Heippa Oulu!

Hei kaikki ihanat!
 
Kiitos hirmuisesti kommenteista ja kannustuksesta mitä olen saanut. Oon tosi pahoillani, että oon niin huonosti ehtinyt vastaamaan niihin mutta en oo nyt joulun ja uuden vuoden reissuilla ehtinyt olemaan koneella mun tavallisia tunteja :D Eilen tuli myös rikottua yhden päivän sivunkatseluennätys joka oli 9591 klikkausta (tavallisen noin 6000 sijaan) joten täällä on paljon vilskettä ja kommenttien määrä on kasvanut niin että jokaiselle henkilökohtaisesti vastaaminen vie aikaa. Mä kuitenkin rakastan vastailla kommentteihin joten lupaan parantaa sen suhteen, kun arki pyörähtää käyntiin :) 
 
 
Tänään päätin mennä aamusalille ennen lounasta ja koska Teknopalatsin päivystys olisi auennut vasta k.12 niin menin keskustaan 38:lle. Hmm.. joka olikin joku ihmeen SATS Heikinkatu. Kolomikasi se on ja sillä selevä! :D Olin kyllä soittanut etukäteen ja pääsin tutustumaan ilmaiseksi. Salissa oli paljon hyvääkin mutta miten musta tuntuu et osa laitteista oli niin Aatamin aikaisia, että oon reenannut niillä samoilla vempeleillä varmaan silloin 15 vuotta sitten kun aloitin salitreenit Oulussa…
 
Treenissä tein selkää, hauista ja loppuun crosstraineriä 20 minuuttia.
Siitä kurvasin FitWokkiin lounaalla jonne olin sopinut treffit ystäväni Nadjan kanssa.
FitWok on NIIIN hyvää!
Mun annoksessa on täysjyväriisiä, kanaa, sipulia, paprikaa, oliiviöljyä ja raejuustoa.
 
Nimiasia on varmasti monelle shokki kun olette tottuneet nimeen Erica! :D Osa teistä muistaakin sen, että olen yhdessä saamassani haasteessa maininnut ettei se ole oikea nimeni:
 
”Oikea nimeni ei ole Erica, se on itseasiassa toinen nimeni. Eikä sitä kirjoiteta C:llä, eikä edes yhdellä E:llä! Netissä kukaan ei ole sitä mitä kuvittelisi.”
 
Tiedän että uuteen nimeen totutteleminen vie aikaa mutta nyt kun nimeni on julkista niin vaihdoin sen tuohon profiiliin ja myös esimerkiksi Instagrammiin josta mut löytää nyt nimellä anna_tbtbm. Oon ollut älyttömän avoin blogin suhteen kun olen tehnyt sitä alusta saakka omilla kasvoillani ja kuvillani joten toisen nimen käyttäminen toi jonkunlaista suojaa eikä bloggaaminen tuntunut niin pelottavalta. Nyt kuitenkin hyppään hyvillä mielin uuteen vuoteen ihan oikeana minuna ja olo tuntuu sekä hyvältä että helpottuneelta! Kaikki ystäväni kutsuvat minua siis Annaksi eikä Ericaksi kuten joku pohti ;) Asian suhteen on monta kertaa meinannut tulla lipsahduksia mutta vuoden kuluessa ystävätkin tottuivat nettinimeen. Tässä esimerksi ”moka” Berliinin reissulta kun otin Instagrammiin ja blogiin kuvaa mun Starbucks mukista :D Käänsin sitten mukin ja otin toisen kuvan! Heh, nyt ei tarvitse enää piilotella :D
 
 
Kohta suuntaan lasten kanssa lentokentälle ja illalla ollaan Helsingissä!
Tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja palataan pian :)
Anna

27 vastausta artikkeliin “Heippa Oulu!”

 1. kääk, tuo SATS on mun naapuritalossa :-D ikkunasta kurkkaillen se on aina näyttäny tosi uudelta ja superilta, mutta ei ilmeisesti sitten ole. hyvä tietää :- )

  • No äläpä nyt! Näkisit kun kumarrun tai istun, tulee kauhee reppu! Laihistelen kuviin :DD

   Kiitti, täällä ollaan ja on ihanaa olla kotona! Ah!

 2. =0D tuskin olisin minäkään tajunnut Starbucks- mukista mitään ;0). Barcelonan reissulla jäi polttavat muistot Starbucksista: unohtivat laittaa maitoa mun kahviin ja kun lisäsivät sitä n ½ cm siihen isoon mukiin, niin kansi ei mennytkän enää kunnolla kiinni ja kahvi tuli renojen yli suoraan mun käsille! Tuli kivat palovammat =0((( Hiukan sattu!!! Onneksi löydettiin suihkulähde läheltä ja työnsin sinne käteni viilentymään – höyry vaan nousi, kuin elokuvassa ikään ;0)!!!

  Mä olen syöny kaks päivää tosi ”siististi”, mutta liikkeelle en ole vielä lähteny … ;0P

  P.s. Mitä Euroopan kaupunkia suosittelet 4päivän reissulle? Rooma ja Barcelona ei tule nyt lukuun. Kööpenhaminaa ajattelin, et se vois olla nyt keväällä kiva kohde..?!

  HV76

  • Voi ei! Ihan kauheelta kuulostaa!!! :(

   Kyllä se siitä kun alkuun pääsee, nyt tammitsemppi päälle ;)

   Me kans mietitään nyt Kööpenhaminaa! En oo kyllä käynyt siellä joten en siksi osaa suositella mutta se kiinnostaa mua ja mun perhe on kehunut kaupunkia :) Se vois olla ja sinne on nyt finskin tarjouskin! :)

  • Kööpenhamina on kiva. Sopivasti näkemistä, kaunis kaupunki, hyvät ostosmahdollisuudet (ei tosin erityisen halpa) ja lyhyt lento. Minä ainakin olen tykännyt aina Köpiksestä ja voisin lähteä sinne vielä uudestaan.

 3. Sainpas Ilonan käsiini tänään ja piti heti ahmia koko lehtinen läpi. Hyvä juttu oli sinusta! :) Nyt tässä blogeja aikani lukeneena ajattelin kokeilla oman rustaamista. Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa (kukaan tosin ei varmaan jaksa sitä ekaa huippu pitkää löpinää lukea :D ) http://chiarane.blogspot.fi/

 4. Pakko kommentoida vihdoinkin sulle, kun olen jo jonkun aikaa blogiasi lueskellut. Löysin tän ehkä kuukaus sitten ja oon niin hurahtanut, ettei mitään järkeä! :) Sä oot vaan niin huippu motivoiva ja tämä blogi on tosi mielenkiintoinen. Mun elämäntapa projekti starttaa maanantaina superdieetin merkeissä ja ihan tekis mieli itsekin aloittaa blogi, josko se motivois minuakin lisää! Pudotettavia kiloja olis 10-15.

  A.

  • Kiva kun oot hurahtanut! ;) Tervetuloa lukemaan! Ja kuule kovasti tsemppiä superdieettiin, siitä se lähtee! :) Pääset kuudessa viikossa jo hyvään alkuun!

 5. Heippa!
  Mainitsit joskus,että pidit Litestä enemmän kuin superdieetistä.Minä tässä pähkäilen,kumpaan liityyn (jos liityn).Superdieettissä olen olut mukana ja nyt aloitin itsenäisesti ohjeiden noudattamisen,hyvin sujuu.Foorumin tuki vaan puuttuu.Lähinnä mietin sitä,oliko ruokavaliossa paljon eroja näiden kahden valmennuksen välillä?Kaloreissa?
  t.Manta

  • En osaa vastata tähän kun en enää ihan muista, enkä koskaan kaloreita laskenut :/ Muistan vaan sen, että Litessä ruokavalio pysyi pitkään samana kuin superdieetissä sitä muutettiin vähän viikottain ja mä en pysynyt siinä mukana kun oon sellainen tapoihin juurtuja :D Molemmat on varmaan ihan hyviä :) Tsemppiä dieettiin!

 6. Ihanaaaa, Oulu ja Sats! Satseja on Oulussa kaksi, joista Caritas on uudempi ja siellä on myös onneksi uudemmat salivempleeet. ;) Ite en oo ikinä Heikinkadulla ikinä käynyt ees kuntosalin puolella. :D

  Ja Fitwokissa on niiiin hyvää ruokaa. Täytyypi joskus taas käyä syömässä siellä!

  • Mäkin oon käynyt Caritaksessa, olin silloin töissä Kuntopalatsilla ja muistan kun se rakennettiin ja Sats tuli Ouluun :))

 7. Ilonan juttu oli hyvä! Mainostin sitä jo tuolla omankin blogin puolella hyvänä motivaattorina! :) Mie täällä jo odottelen innokkaana, et saa lukea sun normaaleja trenipostauksia, ne kun on ihan huikean motivoivia!

  Ja vitsit, mie haluisin kans joskus päästä kokeilemaan FitWokin ruokia, se vois vähän levittäytyä ja tulla meille tänne Kotkaankin! ;)

  • Kiva kun tykkäsit ja sait motivaatiota! Kävin lukemassa sen ja hyvinhän siellä menee ;) Tänään varmaan salille ja pääsen treeniarkeen niin sit kirjoittelen siitäkin, jee!

 8. FitWok on kyllä hyvä keksintö ravintoloiden sarjaan – tykkään! :)
  Kuinka paljon sun vaatekoko on pienentyny kroppaprojektin aikana? Mulla ei ole varsinaista kilotavoitetta, vaan vaatekokotavoite. Haluan mahtua hyvin ja kunnolla ja pursuilematta kokoon 36/38 (M) nykyisen 40/42:n (L tai XL) sijaan. Ja näyttää törkeen hyvältä, tietty! :D

  -Katri-

  • Isoimmillaan en varmaan mahtunut kunnolla kokoon 44 mutta en koskaan ostanut sitä isompia vaatteita, vaan käytin raskauden aikaisia vaatteita (koska olin tietysti synnyttänyt ja mulla oli sitä varten isompia telttoja :D ). Nyt en oikein osaa sanoa mikä mun koko on, se vaihtelee kauheasti. En tiedä mikä vaate/merkki vastais sitä ”oikeaa kokoa”. Jumppavaatteet mitä oon lähiaikoina ostanut on olleet joko kokoa S tai M. GinaTricotin tavallisista vaatteista ostin juuri koon M ”talvi”leggingsit ja koon S toppeja. Veikkaan et oon nyt ehkä kokoa 38-40..? En varmasti mahtuis esimerkiksi Zarassa kokoon S, mutta KappAhlissa kyllä. Ne vaihtelee niin älyttömästi! :)

  • Hienoa, toi kertoo jo paljon, että oot ollu kokoa 44 tai raskausvaatekokoinen ja nyt mahdut kokoon S tai M. Hieno homma! Vaatekoot tosiaan vaihtelee merkkien ja kauppojen mukaan, kun mullekin mahtuu joskus koon 36 housut ja joskus ei mee XXL-housut millään kiinni, ihan merkistä riippuen. En oo suostunu ostamaan, jos lapussa on ollu koko XXL. Mutta kultaista keksitietä (tahallaan väärin kirjoitettu :)) jos astellaan vaaterintamalla, niin haluaisin tulevaisuudessa sanoa, että kokoni on M (ja joskus jopa S). :) Ei missään nimessä L tai isompi!

   -Katri-

 9. Olen seurannut sinua ihan alusta lähtien. Muutamaan kerran olen kommentoinut anonyyminä. Nyt sitten kuitenkin tulen esiin huomattuani, että julkiset kommentit on itseasiassa aika paljon kivempia kuin anonyymit. :) Oot tehnyt huikean muutoksen ihan ite. Harvat ovat noin tehokkaita kuin sinä olet ollut.

  Hassua kuinka vaikea tottua Annaan, kun on ajatellut, että olet Erica. Vaikka olen tiennyt, että se ei ole oikea nimesi. No aika auttaa… :)

  • Ai niin.. Ja oispa täälläkin päin tuollainen fit ravintola. Ei olisi niin vaikea valita ruokapaikkaa. Oletko muuten ajatellut jossain vaiheessa ottaa elämäntaparemonttiasiakkaita. Täällä olis yksi kiinnostunut. :) Toki osittain etänä, koska en asu pääkaupunkiseudulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta