ja kaadan marjojen päälle, niin et sekotan vasta hyytymisen jälkeen. Viimeks kun söin puddingin niin tein ”marjamehua” eli vetäsin marjat veden kaa ja join(söin :D). Se oli kyl hyvää mut ois vaan kandennu olla jäisiä marjoja :)

  Oon käynyt kyl vaa’alla, mut sielä ei oo juurikaan tapahtunut. Huomena aattelin, että vähän voisin mittanauhalla vilasta kanssa, sillä tuntuu kyl, että vatsa ois pienentynyt (oikeestaan mun ainoo ongelma-alueeni). Sitähän sanotaan kai että rasvanen ruoka ja alkoholi tuppaa kerryttään just vatsaa, kai myös sokerikin, joten luulis kyl katoovan, kun ei noita nyt ole mun elämässä :D Oon niin coreen saakka päättänyt muokata kehostani sellasen mistä tykkään, ja ymmärtänyt, että siihen tarvitsee sitoutumista liikunnan lisäks ruokavalioon 110% ettei mulla oo ollut pienintäkään vaikeutta tän sd:n kanssa! Todennäkösesti söisin vaikka harmaita pahvilaatikoita, jos niissä ois kaikki mitä tarvitsen elääkseni terveellisesti ja joku käskis :D Vaikka siis, ei nää ruoat kyl todellakaan ole pahvilaatikkoon vertailtavissa. Oon ollut kyl tosi yllättyny miten maukkaita nää ateriat on. Mut nyt meen jaaritteleen omaan blogiini! :D Näköjään tekee mieli kirjottaa! Hienoo et sullakin sujuu! Pääset ihan varmasti tavotteisiis tällä hommalla, vaikken kyl yhtään ymmärrä että mistä kohtaa sulta voi enää sulaa :D Eihän sulla tuu mitää noista trikoiden kiristyksistäkään esiin! Näytät superhyvältä ja ihanan timmiltä! Motivoit kyl erittäin hyvin!

  Onko ollut muuten rankkoja tai sopivan rankkoja noi treenit susta? Mulla alkaa oleen takareidet kohta jo ihan tulehtuneet kun ne on aika kipeet :D Päätin tänään pitää vapaapäivän ja siirsin treenit vasta huomiselle, kun en jaksanut herätä aamulenkillekään ennen aamupalaa, kun meni vähä myöhään nukkuun. Huomena on hyvä päivä kyl! Toivottavasti jalat on vähä paremmat sit jo. Yhdet treenit on siis vielä viikolta tekemättä ja sit alkaa taas uus! On tää kyl kivaa ja jännää :) Ihanaa lauantaita Anna-Ericalle! <3

  • Hei en oo vielä superkiintee! Kuvat huijaa ;) Näkisitpä pikkuruisissa vaatteissa :D Työsarkaa riittää, etenkin keskivartalossa! ;) Valikoin vaan edustavimmat kuvat ja huijaan teitä :DD

   Pudding marjoilla on tosi namia! :) On ihanaa syödä pitkästä aikaa marjoja monta kertaa päivässä!

   Mä tykkään treeneistä ja siitä et niissä tulee paljon peppu&reisi liikkeitä, just hyvä ;) Ihanaa viikkoa sulle Joan! :) Kiitos pitkästä kommentista!!

 18. Ah oon seurannu sua ja saraa jo pidempään, varmaan jo viime keväästä asti. Olette molemmat upeita naisia ja saaneet mahtavaa muutosta aikaan vartaloissanne :D Olen jopa aloittanut oman blogin JeminaFIt lilyssä. Blogin kirjoittamisesta todella saa lisää puhtia tähän kaikkeen :D
  Samalla höyryllä vaan eteenpäin ja tsemppiä superdiettiin, sillä minäkin meen !

 19. kerrohan vinkkejö miten päästä iltasyönnistä eroon?siis se mitä syön illalla on terveellistä kuten rahkaa,ruisleipää salaatilla ja leikkeleellä,hedelmiä tai mehukeittoa mutta kun tuntuu että iltaisin syön koko päivän edestä siitä huolimatta että olisin päivällä ja aamullakin syönyt. -Nannu

  • Joo kannattaa päivällä syödä hyvin ettei se kostaudu illalla hallitsemattomana syöpöttelynä. Myös ihan ajatusleikki auttaa, mieti sitä seuraavan aamun fiilistä jos ootkin mennyt nukkumaan niin että oot syönyt kevyen proteiinipitoisen iltapalan..? Maha on litteä ja todella tyytyväinen olo et onnistunut päivä on takana :) Se fiilis kannattaa palautella mieleen kun tekee mieli napostella. Tee kevyt salaatti vaikka tonnikalalla tai kanalla, herkuttele hyvällä salaatinkastikkeella tai dippaa kasviksia :)

 20. Kyllä tollasilla tuloksilla mitä oot saavuttanu saaki vähä egoilla:D Saankos kysyä muuten yhen kysymyksen, onko niin että jos haluaa ns. kiinteyttää käsivarsia, niin se onnistuu sopivan isoilla painoilla ja vaikka 3×12 sarjoja vai pitäisikö tehä pienillä painoilla ja esim 3×20 sarjoja? kumpi, tai mikä, tuottaa siis parhaiten tulosta? Entä pyllyn kiinteyttämisessä, oon muuten aika hyvässä kunnossa mutta takalistossa on hirveästi ylimäärästä rasvaa, pitäisikö sitä treenata pitkillä sarjoilla vai lihasta kasvattavilla lyhyillä?

  Tuottiko lite muuten hyviä tuloksia, olis vielä päivä aikaa ilmottautua enkä osaa päättää mennäkö vai eikö:D Ps. sun postaukset on aina päivän piristys ja motivaatiopistos (;

  • Mä tekisin isoilla painoilla lyhyttä sarjaa että käsivarsiin tulis vähän täytettä lihaksen muodossa ja sit lenkkeilisin et rasva palais koko kehosta. Uskon et se tuo paremmin tuloksia kun pitkät sarjat liian kevyillä painoilla! Takapuoleen sit enemmän toistoja. Pakarapumppauksia ja kyykkyjä vaan!!! Ja sama juttu, rasvanpolttoon aerobista :)

   Lite on tosi hyvä! Mee ihmeessä, mä tykkäsin tosi paljon!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta