InBody -mittausta odotellessa

Heippa! Kuulin eilen, että Monna järjestää tänään InBody-mittaustapahtuman
näin lyhyellä varoitusajalla. Oon itse tavannut käydä tän vuoden aikana mittauksessa
3-3,5 kuukauden välein ja nyt huomasin että edellisestä on aikaa 3kk ja 12päivää!
Aika siis mennä, varsinkin ennen jouluherkuttelua :D
 
kuvat edellisestä mittauksesta
 
Se miksi mainostan sitä täällä on, että illan mittaukseen on vielä 
paikkoja jäljellä ja se suoritetaan k.18 Helsingin Ruoholahdessa
ProFitTrainingin tiloissa. Halukkaat joille tällainen nopea aikataulu sopii
voivat vielä ilmoittautua mukaan :)
 
Hinta on 30€ ja se pitää varata mukaan käteisellä.
Ilmoittautumiset: [email protected]
 
Itse olen siis myöskin paikalla eli jos haluatte tulla mittaukseen ja juttelemaan
minun kanssa niin mukaan vaan! Kenenkään ei tarvitse toisille paljastaa tuloksiaan ;)
 
aamupala: näitä kaks,  heraproteiinia, vettä ja kahvia
 
Illalla sitten tuloksia. Ihanaa viikkoa ja nautitaan lumesta, toivottaa:
 
Antton ja Helmi <3
 
Anna

22 vastausta artikkeliin “InBody -mittausta odotellessa”

 1. Ahahahaa… Anton revittää ihan kunnolla :D ei ne ole vaan lapset, jotka lumessa tykkää kiehnätä. Mä olen kanssa määrännyt itseni InBody-mittaukseen helmi- maaliskuussa. Heti kun salilla järjestetään. Edellinen mittaus täyttää noihin aikohin vuoden ja jotain muutosta parempaa pitäisi näkyä :)

  • Joo oli pakko ottaa kuvia :) Se niin antoisasti rapsutti selkäänsä hankeen :D Kertakaikkisen hymyilyttävä näky ;)

   Varmasti näkyy vuodessa jo oiva tulos :)

 2. Voi että nuo teidän koirat on ihania <3 Odotan niin, että näen meidän koirat jouluna. Toinen rakastaa lunta yli kaiken ja piha on täynnä sen tekemiä lumipolkuja. Sisälle sitä ei meinaa saada ollenkaan :)

 3. Vois luulla että juoksutit koirat ihan puhki… ;)
  Vaan kyllä teidän ihanuudet taas niin hymyilevät ja aidosti nauttivat olostaan. Täytyypä itekin lenkin lomassa vähän halata hankea. Huippua! <3

 4. heh hauvat nauttii ;).. meijän pöpönen tekee tota ihan samaa :D Huh mulla heti tammikuun alussa toi mittaus. vähän jännittää kyllä, mut siitähän se lähtee..

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

 5. Mietittiin joku päivä, miks koirat kiehnää lumessa? Oletko sinä miettinyt ja keksinyt ehkä syytä? Me kutsutaan sitä ”lumikoirien” tekemiseks, koska se näyttää vähän samalta kun jos lapsi tekis lumienkeleitä :D

 6. Kyllä meidän koirat kiehnää joskus kurassakin… ;o) Lumi tietty parempi. Eiköhän se liity turkinhoitoon, irtokarvojen poistoon tms. Hevosetkin piehtaroivat. :o)

 7. Heips ja kiitos todella motivoivasta blogista! Löysin blogisi sattumalta viikko sitten ja marssin samana päivänä kauppaan ostamaan rahkaa ja raejuustoa! :D Itselläni on 2,5v.ja 2,5kk lapset. Tarkoituksena on aloittaa (tai siis aloitin jo viime viikolla) remppa itseni kanssa, aluksi korjaan ruokavalioni terveellisemmäksi ja lisään salitreeniä vähitellen. Tavoitteena saada lisää lihaksia, aikanaan. Mietityttää tuo,kun täysimetän, että lopahtaako maidon tulo jos aloitan liian rajun liikunnan..Ajattelin pitää syömisestä huolen, syön vaikka ennemmin vähän enemmän? Imetys on minulle kuitenkin tärkeintä tässä vaiheessa. Painoakaan kun ei ole tiputettavana kuin 5-6kg. Raskauksien jälkeen olen kuitenkin jäänyt tällaiseksi pyyleväksi lölleröksi. :) Ei hyvä!

  Mutta olihan minulla asiaakin. Miten treenipainosi ovat nousseet vuoden aikana? En löytänyt äkkiseltään mistään mainintaa.

  Tsemppiä matkalle kohti unelmaasi! Olet tehnyt paljon töitä vuoden aikana. Ja se todellakin näkyy!

  -Mirkku-

  • Moikka! Ihanaa et löysit tänne ja tervetuloa lukemaan :)

   Kun mä aloitin niin mun nuorin oli 5kk ikäinen, aloitin sillä gofatgo:n ohjeella ja söin siitä miesten ruokamääriä (joita suositeltiin imettäville) ja lisäsin vielä usein ilta- ja aamupalaan banaanin tai puolikkaan. Mulla oli tietysti paljon enemmän ylipainoa ja se ruokamäärä oli sellainen että paino lähti kuitenkin laskuun. Mä en oikein osaa sanoa mikä vaikutus rajulla liikunnalla on maidontuotantoon, enemmän epäilisin sitä liian niukka energiansaanti/neste -akselia jos maidontuotanto vähenee. Mä imetin lokakuulle asti eli melkein koko tämän vuoden :) Hyvin onnistui kun kuuntelin itseäni ja kehoani!

   Treenipainot ei oo mun mielestä nousseet mitenkään kohisten. Hiljaa hiljaa :)

   Tsemppiä sinnekin urakkaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta