Julkisesti Anna

 
 
Viime vuonna ensimmäinen blogikirjoitukseni oli Julkisesti lihava.
Tänä vuonna on aika tulla ulos kaapista ja aloittaa esittäytymällä:
 
Hei, olen Anna Liljeroos 30-vuotias nainen Helsingistä :)
Olen aloittanut kirjoittamaan blogia toisesta nimestäni Eerikasta muunnetulla nimimerkillä Erica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tässä on tänään äitini ottamia kuvia lapsuudenkotini takapihalla Oulussa.
Oon ollut koko päivän yhtä hymyä, sillä tänään ilmestyi Iltalehden kuukausiliite Ilona, 
jossa on haastattelut sekä minusta että Sarasta. 
Mun ensimmäinen lehtijuttu ja painonpudotustarinani :) 
Lehti maksaa yhdessä Iltalehden kanssa 2,90€.
 
 
Aamulla lähdin tyhjällä vatsalla kävellen kauppaan hakemaan lehteä,
keittelin kotona aamupuurot kera raejuuston ja ihmettelin itseäni lehdessä! :)
Hieno homma tulla noteeratuksi mahtavan vuoden päätteeksi.
 
Blogin nimi ja webbiosoite säilyy ennallaan mutta tämän vuoden teemana on sitten FIT to be ME!

Aivan huikean mahtavaa vuotta 2013 kaikille teille! Onnea ja menestystä matkaan niille, jotka aloittelevat omaa projektiaan ja sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta meille joilla on vartalonmuokkausprojekti kuumimmillaan. Tänä vuonna tässä blogissa nostetaan rautaa, syödään säännöllisesti ja treenataan hiki hatussa. Tervetuloa mukaan!


-Anna

Anna

65 vastausta artikkeliin “Julkisesti Anna”

 1. Terve Anna! Omituista kutsua sinua siksi. Todella hienoa otoksia sinusta lumisissa maisemissa. Ja Ilona on toivottavasti vielä ensi viikolla saatavana kaupasta, olen nimittäin Ruotsissa nyt.

  Minusta on hyvä juttu että tulit kaapista ulos. Tuo haastettelu kai tehtiin ihan omalla nimelläsi joten pakkohan se oli blogissagin pistää uusi vaihde päälle:)

 2. Ihana uus banneri! <3 Mä oon facebookin kautta tienny tän sun pikku nickname salaisuuden, mutta tää postaus oli ihan huippu, ja hyvä aloitus vuodelle!
  Kropan muokkaus alkakoon, mulla se tapahtuu lenkkipoluilla ja kotioloissa, sillä salille ei riitä aika eikä motivaatio tällä hetkellä. Seurailen kuitenkin tiiviisti sun etenemistä. Sun jalat näyttää niin hyviltä näissä kuvissa, muotoa ja siroutta alkaa löytymään! Ja muutoinkin olet tosi hoikan näkönen sporttitamineissa ;) Innolla odotan sun uutta vuotta ja muutoksia!

 3. En kyllä olis arvannut että sun nimi ei oo oikeesti Erica…mut ihan mahtava postaus ja ihan mahtava vuosi tulossa meille kaikille. Musta tuntuu et tää vuosi on mullekkin ”the vuosi”. Kesää ja bikinikautta kohti mennään :)

 4. Mahtava juttu! Pakko heti spinningin jälkeen mennä kaupan kautta kotiin ja napata uusi Ilona mukaan! Ihanat maisemat ja kauniita kuvia sinusta! Kuten jo joku tuossa mainitsikin, niin näytät tosi hoikalta.

  Sä oot mun motivaattori! <3

  <3 Tanakka

 5. No hei Anna!! :)
  Kiva banneri ja teema on hyvä! ;) Mies toi lehden töistä tullessaan ja ai miten oli kivaa lukea susta ja Sarasta. Hauskaa ajatella miten pitkälle vuosi sitten tehty päätös on kantanut jo tähän mennessä. Oisko tullut mieleen päätöstä tehdessä että vuoden päästä säteillään lehdessä?! Huippua! <3

  Jatketaan hyvällä mielellä projektien parissa! Tsemppiä :)

 6. Sä olet niiin upea nainen! Minä pääsen kuule kohta synnyttämään ja sitten alkaa vuorostaan minun urakka ! Kiitos sinulle kaikesta inspiraatiosta, mitä valat minuun blogisi kautta ! Sinusta on tullut ystävä, vaikkean sinua muuten tunnekaan, Tsemppiä timmiytymiseesu! <3

 7. Aivan hurjan upea saavutus ja hurjan upeita kuvia! Täällä siis yksi, joka on viime päivinä koukuttunut positiiviseen asenteeseesi ja tsemppihenkeen, joka huokuu blogistasi. Perässä rämmitään siis :). Ja juu, kauppaan juoksee tämäkin nainen tuota lehteä hakemaan…

 8. Hei Anna! :)

  Olet kyllä ihan mahtava ja insiproiva nainen. Soitin heti miehelle, joka lähti yhteisen salireissun jälkeen vielä kauppaan -ostamaan mulle kanaa ja jauhelihaa ;)- että olis vielä yks juttu mitä sieltä kaupasta tarvis vaimolle tuoda! Haluan ihan ehdottomasti lukea tuon jutun! :D

  Ja täällä blogissa tavotellaan tänä vuonna sitä noin -35kiloa (eli n. -8 kg nykyhetkeen) sekä tietenkin lihaksia ja lihaksia. Tsemppiä siis meille kaikille!

 9. Hain just omani ja odotan et pääsen käsiks siihen! Mahtavaa :) Seuraan matkaasi jatkossa ja haen inspiraatiota ja hyvää fiilistä sun blogikirjotuksia ja niitä saan, kiitos :)

 10. Kaupassa käyty ja Ilona haettu :)
  Oon joskus aiemmin kommentoinut sun blogia,että meillä on paljon yhteistä.
  Nyt uskalsin vihdoin ryhtyä kirjoittamaan omaa blogia elämäntaparemonttiin,salitreeniin ja ylipäätään hyvään elämään liittyen ;) . Tervetuloa visiitille.
  liricotiu.blogspot.fi

 11. Erica ei ollutkaan Erica vaikka koko ajan olen ajatellut, että se on sun oikea nimi :) kiva on kun ”tulit kaapista” :D Pakko saada tuo Ilona käsiin! Saran jutun luinkin Bodarista jo, nyt pitää sinunkin juttu saada luettua.

  Itse sanoin viime vuonna, että pitää vähintään kolmesti viikkoon käydä lenkillä ja sen olen itseasiassa saanut tahkottua itselleni ja jo kohta 3kk oon reippaasti lenkkeillyt. Nyt on sitten ruokavaliot väsätty Superdieetistä, Litestä ja GFG dieeteistä ja se on alettava nyt vaan noudattaan sitä. Ei auta! kilot pois ja kroppa kuosiin!

  Isot tsempit sulle Anna!! :) you can do it!

 12. Mahtavaa ! :) Kiva kuulla sun oikeakin nimi.

  Olen lukenut sun blogiasi koko ajan ja sain siitä voimaa ja intoa aloittaa omankin blogin pitämisen. Ratsastus ja hevoset veivät kuitenkin niin paljon aikaa, että blogi sai alkunsa vasta nyt, vuodenvaihteessa. Täällä ei kuntosali mahdollisuutta ole, joten tyydyn lenkkeilyyn, jumppailuun, ratsastukseen ja kuntopyöräilyyn. ;)

  Kiitän vielä sinua siitä, että sait mun elämän takasin raiteilleen !

 13. Kiva juttu Ilonassa ja ihanat kuvat !
  Voi sua ronttia, kun nimesi meille huijasit! No ei vai, ajattelinkin, että näin voi olla.

  Tämä on huippu kiva blogi. Ihanaa uutta vuotta !

 14. Jännä, että kun on lukenut sun blogia tosi pitkään niin en voi tajuta, että oisit joku muu kuin Erica. Sä olet niin Erican näköinenkin! Pakko ostaa toi lehti. Tsemppiä tähänkin vuoteen!! :)

 15. Vauuuuu ihan superia !!!
  en ehtiny vielä hakemaan omaa Ilonaa, mut eikö sitä loppuvko myydä?
  Tulen seuraamaan sinua myös jatkossakin, oma projektini jatkuu myös !!

 16. Anna tai Erica tai Anna Eerika kaikki käy, uusi muutos tämäkin! Hieno juttu sinusta lehdessä, kipaisin sen töiden jälkeen hakemaan ihan vain Sinun ja Saran vuoksi ;D

  Ansko

 17. Ja huomenna heti ostamaan lehti :D
  Katsoinkin tänään että kannessa oleva Raakelkin on tehnyt HUIMAN muodonmuudoksen !

  Itsellä muutosprosessi polkaistu tänään käyntiin ensimmäisellä salitreenillä :)
  Kyllä kaksi raskautta on vetänyt aika rapakuntoon, mutta tästä ei voi mennä kuin parempaan suuntaan !

  • Moikka! Lupasin laittaa tammikuun loppupuolella! Tai jos nyt pääsis tästä loman vietosta arkeen niin voin ottaa ja julkaista uusia mittoja! :)

 18. Hei ja hieno juttu oli lehdessä =)! Olethan täällä blogissakin jossain postauksessa maininnut että Erica ei ole oikea nimesi, minä ainakin sen siis tiesin mutta sitä en, mikä se oikea nimi sitten on ja nyt se selvisi: mielestäni yksi maailman kauneimmista naisten nimistä =). Ihanaa aloittaa uusi vuosi, mitähän kaikkea tänä vuonna tapahtuukaan…elämä on arvoituksia täynnä ja se on upeaa <3

 19. Sä näytät kyllä ihan Ericalta =0D – mut joo, Annakin käy ;0)
  Ilona haettu ja luettu! Hyvät oli sun ja Saran jutut!
  Mukava alkaa vuosi uudella bannerilla ja sloganilla =0)

  HV76

 20. Hei Anna! Vaikka tosiaan tulis varmaan jossain törmätessä tultua kysymään oot sä se Erica ;). Nostan oikeesti hattua, että teet ja kirjoitat blogia aidosti sinua. Se on tosi rohkeeta!

  Täytyy yrittää huomenna bongata tuo lehti kaupasta ja lukea juttu. Tsemppiä FTB vuoteen!

  Ps. Ootko lähdössä Superdiettiin tai Liteen? Itse ajattelin ottaa ryhtiliikkeen tuon SD:n avulla, kun tuo joulukuu meni enemmän tai vähämmän hyvin.

  • Samoin eli tsemppiä sulle vuoteen! Mä en varmaan enää tänä vuonna lähde mukaan! Tsemppiä kuitenkin kaikille jotka lähtevät jompaan kumpaan! :)

 21. Hienoja kuvia jälleen. Minusta sinä näytät ihan Annalta.
  Kerrassaan makea muutos ja blogi kaiken kaikkiaan :-).

 22. Heti eilen luin lehden ja upea juttu oli! Itsellä on myös tavoitteena muutamien rasva kilojen karistaminen ja kiinteytyminen. Aloitin juuri oman blogin pitämisen, tervetuloa!

 23. Mullekin meni Erica ihan täydestä :) Kutsuuko Sarakin sua livenä Ericaksi? :)))

  Mä olen muka laihtunut lomalla -2kg! Asun muualla Euroopassa ja Suomessa ollessa on pakko saada tiettyjä ruokia, mutta tällä kertaa himotti mm. leipäjuusto, raejuusto, mansikkarahkavaahto… ehkä ne sitten olivat tarpeeksi kevyttä ja proteiinipitoista (niiden suklaiden välissä) ;) Vai onkohan se menetettyä lihasta…?? :(

  • Ei kutsu kuin Annaksi :) Paitsi joissain meidän videoissa ollaan koitettu muistaa tää ;) Älä huoli, tuskin lähti kaikki lihaksesta kun oot herkutellut proteiinipitoisilla ruoilla! :)

 24. No, nytpä ainakin tiedämme, minkä nimistä kaunotarta tulemme joukolla kannustamaan bikinikisoihin. :)
  Tästä postauksesta huokui hyvä mieli, onnellisuus, sisu, päättäväisyys ja itsevarmuus, ehkäpä myös pieni helpotuksen huokaus onnistumiseen liittyen.
  Hienoa Erica… eiku Anna, upeita kuvia!

  T: Katri

 25. Heipä hei kaimaseni! Anna on hyvä nimi, tykkään. ;o)

  Mä aloitin harjoitusviikon dieetin suhteen eilen; testailen ruokarytmejä ja muita, enkä siis syyllistä itseäni heti kamalasti, jos joku ei onnistu heti tällä viikolla, mutta so far so good. Just söin rahka-avokado-smoothien ja sen voimin tarttis jaksaa päivälliseen. Eilen oli ihan kamala nälkä puoli päivää, mutta sen sijaan että olisin sortunut herkkuihin, söin suklaaprodevanukkaan ja se oli hyvää! Hyvä me Annat ja kaikki muut, tästä tulee hyvä vuosi! :o)

 26. Toinen laihdutuspäivä takana täälläkin ;D Äärimmäisen hankalalta tuntuu, kun viimeiset 10 vuotta olen elänyt pizzoilla, karkeilla, suklaalla ja syönyt aivan vapaasti kaikkea aina kun tekee mieli! Ja sen kyllä huomaakin ylipainosta. Nyt oli pakko alkaa laihduttamaan, mulla ei ole haaveena mitään unelmakroppaa vaan nämä liikakilot pois jotta mieli olisi virkeämpi ja itsetunto kohonisi. Nää kaks päivää on menny ihan ok.. Aamut alkanu puurolla, kaks lämmintä ateriaa syönyt kasvisten kanssa ja välipalaksi maitorahkaa muutaman ananaspalan ja mehukeiton kanssa (sinulta katottu vähän mallia :D)

  Pakko myöntää että eilen ja tänään olen sortunut kahteen suklaapalaan :( Se kaduttaa äärettömästi… En vaan pystynyt vastustamaan noita joulusuklaita, onneksi niitä ei enää ole! Tuo kaksi suklaata kuitenkin on todella vähän siihen ”entiseen elämään” verrattuna :) Mutta silti ei hyvä!

  Mitä mieltä olet Cocis Zerosta? Mietin, että josko ostaisi sitä varalta jääkaappiin ja jos hirveä himo iskee, niin joisi vaikka lasillisen.. Se varmaan olisi parempi vaihtoehto kun karkkipussi tai suklaalevy :)

  • Kun mä lähdin muutokseen niin sallin itselleni light limukat ja ajattelin et vierottaudun niistä kun on sen aika (eli suuremmat linjat ensin kuntoon). En mitenkään varsinaisesti suosittele niitä mutta tuskin yks lasillinen silloin tällöin tai viikonloppu-iltaisin hommaa kaataa. Mutta veden korvikkeena niitä ei kannata käyttää! :)

   Tsemppiä sulle muodonmuutokseen! :) Se helpottaa kun pari päivää ja viikkoa menee!!! =)

  • Kiitos vastauksesta :) Kolmas päivä menossa ja nälkä on kokoajan. Odotan kokoajan seuraavaa ”ruoka-aikaa”. En tiedä syönkö liian pieniä annoksia vai sitten onko tää ”nälkä” sitä kun ennen napostelin joka väliin jotain; suklaata, keksiä tai muuta.

   Välipalaksi syön maitorahkapurkin pienen lisukkeen kanssa ja tuntuu että nälkä vaan kasvaa kun sellaisen syö. Inhottavaa!! Ehkä nää on vaan näitä ekojen päivien ongelmia, ja helpottaa myöhemmin niinkuin sanoit :)

 27. Näytät nainen ihan ÄLYTTÖMÄN hyvältä! :)

  Piti ihan ostaa kanssa toi Ilona-liite, oli tosi kiva juttu susta ja Sarasta! :) Mulla kestää myös vähän aikaa totutella sun uuteen nimeen :D

 28. Moikka Anna! oon jonkun aikaa seuraillut blogiasi ja en keksi muuta sanaa kuin UPEETA! oikein hehkut ja olet niin raikas ja upea! vautsi.

  hyvä ettei tällä herkkiksellä kihonnut tippa linssiin ku luin uuden otsikon. :) kohti tavotteita, mikään ei ole mahdotonta.

 29. Hihii, ihanaa että tulit kaapista ulos. Pari kertaa meinasin tänne jo lipsauttaakin sun nimen, mut onneksi tajusin aina oikolukea kommenttini ennen lähettämistä :)

  Täytyypä munkin hakea toi Ilona ja ihastella teitä supertyttöjä siinä! Uutta bodausta oon yrittänyt löytää, mut missään sitä ei tunnu olevan myynnissä!?

 30. Kiitos vielä yhteisesti kaikille kommenteista!

  Ihana kun otitte uutisen näin hyvin vastaan, vaikkakin shokki kun olette jo tottuneet nimeen Erica =) Haluan vielä sanoa että oon todella iloinen teidän lämpimistä sanoista muodonmuutoksen suhteen <3 Nyt sit tammikuu-tsemppi päälle, eiks jee!!

 31. Oon lukenut sun blogia alusta asti ja nyt on pakko kommentoida, että jos olisi pitänyt arvata sun oikea nimi niin mun ykkösveikkaus olisi ollut Anna :) Oot ihan ”annamainen” ja Annan näköinen! Toinen veikkaus olisi ollut Laura, en tiedä miksi.
  Mutta siis sä oot kyllä rautainen mimmi, hienoja saavutuksia ja vauhti näkyy pysyvän. Itse aloittelen vastaavaa projektia maanantaina aloittamalla Fitfarmin Superdieetin, intoa ja motivaatiota ja vähän ehkä tekisi mieli pistää pystyyn blogi, niin pystyisi selvittelemään parhaiten omia ajatuksia matkan varrella, mutta en tiedä uskallanko. Tulen jatkossakin imemään sun blogista hyvää virtaa omaan prokkikseen :)

  Aurinkoisia päiviä ja hyviä treenejä! :)

 32. Hei Anna :)!

  Kummatkin nimet kauniita ja sopii sun kaltaiselle kaunottarelle! Kaikki tuntemani Annat ovat aivan ihania ihmisiä!
  En ole ehtinyt koneelle kuin vasta tänään, ensiksi hyvää ja fittiä tätä vuotta!
  Hain kanssa Ilonan, onnea upeista saavutuksista! Siinä näkee, että jos tarpeeksi jotain tahtoo, se on myös mahdollista saavuttaa. Eikä siihen tarvitse laittaa omaisuksia personal trainereiden ja dieettikokkien muodossa jenkkitähtien tyyliin! Ei tapahdu mitään jos jää vain sohvalle ja odottelee ihmeitä. Meidän oma kaunis ja iloinen idoli :)
  -Mertsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta