Vuoden yhteenvetoa

Kotona ollaan! Ihana reissu oli ja kiireinen vuorokausi tässä välissä. Tultiin alkuillasta kotiin,
heitin pyykit koneeseen, saunottiin ja käväisin vielä itiksessä ennen sulkemisaikaa.
Nyt on pyykit pesty, laukut miltei pakattu ja huomenna suunta kohti Oulua :)
aamupala
lounas
Humppilassa ruisleipä ja nämä juomingit
mies teki vielä illalle keitetyt perunat ja karjalanpaistin, namm!
Oon ehkä parantumaton urheiluvaate-addikti, koska oon joskus luonut sellaisen
tyhmän-viisaan säännön, että jos urheiluvaatteet motivoi mua liikkumaan niin ennemmin panostan
niihin, kuin esim. laittaisin rahani syömiseen (ts. herkutteluun).
Hypistelin Stadiumissa päivää ennen jouluaattoa SOC:n punaisia pöksyjä ja lupasin itselleni,
että ostan ne jos ne tulevat tammikuussa alennukseen. Ja hahaa, kun kurvasin sinne niin
pöksyt olivat siirretty nyt ALE-rekkiin ja olivat punaisella hintalapulla -50%.
Kärsivällisyys palkitaan mutta kuitenkin nopeus on valttia eli housuja oli enää muutama pari,
onneksi omaa kokoa löytyi yhdet ;)
eestä
takaa
joulumaha
Ostin myös kotiin jumppamaton jota olin toivonut joululahjaksi, eikä pukki muistanut.
Nilkkapainot on vanhat ja nyt kun on tuo matto niin alan tosissaan jumppaamaan
mun pakaroita pyöreiksi! ;) Tässä ihan hassuttelukuvia joissa demonstroin peppujumppaa.
Crossari vielä ja mun kotisali on valmis ;)
Ensi vuodelle on selkeät tavoitteet! Halun tiputtaa nuo viimeiset kilot eli päästä painoon
joka alkaa kutosella. Siinä sit tahkon lisää lihasmassaa ja teen aerobista kuin pieni orava.
Vuoden kuluttua toivon, että näytän jo selkeästi kiinteältä ja vähärasvaiselta ja olisin
lähempänä unelmaa fitnesslavoista. Vielä en osaa sanoa onko mun vuosi 2014 ja se selvinnee
aikanaan. Jos uskoo itseensä niin mikään ei ole mahdotonta!
Tässä vielä yhteenvetoa tästä vuodesta ;)
helmikuu 2012
ei mennyt mekko kiinni…
ja nyt jäi löysääkin
helmikuu
toukokuu
syyskuu
joulukuu (tänään)
Tästä kunnosta kohti ensi vuotta!
Makkaraa ja muhkua on vielä mutta kun muistaa mistä 12kk sitten lähdin niin saa vähän ollakin…
Muutos on hidasta mutta kokonaisuutta katsoen tämä on mennyt nopeasti. Vihdoinkin teen sitä mitä haluan, eikä ainoastaan aio. Mikään ei voi estää mua enää!
En malta odottaa millaisia tuloksia vuosi 2013 tuo tullessaan :)
Anna

89 vastausta artikkeliin “Vuoden yhteenvetoa”

 1. Wautsi! Oot kyllä niin mun idoli! :)
  Kulunut vuosi meni suunnitelmista poiketen plussa kiloja kerätessä. :( jospa mäkin ensi vuonna onnistuisin, vihdoin ja viimein…

 2. On toi sun muutos kyllä uskomaton. Wau! Aivan mieletön muutos! :)

  Mä palkkasin itselleni ptn koko seuraavaksi vuodeksi ja toivon, että vuoden päästä voisin itsekin nähdä suuren muutoksen. Yritystä ei taatusti tule puuttumaan. :)

  ihanniinkutosissaan.blogspot.com

 3. Ei hele*piip* mikä bööna! JA sit muikki viel vetää joulun jälkeen biksut päälle ja kyllä kelpaa esitellä, upeeta oikeesti :) <3

  • Heheh, voi sua :) Kiitos ;) Viikko kaks sitten ois ehkä ollut vielä parempi mut tuskin sitä kukaan muu huomaa kuin minä :D

 4. Kyllä tulokset puhuu nyt tämän elämäntavan puolesta. Ihan mahottoman hoikalta ja timmiltä näyttää joulukuun kuvissa.

  • Jee, kiitos :) Oma silmä tietty löytää kaikki jäljellä olevat mutta tosiaan kun muistaa ettei sitä vuoden alussa oltu mitään kukkakeppejä :) Siksi saa olla tyytyväinen jo tähän ”bikini”bodyyn :D

 5. Onnittelut! Ihan huikea muutos, kun aloitit blogin niin uskoitko näin nopeasti saavasi näin huikean eron? Yritin kyllä kaivella noista vanhoista postauksista mutten löytänyt: muistatko miten superdietti vaikutti sulla sentteihin?

  Oi jos näyttäisinkin noin hyvältä biksuissa…siinä mulle välitavoitetta :)
  Tsemppiä ensi vuodelle, tosta on erittäin hyvä jatkaa.

  • Hmm.. voi olla etten tainnut SD:n ajasta erikseen senttejä ottaa :/ Tai oon voinut ottaa mutta vaan kotona seurannut enkä oo tänne postannut kaikkia. Kiloja lähti 2,2/kuudessa viikossa ja mullahan meni vähän huonosti SD. En tehnyt kaikkia liikuntoja ja muutenkin tökki joten siihen nähden ihan ok tulos :) Varmasti vaikutti sentetihin kuten muutkin ajat oli sitten SD tai ei, oon hirmu samantyyppisesti syönyt koko vuoden kuin ne ohjeet.

   Mulla oli tavoitteena vuodessa 25 kilon painonpudotus joka on reilu 2 kg vajaa joten odotin kyllä ja näyttää pahasti siltä et päivät loppuu kesken ;) Mut ensi vuonna jatketaan, ei sillä ajalla niin väliä! Ihanaa et kuitenkin painonpudotusvaihe alkaa olla lopussa ja saan asettaa uusia tavoitteita. Oon aina halunnut fitnessvartalon ja nyt todellakin aion sen itselleni hankkia ;) Tää on niin palkitsevaa.

   Tsemppiä sulle ensi vuoteen, mee ihmeessä mukaan Superdieettiin tai Liteen, itse tykkäsin enemmän LITE:stä. Molemmissa mahtavaa oli kuitenkin yhteinen keskustelufoorumi ja hyvä tsemppi sieltä!

 6. Upeeta! Oli hauska katsoa noita kuvia tästä kännykän näytöltä kun meni muutoksessa eteenpäin. Niin ja vikassa kuvassa on joulusyömingit alla? Ei uskois.

  • Joo näin on ;) Itse tietty ajattelin et pöhöttää ja näytää huonommalta kuin viikko-kaks sitten mutta äh, ehkä vähän on maha jotenkin leveämpi syömisestä eikä vyötärö tuu niin esiin. Tuskin te muut huomaatte :D

 7. Pakko kommentoida.olen tuota tummempaa ja pienempää koiraa aina katsellut,kun on identtinen oman koiran kanssa.Jokainen ilme ja kuvissa näkyvä karva on sama kuin omalla koiralla? Hauska juttu,kun molemmat sekarotuisia,että miten on syntynytkin kaksi niin identtistä otusta.Omalla koiralla ikää jo 15v ja vauhti ei silti hyydy vieläkään Terveisin Sini

  • Hauska sattuma :) Oon itse asiassa törmännyt lenkkipoluilla parikin kertaa ihan samannäköiseen koiraan ja ne on kaikki olleet vielä eri rotuisia sekarotuisia kun meillä! Joten oon sitä mieltä et Antton-rotu pitäisi olla olemassa kaikille tuon näköisille koiruleille :DD

 8. Ihan uskomaton muutos! Todella inspiroivaa, wau! Hurjan paljon tsemppiä ensi vuodelle – pääset tavoitteeseesi ihan varmasti, kunhan muistat uskoa itseesi ja tehdä kovasti töitä! Ihanaa uutta vuotta! :)

 9. Muistan että susta oli kuva ennen lapsia (?) jossa olit myös bikineissä. Olis kiva jos laittaisit ton vikan biksukuvan k.o kuvan viereen, koska ainakin mun muistikuvan mukaan oot aika saman kokoinen kuin siinä kuvassa :)

  Oikeesti vitsi mikä vuosi sulla on ollu!! Oot kyllä saanu niin huiman muutoksen aikaan. Ja komppaan edellisiä, että kuka voi jouluherkuttelun jälkeen näyttää noin hyvältä?? No, sinä näköjään! :) Huikeeta!

  • Siinä oon vielä 10kg pienempi! Tai ainakin 8kg :D Lasten välissä otettu kuva on aikalailla samanlainen :) Ne on jossain tuolla tammikuun postauksissa varmaan!

   Noh, onhan tuossa vielä tekemistä :) Mutta ootte niin ihania kun kannustatte ja kehutte tällaista mammaa ;) Mulla on kyllä maailman parhaat tukijoukot! Kiitos teille!

 10. Heippa!
  Voi jukoliste mikä nainen!! Olet saanut niin hienon kropan kovalla työllä ja se on todellakin kannattanut! Näytät niin hyvältä noissa nykyisissä kuvissa, että tässä alkaa alemmuuskompleksi iskeä ihan vastenkasvoja ;0)Eipä auta muu kuin alkaa kuntoileen itsekin.
  Mun piti ostaa kanssa jumppamatto, mutta se jäi kauppaan. Nyt tarvii se sieltä käydä hakemassa, kiitos muistutuksesta =0)Onko noi nilkkapainot oikeasti hyvät? Olen niitä vuoden verran miettinyt hankkia…

  Nyt nokka kohti tulevaisuutta ja mahtavaa vuotta 2013 !!! Kiitos innoittavasta blogistasi <3 <3 <3

  HV76

  • Kiitos muru! ;) ihana oot ja varmasti yhtä kuosissa :) En oo vielä jumpannut niiden kaa montaa kertaa joten jos mun peppu alkaa kohta nousemaan niin sit kehun niitä, heh!! Hae ihmeessä matto, sillä pääsee jo alkuun!

 11. Hienoa, mikä muutos vuodessa! Ihan käsittämätön. Vuosi on kuule lyhyt aika noin isoon muutokseen. Olet ihan hurjasti tehnyt töitä.

  Ja mikä joulumaha? Ei näy näissä kuvissa!

 12. Vau Erica!! Ihan mahtavia tuloksa olet saanut aikaan. Jään innolla odottamaan uusia postauksia, olet ihan huippu.

  T: Ninnu

 13. Ei voi taas muuta sanoo ku että ihana Erica! Saan aina hyvän mielen sun postauksista <3 Ihanaa päästä näkemään kun onnistut ja ensvuonna alkaa varmaan kisoihinkin jo valmistelut :)

  • Huoh mikä ajatus mutta niin ihana! Katsotaan miten kehitys jatkuu ja milloin on mun aika! Aivan huikean ihanaa koko prosessi :) kiva kuulla että tykkäät lukea!

 14. Hei Erica! Löysin blogisi, koska kirjoitan itsekin painonpudotusblogia (tosin aika paljon isommasta aloituspainosta kuin sinä). Ihanaa lukea tällaista hyvän mielen blogia, vaikutat tosi pirteältä ja kauniilta naiselta :) Mahtavaa! Pakko vielä sanoa, että teillä on tosi kaunis koti!! Minun unelmasisustus ;) tsemppiä jatkoon, itsekin toivottavasti saan painoa alaspäin tammikuussa starttaavan superdieetin avulla.

 15. Ei voi tosiaan muuta tehdä kuin todeta WAU!!! Muutos on ollut melkoinen vuodessa. Jännityksellä odotellaan ensi vuoden muutosta, joka tulee varmasti olemaan myös mahtava. Sä tiedät ”minne” haluut ja en hetkeäkään epäile ettet onnistuisi.

  Itselläni on vähän käynyt niin, että kun suurin painon pudotus on tullut tehtyä, niin tää on tällaista tasapainoilua siinä pysymiseksi. Pitää vaan taas löytää se trimmausvaihde jostain =D.

  Tsemppiä!

  • No mä pelkään kans et trimmausvaihde on paljon vaikeampaa.. Mut ei auta kun painaa töitä niin kai sitä tulosta tulee :) tsemppiä suinkin trimmaukseen ;)

 16. Laitan sulle kans viestiä kun laitoin Saralle
  Sinä ja Sara on kyllä inspiraationlähde! Jos te pystytte niin minäkin vaikka en ole menos kisailemaan. Olen koko syksy ” preppanut”(ruotsia) itseäni että pitää aloittaa tehdä jotain ja alkanut lukea teidän bloggeja. Nykyään youtubaan jumppaideoita kotona ja googlaan ruokaohjetia. Kohta toivotaan että mullakin alkaa näkyä jotain.

  • No sit vaan hommiin ;) Ajatustyö on tärkeää mutta sitten vaan soveltamaan tekoja arkeen. Kyllä sekä siitä lähtee :)

 17. Aivan upee muutos vuodessa! Näytät superhyvältä ja varmasti on upea vuosi edessä! :) Yritin tossa kännykällä vastailla Ruotu-postaukseen mutta tietty painoin vahingossa jotain nappia ja koko teksti katos :( Vastauksen pointti oli kuitenkin se että I’M IN! :D Kyllähän tuo joulun aika oli mukavaa ja oli kivaa herkutella ja syödä suklaata joka päivä tavallaan luvalla :) Mutta kyllä on maistunut nyt muutaman päivän jo kaikki terveellinen ja puhdas ruoka. Oon tehnyt paljon ruokakokeiluja jollasia en oo ennen maistanut ja kaikki on ollu menestys! Päätarkotus tässä on ollut parannella vatsaa joka oli jouluna aika ärtysä ja lisäks poistaa turvotusta ja nesteitä. Tälläsiä ruokia on ollu appelsiini-fenkoli-mantelisalaatti joka oli superhyvää kun siihen murensi vähän homejuustoa ja yhden gluteenittoman piparin <3 Sit sieni-sipuli-savuporojuusto-keittoa, smoothie: jäiset pinaatit ja mustikat, puolikas banaani ja omena, 1dl luomuomenamehua ja vettä NAM!, hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja päällä vähän rahkaa ja kourallinen saksanpähkinöitä, jnejne :) Aivan superihania ruokia on ollu kaikki! Jääkaapin hyllyt notkuu nyt tuoreita (ja pakastin kans täynnä) vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja. Ideoita noihin ruokiin oon ottanut http://www.bestshape.fi sivun kehonpuhdistuskuurista (näkyy kun kirjautuu, joka on ihan ilmasta). Ens viikolla taidan tilata tuon työkirjan, koska nää ruuat on ollu tosi hyviä mulle ja oon oppinut käyttään erilaisia raaka-aineita ja vähän voittaa kammojanikin :D

  Mut ehkä tästä jo huomaakin että täälläkin ollaan innoissaan vuoden vaihtumisesta ja terveellisistä elämäntavoista. Oon kans päättänyt että nuo viimeset löllöt ja kiinteytyminen tulee tapahtumaan nyt jos koskaan enkä nimenomaan enää aio vaan katsella kun muilla sujuu ja kun muut tekee ja en aio vaan puhua :) Tänään ihan juuri aion mennä salille ekaa kertaa parin viikon tauon jälkeen tekeen koko kropan ja ens viikolla sitten lähtee taas hommat eteenpäin jaotellusti! Niin ja ruokapuolella oon sitoutunut elään fitness-tyyliin niin että siitä tulee mulle ihan oikee elämäntapa, niin että ens joulu onkin aivan erilainen enkä kärsi tollasesta vatsakivusta mistä nyt vaikka kuinka yritin sitä välttää! Tällästä kuuluu tänne! Tuun kyl jutteleen näitä omaan blogiini (yks mun uudenvuoden lupauksista) koska onhan tää nyt nähty ettei sitä jaksa innoissaan olla välttämättä kauheen kauaa :D Motivaation on pysyttävä yllä vaikka tuliskin huonoja hetkiä ja just tollaset esimerkkireseptit terveellisistä ruuista on mulle hyviä, koska tarviin vähän uudenlaisia ruokaohjeita päähäni, etten ”sorru” syömään sellasia ruokia joiden tiedän olevan tosi hyviä, mutta jotka eivät tee mulle hyvää. Sori pitkä kommentti taas mutta kun oon yrittänyt sulle kommentoida jo monta päivää ni nyt tuli tämmöne oksennus sitten :D Mutta ai että, kyllä vaan vesi maistuu tällä hetkellä ja mikään ei maistu niin hyvältä kun ei-pömpöttävä maha ja kiinteys (joita vielä tavotellaan :). Uuden vuoden motto on mulla ainakin just tuo selkeät tavotteet ja työkalut tavotteiden saavuttamista varten! :) Viimeset kuukaudet ei oo ollu kovin selkeetä, mutta nyt tulee (on jo tullut!) siihen muutos! Hyvää uutta vuotta Ericalle!! <3 Mun tsemppari :D

  • Kiva kuulla ja ihana kun jaksoit kommentoida uudelleen :) pitää seurata sun edistymistä blogista sitten :) Ihanaa ensi vuotta myöskin! Fitnesskuntoon on siis meidän ensi vuoden motto!

 18. Vau miten upea kroppa sulla jo nyt ! Ja mikä muutos .. Harmittaa kun olen laihtunut parisenkymmentä kiloa mutta mulla ei ole mitään vanhoja kuvia mihin vois vertailla :(

  • No voi hitto ;) Ne on kyllä kivoja mut koskaan ei oo liian myöhäistä! Ota nyt niin on jatkoon jotain vertailukohtana. Tähän on loputon suo ;)

 19. Maltilla, keskittyen oman hyvinnvoinnin parantamiseen sekä tekeminen oman jaksamisen ja tilanteen mukaan huomioiden ettei suostuta tekemään mitään ikävää, tartutaan niihin vaikeampiinkin elämän pulmiin jotka niin mielellään vain ohittaisi, opetellaan arvostamaan syömistä ja tekemään ruokaa ja aterioita monipuolisista aineksista – ja maukasta sellaista vie hommaa eteenpäin. Ei se sen hankalamaa ole. Hankalaa ovat vain ihmisten odotusarvot miten nopeasti painon pitäisi laskea ja millä keinoin sitä pitäisi laskea.

  Tsemppiä uudelle vuodelle ja kohti tavoitteitasi.

  Katja

  • Kiitos. Nuo on kyllä avainsanoja. Kun uskoo itseensä ja vaan pitkäjänteisesti tekee niin tulosta tulee ihan kaikilla!!

 20. Vakkarilukija vihdoinkin ilmottautuu!
  Aivan mahtavia tuloksia oot kyllä saanut. Innostuksesi ja terveellinen asenteesi ruokaan ja treenaamiseen motivoi ihmeen lailla myös minua. Itellä syksy mennyt hyvin treenatessa ja lihastakin saanut läskien tilalle. Mitä nyt jouluna tuli ”hieman” repsahdettua. Uudella tsempillä eteenpäin :)
  Varmasti vierailen blogissasi jatkossakin. Tiedän, että saan täältä hyvää mieltä ja tsemppiä treenaamiseen.

  *Tiia*

 21. aivan tajuttomia tuloksia tullu vuoden aikana! eiköhän se ens vuosi oo vielä sitten parempi jos jaksaa tehdä vielä vähän enemmän töitä :)

  • Kyllä! Mä kans uskon niin ja kun tähän on vuoden aikana kasvanut niin ja intensiteetti treenaamiseen on myöskin kasvanut niin uskon et kehitys jatkuu ;)

 22. <3 U ROCK!!!! <3
  Upeelta näyttää ja aina vaan paranee… ;) Huikaisevan hotti mami!

  Oot muuten tartuttanut muhun salikipinän,
  nimim. peppu hellänä & love it! :)

 23. Huippua, käsittämättömän suuri muutos! Respektiä täältä aika runsaasti ;)
  Sun bikinikuosihan alkaa näyttää paremmalta ku keskimääräisellä suomalaisella synnyttäneellä naisella. En epäile hetkeäkää etkö pääsis myös kilpailukuosiin!
  jeeee
  annina

  • Okei ;) no onhan sekä parantunut kyllä kokoajan mut edelleen riippuu valaistuksesta ja kuvakulmista miltä sekä näyttää ;)

 24. Moikka! Olet kyllä niiin upean näköinen, wau!! Ja vitsi mikä inspiraation lähde olet, aina antaa tsemppiä itsellekin lähteä treenaamaan, kun katselee sun päivityksiä. Tää on ihan paras blogi muutenkin ;)
  -heituli-

 25. Hei, tulin jotain kautta ensimmäistä kertaa sinun blogiin ja siis; Aivan mahtavaa, olet hienona ja tsemppaavana esimerkkinä meille muille ja olet rohkea. Kiitos!

 26. Aivan mahtavaa! Muutoken huomaa just parhaiten kun vertailee näitä ennen/jälkeen -kuvia. Oon seurannu sun blogia ihan alusta asti (olin muuten tipahtaa tuolilta ku kerroit ettei sun nimi olekaan Erica ;) ) ja sulla on niiiin ptikä selkäranka et ihan kateeksi käy.. Kaikki jotka selittää ettei pienten lasten äidillä ole aikaa kuntoilla/laihduttaa voi kyllä mainuu hiiteen, sinähän olet elävä todiste!! :)

  Kaikkea hyvää tulevaisuudellekin. Jatkan ehdottomasti ”uuden” blogisi seuraamista jatkossakin!

  Anette <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta