Kitudieetti

Au mun maha. Oon ihan ”kipeänä” kotona, sillä aloitin maanantaina uusilla ruokaohjeilla. Todella pitkään painoa pudottaneena oon törmännyt sellaisen ongelmaan kuin dieetin liiallinen kiristyminen. Vuoden päivät kun laihduttaa ja syö samaa energiamäärää tullaan pisteeseen jossa paino ei enää laske. Vaihtoehtoja on kolme: energiamäärän laskeminen, kulutuksen lisääminen tai molemmat. Oon yrittänyt vähän kaikkea mutta mun aineenvaihdunta alkaa olla sillä tasolla, että pienestä energiamäärästä ja aktiivisesta liikkumisesta huolimatta oon jumissa. Nyt asiaan taitaa tulla muutos…

Superdieetin ruokavalio on hyvin erilainen kun mun aikaisempi dieetti. Toki yhtäläisyyksiäkin löytyy mutta esimerkisi treenejä varten nautit banaanit ja appelsiinimehut on mulle ihan uutta. Suoraan sanottuna epäilin pystynkö tällä energiamäärällä laihtumaan, sillä tuntuu että pääsen oikein herkuttelemaan pähkinöillä ja vielä hiilihydraateilla pitkin päivää… Toisaalta tiesin, että mun dieetti alkoi olla siinä pisteessä, että ruokamäärää pitäisi alkaa lisäämään pikku hiljaa ja toivoa(odottaa) että aineenvaihdunta kirii ja polkaisee käyntiin! Kun se tapahtuu niin laihtuminen jatkuu ja se on helpompaa, eikä pelkkää hammastenkiristelyä :)

Luin Fitfarmin foorumilta, että joillain tässä voi kestää viikkoja jos on tottunut syömään vähemmän mutta sitä ei kannata murehtia. Pilkuntarkasti vain ohjeen mukaan ja niin oon tehnytkin! 8 treeniä viikkoon pitäisi taata sen, että energiamäärä on perusteltu. Nyt oon kolme päivää istunut vessassa mut ei mennä ihan yksityiskohtiin… Ja aivan yllättävää on se, että mun paino on jo nyt tippunut yli kilon vaikka syön paljon enemmän hiilihydraatteja kuin aikaisemmin. Mikäli päivässä on lihaskuntoharjoitus on energiamäärä erilainen ja laskin kalorilaskurissa päivien erot. Muistutan et superdieetissä on kolme erilaista ryhmää joilla on erilaiset ruokavaliot ja ohjelman sisällä voi vielä tehdä valintoja joten energiamäärät vaihtelevat. Omassa ryhmässäni (alle 10kg pudottavat) taitaa olla suurin energiamäärä! Esimerkkinä on mun eilinen ruokavalio joka olisi ollut ilman treeniä tällainen:

energiaa: 1839kcal
proteiinia: 178g
hiilihydraattia: 120g
rasvaa 70g
 
ja koska tein treenin niin söin sen mukaan:
 
energiaa: 2351 kcal
proteiinia: 215g
hiilihydraattia: 209g
rasvaa: 76g
 
Ja vanhassa marraskuun postauksessa ”Kauan kaivatut kalorit” 
ruokamääräni on treenipäivänä tällainen:
 
 
energiaa: 1799 kcal
proteiinia: 186g
hiilihydraattia: 110g
rasvaa: 65g

 

Tuosta näkee, että söin hyvin samalla tavalla kuin tämän ei-treeni-ohjelman mukaan mutta nyt saan puputtaa jopa yli 500 kcal enemmän. Toivon tosiaan et mun kroppa ”ei muista” olleensa jo kauan dieetillä ja tämä toimii samalla tavalla kuin heillä jotka vasta aloittavat. Mietin vaan et oisko tää kalorien nosto pitänyt tehdä hitaammin… Mutta lyhyen parin päivän kokemuksen jälkeen voin ainakin sanoa mielitekojen helpottuneen koska ruokamäärä on suurempi ja jos se vessassa ravaaminen tarkoittaa vilkastuvaa aineenvaihduntaa niin mun kitudieettipäivät taitaa olla ohitse :) Oon todella onnellinen jos tämä toimisi metaboliaa buustaavana sillä mun aamupuuron kaurahiutalemääräkin oli laskenut jo 30 grammaan eikä siitä ois enää viitsinyt paljon tiputtaa… Ehkä tällainen uusi lähestymistapa on juuri oikea ja uskon sitä ettei tämä ruoka ketään lihota jos tekee kaikki treenit, eikä napsi mitään ylimääräistä! Itsekin kulutan usein lähemmäs 1000 kcal treenaamalla päivässä.
 
shortsit: Better Bodies, Cherry Hill Hotpant (alekoodilla erica: 31,41€)
paita: SOC
 
 
 
 
Mitä teille kuuluu? Onko tammikuun terveellinen elämäntapa lähtenyt hyvin käyntiin?!
Samoja ongelmia..? :)
Anna

63 vastausta artikkeliin “Kitudieetti”

 1. Minä söin viimeiset pari viikkoa kuin pikku possu, koko ajan kaikkea hyvää. Marraskuussa loppuneen Liten jälkeiseen painoon olikin tullut lähes 5 kiloa lisää. Niistä on onneksi kahdessa päivässä lähtenyt jo 2,2kg eli ainakin tämä dieetti saa turvotukset poistumaan :)
  Ruokaa saa tosiaan syödä ihan mukavasti tässä 1-ryhmässä, nälkä ei ole tullut mutta ei kyllä ähkykään vaikka moni sitäkin valittelee. Odotan kuitenkin jo hiilareiden vähenemistä, jospa se rasvakin alkaisi palamaan tehokkaammin :D

 2. Moi,
  muistan oman superdieettini kans lähinnä siitä, etä vessassa tuli vietettyä aikaa. Pudotin sillä n.7 kg viime syksynä ja Joulunaikaan ei tullut kun kilonen lisää, joten nyt aamuaerobiset käyttöön, jumppatunnit alkaa ja kun joulusuklaat on jo syöty, niin avot. Ajattelin omatoimisesti syödä superdieetin ohjeiden mukaan seuraavat viikot ja katotaan, mitä tapahtuu…Olet Anna tehnyt hienon duunin, jatka samaan tapaan, mäkin koitan ja toivon näyttäväni säälliseltä maaliskuussa, kun on biksuille käyttöä ;))
  t Maria

 3. Toivottavasti sd toimii.
  Olet hyvin kyllä käyttänyt piilareita, kun vasta ensimmäistä kertaa näen sinulla lasit. Kivat ovat. En tosin ole joka postausta lukenut, joten voihan niitä kuvia aiemminkin ollut. Itselläni oli lasit kymmeniä vuosia, kunnes taittovirheleikkautin silmät. Minulla oli niin huono näkö ilman laseja, että muutos arkeen on ollut huima (näkee uidessa minne mennä yms.). Mutta eiköhän kohta tule ikänäkö ja kakkulat takaisin. Eihän tämä mikään ikuinen tulos ole.

  Hirveän kiva blogi sinulla on. Tsemppiä viimeisten kilojen puristamiseen !

  • Joo käytän aina piilareita mutta on niitä rillikuviakin vaikka aamuaerobisilta joskus ollut ;) Oi, mäkin tahtoisin tuohon leikkaukseen!

 4. Hieman mietityttää, kun itsellä ei ole painossa vielä tapahtunut superdieetin aloituksen myötä mitään muutosta. Pistääköhän elimistö kampoihin kun en ole koskaan dieettejä harrastanut, ainoastaan runsasta liikuntaa. t: Anni

  • No täähän oli vasta kahden päivän tulos joten ei todellakaan kannata masentua! :) Mäkin kirjoitin et joillain siinä voi mennä useampikin viikko kun se paino humpsahtaa ja sentit on oikeasti painoa tärkeämpi. Otitko aloitusmitat?! :)

 5. Löysin eilen sun blogin ja kauhea homma yrittää kahlata sitä pääpiirteittäin läpi. ;) Mutta kerrassaan ihanaa luettavaa ja mahtavia tuloksia. Itsellä vähän sama ongelma. Treenin suhteen liian pienet kalorit ja kauhistuttaa ajatus niiden nostamisesta. Mutta ehkä sekin pitää tehdä sillä viimeisen reilun viikon kitudietin aikana paino ei ole tippunut lainkaan vaikka treeniä on se pari tuntia per päivä ja kalorit 1500-1700.

  -milamoo-

  • Joo se on kyllä liian vähän jos treenaa noin paljon. Suosittelen kans nostamaan niitä, ettei mene ihan säästöliekille! :)

 6. Hyvin on täällä alkanu tammikuu ja parempi elämä. :) Treeni-intoa on, tänään olin kuuden aikaan aamulla salilla ja siitä sitten virkeänä suihkun kautta töihin!

 7. Mulla on toinen päivä oma-aloitteista Liteä meneillään. Ja on NÄLKÄ! Ei ihmekään kun on syönyt joulusta lähtien kuin porsas. Kaipaan pitsaa, leipää, juustoa jne. Old habits die hard, näinhän se menee. Kokemuksesta tiedän että 4.päivänä helpottaa. Silti vielä äsken mietin autossa että jospa aloitankin liten silloin kun se virallisesti alkaa eli ensi ma. Saisin luvan syödä loppuviikon possuruokaa. No, tätä en aio tehdä mutta kyllä tämä välillä on ihan veitsenterällä koko homma. Sitkeesti kohti tavoitetta sanoisi Erica (siis Anna) :)

  • Niin se on kun vatsalaukku on tottunut syömään mitä mieli tekee :) Kovasti tsemppiä, kyllä se helpottaa!! ;) Ja sit maanantaina on voittajafiilis jos selviää koko viikonlopun läpi!

 8. Kuinka sattuikin sopivasti! Itsellä on mahaan sattunut koko päivän… Mutta kyllä tää tästä, kauheen alun jälkeen oon varma että hetken päästä olo on tosi hyvä ja energinen! Sitä odotellessa ;) Mutta noi sun jalat! Ne on niin upeessa kunnossa jo nyt! :)

 9. Kuulostaa hyvältä, nauti nyt kaloreista. Odotan mielenkiinnolla tuloksia joita saat. Mulla taitaa olla enempi nyt sellainen kitutyyppinen dieetti menossa ja liikuntatavoitteet tälle viikolle on kaksi punttireeniä, kolme juoksulenkkiä ja yksi uinti.

  • Mä nautin sillä ne tippuu dieetin edetessä taas ;) Kiva kuuloinen liikuntaviikko! Mulla on aamulenkkeilyäx4 ja kotijumppaa :)

 10. No onhan tuossa syömistä! Mulla 2300 kcal on hivenen jo plussan puolella tai oli ainakin ennen. Nyt meen jollain 1800 kcal ja paino tippuu suht hyvin.

  Kannattaa tosiaan parisen viikkoa odotella ja katsoa mitä kroppa sanoo. Tuo vessassa ravaaminen johtuu aineenvaihdunnan vilkastumisesta ja varmasti osaksi myös ruuan lisääntymisestä.

  Onpas sulla upeat shortsisääret ja reidet!

  • No onhan tässä :) Mutta vain hetken kuulema!

   Nuo sisäreidet :/ On siellä fläsää! Nää valot ei anna ”oikeutta” niille ;)

 11. Hyvin sujuu :-) Jotkut sanoo, että dieetillä kun pitää yhden vapaamman päivän, se antaa kropalle uskoa että ruokaa on silloin tällöin luvassa ja se uskaltaa höllätä taas, eikä pidä tikuasti kiinni siitä mitä on saavutettu.

 12. Minä en ole mukana Juttailemassa, joten dieettikuulumisia en voi jakaa. Mutta täytyy tähän hehkuttaa, että totta se on, että voima kasvaa levossa. Viikonloppuna ja nyt alkuviikosta sain joulun löysäilyjen jälkeen salilla taas homman kunnolla pyörimään ja joka laitteeseen on saanut heitellä vitosta tai kymppiä enemmän levyä vrt. entisiin määriin. Tuntuu mahtavalta kun jaksaa ja jaksaa! Treeni tuntuu nyt tosi hyvältä!

  Toivotaan ja uskotaankin, että uusi ruokavaliosi alkaa tehota ja pääset toivomiisi tuloksiin!

 13. Mä oon ollu nälkäinen nyt dietin aikana. kroppa ei vaan oo tottunu salaatteihin ja rahkaan. Kun muuten on tullut syötyä ja popsittua kaikkea koko ajan.
  Mut edelleen hyviä nää diettiruuat. Olo kevyempi mut en tiiä oonko laihtunut, toivottavasti.
  Sä oot jo niin hyvässä kunnossa et tuskin mitään laihdutettavaa mut itehän sen oman kropan tuntee parhaiten. Luulen kyl et ne viimeset kilot sulta lähtee nyt ;)

  • Kyllä sitä mullakin on, ei 72kg oo tiukkaa lihasta tän pituisessa varressa kuitenkaan. Mutta riippuu tietysti näkökulmasta :)

   Hyvä että oot pysynyt mukana vauhdissa nälästä huolimatta! Ootko ryhmässä 1 kans? :) Mun tavoite on vähintään 69kg eli maanantain aloituspainosta 4,8kg ja aion tehdä töitä sen eteen! :) Laitoitko mitään tavoitetta itsellesi? =)

 14. No ei oo lähteny terveellinen elämä käyntiin ei.. pääsi joku keuhkopöpö yllättään ja nyt on liikunnat jäissä ja turhautuminen niin huipussaan. Suunnitelmissa oli aloittaa kunnolla treenaaminen heti tammikuun alusta, mut minkäs teet kun yskin vaan perintöä odotellessa tyyliin.. :/ Sit vielä harmistuksissani oon syöny miten sattuu, joten turvottaa ja maha on kun potkupallo.. joo, sorry nyt avautuminen, mut harmittaa niin pirusti. Joulukuussa pääsin tavoitepainoon ja viime vuoden laihis tulos oli -27 kg, joten tiputettavaa ei periaatteessa oo enää, tiivistyminen ja haban kasvatus olis tavoitteena tänä vuonna. :D
  Sulla näyttää homma olevan hyvällä mallilla ja näytät oikeesti joka kuvassa tiiviimmältä ja ihan tosi tosi hyvältä, mahtavaa!!! :)

  • Voi kurjuus :( Todella paljon lähettelen täältä paranemisia! :)) Ja kuule aivan mahtava sun viime vuoden tulos! Onnittelut siitä! Mulla on vielä tää ihan loppurutistus ja sit kans vaihdan sanastoon sanan tiivistyminen! Sitä tää vuosi ;) Tsemppiä!

 15. Menin koko viime kevään, kesän ja alkusyksyn 1400ckal dieetillä, ja paino tippui muutaman hassun kilon (lihasta tosin tuli ihan kivasti tilanteeseennähden). Olen samoissa mitoissa kun sinäkin. Kävin ravitsemusterapeutilla, joka laittoi minut heti syömään huomattavasti enemmän ruokaa. Huomasin, että mieliteot ovat kadonneet lähes olemattomiin ja aineenvaihdunta on vilkastunut. Uskon, että tämä oli oikea ratkaisu. Pakkohan kropan ja nälänsäätelyn on ollut olla hieman sekaisin tuolla 1400 ckal dieetillä, etenkin kuin liikuin kuutena päivänä viikossa… Innolla siis odotan lähteekö paino tippumaan nyt kun syön enemmän.

  -Heidi

  • Joo 1400kcal on kyllä vähän! Loistavaa että löysit apua :) Mä oon kans tyytyväinen tähän buustausviikkoon! :) Ens viikolla taas aavistus vähemmän kaloreita.

 16. Ohhoh! Kuuluupa tuohon Superdieettiin paljon ruokaa! Mikä on siis tällaisen syöpön mielestä vain hyvä asia. ;o) Mulla lähti taas projekti käyntiin maanantaina, onneksi on serkun kanssa diili, että pudotetaan painoa tänä vuonna, niin jos tsemppikaverin kanssa onnistuisi paremmin kuin itsekseen. En tiedä yhtään, paljon saan kaloreita päivässä, kun en enää jaksa laskea niitä. Veikkaisin vaihteluvälin olleen tällä viikolla 1400-1700 välillä. Olen flunssassa, joten liikkumaan ei pääse, kun en halua riskeerata mitään.

  Normaalipainon sisällä laihduttaminen on todella haastavaa, varsinkin, jos sen haluaa tehdä terveellisesti eikä kitudieetillä. Paino ei tipu todellakaan suoraviivaisesti ja liikunnoista riippuen saattaa jopa noustakin väliaikaisesti nesteiden takia. Siihen turhautumiseen mun urakat ovat aina kaatuneet. Nyt on kyllä sellainen draivi päällä, että uskon onnistuvani tällä kertaa! Kiitos siitä kuuluu myös sulle ja sun blogille, josta olen saanut tsemppiä. Kiva lukea nyt kokemuksia tuosta Superdieetistä, jos vaikka itsekin lähtisi siihen vielä joskus mukaan keväämmällä. :o)

  • SD:ssä vaihtuu ruokaohjelma viikottain ja jo ensi maanantaista on ruokaa vähän vähemmän! :D O-ou!

   Mukava kuulla että oot täältä saanut lisätsemppiä urakkaasi! Nyt sä onnistut kyllä! :) Tsemppiä ja pese se serkkus dieetissä ;)

 17. Minulla on jäänyt nyt päälle joku kummallinen lomavaihde, kun vaikka vähän olenkin parantanut syömisiäni ja liikun taas, niin en vieläkään niin terveellisesti kuin mitä syksyllä. Mutta ehkä tämä tästä pikku hiljaa, jos ei kertarytinällä.

  Huh, näytät jo ihan laiheliinilta!!! :O (Kommentti siis ihan positiivisessa mielessä.)

 18. …mutta eikö olekin ihanan ”jännää” päästä syömään uusia ruokia? :) kieltämättä paljoltahan nuo kalorit kuullostaa, mutta onhan se mukava ettei tarvi nälässäkään olla! Eiköhän noi fitfarmlla tiedä mistä puhuu ;) innolla odotan ekan viikon tuloksia!

  • On ihan sika jännää! Ja tiedätkö tuntuu et mä vaan kutistun vaikka puputan ruokaa. Ei tässä oo montaa päivää mennyt mutta ei oo aineenvaihdunta toiminut näin hyvin kuukausiin! Veikkaan et oon aika nopeasti tuolla tavoitepainossa jos/kun teen pilkulleen =)

 19. Kyllä sinä Anna näytät hienolta! Ymmärrän turhautumisesi, jos tuntuu, ettei mitään tapahdu. Sulla on lihasmassaa jo aika paljon ja sekin painaa siellä vaa’assa jonkin verran. Yllättää, että superdieetissä ruokamäärä on ekalla viikolla noinkin iso.

  Mä aloittelin viime viikon loppupuolella herkuttoman linjan, kun tuppaan aina vaan keittiön läpi kävellessäni nappaamaan jotain suuhuni, ja töissäkin kahvitauolla on aina keksejä ja/tai suklaata tarjolla (ikävä työpaikka :)). Sitä samaa herkkua ja joulun aikaisia konvehtirasioita on töissä tarjolla edelleen, mutta yhtään en oo syöny. Oon suunnilleen yrittänyt noudattaa jotain vanhaa liten aikaista linjaa eli ihan samaa, miten aina syön, ainoastaan jatkuvan turhan napostelun jätän pois ja katson, kuinka käy. Rahkaa ja muuta proteiinia lisään myös hieman, koska säännöllisemmät treenit pyörähti taas käyntiin joulutauon jälkeen. Jonkinlaisen herkkupäivän pidän kerran viikossa, tai ehkä paremminkin 1,5 herkkupäivää viikossa, koska pe-iltana on ”pakko” saada jotain pientä hyvää ja sit jonain muuna päivänä voin vähän herkutella myös. En tarkoita herkkupäivällä mitään hirveetä aamusta iltaan mättöä tai kännäämistä. Viime viikolla piti kyllä herkuton viikonloppu ihan hyvin kutinsa, eikä tehnyt edes tiukkaa. Se vaati vain päätöksen. Pahin turvotus taisi laskea navan alta. Nyt on ongelmana kuitenkin se, että vatsa ei toimi normaalisti. :( Oon ihan jumissa, pissalla toki käyn, etenkin iltaisin ravaan tyhjentämässä päivällä juotuja vesiä. Onko siis jatkuva syöminen pitäny mun vatsan toiminnassa? Ihan kummallista. Tänään jouduin työkeikalla syömään pienen munkin eli mustikkatassun, mutta en ota siitä stressiä, enkä tehnyt asiasta numeroa. Voin ajatella, että mulla on tälle viikolle vielä yksi tai puolikas herkkupäivä jäljellä. Salilla kävin rehkimässä osan munkista pois, vielä voisin illalla tehdä pienen aerobisen.

  Toimi, vatsa toimi….

  • Niin en tiedä :/ Voi olla mutta juo ainakin paljon vettä ja muista syödä kuituja niin massa liikkuu paremmin suolistossa :) Toivotaan et helpottaa! Ei kannata sen takia luovuttaa :) Tsemppiä!!

 20. Tämän tytön mahassa jumittaa ja pahasti.. :/ vaa’alla ei ole tullut nyt käytyä sd:n aloittamisen jälkeen, ehkä parempi niin jos tulosta ei ole vielä tullutkaan, eipähän sitten tule epätoivoa ja repsahda syöpöttelyyn :D Mutta toivotaan että maha alkaisi toimimaan. Aerobista on tullut harrastettua päivittäin, tänään ois tarkoitus tehdä kotitreeni ekaa kertaa. :) tää eka viikko kai se on pahin, kun pitää totutella tähän dieettiin, mutta kyllä me se handlataan!

  Tsemiä!

  -Mirkku-

  • Joo hyvä idea! Ei kannatakaan jos se sit masentaa! Korkeintaan viikon välein ja mun mielestä Bull suositteli jopa et vasta puolivälissä eli kolmen viikon kuluttua katsoa mitä vaaka näyttää jos se kiinnostaa.

   Tsemppiä sullekin! :)

 21. olen todennut,että paras tapa laihtua on normiruoka+yksi herkkupäivä viikossa,6päivänä liikuntaa,1vapaa päivä.ja koska salikortteihin ei oo varaa,koostuu liikunta käsipainoiuista kotona,pitkästä lenkistä ja vaihtoehtoisesti uinti tai hiihto.ongelma on kuitenkin se että en osaa syödä aamulla,syömiseni ajoittuu iltaan,aina,ihan sama mitä koittaa tehdä :(-Nannu

 22. Aloitin dieettaamisen vuoden takaisilla GFG-ohjeilla maanantaina. Viime vuonna GFG+LITEn ohjeilla laihduin 10kg, ja siitä on paino noussut 2-3kg. Kuntosaleilusta tuli taukoa 5kk kesän aikana, ja syksyllä yritin päästä taas 3krt/viikko salilla. Ruokavaliota noudatin pääpiirteittäin syksyn aikana, eli jotain sinne päähän on takoutunut terveellisestä elämäntavasta =)

  Joulu meni syödessä ja sairastellessa. Nyt on tavoitteena saada paino putoamaan ne 2kg, jotka jäivät keväällä pudottamatta ja 2kg kesä/joulukiloja. 4kg ei kuulosta paljolta, mutta kuinka tiukassa ne kilot sitten ovatkaan, se nähdään tulevien viikkojen aikana!

  PS. Vähän mä haluaisin Better Bodiesin Fitness Long Tight -pöksyt, mutta tuo hinta on ehkä vähä liian rapsakka opiskelijabudjetille – vaikka sun alekoodi olisikin apuna : D Mutta toisaalta, kannattaahan sitä hyviin treenivaatteisiin satsata.

  http://mbnpaiva.blogspot.fi/

  • Kovasti tsemppiä ruotuun palaamisessa ja lomakilojen pudottamisessa :) Sitkeesti vaan niin kyllä ne lähtee!!

   -joo ne on ihanat mutta vähän tyyriit. Mutta ne on kyllä hintansa väärti! :)

 23. Jos motivaatiota etsii niin tämän blogin lisäksi kannattaa tsekata ke liviltä Juttaa. Katsoin tänään kaksi jaksoa peräkkäin netistä ja nyt sain vihdoin taas kiinni siitä motivaatiosta. Kyllä oli huimia tuloksia ja suht lyhyessä ajassa vielä!

  Kolmas liten päivä meneillään ja eilen kysyttiin voimia. Katselin Annan viime kevään postauksia ja sain motivaatiota jo siitäkin että myös hänellä oli hetkiä jolloin repsahdettiin eikä käyty salilla. Ehkä mullakin on siis toivoa että saisin elämäni muutoksen vauhtiin! -10kg on jo pudonnut mutta huomaan että pääkoppa on edelleen ajatellut tämän dieetiksi jonka jälkeen muka sitten pystyn pitämään painoni. Jouluna oli 2 viikon paluu vanhoihin tapoihin joten ei tässä turvavyöhykkeellekään ole vielä päästy. Ei auta, itse se työ on tehtävä.

 24. Oli kyllä tosiaan niin motivoiva tuo eilinen Jutan jakso, että oksat pois. Vajosin syvälle sohvannurkkaan häpeästä, kun tajusin, että mäkin olen käynyt vuosia salilla, siis kirjaimellisesti vain KÄYNYT. Ei mulle salitreenissä tule koskaan kunnon hiki, hyvä että hikeä ollenkaan, vaikka lihakset kyllä MUKA kertoo, etten jaksa yhtään toistoa enää. Tarvin varmaan vierelle jonkun pt-Teron aukomaan päätä, että ”jaksaa jaksaa ja vielä yksi”.

  Kivat kintut sulla, Anna!

  -Katri-

 25. Mä tässä suunnittelin, että jos aloittaisin superdieetin jälleen. Syksyllähän olin siinä mukana. Litekin houkuttaisi, mutta toisaalta niistä muutamasta ylikilosta haluaisi eroon!

  • Ala ihmeessä, nää on kyllä tehokkaita mutta mulle parasta on se yhteisön tuki kun muutkin on yhtäaikaa joten en tiedä onnistuisinko vanhoilla ohjeilla ;) Nim. 2 kertaa superdieetissä.

 26. Moi, mitä miletä oot mun ”palautusruoasta” jonka söin heti kun juoksin salilta kotiin: pinaattikeitto ja 2 kananmunaa?

  • Ihan kivasti sisältää kaikkia energia-aineita mutta rasvaa tulee aika reilusti jos syöt molemmat munat keltuaisineen. 425kcal,24g P, 26HH, 25g R. Pinaattikeitossa on myöskin aika paljon rasvaa joten jos haluat tiputtaa painoa niin kalorijakaumaa voi siirtää vaihtamalla 2 munaa vaikka 5 valkuaiseen. Myös joku lisukesalaatti kylkeen niin ateriasta tulee täysipainoisempi kasvisten määrän suhteen. Normaalipainoiselle ihan ok ateria :)

 27. Täällä alkanu hieman muunneltu oma versio gfg:stä… ootan kun ens pe saan käteen oma valmentajan ohjeet ja niistä sitten lähdetään kuin raamattuopinnoille ainakin ;)… Noi sun jalat.. ah…

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

 28. Täällä kans yks superdieettiläinen ja ollaanpa vielä samassa ryhmässäkin. :) Neljä ekaa päivää takana ja oon yllättänyt kuinka helposti on sujunut ja oon pystynyt noudattamaan ohjeita pilkun tarkasti. Toivottavasti selviän viikonlopun yli yhtä kepoisasti.

 29. Moikka, sain tänään vihdoin paketin gazozilta :) Tilasin Better Bodies kokopitkät treenitrikoot ja sellaseen turkoosin topin. Siis nyt vasta ymmärrän miks kaikki tykkää niistä vaatteista niin älyttömästi! Ne trikoot oli kun silkkiä iholla ja vielä ihan sika hyvännäköiset päällä. Huomaa että on laatua! Tulin niin onnelliseksi niistä, taas lisää treenimotivaatiota :) Kiitos vielä arvonnasta. -Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta