Tsillaillen

 
Mun kurkkukipu joka alkoi pienenä alkuviikosta on yltynyt yskäksi. Kuumetta ei oo mutta tuntuu, että mun kurkussa asustaisi siili, ainakin silloin kuin yskäsen. Treenaamaan ei siis oo asiaa, ellen halua että tää pahenee entisestään :( Tänään hoidin sitten muita asioita ja kävin mm. Gazozilla hakemassa tavaraa! Heilauttelin myös tätä 100€ lahjakorttia joka on lähdössä sunnuntaina jollekin teistä :) Arvontaan voi siis osallistua tykkäämällä ja jakamalla lahjakorttikuvaa facebookissa, sinne pääsee TÄSTÄ.
Liikenteessä olin tällaisella asulla:
 
neule: Cos
toppi: Gina Tricot
housut: Pull&Bear
kello: DKNY
rannekoru: Snö of Sweden
 
 
Mainitsin jo aiemmin, että olin tilannut itselleni vihdoin nuo pinkit Baggy soft Pantsit
luulin että oisin kokoa M mutta sovittaessa päädyin kokoon S, huisia!
Tykkään kun ässissä ei oo niin leveät lahkeet joita muuten vierastan. 
Mun eka vaate Betteriä koossa S :D Vaatekoko on pienentynyt kuin varkain!
alekoodilla 59,41€
 
Niiden lisäksi hankin Camo housut vihreänä
ja vahingosta viisastuneena niissä koko M.
alekoodilla 76,41€
Ja alekoodilla erica saa nyt vielä joulunalla kaikki verkkokaupan tuotteet -15% alennuksella! Kannattaa hyödyntää tuo erikoisale, sillä se on voimassa vain nyt ennen joulua.
 
 
Ruokakuvia en oo muistanut ottaa, enkä tiedä oonko ees oikein syönyt mitään kun ei ruoka maistu. Aamupalan sijasta join kiiressä Super-7:aa ja matkalla söin puolikkaan Lo-Carb patukan. Nyt kun pääsin kotiin niin oon syönyt yhden paahtoleivän ja pakolla join vähän heraa. Ei meinaan maistu yhtään kun kurkku on kipeä. Reenipäivityksiä odotellessa siis! No jos jatkais kotona joulunlaittoa…
 
Onko teillä jo siistiä ja onko ensimmäiset laittaneet jo kuusen paikoilleen? Meillä on tähtivalaisimet ikkunoissa mutta parvekkeen valot puuttuu edelleen kun on ollut niin kylmä etten oo tarennut laittaa niitä ;) Kuusen sijaa toimittaa toistaiseksi näiden riiviöiden kanssa muovikuusi jonka ajattelin viimeistään ensi viikolla pystyttää. Vielä on mietinnässä jaksetaanko ajaa 600km joulunviettoon kahden lapsen ja kahden koiran kanssa…
Anna

36 vastausta artikkeliin “Tsillaillen”

 1. Joo haluisitko ottaa puolet näistä mun ruokailuista listalles ;)… Onneks sentää sokeriton on pysyny muuten ois takuuvarma plussa iskeny vaa’alla. Noi pinkit bökä lökät on ihanat :) voi sit kun oon pienempi niin meen niin tonne gazozille kans shoppaa :)

  t Hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

  • Säälin itseäni niin sen jälkeen kun luin tuon tekstin et tein lämpimiä tonnikalaleipiä uuniin :D Joten kohta on munkin päivä ”pilalla” ;) Lämppärit nimittäin maistuu aina! :)

   Ne on ihania, voit sit ostaa itsellesi laihtumislahjaksi, niin mäkin tein ja teen edelleen :)

  • No mä vähän kelailin et jos ostaisin mut motivaatio farkkujen lisäks ehkä motivaatio treeni kuteet ;)… Farkut siintää tosin tuolla vähintää kymppi kilon päässä mut sinnehän päästään :)

   t hanna
   painoprojekti2013.blogspot.fi

 2. Tein eilen tilauksen Gazozille ja ostoskoriin lähti suklaan makuista puddingia ja Estro Dimiä. Toivottavasti ei tule ainakaan mitään ikäviä sivuvaikutuksia. Jotenkin hormonien sörkkiminen millään valmisteella vähän epäilyttää, mutta toisaalta olisi kiva saada pms- oireisiin helpotusta ja rasvan palaminen olisi plussaa… :oD Nyt kun mä taas yritän laihduttaa!

  • Hyviä valintoja! Mullakin on molempia! Estro Dim tasapainottaa naisten hormonitoimintaa joten se on kyllä hyvä tuote :) Itse oon huomannut et nyt kyllä rasva palaa! Toivotaan että huomaat hyödyn myöskin!

 3. Noi molemmat housut on ihanat!

  Ja pikkuhiljaa on siistiä kotona, kohta pääsee lapset isänsä kanssa metsään kuusta valitsee :)

  Ja pikaista paranemista sinne! Tosiaan on paljon nyt liikkeellä kaikenlaista pöpöä =/

  • Meilläkin on aina mun vanhempien luona missä vietetään joulua ihan oikea kuusi. Se tuoksu ja tunnelma <3

   Kiitos, ei oo onneksi ainakaan pahentunut flunssa :)

 4. Pikaista paranemista :) Inhottavaa, jos joku elukka asustelee kurkussa. Tä on tä vuoden aika, kun kaikki pöpöt on liikenteessä.

  Mulla on ollu joulukuusi parisen viikkoa jo :) Pikkujouluihin sen laitoin. Ei se samalta tunnu, kuin kotonakotona, mutta onpa jotain!

  Nuo camo-housut on kyllä kivat! Haaveilenkin jostain kuviollisista treenihousuista :) Onnea myös s-koon housuille!

 5. Vau s-koko, onnea!! Pikaista paranemista, itsellänikin oli nielutulehdus ja yskä kestänyt jo kuukauden. En oo päässyt pumppiinkaan vähään aikaan :( Ruokavalio on sentään nyt pysynyt kunnossa kun mikään ei maistu miltään..
  Joulua odotetaan, ei ole siistiä vielä, huomenna leivotaan piparkakkutalo jolla saadaan joulun tuoksua vähäsen :)
  Minäkin meinasin tilata treenihousut alekoodilla :)
  -Mari

  • Voi kurjuus! Toivottavasti oot jo parantunut! Inhottavan pitkä sairaus :(

   Piparkakkuralot, nams! Muistakaa laittaa reilusti karkkia koristeeksi ;) :P

 6. Mulla olis yhdet m-koon housut,kerran pesty,jos joku haluis vaihtaa s-kokoon.. Harmittaa kun kerkesin laput irrottaa :(

 7. Joudun nyt ”valittaa”, että mua harmittaa nää arvonnat.. Toimin kotona pelkästään iPhonen varassa eli en omista ollenkaan tietokonetta. Työkoneella facebook on estossa. Joten en pääse ikinä osallistumaan arvontoihin, koska kuvien jakaminen ei facebookissa puhelimella onnistu :( Oon sitä aina facebookissa kironnut, kun se on pullollaan arvontoja, joissa pitäisi sekä jakaa että tykätä kuvista. Harmi, kun sullakin on sama juttu :D

  Muuten haluan sanoa, että kommentteja en sulle juurikaan jätä, mutta lueskelen päivittäin :)

  • Harmi juttu! Tällaista se on nykyaika sosiaalisten medioiden kanssa :/ Kuitenkin mun blogiarvonnoista suurin osa (3/5) on tehty täällä blogissa joten niihin on voinut osallistua kommentoimalla…

  • Vastasin jo yllä mutta järjestän blogissa arvontoja myös niin, että täällä kommentoimalla pääsee osallistumaan :)

 8. Ihanat noi Baggy soft Pantsit! Ihan silkkaa rakkautta, kun näki ne sun päällä! Lisää treenikuteita ostoslistalle siis… ;) Ellei onni suosi! Niin ja onnea tosta s-koosta, huippu fiilis varmasti! En ole varma oletko koskaan kirjotellu sun ympärysmittoja, mut lantio ja reisi kiinnostais kovasti, ihan sen puolesta, et osais itselle tilailla oikeankokoisia vaatteita gazozilta, kun ei kokemusta aiemmin ole. Kun pituus ja paino ei välttämättä kerro kaikista ihmisistä koko totuutta. :)

  Meillä on yks pieni kuusi jo pystyssä, iso oikea kuusi taitaa saapua ens viikolla, kunhan mies hoitaa sen meille, on joka vuosi hänen homma. Muut jääkin sitten mulle, mutta jouluihmisenä en valita tästä! :)

 9. Kurja juttu, eivät kerenneet nuo pari viikkoa sitten Gazozilta tilatut tuotteen jouluksi. Ja soittivat, että tuotteiden kootkin olivat loppuneet… :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta