Nopeesti

Äh, mulla ei meinaa silmät pysyä auki, kun aivot huutaa sokeria! Voi että olin innoissani ja onnellinen teidän kommenteista eiliseen postaukseen jossa suurin osa hyppäs jo mielellään mukaan ruotuun. Toivottavasti tsemppaatte myös meikäläistä eteenpäin tästä sokerihumalasta jonka krapula on nyt pahimmillaan… :/ Meinasin jo laittaa läppärin kiinni kun vastailin kommentteihin 37 minuuttia ja kun sen päälle vielä siirtää kuvat puhelimesta koneelle, pienentää ne & valkkaa kuvat ja tekee postauksen niin päivän suositeltu annos nettinörtteilyä on ylitetty kolminkertaisesti… Mutta en malta! Haluan kertoa että oon saakeli pysynyt ruodussa ja ostanut tänään myös Ison Karhun alennusmyynneistä motivoivia urheilukamoja. Iso käsi mulle!

aamulenkillä kävin ennen aamupalaa, joka ei ollut nyt vielä puuroa vaan tuo ylin kuva
Porin perinteenä Ullan Pakarin kaurajunttaa, päällä kinkkua ja kurkkua
päivälenkillä koirien kanssa lumisateessa
Gina Tricotin alesta musta toppi koossa M, odottamaan tissittömiä päiviä. Mustat leggingsit ja paininjanselkätoppi normaalihintaisia. Oikealla säärystimet Intersportista…


sillä mä rakastan säärystimiä! Casallin uudet ihanuudet eivät valitettavasti olleet alessa,
mutta ostin koska tulevat kovaan käyttöön!
 
öö,  se on tuo vaakaraita eikä joulumasu…
 
 
 
 

Ruokapuolella en oo vielä ihan samassa mitä kotona olisin, koska en oo omalla jääkaapilla. Herkut on silti vältetettävissä vaikka nyt illan tullen on oikein alkanut namihammasta kolottamaan. Lopettaminen on vaikeaa, vaikka on kuinka innostuksissaan!! Hitto! Ei auta kuin hammasta kiristellen mennä nukkumaan. Rahkan ja proteiinisheikkien puutteessa vedin iltapalaksi ihan joulukinkkua pelkiltään reilun sata grammaa. Et eiköhän tää tästä :) Nyt meen nukkumaan sillä huomenna aion mennä aamulenkille uudet säärystimet jalassa. Huomenna myös lähdetään päivällä kohti Helsinkiä, kotona ehditään olla yksi yö, kun lennetään lasten kanssa lauantaina uuden vuoden viettoon kohti Pohjois-Suomea eli Oulu, I’ll see U soon ;)

 
 
Tsemppiä kaikille ruotuun palanneille! 
Kestetään hetki, kyllä tää helpottaa ;)

Anna

17 vastausta artikkeliin “Nopeesti”

 1. Hienoa tuo sinun päättäväisyys :) Mie olen jo yrittänyt 1. joulupäivästä päästä ruotuun, mutta ei :/ Jotenki se aina lipsahtaa.. ja yövuorot ei helpota yhtään. Nyt häätyy kyllä ottaa kunnon tsemppi päälle ja muistaa sinun päättäväisyys ;)

 2. Ruotuun pääsy ei todellakaan ole helppoa, mutta kyllä sitä saa ylpeä itsestään olla kun saa pään pidettyä ;). Eilen illalla olisin voinut syödä kaikki maailman herkut (ja ohessa tyhjentään koko jääkaapin), mutta tyydyin raejuustoon ja kiiwiin. Onneksi niin, koska tänä aamuna olo oli mahtava! :) Tsemppiä jatkoon!

 3. Minä vetäsin spinningin jälkeen puolipakettia suolakeksejä kera Brie-juuston ;-) Ja koska maistui niin hyvältä,niin en voi edes katua… Sini

 4. Moi E!

  Voi toi junttaleipä on niin hyvää =0P! Meillä päin sitä saa jostain kaupasta. JOs en kertonut vielä, niin mä käyn koulua tuolla Porissa =0)

  Mä aloitin tänään aamuni piiiiitkästä aikaa kaurapuurolla, turkkilaisella jogurtilla ja mehukeitolla…. tästä se alkaapi taasen…. hiukan kurinalaisempi elämä, tai säännöllisempi ;0)

  t.HV76

 5. Oi onpa ihanan näköset nuo säärystimet! Mun ilmapallo olokin on poissa ja nyt on sisäisesti niin hyvä olla! vaikkakin edelleen tekee mieli kaikkea makeaa..mutta tiukkana ollaan ja ruodussa pysytään :) Voi että nuo teijän koirat näytttää niin sulosilta! Itellä on kaks koiraa ja ne luulee olevansa vähintään teijän koirien kokosia, ego on niiiiin suuri :D

 6. Ruotuunsa koitetaan palata täälläkin!
  Onneksi on päässyt liikkumaan ni ei tunnu niin pahalta jos vielä pari suklaata per päivä eksyy suuhun;)!
  Alkuvuodesta kun starttaillaan taas uusi makialakko!

 7. Täälläkin jouluherkuttelujen jälkeen on palattu ruotuun ja tuntuu kyllä niin hyvältä taas syödä terveellisesti ja sulatella kinkkua lenkeillä! Tsemppiä! :)

 8. Hei vaan!
  Näemmä täytyy vaan ilmoittautua mukaan ruotuun palanneisiin ja sokerihampaan kolotuksesta kärsiviin (poistetaan se sitten juuria myöten kerrallaan!!). Eilen vielä söin loput konvehdit, jotka maistui jo pahoilta. Tiedän, että illalla se iskee pariin otteeseen, mutta aion pysyä lujana. Pysykää myös te, siskot! (Ja veljet, jos sattuisi olemaan muitakin lukijoita.) Kun täällä se kolotus iskee, niin lähden sitten kuntosalille. Mikään ei tunnu paremmalta kuin päihittää mielihalut liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla =) Nyt kun on liian isot annokset vaihtuneet pienempiin, niin huomasin ainakin heti aamulla vaa´alla -1kg. Nestettähän se on, mutta sehän se siinä just hiertääkin =) t: Lila

 9. Moi!
  En edes uskalla vaakaan, turvotusta on paljon ja kiloja tullut useampi. Odotan innolla, että fitfarmin nettivalmennus alkaa taas, en vaan tiedä, kumpaan lähtisin mukaan; uudestaan Superdieettiin vai Liteen. Toisaalta superdieetin ohjeet mulla on, mutta eihän se ohjeista olekaan kiinni, kunhan vaan nyt sitoutuisin kunnolla! Sulla on hyvä, kun on selkeä tavoite ja sun paino on pudonnut koko ajan, jos välillä herkuttelet, palaat aina ruotuun. Mulle ei ole käynyt niin koko joulukuun aikana. Mutta kevättä kohden, 10kg haluan pois!

  t. Manta

 10. On kyllä kisakausien välissä olevan herkuttelu/lihomisjakson jälkeen vaikea taas alottaa dieetti ja painonpudotus (ei tosin fitnekseen vaan brasilialaisen jiu-jitsun EM-kisoihin) kun on saanut ittensä niin koukkuun sokeriin, rasvaan ja suolaan. Pitää vaan muistuttaa itelle mitä sitä oikeen haluskaan eniten, menestystä vai herkkuja, nii kummasti sinne lautaselle eksyykin salaattia ranskalaisten sijaan ;)

 11. Moikka ihana Erica ! Täällä yksi blogiisi hurahtanut sielunsisko Porista! ;) toivottavasti olet viihtynyt Porissa, vaikka aika pieni kaupunki onkin :D. Sussa on ihan mielettömästi sisua ja en voi muuta kuin ihailla kuinka paljon olet laihduttanut ja kuinka upealta näytät! <3 blogisi on tsempannut monesti lähtemään lenkille ja antanut iloa :) kiitos ! Mukavaa joulun jatkoa ja loistavaa vuotta 2013! -Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta