Arkijuttuja

Aamulenkeistä on tullut kiva tapa. Hipsin sinne kun lapset vielä nukkuu ja nyt kun mies on lomalla niin oon voinut mennä myöhemminkin. Novan aamutiimi on vaihtunut Jouluradioon, eikä lumisadekaan haittaa jos korvanapeista tulee Katri Helenaa ;) ”Aerobiset” teen ilman koiria, että sykee pysyy tasaisesti ylhäällä.

 
Oon nyt lisännyt lenkkiin pienen mutkan ja mulla on mennyt siihen aikaa 40-43 minuuttia riippuen siitä onko teitä aurattu vai ei :D Nilkat tulee kyllä vähän kipeäksi jos on sattunut lumipyry ja tarpomisessa kuluu varmasti muutama ekstrakalori. Aurauskalusto kulkee kyllä tiheään kun pysyy suosituilla kävelyteillä! Lenkin jälkeen maistuu aina lämmin puuro ja kahvi.
 
 
Meidän koirat on selkeästi talvikoiria. Niillä molemmilla on tuo paksu turkki, eivätkä ne välitä kesästä yhtään samalla tavalla -ellei olla mökillä, jossa saa juosta mielensä kyllyydestä… Helmi hyppii lumihankiin ja yrittää löytää niistä pieniä petoja ja muita houkuttelevia hajuja ja Antton pyörii hangessa monta kertaa lenkin aikana. Rapsuttaa selkäänsä ja aivastelee lumihiutaleita :D
 
Mietin eilen, että oisin mennyt ensimmäistä kertaa salille pitkästä aikaa. Käytiin kuitenkin sitä ennen jouluostoksilla koko perheellä ja mies ehdotti että illalla mentäisi esikoisen kanssa elokuviin. Hetken pohdin menenkö sillä aikaa salille mutta päätin, että on perheajan vuoro kun molempia ei olisi ehtinyt. Valitsin sitten leffan salin sijaan ja sehän on joululoman idea. Viettää aikaa perheen kanssa! Päivällisen olin ottanut muovirasiaan ja söin automatkalla -vihanneksia, tonnikalaa ja oliiviöljyä. Leffaeväiksi löytyi käsilaukusta pussi heraa ja sen lisäksi ostin kahvin ja light jaffan. Fitnessfood as a lifestyle!
 
evästauko ei katso aikaa eikä paikkaa
sinne vaan ;)
 
 
Nyt meillä on ruokana hirven paistia ja perunoita ja tänään luvassa siivousta ja saunavuoro. Maailmanloppu ei sitten tullutkaan, vaikka kotikannustaja olikin käynyt kirjoittamassa mun kalenteriin suunnitelmia sen varalle ;) Mulla on tuossa jääkaapin ovessa lappu johon kirjaan ylös kaikki viikon liikunnat, että muistan ne sitten sunnuntaisin. Jos tulee jotain lipsumisia tai muuta erikoista niin kirjoitan ne myöskin siihen ylös. Tällaista tänään, ehkä illalla ;)
 
 
:DDD
Anna

20 vastausta artikkeliin “Arkijuttuja”

 1. Hahaa, toi sun kotikannustaja on aika liikkis <3 kyllä ne vaan osaa olla ihania! Mä sain joku aika sit ruokaohjelman otsikolla "Jonna fätistä fitiksi" ja treeniohjelman "muskuloita vaikka muille jakaa" :D

 2. kiva lukea että joillakin koirat tykkää talvesta. meillä tosin noi koirat on pieniä että johtuisko koosta tuo talven inho. varpaat kuulemma lumeentuvat kurjasti! vaikka meno muuten olisikin mukava ja hangessa on kuva pyöriä niin lenkillä pitää jonkun vähän väliä jäädä varpaita kaivelemaan ja kun koiria on neljä niin se tarkoittaa aika usein pysähtymistä ;)

 3. Hyvä sinä! Ruokailut ruodussa urheasti. Ei kauhean houkutteleva tuo autoruoka, mutta mitäs siitä. Ihania leffakuvia ja hyvä kotikannustaja!

 4. Hei Ertcu !

  Koirat selvästi nauttivat lumesta! Mene sinäkin lenkin lomassa hiukan pyörimään hankeen, sillä näytät nauttivan lenkeistä ainakin yhtäpaljon kuin koirat ;0)

  Kerrohan tuosta herasta enemmän sitten kun ehdit. Mulla ei ole mitään käsitystä siitä, miten se vaikuttaa, miten sitä käytetään ja kuinka paljon. Olis kiva kuulla enemmän =0)

  Nyt toivotan sulle ja perheellesi oikein ihanaa joulun aikaa <3. Aika on sen verran kortilla, että en ehdi lukemaan kulumisia, jos niitä ehdit tänne päivittämään =0)Menen laittaman rosolliainekset kiehumaan ja alan leipomaan piparkakkuja lasten kanssa. Puolen päivän aikaan on parturiaika varattuna, joten sinne täytyy vielä kiiruhtaa. Sen jälkeen onkin sitten siivousta ja siivousta – sitä tavallista ;0)) !

  terkuin HV76

  • Herahan on osa maidon proteiinia ja hyvä proteiininlähde :) Eli välipalana, iltapalana tms. Namin makuisia jauheita ja sekoitetaan veteen :) Annos on yleensä 30g ja siitä tulee n.22g proteiinia!

   Ihanaa joulua teillekin sinne!! <3

  • Joo sen verran tiesin että on maidon osa =0)Mutta eikö tavismaito aja saman asian, vai mikä herassa on se juttu? Onko toi jauhe niinku sytdimpää kamaa? Vai onko juju siinä, että sen saa kätevästi mukaan jne.? Kyselen varmaan ihan hölmöjä ;0D =0)

   HV76

  • Ääääh, kävin katsomassa maitopurkin kylkeä: protskua 3,2g 100g maitoa (tai jotain sinne suuntaan) Siis herassa on ihan sikana protskua ! Se taitaa olla se juju ;0)

   t. sama hölmö kuin edellä…

  • Joo se proteiini on se juju :) Hölmöjä kysymyksiä ei ookkaan! :)
   Kun laihduttaa ja yrittää vielä kaiken kukkuraksi saada vähän lihasmassaa salilla, niin proteiininsaanti pitää olla tasaista ja kunnossa! Yhdessä heraproteiiniannoksessa (30g) on n.110kcal, alle 4g hiilihydraattia ja n.22g proteiinia. Jos juo maitoa vaikka 3dl niin saa 99kcal, 9,9g proteiinia ja jo 14,7g hiilihydraattia koska mukana on maidon sokeri laktoosi. Eli proteiinia tulee reilusti vähemmän ja kaupanpäälle tulee nuo hiilihydraatit… Kyllähän se maito muuten sopii mutta laihduttajan janojuomaksi/välipalaksi siitä ei oo :D

   Heraproteiinia myydään kaikissa kaupoissa ja joka lisäravinnemerkillä on useita makuja. Ne on myös tosi käteviä mukana ja ihan osa mun päivittäistä ruokavaliota :) Jos meinaat jonkun hankkia niin suosittelen ehdottomasti tuota Scitecin 100% whey protein professional -proteiinia. Se on ihan huippulaadukas tuote:

   http://www.gazoz.fi/product/1073/scitec-nutrition—100-whey-protein-professional-920g–useita-makuja

 5. Oot kyllä kova mimmi, kun pysyt noin hyvin ruodussa jopa leffaan lähtiessä! :) Hatunnosto sulle :)

  Teit kyllä oikean päätöksen, perhe on kuitenkin tärkeä, ja varmasti lapsikin nautti kun pääsi tekemään yksin ilman pikkusiskoa (käsitinkö oikein?) molempien vanhempien kanssa jotain mukavaa, ja olla huomion kohteena :)

  Ihanaa joulua koko perheelle! <3

  • Joo mut kyllä mullakin on nyt lähtenyt lipsumaan, o-ou! :)

   Käsitit oikein, oltiin vain Elielin kanssa ja vietiin Linnea siksi aikaa mummolaan :) Molemmille laatuaikaa: isommalla meidän kanssa ja pienellä mummolassa <3

   Kiitos ja samoin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta