3.Adventtisunnuntai

Gazozin kanssa yhteistyössä tehdyssä arvonnassa
100€ lahjakortin verkkokauppaan voitti:
 
Heidi Ukkola!(*) Onneksi olkoon!
laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]
 
 
 
Eilinen oli niin perinteinen viikonloppupäivä ettei oo tosikaan. Jostain kumman syystä makeahammasta alkaa aina kolottomaan jos on aikaa istua kotona ja makoilla sohvalla. Selätin sen kuitenkin sokerittomalla glögillä ja suklaa-toffee-puddingilla :) Samalla katsoin toisella silmällä telkkarista Taru sormusten herrasta ja toisella läppäriltä YouTubesta yhden jakson englantilaista ”Diet swap -supersize vs. superskinny” ohjelmaa. Ne on kaikessa brutaalisuudessaan varmaan just siksi hyvää viihdettä kun pääsee tirkistelemään ääripäiden lautasille :D Ja sit mä tykkään siitä Dr. Christian Jessenistä kun se pysyy asiallisena, vaikka sillä tulis vastaan mitä :)
 
 
lämpimänä ruokana oon syönyt tätä monta päivää: bataatti&jauheliha”vuokaa”
 Hyvää se on ;)
 
 
Eilen menin kuitenkin nukkumaan ilman lauantairepsahdusta ja tein vielä illalla pakarajumppaa nilkkapainoilla, jotka kaivoin kaapin pohjalta. Ne on odottaneet siellä mua ainakin 8 vuotta, kun sain ne joululahjaksi. Aika tavaran kaupittee -kuten mummini sanoisi :D Totta, niin totta!
Tänään oli kaurahiutaleet, raejuusto ja rahka kaikki yhtäaikaa loppuneet niin oli ”pakko” syödä leipää ja proteiinijuoma ;) Ah, mä rakastan leipää. Kaura-pellava-paahtoleipien päällä yllä olevat härpäkkeet. Shakerissa 30g whey proteiinia, makuna Vanilla Very Berry.
 
 
omilla ripsillä taas mennään kun synttäreille laitetut ripsipidennykset ovat lähteneet :)
 
Tänään meillä oli sukulaisten perinteiset Glögijuhlat!
Paritin mun synttäreille hankitun mekon mustien sukkahousujen kanssa,
otin pois siihen kuuluvan kultaisen vyön ja silottelin hiukset suoristusraudalla.
Huulipuna on tietysti joulun mukaan punainen ja samaa kuin syntymäpäivillä. 
Neuleen kanssa asusta tuli hivenen rennompi eikä mustat sukkahousut oo niin ”bile” ;)
 
mekko: Mango, Kima dress
neule: Cos
huulilla: L’oreal Color Riche, 297 Red Passion
 
 
 
 
 
Mun tädin luona maistelin tarjoilupöydän antimia kohtuudella ja glögitkin meni ihan tavallisena. Tuntuu huijaukselta mutta voisko tätä sen sijaa sanoa relaamiseksi..? Sovitaanks niin ;) Oon jo ihan vähän joulumoodissa ja nyt meinaa mennä siihen, että mitä tiukemmalla pitäis olla niin sitä vaikeampaa se on. 
 
Tädin luona oli niin kaunista ja jouluista, että kun tultiin kotiin niin laitettiin täällä lasten kanssa joulukuusi paikalleen! Koristeltiin yhdessä ja Elielistä on tullut todella hyvä apulainen. Vielä viime vuonna homma tais olla paljon vaikeampaa :) Niin ne lapset kasvaa ja ihanaa luoda yhdessä uusia perinteitä! Meidän perheen omia muistoja <3 
 
 
Viikon liikunnat:
 
maanantai: sali + 20min intervalli
tiistai: aamulenkki 40min
keskiviikko:
torstai: poseeraus- ja kävelytreeni
perjantai: 40min aamulenkki, poseeraus- ja kävelytreeni
lauantai: 30min peppu-vatsajumppa
sunnuntai:
 
 
Jos vielä kuppi kuumaa ja kun lapset nukkuu niin voi nauttia hiljaisuudesta ja kuusen kauniista valoista.
On tää elämä ihanaa, kun sen oikein oivaltaa <3
Anna

26 vastausta artikkeliin “3.Adventtisunnuntai”

 1. Mulle tuli mieleen tänään (sun blogia päivittäin alusta asti seuranneena), että voisitko laittaa sun ”päivärytmin” tänne? Kuulostaa tosi henkilökohtaiselta pyynnöltä,mutta jotenkin sun elämä kuulostaa niin helpolta kaikkine ruokineen ja reeneineen, että miettii miten sä kaiken ajan järjestät? T.Marica
  P.s. Olet jo legenda…

  • Ei kai se niin ihmeellinen oo :) Tietysti blogin pitämisen aikaan mulla on ollut pieni vauva – ja nytkin Linnea on vasta 1v4kk joten olen kotiäitinä ja aikaa on eri tavalla.

   Jos käyn aamulenkillä niin teen sen kun lapset nukkuu ja mies on kotona. Viikolla esikoinen käy päiväkodissa 4 päivää ja olen pienemmän kanssa. Silloin teen ruokia valmiiksi, pesen pyykkiä, leikin (olisi aikaa opiskella jos saisin aikaiseksi) jne. Kun esikoinen tulee kotiin niin on taas hulinaa. K.17-21 välillä käydään miehen kanssa vuorotellen salilla, syödään ja sitten alkaa iltapuuhat. Blogin päivitän kun saan lapset nukkumaan :)

   Eihän tässä elämässä oo kiire minnekään?! ;)

 2. Ihana joulufiilis tuli mullekin tästä!
  Kyllä kommentoisin enempikin jos aikaa riittäis (ja jos mulla olis enemmän järkevää sanottavaa… :D ) Mut täällä ollaan, nautitaan ja ihaillaan. <3

  • Joulufiilistä vaan <3 <3 <3 Mulla on ollut se ihan kadoksissa toistaiseksi mutta nyt alkaa vähän hiipimään, kun sai kuusen paikoilleen :)

 3. Onnea arvonnan voittajalle! :)
  Teillä on kanis kuusi, meillekin taidetaan tänään kantaa kotiin oikea kuusi… tuo sen kunnon joulufiiliksen. :)

 4. Sitä ollaan oltu taas niiiiiiin nättinä, niiiiiiin nättinä :)

  Hei mikä noista protein puddingeista on sun mielestä paras? Mä en ole yhtäkään vielä maistanut ja jonkun voisin kotiin huolia.

  Meillä on vieläkin joulukoristeet varastossa… Pitäisköhän tänään hakea ja laittaa näytille!

  • no kiitosta murupuru! Ihan sponsoriamme kehumatta Manninen on paljon parempaa. Fastin toffee on ihan kamalaa. Nyt koitin sekoittaa noita keskenään että saan sen käytettyä :) Ihan ok oli :)

   Mulla tulee muuten salilla Malmi viikko kun Kuja on remotissa :)

 5. voi surkeus, taas meni voitto ohi suun. onnittelut kuitenkin voittajalle (en yhtään katkera :-D)! miten onkin niin, että aina kun sun blogia lukee niin tulee jotenkin rauhallinen olo ja sellanen että kaikki on oikeastaan ihan hyvin.. jaat sun positiivista energiaa ruudun tällekin puolelle :-) mukavaa joulunodotusta! hii, enää viikko!

 6. oi kun on ihania joulutunnelmia :). Siis leipä, oikeesti voin sanoa että mun tekee niin paljon mieli ruisleipää etten tiiä enää mitä keksis, luojan kiitos oon noi riisikakku korvikkeet löytäny. Helpottaa tosi paljon ja kun yhdessä on vaan se 26kcal ni ei oo kauheen paha :) hei kääk toi mekkokin on kyllä makia… en malta oottaa et ite pääsen hakee vaatteita kaupasta uuteen tulevaisuudessa siintävään kroppaan ;)

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

  • Leipä on kyllä koukuttavaa ja hyvää :D Musta riisikakut on laiha lohtu mutta sun tapauksessa ymmärrän ne ;)

   Kohta säkin pääset shoppailemaan =) Ihan varmasti! Tsemppiä!

 7. Voi herranenaika MINÄKÖ voitin, ihan mielettömän ihanaa, en voita koskaan mitään! Tulipa niin hyvä mieli tästä..ihana joululahja, justiinsa onkin ollut suunnitelmissa hankkia jotain piristävää treenivaatetta, voi kiitos kiitos :) Oletpa nättinä glögille menossa. Tota pudingia pitää kyllä kokeilla, varmaan hyvä välipala. Pitääpä mennä samantien lukemaan vielä noi sun ja Monnan kehonkoostumusmittailut, mielettömiä tuloksia te kyllä vedätte jatkuvasti ei voi muuta kun ihailla. Ihanaa joulua! <3 Heidi

  • Onnittelut tosiaan vielä!

   Ja pahoittelen, etten alkuperäisesstä tekstissä heti huomannut kirjoittaa kaupunkia nimen perään! Meinasi tulla väärinkäsitys :( Ihanaa joulunaikaa sinne myös! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta