Lihaksia kiitos

 
Oon edelleen vuoden aloitustunnelmissa ja kaivelin vanhoja kuva-arkistoja. Oikeastaan se lähti vasta siitä, kun oltiin tänään Saran kanssa yhdessä treenailemassa kävelyä ja sen yhteydessä sain itsestäni uusia kuntokuvia joten pystyn tekemään vertailua. Nää harmaapöksyiset kuvat on otettu viime tammikuun 31.päivä eli alle vuosi sitten. Sinisessä topissa pullistelen helmikuun 21.päivä.  …Ou mai gaad :D
 
 
 
Vartalo muuttuu pikku hiljaa mallista O malliin T.
Rasvaprosentti on tippunut yli 40:stä 26:een.
 
 
 
 
21.2.2012
6.1.2013
 
 
 
 
 
 
 
Siinä jälleen yhteenvetoa mitä vuodessa saa aikaan jos on valmis tekemään töitä. Millään ihmepillerillä ei muutosta saa vaikka söisi sitä heraa kilotolkulla, sanonpa vaan.
 
Muita päivän kuulumisia oli se, että käytiin lasten kanssa uimahallissa uimassa!
Reissun kruunaa tietysti hetki kahviossa uinnin jälkeen.
 
aamupalaa
mun uinnin jälkeiset ostokset josta lapset söivät suurimman osan… On se kumma et jos ottaa vaikka karjalanpiirakan
ja ruisleivän niin sit lapset haluaa kuitenkin sen mitä kaavailee itselleen :D
 
 
 
 
Viikon liikunnat:
 
maanantai: –
tiistai: –
keskiviikko: aamulenkki 50min
torstai: sali + aerobinen 20min
perjantai: aamulenkki 30min + sali + aerobinen 20min
lauantai: sali + posetreeni
sunnuntai: (lasten kanssa polskuttelu -ei oikea treeni) + posetreeni
 
 
 
Ketä on lähdössä Fitfarmin Superdieettiin tai viikon päästä alkavaan LITE:en..?! :)
Anna

109 vastausta artikkeliin “Lihaksia kiitos”

 1. Vitsit, kun saisin itsekin jo tuota lihaksistoa noin upeasti esille ;) Oot kyllä tehnyt niin uskomattoman duunin, että ei voi kuin ihailla!!! Sainpa taas lisätsemppiä omaan prokkikseen ;)

  • Kiva jos sait lisää tsemppiä! :) Kyllä kuntosaliharjoittelulla voi toden totta muuttaa kropan mallia! Oon itsekin melkein sanaton kun vertaan kuvia :D

 2. Voi että ANNNA! :D Siis ihan mahtavia tuloksia. Ja nyt on muuten saanut teikäläisen takaosastokin ihan uutta mallia! Niin se vaan aika menee, voi vitsit… Sulla on ainakin edessä oikeen the bikinikesä! <3

  • Maiju!!! :) Itse oot kans aikamoinen! Mut tiäkkö, perseestä on tosi vaikea ottaa pullistelukuvia :D Siksi vertailut lähinnä ylävartalosta vaikka todentotta tuo peppu on kaventunut ainakin puoleen…;)

 3. sä oot uskomaton!!!! vau. ja millon on tulossa postausta siitä ku sulle linkiteltii blogeja ja aioit esitellä sun lempparit?:)

 4. Tää lainaus postauksestasi sai kyllä hymyn huulille: ”Millään ihmepillerillä ei muutosta saa vaikka söisi sitä heraa kilotolkulla, sanonpa vaan.” <- Voi niitä, jotka oikeasti luulevat, että meikäläiset vetää heraa kilotolkulla päivittäin…kävis aika kalliiks.:D Itelläkin just toi Scitecin hera käytössä, ja se kilon pönttö sattuu maksamaan muistaakseni n. 30e.

  Ja tää kommenttini viittaa tuohon aiemmin julkaisemaasi lisäravinnepostaukseen, jossa jotkut jopa törkeään sävyyn tulivat arvostelemaan toisten valintoja… Jos jokainen vain keskittyisi rauhassa omiin syömisiinsä, niin olispa meillä kaikilla mukavaa… ;)

  • Niin ja just sitä et ei sitä pelkällä lisäravinteiden popsinnalla saa sitä timmiä kroppaa, jotain täytyy tehdäkin :D Voi mahdotonta miten osa voi luulla niin ;)

 5. No oho! :D Aika erilaiselta näytät kyllä nykyään, ei varmasti tarvitse haikailla vanhoja!? ;)
  Ootko kokeillut vanhoja vaatteitasi, olisi hauska nähdä kuvia niistäkin! :D
  Kivaa loppiassunnuntai-iltaa! :)

  Kaisuli

  • No ei kyl ;) Mulla oli kaikki suurimmaksi osaksi äitiysvaatteita, painoin 80kg kun tulin raskaaksi joten suurimmillani oon ollut just synnytyksen jälkeen. En viitsinyt ostaa sitä varten vaatteita vaan ostin vasta kun laihdutus eteni :) Toki jotain löytyy!

 6. Sä olet kyllä niin kaunis Anna.
  Olen seurannut blogiasi jo viime keväästä, ja on ihailtavaa miten rohkea olet tuodessasi rehellisesti kaikki asiat ja kuvat meille muille tsempiksi.
  Tämä sinun blogisi saa aina hyvälle tuulelle ja on mukava lukea sitä kahvikupin seurana.

  Ihanaa vuodenalkua ja onnistumisia kohden tavoitettasi !

 7. heippa pitkästä aikaa..vaik kyl mä kurkkaan tänne joka päivä.
  ihana esikuva oot! vaik tiiän et noin kaunis en ikinä voi olla niin toivon et nyt superin avulla laihtuis ees vähän ;) Niin innostavia sun jutut et miettii, jospa minäkin osaisin. en fitnestä mut muuttaa elämäntapoja.
  aivan huikeita nuo muutokset kun vertaa kuvia. just nyt mä oon vähän niin kun nois alkukuvis, niin tiiät et harmittaa aika lailla.
  mukavaa viikkoa sulle!

  • Heippa! Kyllä säkin pystyt ja pääsen varmasti samaan jos vain sinnikkäästi jaksat muuttaa niitä elämäntapoja! Muista et mikään ei oo mahdotonta! ;)

 8. Vitsit mä odotan sitä päivää kun sä kisalavoille nouset. Oot niin kaunis ja olet JO tehnyt todella suuren työn kroppasi eteen, mutta työt vaan jatkuu. Tsemppiä! <3

  • Hah ;) Tää oli hyvä! <3 <3 <3 Kyllä mä vähän säälin sitä niiltä ajoilta kun painoin miestä enemmän… :X

 9. Voi apua!! Miten voi olla, että vaikka sun juttuja melkein joka päivä lukee niin pääset silti yllättämään sillä miten mahtavaan kuntoon oot ihtes saanu? :O Näytät kyllä niin tykiltä, että oksat pois!

 10. Oho! Oon ollut mukana lukemassa koko tämän vuoden, mutta ei tuota valtavaa muutosta tajua ennen kuin läväyttää kuvat vierekkäin. Sitä sokaistuu näköjään toisenkin muutokselle kun tarpeeksi ”läheltä” seuraa :D
  Hieno juttu!

 11. Vau Anna!! Tosi hienon työn oot tehnyt ja eiku bodari linja vaan. Mä aion tänä vuonna mennä advancediin, ilmoittauduttu jo:). Menen tämän alkuvuoden vanhoilla superdietin ohjeilla… 4.2 startataan sitten uudella systeemillä, katsotaan miten mun käy….

  T: Ninnu

  • No heipä hei! Susta tulee kans timmimimmi-bodari, muakin houkutti tuo Advaced! :D Mut päädyin nyt tähän kun riesaa nuo kilot ;) Tsemppiä!

 12. Siis mielettömän duunin olet kyllä tehnyt kropan kanssa, wau! :) Kuinka pitkä ,muuten olet ? Näytät ainakin hyvin pitkältä ja eikös sitä sanota että usein fitnessvoittajat ovat olleet kisan pisimpiä ? :D
  Mäkin haluan olkapäät, millaisella treenillä ne oikein saa ?

  • Oon 172cm eli hyöty on mun puolella ;) Jos saa kropan muuten kuntoon…

   Tee olkapäitä joka suunnasta. Eteen, ylös ja kumarassa, rasittuu etu- keski- ja takaolkapäät! Mä teen ne kahdesti viikkoon eli toistoa toistoa kans :)

 13. Wou, sun olkapäät ja haukkarit. Näyttää tosi hyvälle! :) Täällä oon kaivellu vanhoja superdieetin ja liten ohjeita taas esille talven plussakauden ja treenaamattomuuden jälkeen, pitää palautella kroppa siihen kuntoon, että vaatteet taas istuu paremmin. Oot kyllä loistava esimerkki ja kannustaja blogeinesi! :)

  • Kiitos Lotta! Nyt on hyvä aika ryhdistäytyä kun kevät tulee ja se piristää! :) Kyllä se siitä lähtee rullaamaan!

 14. Moi Anna!

  Mä en oikeasti _koskaan_ kommentoi kenenkään blogeihin, oon kai liian laiska siihen. Nyt mun on kuitenkin ihan pakko kommentoida sulle. Sä näytät nainen niin jumalaisen upealta! Menin aivan sanattomaksi kun näin nämä sun kuvat, ja hyvä ettei ilonitku päässyt sun puolesta :D Saat olla ylpeä itsetäs! Oon seurannut sun projektia välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän aktiivisesti. Aikoinaan Saran blogista sut bongasin.

  Harrastan itse Body fitnessiä – ja tiedän että kehittyminen vaatii helvetin kovaa duunia ja ennen kaikkea kovaa itsekuria. Mä oon alusta asti ihannoinnut tuota sun päättäväisyyttä ja tahdonvoimaa. Voin lyödä vaikka pääni pantiksi, että sä tuut joskus vielä jyräämään kaikki bikinin kilpasiskot siellä lavalla. Sano minun sanoneen! :) Just tolla asenteella, mikä sulla on, pärjää pitkälle.

  Ihan …. en edes löydä tarpeeksi hyvää sanaa tähän … JÄRKYTTÄVÄN HUIMA muutos sun kropassa tapahtunut vuoden aikana. Ensvuonna, hui en edes voi kuvitella miltä tuut silloin näyttämään. :) Ja ihana kun joku oli kommentoinut, että sun miehes tuskin pystyy pitää näppejään susta erossa. Samaa mietin itsekin! :)

  Tsemppiä hurjasti. Vaikutat kultaiselta ja ihanalta ihmiseltä.

  <3

  • Hei sinä laiskimus ;) Ihanaa kun kommentoit nyt :) Aivan sydämen sulattava viesti sulta, kiitos siitä! <3 Oi vitsit, vieläkin kelailen sun sanoja ja saan niistä niin paljon voimaa. Ette varmaan arvaa miten paljon jotkut viestit tuo mulle hyvää mieltä ja auttaa jaksamaan…

   Haluan uskoa samaan ja uskonkin! Siis tuosta kilpailemisesta :) Mä teen tän muutoksen loppuun asti (vaikka ikinä ei oo valmista) mutta siihen, että menen kilpailuihin ja voittamaan! Oon päättänyt sen! Huoli kerrallaan näyttää sulavan pois mun unelmien tieltä, ensin läskit, sitten roikkuva nahka ja viimeisenä saan ne lihakset ;) Vähän niin kuin kärjistetysti mutta kun tosiaan uskoo itseensä niin kyllä se kroppa muuttuu! Tää on niin ihanaa (koukuttavaa) että en malta odottaa ens vuoden muutosta! Paljonko saan lihasmassaa..? Nouseeko peppu? Lähteekö ylimääräiset kilot niin että voin alkaa suunnittelemaan kisoja ja kisadieettiä? Kovin jännää :))

   Tsemppiä sulle harrastukseesi ja mahtavaa kehitysvuotta 2013! :)

 15. tiedät kyllä tämän varmaan mutta näytät aivan upealta! :–) sinä olet aivan loistava esimerkki kaikille, ei vain laihduttajille. uskoit itseesi alusta alkaen, olet tehnyt pitkäjänteisesti työtä ja tässä tuloksia…. olen tosi onnellinen puolestasi, vaikken sua edes tunne oikeasti :-)
  aivan upeat hauikset ja olkapäät. <3

  • Kiitos Katja ihanasta viestistä. On aivan mahtaa kun jaksatte kannustaa ja kehua! Tää on niin paras blogipalkinto! :)

 16. Hertsilei!!!
  Sulla on sitten upea yläkroppa. Noi käsivarret on kauniit! Ei mitään alleja tai lalleja vaan kiinteää, voimakasta lihasta. Huoh…
  Näytät upealta!
  Näistä kuvista motivoituu!!

  -s-

  • Hihih!! On niissä käsivarsissa vielä paksuutta ja ihan sitä fläsääkin, ei vaan niin kuvista huomaa. Sitten kun laihdun lisää niin vasta osaa nähdä et oli niissä rasvaakin. Mutta totta et pullistellessa näyttää jo kivalta :) Ei mun bikini fitnessiin tarvi paljon noita hauiksia enää kasvatella. Enemmän muita osa-alueita kuten esim. peppua ja takareisiä ja saada tuo onneton keskivartalo kuntoon! :)

 17. Huima muutos! Ja käsille on kyllä treeni menny perille, haba kasvanu selvästi nyt viime kuvissa :)

  Mulla on vielä harkinnassa toi Lite, In Shape kiinnostas kovasti mutta pitää nyt vielä hetki pähkäillä alottaako sitä vielä.

  • Kiitos :) Mä just kommentoihin tuohon ylle, et ei ”kannata” pelkkää habatreeniä tehdä jos sinne bikini kisoihin havittelen, vaan pitäis just korjaa nuo huonommat osa-alueet :) Käsissä on niin paljon vähemmän rasvaa et ne näyttää jo kivoilta!

   Sulla on onneksi vielä tää viikko aikaa miettiä! :)

 18. Pakko jatkaa samalla linjalla kun muutkin, siis VAU!! Ihan todella upean näköinen oot! :)
  Tänään alkoi supedieetti, hui! :)

 19. WAU! <3 Noi hauikset ja olkapäät, niihin on tullu ihan mielettömästi muotoa, ja sulla on ihana kapea vyötärökin tullut esiin! Ihan huippua nainen, näytät mielettömältä :) Pus!

 20. Vautsi ja onnea tekemästäsi hienosta työstä! Olet todella elävä esimerkki siitä että jos jotain haluaa niin ei muuta kun hommiin vaan :)
  Upeeta katsottavaa ja olen näin tuntemattomanakin erittäin onnellinen puolestasi :)

  Näytät todella hyvältä ja luulen että miehesi lisäksi sinua katsoo ihaillen varmasti moni muukin :)

  • Näin se näyttäis olevan, ei ne huijaa jotka sanoo et suurin este unelmille on sinä itse! Mä pohdin tuota vuoden alussa ja aloin itkemään.. Itse oli sabotoinut yritykseni negatiivisella ajattelulla.. :/ Vaan nyt se on poissa! Ja muutosta tulee :)

 21. Mikä fitneskissa! Asenne ja tahdonvoima, niillä mennään pitkälle. Meikäläisellä tuntuu tällä hetkellä puuttuvan kummatkin:(

  • <3

   Nyt vaan asennemuutosta oman pään sisällä niin siitä se lähtee rullaamaan! ;) Tsemppiä Marianne, älä luovuta!

  • Kiitos muru <3 Onhan ne tosiaan muuttuneet fläsä-ajoista :D Vaan ei se sullakaan pyyhi huonommin, fitnesskissa! <3 ;)

 22. Ihailen sinua ja blogiasi, inspiroit niin suunnattomasti :)

  Muutama kysymys:
  Olen 8viikkoisen esikoistyttösen 23v äippä, täysimetän. Ensi viikolla on jälkitarkastukseni, jolloin saan luultavimmin luvan salitreeneilleni, tähän asti olen ainoastaan lenkkeillyt päivittäin synnytykseni jälkeen. Rakastan kuntosaliharjoittelua! Harmikseni salitreenit saivat jäädä heti alkuraskaudesta, jolloin 2 eri lääkäri sen kielsi erilaisten ongelmien vuoksi… Nyt palava halu takaisin. Se KYSYMYS :) sinähän treenasit ja imetit samalla, niin käytitkö lisäravinteita samaan aikaan? Lähinnä palautusjuomaa?

  Minulla olisi vielä raskauskiloja pudotettavana, mutta en niinkään tuijota sokeasti vaakaa, vaan haluan tästä löllöstä eroon, kiinteyttä ja lihasta. Olenkin varannut inbody mittaukset tähän alkuun, jotta näkisin missä oikeasti mennään.
  Kuinka paljon imetys rajoitti laihdutustasi?

  Minun tavoitteenani on katsoa itseäni ylpeänä peiliin, kun astelen alttarille 2014 vuoden helmikuussa unelmien mieheni kanssa ;)

  TSEMPPIÄ ANNA, JATKA SAMAAN MALLIIN!

  • Kannattaa kurkata vanhoja postauksia jotka olen merkinnyt imetys-tunnisteella (löytyy tuolta oikealta). Mä aloitin niin et söin noiden nettivalmennusten ruoat miesten ohjeella (eli ruokaa enemmän) ja saatoin lisätä vielä banaanin jos tuntui et on liian tiukkaa. Join paljon vettä ja maitoa tuli ihan hyvin :) En kuitenkaan uskaltanut aloittaa vielä täysimetysaikana vaan aloitin kun vauva oli 5,5kk ja aloiteltiin maistelemaan kiinteitä. Voit varmasti puhdistaa ruokavaliostasi turhat, ei me mammatkaan niillä imetetä vaan sillä terveellisellä ruoalla ;) Ehdit kyllä! Tee oman voinnin ja sen mukaan että vauvan paino nousee kokoajan normaalisti ja hän vaikuttaa tyytyväiseltä :)

   Tsemppiä! :)

  • Niin joo, salitreenin jälkeen nautin aina puhdasta heraa (ei mitään sekoituksia joissa saattaa olla kreatiinia tms.) ja yhden keskikokoisen banaanin! :)

 23. Olkapäät ja hauikset! <3 WAUU!

  Tiedän kyllä, että sulla on vielä matkaa siihen mihin itse tähtäät, mut mun täytyy omalta kohdaltani myöntää, et jotain tollasta haetaan miltä sinä nyt näytät (itselläni kun ei ole tavoitetta lavoille)… Vaikka siis toki olen liikenteessä myös sen ajatuksen kanssa, että siihen mennään missä on hyvä olla ja sitä jatketaan sitten loppuelämä (kuten varmasti kaikki tälläisen suuren työn tehneet). Mutta ainakin tällä hetkellä sun kroppa näyttää just sopivan lihaksikkaalta, koskaanhan ei sitten tiedä kuinka ”nälkä kasvaa syödessä”. ;)

  • Miten ihanasti sanottu, kiitos Tea <3 Tiedän kyllä, et aina pikkasen edellä olevat on niin hyvässä kunnossa ;) mut kun itse pääsee siihen niin haluaakin jo enemmän niin kuin sanoit ;) Hassua mutta totta!

  • <3 Kiitos! Ja hei, ei paha ollenkaan! Tsemppiä viimeiseen (vai onko ainoaan) kymppiin! :) Se saattaa jo kesällä olla pois :)

 24. En voi kuin kerta toisensa jälkeen ihailla sun mieletöntä edistystä. Ihan uskomattoman hieno haba ja upea yläkroppa etenkin! Hurrrjasti tsemppiä! (:

 25. Oot sä vaan upee! Mä oon koko kesän ja syksyn lukenut tätä ja tuudittautunut siihen et kyl mäki ja viimeistään kun ollaan samoissa painoissa niin sit mäkin alan tosissaan jne. No nyt se on tullut, painetaan saman verran, sä näytät upeelta ja mä oon edelleen kahden lapsen pullamössö äiti. EI hyvää päivää, nyt niskasta kiinni ja sinne salille! SUURI kiitos siitä, että oot jaksanut koko tän ajan näyttää meille ”laiskoille” mitä saa kun näkee vaivaa! Mä painelen nyt salille, MARS!:)

  • Voi apua :) Mä niin nauroin tälle :D Hassu ja ihanan rehellinen! ;) Toivottavasti oli hyvä treeni!!! :) Tsemppiä, nyt sit kans reenailemaan niin oot ihan yhtä upee! =)

 26. Vautsi vau, niin upea muodonmuutos että ei mitään rajaa! Ihailen erityisesti tuota olkapää ja hauis osastoa :–D. Innolla seurailen, et mitä susta vielä tulee!

  Haluisin muuten kysyy sellasta juttuu, et mikä koko siul on noissa sun Better Bodies:in camo pöksyissä? Kun olen itse ajatellut sellaiset tilata, mutta en ole koosta varma, niin saisin vähän osviittaa :–)…

 27. aika sweet haba sulla !!! ;)
  en tajua, miten oot voinu samalla laihtua ja saada lihasta? ku aina toitotetaan, että se ei onnistu :o

  • Äh, mä en ymmärrä kans miks sellaista väitetään! Maltillisella dieetillä jossa syödään proteiinipainotteisesti se ei ole mikään ongelma, etenkään aloittelijoilla/ex-sohvaperunoilla kuten minä olin. Hyvä ruokavalio ja protskut oikeissa paikoissa (treenin jälkeen palautusjuoma -yöksi vaikka rahka) ja tietty vähän tasaisesti muillakin ruoilla on optimaalinen myös laihduttajilla. Jos siihen yhdistää kuntosaliharjoittelun niin kyllä lihasta voi tulla hyvinkin -riippuu myös ihmisestä :) Ei kannata siis uskoa niitä jotka sellaista väittää! ;)

 28. Kiitos ihanasta blogista, hauduttelin itse mielessäni koko syskyn oman elämän superdiettiä ja nyt viikko takana ja toivottaan että monia monia edessä. Olen saanut ihan valtavasti tietoa ja innoitusta lukemalla kokemuksistasi.
  Eli iso thanks ja isot aplodit huimalle muutokselle jonka olet viime vuonna saanut aikaan.

  • Kiva kuulla ja hei mahtavaa et löysit sen kipinän itsestäsi. Ja laitoit sen käytäntöön!! :) Tää on sun vuosi jos vaan haluut! :) Tsemppiä!

 29. Onse jännä miten viime vuosi meni ihan suhinalla ohi, en tajua ollenkaan xD Ja muistan kun alotit tän ja seurasin sua ihan alusta asti. Oon kyllä niin ylpeä susta ja voi hitsin vimpulat mitkä lihakset sulla! Oot edelleen mulle suuri inspiraatio ja sun iloinen elämänasenne tarttuu aina muhunkin <3 Tsemppiä treenivuoteen 2013! Jatka samaan malliin, mitä teetkään ni se näyttää toimivan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta