Uusi voittaja!

Valitettavasti yhtä voittajista ei ole saatu kiinni,
joten arvoin tänään Karusoman taulun B uudelleen!
Sen voitti Annika! Onneksi olkoon :)
Annika, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]
niin saat taulun kotiin :)
Nyt kun oon pienessä flunssassa niin kävin eilen Saran kanssa iltamyöhään peilisalissa harjoittelemassa poseerauksia ja kävelemistä. Tänään on sama juttu ja saan seuraa toisesta Sarasta! Sara.S on itse kilpaillut jo bikini fitnessissä ja tarjoutui opettamaan mulle niksejään ja taitoja kävelyn suhteen! Todella mahtava juttu :)

Ja tässä videopätkää… Katsotaan jos tänään oppisin uusia muuveja ;)
Team Black&Camo :DDD

vai oisko tää hyvä?

IHANAA PERJANTAITA!
Nyt mä lähden valumaan salia kohti korkkarit kassissa!
PS. Mulla on ollut muuten tosi huono viikko.
Hiilarihimoooo….
Anna

22 vastausta artikkeliin “Uusi voittaja!”

 1. Oot kyllä kehittynyt huimasti! Tiiätkö mä oikein nautin kun saa alkaa miettiä KEVÄTTÄ! Siinä katoo aatokset kaikista huonoista hetkistä :D keväällä on kaikki niin paljon paremmin. T. Maiju josta tuntuu että on huppu silmillä koko ajan ;)

 2. Mulla on ollut kans aivan kamala viikko. Iso plääh. Minäpä laittelen sulle jossain vaiheessa s.postia yhteen asiaan liittyen :) Ihanaa viikonloppua! <3

 3. Hyvännäköisiä noi sun poset. Sulla on sellaista luonnollista itsevarmuutta ja säteilyä mitä lavalla todella tarvitaan. Noita on aika hankala harjoitella, esim Mä en todellakaan pysty olemaan samalla tavalla kameran edessä kuin Sä!

  Mulla on järkyttävä suklaan himooooooooooo!

 4. Minkä kokonen on sun better bodies vyö? Itse tilasin juuri M-koon, mutta tulikin mieleen et oisko pitänyt ottaa kireempi?! Kääk.

  • Mulla on kans M ja on kyllä jäämässä isoksi. Jos oot mun kanssa samoissa mitoissa niin kannattaa laittaa sinne sähköpostia ja vaihtaa S:ään!

  • Ei osaa enää arvioida kokoa kun on tottunut olemaan L tai M :D niin nytten laitoin sitten viestiä että vaihtavat S:n ! Hurjaa kun kroppa muuttuu. Paino tippunu tänä vuonna 95 raskauskilosta 67kiloon. :)

 5. Minä?!! Jeeeee!!! :) istuin kaikessa rauhassa juomassa glögiä,kun siskolta tuli viesti (seuraa myös sun blogia uskollisesti ;)) että voitit Erican blogissa taulun! :D heti lähti posti villelle :) kivaa,kiitos! <3

 6. Olet kyllä tehnyt aivan mielettömän työn! Sinusta myös näkee, miten oikeanlainen laihdutus tekee hyvännäköistä jälkeä. Paljon nuoret likat laihduttelee siten, että jätetään syöminen pois tms. ja sitten ollaan kunnon ”laihaläskejä”. :) Kiitos inspiraatiosta, olen itse aivan alussa projektissani ja lähtöpainoa enemmän kuin sinulla, mutta hiljakseltaan olen ruokavaliolla saanut tiputettua nyt 8kg, ja joulun jälkeen aloitan tehokkaammin. Tsemppiä sinullekin jatkoon! :)

  -Jenni

  • Kiitos, se oli kauniisti sanottu :) Toivon, että oon tehnyt tän mahdollisimman oikein ja tulos olisi pysyvä. Ja että kehitys jatkuisi entisestään tietysti :)
   8kg on jo hurjan hieno alku, kyllä se siitä lähtee sit kun vauhtiin pääsee :) Helpottuu kun oppii syömään siistimmän ruokavalion kanssa ja liikuntakin alkaa maistumaan paremmin kun kiloja lähtee! Kovasti tsemppiä ja iloa urakkaasi :)

 7. Luin eilen sun blogin läpi kokonaan. :oD Siis kaikki jutut syyskuuhun asti, jolloin aloin seuraamaan blogiasi. Meni aika kauan aikaa… Nyt mulla on sun ruokakuvia katselleena ihan selvä visio siitä, miten mä syön jatkossa, kun laihdutan. Tosin kyllä mä olen jo pitkään tiennyt, miten PITÄISI syödä, mutta toteutus vain on tökkinyt pahasti… Saa luvan loppua tökkiminen nyt!

  Itse asiassa, mulla on tää viikko mennyt ihan herkuttomana, ellei muutamaa palaa raakasuklaata lasketa. ;o) Iltaisin on ollut vähän nälkä, mistä normaalisti tiedän, että vajeella mennään. Vaaka näyttää silti suurempia lukuja kuin viime viikolla. Mä inhoan laihdutusta juuri siksi, että paino ei tipu niin nopeasti kuin pitäisi. Liikuntakin vaan lisää nestettä kroppaan sen sijaan, että tuntuisi auttavan yhtään, vaikka liikkunut olen kohtuullisesti jo vuosia. Ehkä mä sitten saan jotain salakaloreita jostain. Kun aikanaan laskin kaloreita, mulla oli sellainen jumitusvaihe, että painon olisi pitänyt vajeiden mukaan laskea kaksi kiloa (mikä on paljon, kun pudotettavaa on seitsemän), mutta mitään ei tapahtunut. Eikä se kaksi kiloa sitten koskaan lähtenytkään, kun jatkoin herkuttelua…

  KUN pääsen tavoitepainooni, pidän huolen siitä, etten liho enää ikinä uudestaan, sillä ainakin mulle laihduttaminen on oikeasti vaikeaa. Näkeehän sen jo äidistä ja mummostakin, että kalorit jää tiukasti kiinni keskivartaloon. ;o) Valituksesta huolimatta, oon saanut sun blogista älyttömästi tsemppiä! :o) Tää vuodenaika on haastavaa, joten älä syytä itseäsi liikaa hiilarihimoista. Tänään on päivä uus! Tsemppiä!

  • No vautsi kun jaksoit lukea!! Saitko oikeasti päivässä luettua..? :) Kävitkö vessassa välillä :D Miten huvittavaa ;) Ihanaa siis kun luit kuitenkin :) Nyt tiedät musta kaiken!

   Ymmärrän tuskasi, näin se voi olla et tuntuu et mitään ei tapahdu ja vaikka esim. stressi voi oikeasti sen estääkin. Ainoastaan pitkäjänteisellä työllä ja oikeilla muutoksilla jotka pysyy, pääsee tavoitteeseen. Kannattaa katsoa eteenpäin ja unohtaa vanhat dieetit ja epäonnistumiset. Nyt sinä onnistut!! :)

   Oot oikeilla jäljillä, kauheesti tsemppiä sulle!! <3

  • Kiitos paljon tsempeistä! Niitä tarvitaan! :o) Juu, eilisillan aikana luin, meni aika monta tuntia… Kävin mä välillä vessassa ja pesulla ja söinkin. :oD

 8. Moi! Laittaisitko taas kuvia niistä sun ruokannoksista,niistä saa tsemppiä ja motivaatiota muutkin…olet muuten hurjan nätti:)! Mulla tais tulla luonnollinen stoppi suklaalle yms.herkuille…mulla on ilmeisesti ns.stressivatsa…tällä viikolla suklaa laitto vatsan aivan sekaisin huh…en taija enää uskaltaa syödä:(…on jo pitkään ollu tämmösiä oireita.Leipä yms.viljatuotteet tekee saman olotilan.Tsemppiä sun rojektiin:) !!

  • Mä laitoin tän päivän postaukseen nyt sulle ruokakuvia ja laitan jatkossakin ;)

   Aika hyvä jos tulee joku ”pakollinen” stoppi :) Sit ei auta kuin unohtaa ne :D Tsemppiä sulle viljattomaan ja herkuttomaan! U can do it!! :)

 9. Minkä kokoiset sulla on noi Better Bodiesin Camo Long Tights -housut? Ja onko ne sulla venyneet / ”suurentuneet” käytössä? Tilasin just tuollaset, kokoa L ja mietin vain, et onkohan se koko M kuin paljo pienempi… Itellä pituutta 179 cm. Kiitti ihanan energisestä blogista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta