Mattimyöhäinen

kuva: Fitfarm

Houkutus kävi liian suureksi :) Tiedätte varmaan, että aloitin vuosi sitten painonpudotusurakan Fitfarmin nettivalmennuksilla. Ensin omatoimisesti gofatgo:lla sitten superdieetti ja lite. Mulle nuo ohjelmat toimivat, koska oon vähän sellainen omatoiminen tyyppi :)

Ensin ajattelin et nyt mun kimppavalmennukset on tässä kun on ollut jo suoraan mulle räätälöity ohjelmakin. Vaan kolmisen kiloa on jäänyt riesaksi josta en meinaa päästä eroon… Siksipä päätin pitkän pyörittelyn jälkeen ilmoittautua, tänään alkaneeseen Superdieettiin! :) Aloituspaino eilisten paahtoleipien ja suklaakonvehtien (kröhöm..) jälkeen on 73,8kg. Ilmoittauduin ennen kuin söin aamupalan jotta näin ohjeen ja sillä lähdetään nyt liikenteeseen! Mulle parasta antia on noissa yhteinen keskustelufoorumi joka pitää yllä tsemppiä koko jakson ajan. Mielenkiinnolla odotan, onko homma helpompaa vai vaikeampaa kuin viime vuonna kun on jo ”tottunut laihduttaja”. Siellähän on kolme eri ryhmää/ohjelmaa sen mukaan paljonko on pudotettavaa painoa ja tällä kertaa olen siinä pienimmän pudotuksen ryhmässä :) Viime vuonna mun superdieetti takkusi enkä oikein loppuajasta pysynyt ohjeissa. Tulos oli -2,2kg. Nyt pystyn parempaan! Se on ehdoton tavoite! Loppurutistus enää, mä pystyn siihen! :)

Oliko siis muita jotka lähtivät superdieettiin..? Tsempataan yhdessä :) Vielä ehtii!
Anna

90 vastausta artikkeliin “Mattimyöhäinen”

 1. Haha, ite ilmoittauduin just Liteen! Mietin itekin, onko siitä hyötyä mulle, kun salilla on tullut käytyä jo pidempään, mutta nytpä se nähdään. Viikon päästä starttaa Liten ryhmät. Mitä ite tykkäsit siitä?

  Tsemppiä Superdieettiin! Ihan varmasti sillä lähtee viimeset riesakilot, ellei enemmänkin!

  • Mä tykkäsin litestä silloin enemmän! Sopi musta paremmin kun oli pidempi aika ja mulla paljon pudotettavaa. Myöskin imetin silloin ja siksi SD ei ollut hyvä vaihtoehto. Vedin Liten ylläpitäjien ohjeilla mutta laihduin :)

   Tsemppiä liteen! :)

 2. Voi kun tohtisi ilmoittautua tuohon..!
  Tahdon vain olla niin epäileväinen kaikkea tällaista kohtaan, että kuinka tällainen toimisi kun ei voi nähdä kasvotusten.. Mutta täytyy Harkita vielä!:)

  • Mulle taas joka on kotona lapsen kanssa niin kaikki mikä on nettiyhdeyden päässä on helpompi toteuttaa, ei tarvitse hommata lastenvahtia tms. :)

  • Sisäpiiritietoa: on ;) Se on taas EFBW eli extra fatburning workout treeninä eli kiertoharjoitteluna jossa sykkeet nousee. Lyhyt, nopea ja tehokas treeni!

 3. Mä otin kanssa Liten, jännä nähdä millainen on :) Omatoimisesti GFG:llä menty tässä joulun alusta vähän sovellellen (pl joulupyhät), ja sen pohjalta odottelen varmaan aika paljon Liteltä :) Niinkuin Marikin, niin mietin, että mitä ite tykkäsit Litestä?

  • Vastasin jo Marille tuossa yllä! :) Tsemppiä liteen -sekin on hyvä! Mä halusin nyt tällaisen oksat pois -dieetin ;)

 4. Tässä mietin että superi vai lite?! Kiire olisi koska jos otan superdieetin niin haluan aloittaa tänään muiden kanssa. Mulla on vielä aamupalakin syömättä koska en osaa tehdä päätöstä (onks ehkä pölöä toimintaa).

  • Apua, en osaa päättää sun puolesta! :) Molemmilla pääset varmasti eteenpäin :) Mun käsityksen mukaan SD:ssä vedetään kovaa ja ruokavalio vaihtuu vähän viikottain. Lite sopii paremmin jos ”oppii hitaasti” siinä nimittäin ei tullut yhtälailla muutoksia ruokavalioon. Mulle se oli viime vuonna siksi helpompaa. Nyt tuntuu et osaan jo asennoitua erilaisiin viikkovaihteluihin kalorimäärissä jne. Toivon et saan tänä vuonna SD:stä enemmän irti!

  • Vastasin just Marianne tuossa yllä vähän eroista. Eroaa ne toki muutenkin. Käy katsomassa fitfarmin sivuilta noiden dieettien esittelyvideot, niissä kerrotaan paljon :)

 5. Mieli tekis ilmoittautua, mutta ei siitä nyt raskaana ollessa nyt saa oikein hyötyä :) ehkä ens syksynä sit! Oon kyl tosi ylpeä itsestäni, paino ei oo noussu yhtään ja puoliväli häämöttää jo. Viimeeksi oli tähän mennessä tullu vissii 10 kg tai enemmän jo… :D

  • No juu, ei oikein :) Mähän olin imetysaikana litessä, ylläpitäjien ohjeella ja paino tippui maltillisesti :) Sd:ssä söin miesten ohjeella ja se ei niin onnistunut. Mutta sulla on siihenkin vielä aikaa :)

   Mukavaa ettet oo paisunut ;) Muista kuitenkin nauttia raskaudesta vaikka kiloja vähän tulisikin! <3

 6. Omatoiminen GFG aloitettu vuoden alusta ja toimii, taas jälleen :) Hirveä tsemppi päällä koko tammikuun! Nämä viimeisetkin muutamat kilot kuin saisi pois (tuskin onnistuu tammikuussa koko määrää tiputtamaan) tämän tammikuun oman haasteen siivittämänä.

  Tsemppiä Superiin!

  -Hanna-

 7. Tottakai sä pystyt siihen, tsemppiä ja varmasti motivioit hurjasti muita siellä! Mä en Superdiettiin enää liity, sillä olen fitfarmin PT-valmennuksessa (toimii, wuhuu!). Vuosi sitten oltiin kyllä samaan aikaa tuossa SD:ssä, muistan sut sieltä :)

  • Ruoat saa ruokakaupoista (mutta SD:n treeneissä nautittavat lisäravinteet vaikka luontaistuotekaupoista tai netistä tilaamalla).

 8. Eipä tullut tänä keväänä lähdettyä superdieettiin taikka LITEen mukaan, mutta ihan issekseni noudatan semmosta sovellettua ja yhistettyä kaikista noista fitfarmin dieeteistä. Tänään alkoi ja nälkä on RAASTAVA! voi hyvä jumala, että kun tekis mieli rohmuta kaapit tyhjäksi. Ei auta kun tätä teetä litkiä ja lähteä sitten lenkille. Niin se on tehtävä. Lisää jorinoita voi seurata osotteesta chiarane.blogspot.fi

  Tsemppiä sulle Anna superiin! :) (ja kaikille muillekin!)

 9. Mukana ollaan, myös siinä pienempien ryhmässä. Oletko siellä nimimerkillä Erica? Huomasinkin keskustelupalstalta jonkun ”erican” kirjoitteluja, mutta sitten ajattelin, että et se voi sinä olla ;)
  Ihan mahtava fiilis ja motivaatio katossa, en malta odottaa mitä vaaka näyttää 6 viikon kuluttua!! Täysillä mennään, eiks jeah! Tsempitykset sinne! Laitetaan läskit tirisemään!
  -hemmuli-

  • Mä oon siellä kyllä nimellä Erica mutta mulla on siinä sama profiilikuva kuin tässä blogissa (ja tuossa FB kuvassa) :) Erotat varmaan siitä, en oo vielä ehtinyt kommentoimaan mitään! Ihanaa kun on muitakin, jee! Nyt tosiaan läskit sulamaan ;)

 10. Mun piti lähteä ensin mukaan Liten In Shapeen, mutta muutinkin viime tingassa mieleni ja sain osallistumiseni vaihdettua Superdieettiin ja Extraan. Ykkösryhmässä olisi tarkoitus saada pudotettua viimeiset liikakilot pois. Oon taas niin koukussa tuohon foorumiin että meinaa blogienkin lukeminen jäädä :D

  • Eikä! Hieno juttu siis :) Toivottavasti nyt on taas yhtä hyvä ja vilkas foorumi, en oo yhtään ehtinyt vielä surffailemaan, ilta menee varmaan siellä :D

   Tsemppiä meille, jee jee!!! :)

 11. Blogisi muuttuu kiinnostavammaksi nyt, kun pudotettavaa on jäljellä vain vähän ja kunnon muokkaus alkaa :)

  Laihdutin viime vuonna 13kg, nyt olen painotavoitteessa ja vieläpä ihan lihaksikaskin… mutta en jotenkin osaa iloita muutoksesta kuin sinä.. En ole ottanut uutta profiilikuvaa aikoihin tai muutenkaan kokovartalokuvia, jotenkin näen itseni vieläkin vähän liian löysänä, vaikkei se pidä paikkaansa :( Objektiivisesti siis hoikempi kuin sinä, mutta ei tuollaista varmuutta olla esilla :( Mistähän sitä saisi?

  • Kiva kuulla, oon ajatellut et nyt jengiä ei niin kiinnosta joten tosiaan mukava kuulla et näin on! Munkin mielestä nyt on tulossa ihan yhtä mullistava ja mielenkiintoinen vuosi, sillä näin alkuun tää tuntuu jopa haasteellisemmalta kun normaalipainoinen yrittää fit:itksi =)

   Voi kurjuus! Kuvien ottaminen kyllä oikeasti auttaa kun näkee itsensä ”ulkopuolisen silmin”. Se auttaa myös muutamaan omakuvaa että olet jo hyvässä kunnossa, etkä enää samannäköinen kuin aikaisemmin. En oikein osaa sanoa muuta kuin että toivottavasti löydät jostain itsevarmuutesi, se auttaa iloitsemaan onnistumisesta! :) Usko siihen kun muut kehuvat sinua! :) Olet varmasti kehut ansainnut!

 12. Moikka! Olisko sulla vinkkejä lisäravinteiden suhteen? Olen aloittamassa kiinteytys ohjelmaa ja haluaisin aloittaa lisäravinteiden käytön treeniä buustaamaan. Mikä olisi suosituksesi alkuun?

  • Laita mulle meiliä jossa kerrot vähän enemmän treeneistä ja tarpeestasi, voin vastata sitä kautta :) Ihan ilmaiseksi siis!

 13. juu..superia kehiin jälleen. nyt ne kilot on lähdettävä. kevyempänä ois niin paljon helpompi liikkua ja olla. ja jospa nätikskin sais ittensä hih..
  kiva kun liityit joukkoon..

 14. Anna mä luulen että sä vedät perässäsi aika paljon sakkia tuonne fitfarmille:) AInakin mut. Mä ilmottauduin Liteen. Aloitan huomenna vanhoilla Liten ohjeilla, en jaksa odottaa ensi ma asti.

  Go me go.

 15. Tsemppiä ihan hirrrveesti viimeisiin kiloihin ja kropan muokkaamiseen!!! Sun blogia on ihanaa seurata!!! Mulla oli lähtömitat 12v. sitten 170cm/89kg.. Vajaassa vuodessa sain pois 20kg… ja sit jymähti kanssa 69kg. Sain pois lopulta 3kg , mutta tuli kuitenkin takaisin :P . Todella ärsyttävää ja tiukassa oli. Rasvapros. oli pitkään 24 ja musta se oli ihan ok, lihas oli 79%. Raskaudesta puolen vuoden kulut. oli sama tilanne ja olin tosi iloisesti yllättynyt, että noin äkkiä. En enää tietoisesti mitenkään laihduttanut/muokannut itseäni, mutta; ylläri, paino vaan jatkui tippumistaan imetyksen lopetuksesta jne . huolimatta!! Söin säännöllisesti ja terveellisesti, unohtamatta herkkupäiviä kuitenkaan. Lopputulos: rasva% nyt syksyllä 17,5, lihas%79,6, paino 62kg. Salilla kävin kahdesti viikossa, lisäksi päivittäin vaunulenkkeilin ja myöh. juoksin. Nyt olenkin sitten lisännyt syömisiäni ja paino on pysynyt tässä. Eikä haittaa vaikka vähän nousisikin. Huomasin sen, että kun on pitkään halunnut kiinteytyä jne, on vaikeaa löytää tasapaino. Mutta kyllä se sitten löytyy!!
  Musta olet upea ja toivon keväälle paljon positiivisia fiiliksiä sulle ja tavoitteisiin pääsyä!!!!

  • Vautsi mikä rasvaprosentti nyt! Hienoa :) Oot todella hyvin saanut sitä pudotettua! Onnittelut siitä :)

   Kiitos myös ihanasta viestistä! Positiivista energiaa sullekin <3

 16. Ai sä olet myös siellä,hienoa ja tsemppiä!!
  Mä tosiaan aloitin 1.1. samoilla SD ohjeilla (jos ei ole viime syksystä muuttuneet).Foorumin tuki kiinnostas kyllä,mutta ehkä yritän nyt vaihteeksi näin.Ja täältä saa kyllä tosi paljon tsemppiä!Mun paino eilen 67,9 ja pituus 160cm.Eli ainakin 8kg saa häipyä!

  t.manta

 17. Ai perhana, tarvisinkin uuden saliohjelman, nimenomaan rasvaa polttavan. Oon vetäny salitreenit nykyään Fitfarmin vanhoilla ohjeilla, mulla on niitä gfg:n ja lite:n aikaisia ohjeita tallella. Uusi kiertoharjoitteluohjelma kyllä kiehtois… Mutta kiehtooko 49 euron edestä, kas siinä pulma. :) Kahvakuulaohjelmiakin löytyy ennestään, tuleekohan niihin päivitystä?

  -Katri-

  • Hah, siinäpä tosiaan pulma :) En tiedä kahvakuulaohjelmista kun en oo itse niitä tehnyt :( Mullekin tää on vaihtelua aikaisempaan saliohjelmaan, todella!

 18. Tsemppiä. Itsekin kovasti himoitsin osallistumista, mutta tammikuun päätin jo aloittaa Nutraamalla… katsotaan jos sitten varjofitfarmeilen.. ruokavaliot on hyvässä muistissa.

  • Varjofarmeilu kuulostaa hauskalta ;) Mun ”aikaisempi” dieetti oli kans jo todella samantyyppinen. Treenit taas hyvin erilaiset! Tsemppiä!

 19. Tsemppiä superiin! Tiukasti mennään täälläkin ja ruokavalio aika sama kuin GFG:ssä. Hieman itselle paremmaksi sovellettuna. Pitäisi toimia. Onneksi mulla on nyt myös omassa kaveripiirissä ihminen jolla on laihdutustavoitteita. Voidaan sitten yhdessä tsempata toisiamme! Hyvää viikkoa.

  • Se on kyllä hyvä juttu, auttaa kummasti kun voi illalla kilauttaa kaverille et otanko herkkua vai en ;)

   Ihanaa viikkoa myöskin!

 20. voe mahoton! ite lähdin mukaan superdiettiin. ohjelma vaikutti ihan hyvälle. ongelmana tulee ruokailu, nimittäin olen todella nirso ruoan suhteen :D painoo on pudotettava paljon, joten katotaan mitä tästä tulee!
  tsemppiä!:)

  Ps. Oot aivan mahtava Anna, ihailen sinua! :)

  • Hei ihan mahtavaa et lähdit! Just sulle tuo on varmaan todella hyvä. On ”pakko” tutustua ruoka-aineisiin joita on ehkä karttanut mutta ne onkin juuri sellaisia jotka tekee keholle hyvää. Ylitä itsesi ja ne pään sisälle rakennetut estot ja tekosyyt. Pilkuntarkasti niin tulokset ällistyttävät sinutkin :) Toivotan ihan sydämestäni sulle onnea superdieettiin!

   Kiitos <3

 21. Heips,

  Mattimyöhäisenä harkinnassa mukaan lähtö, mutta yksi asia suurena kysymyksenä, johon täältä ehkäpä saisin vastauksen ennen kuin liityn mukaan. Saako superdiettiin liitettyä intohimoni eli juoksemisen?

  Kiitokset avusta ja tsemppiä Anna (ja kaikki muutkin)! Ootte huippumimmejä! Me tehdään se!

  • Onko sulla siis laihdutettavaa..? Superdieettiin kannattaa lähteä jos haluaa tiputtaa kiloja, siinä on ilmeisesti 4 lihaskuntotreeniä + 4 aerobista (reipas kävely) viikossa eli 8 treeniä/vko ja ruokavalio on pilkuntarkka. Mä ainakin luulen, et en tällä energiamäärällä jaksa enää noiden päälle tehdä juoksulenkkejä. Dieetti kestää ainoastaan 6 viikkoa eikä oo suunniteltu juoksutreenien ohelle vaan siinä on nuo omat treenit. Ehkä kannattaa punnita ”repäiseekö” dieetin nyt ja nauttii juoksemisesta sitten myöhemmin kevääällä vähän keveämpänä..? ;)

   Mut tää ei oo siis fitfarmin virallinen vastaus vaan mun mielipide, voit kysyä asiaa vaikka fitfarmin facebook -sivuilla..? :) Tsemppiä sulle mitä ikinä päätätkin! :)

  • Komppaan Annaa. Superdieetissa aerobinen osuus on matalasykkeistä ja ohjaajat korostavat ennen kaikkea lihastreenin ja ruokavalion tärkeyttä. Tokihan siinä voi itse tehdä sivussa omiaan mutta enpä tiedä miten energia riittää. Treeni itsessään kovenee aika nopealla aikataululla.

 22. Hei anna, imetitkö siis laihdutus urakan alussa? Osaat varmaan sanoa, että saako GFG kuurilla olla imettäessä? Superdieettikin kiinnostaisi kovasti, mutta askarruttaa toi imetys. -Enni

  • Moikka! Joo mun nuorempi on nyt 1v5kk ja siis viime vuonna tähän aikaan 5kk. Aloitin dieetin siis samaan aikaan kun alettiin maistelemaan kiinteitä, kun vauva oli 5,5kk. Mä söin fitfarmin dieettien aikana miesten ruokavaliolla eli siinä oli enemmän energiaa. Sit ”huijasin” niin että lisäsin aamu- ja iltapalalle puolikkaan banaanin tuntemusten mukaan.

   Mun käsitteeksi gofatgo oli aika tiukka ohjelma eli siinä varmaan ehdottomasti miesten ruokamäärän mukaan. Tarkkaile maidontuloa ja sitä nouseeko vauvan paino normaalisti. Terveellinen ruoka tekee vain hyvää sinulle ja vauvallesi, eikä mitkään maailman herkut mene ”suoraan tissimaitoon” :D Oon sen verran varovainen etten itse halunnut dieetata täysimetysaikana mutta se on jokaisen oma valinta. Ruokavaliossahan (GFG) ei ole mitään sellaista mitä imettävä äiti ei saisi syödä :) Ja pitää muista JUODA vettä!!!

   Mä imetin melkein lokakuun loppuun kymmenen kuukautta vielä siitä kun aloitin dieetin eli melkein koko viime vuoden :) Imetys ei onneksi estä terveellistä ruokavaliota, mutta maltillinen kannattaa olla. Tsemppiä sulle! :)

 23. Olen nyt taustaillut noin viikon sun blogia. Ja kyllä on hyvä :) Ite aloitin dietiin eka pvä ja tarkoitus olis tiputtaa noin 20-30kg (HUI!). Ja jollain tapaa syö motivaatioo kun ekan 6pvää niin paino tippunu vaan 1.5kg. Mut eiköhän se tästä. Tänään miehen kans tilattiin jotain whey proteiinii ja sit tota kun sullakin oli jossain kuvassa pancece mix jauhetta, kotoo löytyyki jo jotain palautus juomaa. Mut mä en niist kyl tiiä mitään :) Oon miettin et jos tästä projektista tekis jollaitapaa julkisen niin mahtaskohan tuloksia tulla :)

  • Mä tiedän et tuo luku kuulostaa hurjalta ja muistan kun itse kerroin ystäville et aion pudottaa 25kg -moni kuuli ”muka” väärin et 5kg kun eivät varmaan uskoneet et pystyisin tai haluaisin lähteä niin isoon urakkaan :) Mutta se on vaan hyvä et itse tietää mitä aikoo, niin se painokin lähtee laskuun! Mä oon suositellut kaikille sitä, et kertoo reippaasti laihdutuksesta. Silloin ihminen onnistuu paremmin!

   Jos jaksat niin lue tää mun vanha postaus, se on mun yksi lempipostauksia. Sen lopussa on artikkeli josta sain ihan blogin alkuvaiheessa yhden kommentin lukijalta. Sen vinkki on juuri julkisuus…

   http://toobigtobeme.blogspot.fi/2012/07/kuinka-blogi-alkoi.html

  • Olipa hyvä tuo kesällinen postauksesi ja se Hesarin lainaus uuden vuoden lupauksista! Tuli joku ajatuskin, mutta unohdin :)

  • Kävin lukemassa sen artikkelin ja se oli ihan hyvä. Tarttiskohan iteki laittaa joku tälläne blogi pystyy. Jonku vissiin jo loinkin kun halusin sulle kommentoida ni joku mulle tuli tohon nimimerkin taa mut en tiiä si siit sen enempää. :)
   Kattelin tota sun paino taulukkoo ni mä painan melkein sen mitä sulla oli helmikuun 6pvä pituutta mul ei oo noin ruhtinaallisesti ko sulla vaan noin 7cm vähemmän. Julkista tarttis tästä varmaan tehä kun ei oikein tunnu riittävän et mies ja anoppi tietää ei oo tarpeeks paineita onnistuu ku oon kerran TAAS dieetillä :/

  • Ihanaa kun joka ketjuun eksyy yksi ”tällainen”. Voeluoja :))) varmaan oot tosi ylpeä itsestäs kun keksit noinkin nokkelan kommentin! Onnittelut! :) ja kivaa alkanutta viikkoa!

  • itseasias olen. ja näköjään salille eksyvät shemalet otetaan vastaan riemukiljahduksin ja toivotaan että kohta itsekin näytetään ihka-aidolta karvakönsikkäältä kun pikkasen massanlisääjiä napsitaan.. mut ei siinä, antaa jokaisen näyttää miltä näyttää. henkilökohtaisesti inhoan naisia jotka näyttävät miehiltä, se on minun henkilökohtainen mielipide johon minulla on täysi oikeus. piste. hyvää mainontaa toi kuva. Tule salille- muutu mieheksi. koskee myös naisia siis.

  • Meillä on tässä asiassa näkemysero, mutta olkoon :) Itse en ainakaan salilla käy näyttääkseni ”karvakönsikkäältä” ja tuskin moni muukaan täällä pyörivistä saati sitten superdieetille lähtijöistä. (nyt älähtäköön ne jotka haluavat näyttää karvakönsikkäiltä.

   Antaa kaikkien kukkien kukkia, vai miten se meni?

 24. Mä mietin kauan että lähteäkkö mukaan vai ei.. Noh, jäin nyt pois juurikin sen takia että mulla on tuo henkilökohtainen ruokavalio tehtynä. Voi olla, että kun viimeiset pari-kolme kiloa (toivottavasti keväällä) roikkuu vyötäröllä niin hyppään seuraavaan junaan mukaan. Mut kiva päästä seuraamaan miten toi dieetti toimii sulla :)

  Tsemppiä matkaan, hyvin se menee :)

  • Ja muuten, en oo muistannu kehuakkaan sua pitkilleen ;) Emäntähän on melekosen timmissä kunnossa! Ostin Ilonankin ihan sun ja Saran takia, ihan sun näkösen jutun olivat tehneet :) Onnittelut!

 25. Superdieetillä mukana ollaan! Vuoden ensimmäisen viikon söin keveämmin ja olin herkuttelematta. Lähti nesteet ja pahin turvotus liikkeelle ja tänään sd:n alotuspaino -2,6 kiloa pienempi kuin ois viikko sitten ollut. Olen lueskellut blogiasi alusta saakka ja ihaillut tarmokkuuttasi! Onnea tähänastisista saavutuksista ja suuresti tsemppiä jatkoon! Salaa haaveilen samantyyppisistä muutoksista elämässä, painoa alas ja lihaksia rasvan tilalle. Kisalavat jätän suosiolla muille. :)

  t. 8,5 kk tytön äiti ja tuleva hoikkis! :)

 26. Superdieetillä ollaan täälläkin. Itselläkin jotenkin paljon helpompi pysyä ruodussa kun on ohjeet joita noudattaa :) Jospa se tästä lähtee! Tsemppiä kaikille muillekin superdieettiläisille! :)

  -Mirkku-

  • Munkin mielestä on kivaa noudattaa taas pilkuntarkkaa! :) Ja nää pienet muutokset vanhaan ruokavalioon on kivaa vaihtelua!

   Tsemppiä kaikille meille ja sulle Mirkku! :)

 27. Hei aivan mahtavaa!!! :D Wuhuu että oot messissä! Tää on ollut aivan superi tää ekapäivä :D Pidetään tsemppiä yllä yhdessä :) Ja todellakin tää on tavotteiden saavuttamisen vuosi!!

  • Oliks säkin siinä? Mulla menee jo kommentit sekaisin :) Mut kivaa jos oot! Näin on, ollaan harppaus lähempänä tavoitteita vuoden lopussa!

 28. Mä otin pitkän löysäilyn kunniaksi Intensiivivalmennuksen 6 kk ja aloitus huomenna, kerralla superkuntoon vaikka painoa ei sinänsä ole hirveitä, 163 cm ja 59,5 kg. Happy! :)

 29. heheh, nyt saan vihdoin aikaises komentoida!
  Oon ukenut blgiasi jo muutaman kuukauden, joka ikinen blogiteksti on luettu!
  Luen paljn lahdutus ja fitness blogeja, mutta tämä sun blogi oli heti niin hyvä etten voinut lopettaa lukemista! Kun kerroit että sinusta tulee juttu Ilonaan päätin heti ostaa lehden. Ja lehteä ostaessani mieheni ihmetteli että miksi tälläinen lehti? Tokaisin vaan että koska kaverini on siinä! :D haha, jälkeenpäin olen nauranut jutulle, sillä kun tekemisiäsi lukee päivästä toiseen, on alkanut tuntua kuin oikeasti tuntisin sinut!
  Jouluna mieheni antoi minulle Better Bodiessin housut (kyllä, alennuskoodi erica oli käytetty) tuntui heti että pitääpäs kertoia Ericalle! :D Joulun jälkeen kaappiin on tullut kaksi muutakin betterin vaatetta ja lisäravinnetilausta odottelen! :)

  Jatka samaan malliin, sä pystyt mihin vaan!

 30. Heippa Anna!
  Ostin eilen Hyvä olo-lehden, jossa oli juttu sinusta. Sitä kautta löysin siis tänne blogiisi. Olet tehnyt huikean muodonmuutoksen vuoden aikana. Onnea.

  Itse on jälleen kerran yrittämässä elämäntapamuutosta. Kirjoitan siitä blogissani http://viimeisenkerran.blogspot.fi Tervetuloa lukemaan ja seuraamaan onnistumistasi! Vertaistukea kaivataan ;)

  Terkuin,
  Minttu

 31. Kiitos ihanasta ja tsemppaavasta blogistasi! Olen syksystä asti lukenut ja potkaissut sitä myöten oman lasten jälkeisen elämäntaparemontin eli liikunnat ja laihiksen pyöriin. Kirjotin äsken pitkät pätkät, mut onnistuin hävittää sen tekstin, joten nyt vaan lyhyesti…

  Paljonko Sd:ssä tulee kaloreita? Oon syöny ite nyt pitempään gfg:n mukaan ja syötin ekaa kertaa tällä vkolla ruuat Kiloklubiin. Oli iso yllätys, et kalorita tulee vaan 1200-1300 eli ihan liian vähän mun liikunnoilla…:-/ Ihmekään, ettei paino oo tullu 8 viikossa alas kuin 3.6 kg. Tosin muuta muutosta on tullu mitoissa, lantio -6,5cm ja vyötärö -11 cm -heihei kengurupussi ja tervetuloa päälle istuvat vaatteet! :)

  Mutta siis mietin, et liittyisinkö kuitenki sd:hen…

  T. Fanni80

  • Näit varmaan jo uusimman postauksen jossa kirjoittelin kaloreista. Ne on tosiaan vaihtelee ryhmittäin ja joka viikko on uusi ruokaohjelma (muutoksia edelliseen) eli ensi viikolla eri lailla :)

   Kannattaa syödä vähän enemmän, noilla kaloreilla palaa varmaan myös arvokasta lihasmassaa! Tsemppiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta