Joulusiivous

 
Tiedättekö sen tunteen kun saa kuningasidean?! 
 
Mä tiedän ja siksi täällä tehdään pientä/suurta joulusiivousta :)
Meillä on ollut muutama kaluste jotka ei ole löytäneet paikkaansa tässä asunnossa. Toinen on Malm-lipasto joka toimi hoitopöytänä molemmilla lapsilla. Esikoiselle olin tehnyt itse puusta ja vanerista päälle ”kehikon” jonka sisällä oli vaihtoalusta. Se kuitenkin meni muutossa hukkaan ja nuoremmalle ostin siihen paksun reunallisen alustan. Sen käyttö kuitenkin taisi loppua jo vajaa vuosi sitten. Toinen on entisen asuntomme eteisen lipasto jonka tuunaustuiskeessa maalasin valkoisella kalustemaalilla.
 
Nyt vaihdan nämä laatikot kahvipakettiin (1pkt/lipasto)!
 
Malm-lipasto on siis jo hyvin vanha ja kärsinyt. Siinä on ollut kaksi puolista teippiä ja sen pinta on pilalla. Sitä peittämässä on valkoinen kartonki ja savunharmaa lasilevy. Kunto on siis tyydyttävä!
 
 
Toinen on Ikean vanhaa mallistoa oleva Leksvik-lipasto joka on alkuperäisesti
akasiapuuta (tai sen väristä) mutta olen sen maalannut kalustemaalilla valkoiseksi.
Mun tuunaustaidot ei oo kummoiset niin ovesta näkyy että kaappi on sisältä
alkuperäisen värinen, paitsi hyllylevy jonka jaksoin maalata :D 
Kunto hyvä hyvä – maalausjälki tyydyttävä…
 
 
 
Kalusteiden toimitustapa on NOUTO. Kiinnostuneet laittakaa sähköpostia:
toobigtobeme(at)gmail.com
 
 
Sitten se kuningasidea:
 jos saan nämä menemään niin mun jouluulahjatoiveena on kuntopyörä tai crosstraineri :DDD
En sitä tokikaan kahvipakettipalkalla saa, vaan oon tekemässä tilaa ;)
 
 
HUOM:
Kuuluttaisin vielä Nelliä!!!
 
 
KARUSOMA
 
Voitit Karusoman taluarvonnassa taulun B!
Jos sinusta ei kuulu, niin uusi arvonta suoritetaan perjantaina =)
laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Anna

17 vastausta artikkeliin “Joulusiivous”

 1. Mä ihan pienesti ja salaa toivon että Nelliä ei löydy…jos vaikka arpaonni suosisi vielä;) Mutta loistoidea tuo lipastoista kuntopyörään! Samalla idealla mäkin tilasin just uudet kengät ja valot ja astioita…:) Kun tein kaappeihin tilaa, ihan ite!

  • Hah ;) niin varmaan moni muukin toivoo, eikä Nellistä vaan tosiaan kuulu mitään!
   Tänne ei kanskaan muuten oikein mahdu mutta kun teen tilaa niin oon jo kaksi vaihtoehtoista paikkaa löytänyt kuntolaitteelle :D

 2. Jumankauta, tänne se taulu kun ei Nellille kelpaa! :D arvotko Sä sit ton vain niiden B taulua valinneiden kans kun mäkin haluan osallistua *tähän kerjäävä koira hymiö*. Toi sopis niin hyvin meidän makkariin!

  Mä haaveilen kans kuntopyörästä mut en tiedä minne laittaisin kun meilläkin on tätä roinaa. Eikä taida olla varaakaan ostaa tällä hetkellä.. Olis se vaan eri kätevä kovilla pakkasilla hypätä sisällä pyörän satulaan ja katsoa samalla jotain hyvää ohjelmaa :) Rasva vain tirisis samalla. Helppoa elämää! :D

  • Niin mä ajattelin et siis kaikkien niiden kesken jotka osallistui alkuperäiseen arvontaan valitsemalla taulun B :)

   Just tuollainen visio mullakin on päässä ;) Siis täysin jostain ihannemaailmasta! Eiks se oo yleensä niin et jos jonkun härvelin hankkii niin se päätyy suunnilleen vaatehengariksi ja pölyttyy jossain nurkassa… ;)

 3. Aika jännä juttu tapahtui! Pääsit nimittäin mun uniin viime yönä ;) Enkä edes eilen päässyt lukemaan sun päivityksiä eli vasta nyt aamulla luin uusimmat kirjoitukset.

  Unessa järjestit jonkun treenitapahtuman jollekin salille, ilmeisesti meille lukijoille. Tapahtumaan osallistui mun lisäks joku 10-15 tyyppiä. Salilla siis treenailtiin sun ohjeiden mukaan/ohjeistamana. Treenin päätteeksi sulta sai arviot suorituksista (siis ihan paperinen versio, ihan kuin olisi ollut kokeiden palautustuokiossa). Täydet pisteet oli 11. Itse ensin luin väärin ja katsoin saaneeni 11/11, mutta siinä olikin 1/11, mutta arvio oli ”Hyvä!”. Masennuin tästä aikalailla ja kun kävelin bussille, kuulin, kuinka jotkut pojat jutteli keskenään ”Toi on se, joka oli aika kömpelö..”. Ja kaiken lisäks lähdin väärään suuntaan sillä bussilla. Sen jälkeen herätyskello soi :D

  Mutta ei hätää, en oo masentunut, treenit kulkee ja motivaatiota löytyy :D

  • hei tää on ehkä hauskin juttu jonka oon kuullut pitkään aikaan ;))) Ja ai kauhee mikä arvio :D Voi ei! :DDD Onneks se oli vaan unta! Lupaan antaa paremman arvosanan jos joskus järjestän tuollaista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta