Suuri Berliinikooste

kuva

Kotona ollaan! Tultiin eilen todella myöhään ja tänään on päivä mennyt siivotessa, laukkuja purkaessa ja pyykkiä pestessä. Ehdin kyllä illalla salille tempaisemaan jalkatreenin ja crossarin päälle. Oli vieroitusoireita punteista :D

Berliinin matkasta vielä ajattelin kirjoitella eli varattiin asunto Only-Apartmentsin kautta ja hinta oli noin 400€ kolmesta yöstä. Asunto oli kooltaan 110m2 ja siinä oli kolme makuuhuonetta. Lennot oli joku Finskin tarjous. Talo oli kaunis, vanha jugendtalo jossa oli aivan mielettömän korkeat huoneet! Ajateltiin että tällainen ratkaisu on parempi 5 hengen porukalla ettei tarvitse olla monessa eri hotellihuoneessa vaan saadaan kaikki olla yhdessä. Sisko oli tehnyt nappivalinnan tämän löytäessään :) Hintaan kuului lakanat ja pyyhkeet joten asuminen oli kuitenkin hyvin hotellimaista. Mua helpotti myös se, ettei tarvinnut mennä houkuttelevaan aamiaispöytään vaan sain rauhassa syödä eväitäni ;)

kuvat lainattu Only-Apartmentsin sivuilta
kuva
Tässä siis vielä lähtötunnelmia eli kotona pakkasin mukaan
aamiaiseksi: kaurahiutaleita ja System-7:aa (proteiinisekoitus)
välipalaksi: 100% whey protein professional -heraa
iltapalaksi: System-7
 
ja neljälle päivälle vitamiinit, kalaöljyt, estro dimit ja burnerit.
 
tiistain aamupaino eli matkallelähtöpäivänä
aamupala sekaisin vaan
yksi ainoa herapussi jäi!! :)
 
 
 
 
Sitten matkakuvia:
 
keskiviikkona
toisen päivän lounas
 
KaDeWe -tavaratalon edessä! Ihana paikka!
 
Ja Malmin shakeri kulki mukana joka paikassa -tässä U-Bahnassa :D
 torstaina ja kuvassa uusi Cos:in kietaisuneule ja Stefanelin kultainen neulottu hiuspanta
Itsenäisyyspäivää menimme viettämään ravintola Facileen
kokin tervehdys
kaviaaria ja vuohenjuustotahnaa
 
alkupalani:

MACE PUMPKIN – BASIL AND GOAT YOGHURT

pääruokani:

SHANK OF FLÄMING-DEER – BEETROOTS, ANISE AND TASMANIAN PEPPER

jälkiruokani:

DESSERT OF MANDARINE, JASMINE TEA AND JIVARA-CHOCOLATE

kuva siskon jälkiruoasta
ja äidin Winter Wonderland -hei älytön miten hieno annos!!! :D
Ei ihme että ravintola on saanut Michelintähden!
suun neutraloimiseksi sorbetti
masu täynnä!
sitten mentiin ostoksille
tällaisia joulukojuja oli katukuvassa paljon, ihania :)
 
Torstai-iltana käytiin siskojen kesken katsomassa Cirque du Soleilin show nimeltä Corteo!
Oli aivan mahtava! Valitettavasti sisällä ei saanut kuvata mutta näytös oli täynnä huikeaa akrobatiaa,
näytelmää, musiikkia ja taian tuntua. Miten ne esiintyjät voivat olla niin taitavia!? 
 
 
uusi matkalta ostettu takki ZARA:sta
esirippu
Viimeisenä päivänä kävimme lounaalla Israelilaisessa ravintolassa, jonka omistaa tätimme ystävä.
Itse söin alkupalalautaselta kaikenlaisia kasviksia ja pääruoaksi couscousia ja kanaa. Oli todella hyvää! Varsinkin hummus jota oli kasvisten kanssa oli aivan taivaallista. Sen kanssa olisi ollut Pita-leipää mutta olen ollut nyt kaksi viikkoa ilman kotimaisia viljoja (paitsi kauraa). Gluteeniton kokeilu on mennyt helposti ja vatsa voi hyvin. Reissussa söin hiilihydraatteina muina päivinä riisiä. Aivan turhan tarkka en ole ollut eli en ole pyytänyt valmistamaan ruokiani mitenkään erityisesti ja kaurahiutaleetkin ovat Elovenaa joten jotain jäämiä on voinut ruoissa olla.
aulan portaat
samaan kuvaan Nefertitin kanssa ;)
 
Viimeisenä päivänä käytiin siis vielä ennen kentälle lähtöä Neues Museumissa katsomassa 100-vuotta Nefertitin löytymisestä -näyttely! Olen käynyt aiemmin jo Pariisin Louvressa katsomassa sen Egyptin osastoa, Egyptissä olen käynyt Kuninkaiden Laaksossa ja nyt pääsin näkemään Saksan suurimmat Egypti-aarteet. Nefertiti oli todella kaunis ja museossa ei myöskään saanut kuvata joten kuvasin matkamuistomyymälästä parilla tonnilla irtoavan jäljitelmän ;) Muutama kuva on otettu museon aulan portaista. Suurin ja hienoin kokoelma on vielä näkemättä sillä en ole päässyt käymään Kairon museossa jossa esimerkiksi Tutankhamonin sarkofagi on. Se on joku päivä nähtävä!
Neues Museum ulkoa
Altes Museum
katukuvaa Berliinistä
kotimatkalla omien eväiden voimin -muut söi kolmioleipiä
tuliaispeli kelpasi Elielille :)
ja hienot korut Prinsessalle
ja mamma sai taas puuroa syödäkseen
ja teki lounaaksi munakasta
tänään pääsin jo salille
mitäs muutakaan kuin pullistelemaan /biceps
ja triceps
 
 
Ja näin on saatu matka päätökseen :)
 
Toivottavasti kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Reissu oli ihana ja tällä kertaa ostin eniten tuliaisia itselleni :) Eli vaatteita, niitä hiustenhoitotuotteita ja meikkejä. Kun en voinut itse syödä mitään niin ostin muille tuliaiseksi kauheesti Belgialaista suklaata :) 
 
Paino oli noussut reissussa sata grammaa ja ruokailut menivät todella hyvin. Torstain lounas (Facilessa) oli ainoa jolla nautin muutakin kuin mitä mun ohjeessa on eli mm. sen jälkiruoan ja lasin viiniä. Painonpudotuksesta johtuen (-600g/vko) mulla ois ollut tänään vapaasyöntipäivä mutta en ajatellut pitää sitä kun en ollut ehtinyt kauppaan. Olisin halunnut ostaa banaania, riisikakkuja ym. joten ajattelin et pidän sen myöhemmin, vaikka huomenna. Kaikki menikin hyvin iltaan saakka kunnes salin jälkeisen päivällisen jälkeen aloin himoitsemaan suklaata…
 
Noh, vedin sitten tuossa kahdeksan jälkeen noita käsintehtyjä suklaita montaa makua ja hyvin maistui. Ja sit kymmenen aikaan alkoi hiukomaan niin meni kolme palaa paahtoleipää! Sinne meni sit gluteeniton ja samalla tankkauspäivästä tuli ihan säälittävä muutaman tunnin herkuttelu :/ No, aina ei voi onnistua ;) Mutta fitnesselämäntapa alkaa jo tuntua omalta, ehkä maailma ei kaadu tähän :D
 
Anna

42 vastausta artikkeliin “Suuri Berliinikooste”

 1. Upeasti meni matkasyömiset :) – mulla kun viime matkalla koko homma karkasi käsistä. Olet elävä todiste nyt mulle siitä, että voi sinne matkalle lähteä ilman övereitäkin ;).

  • Tää oli mun eka kerta puhtain paperein ja yllätyin itsekin et helppoa oli :) Ja nyt ei ole mitään lomanjälkeista morkkista :D Olisin kyllä syönyt enemmän jos olisin halunnut mutta ei tullut tarvetta. >Siis täh?! :D

 2. Voi miten ihana matka sulla on ollut!

  Ja voin niin ymmärtää tuon ”muutaman tunnin” herkuttelun. Kun ottaa yhden, miksi ei samalla söisi muutakin kivaa:(

 3. Hei Erica!

  Ihanat matkakertomukset =0). Kyllä hiukan alkoi itselläkin matkakuume nousta… Saksaa en olekaan tullut ajatelleeksi matkakohteena ( miksiköhän näin? ) joten oli mukava lukea teidän reissusta. Olen kyllä kuullut, että Saksassa on mahtavia joulumarkkinoita, joten juuri joulun alla se on varmasti ”satumainen”!

  Onnea uusista vaakalukemista!!

  t.HV76

  • Kiva kun tykkäsitte :) Oli kyllä kivaa saada uusi maa käytyä, siinä näkee niin eri tavalla kulttuurin kun matkustaa :)

   Kiitti, ihanaa olla jo seiskakakkosessa :D Ei oo pitkästi kuudenkympin puolelle!!

 4. Tuonne on joku päivä päästävä! Hyvä tietää että muuallakin voi yöpyä kuin hotellissa, Mä tykkäisin paljon enemmän tuollaisesta asunnosta :)On kyllä ihanan näköinen kaupunki! Tosi kaunis niin kuin matkalainenkin :)

  Nyt on Rouvalta selkeästi rasvaa palanut, vitsi mitkä kädet! Ja noi pinkit housut on ihanat! Et varmaankaan ole huomannut että pinkki on mun lempiväri :D

  Pikku cheatmeal on silloin tällöin paikallaan. Jaksat tänään taas palata ruotuun kun oot saanut maistaa välillä muutakin kuin riisiä ja kanaa!

  Mä tästä lähdenkin salille :)

 5. Mahtavan kuuloinen reissu! Missäpäin kaupunkia tuo teidän asuntonne sijaitsi?

  ps. onko kukaan koskaan maininnut, että olet ihan Marita Taavitsaisen näköinen, upean näköisiä mimmejä molemmat :)

  • Tää oli vanhan Itä-Berliinin puolelle ja sieltä oli kyllä vähän matkaa keskustaan. Metro oli tosin ihan lähellä ja yhteydet hyvät :)

   -Ei oo tainnut mainita :) Meitä varmaan yhdistää nää hyvin pyöreät kasvot, vaaleat hiukset ja kestohymy :D

  • Oli niin hyvää ruokaa vaikka en mitään mättöjä maistanutkaan. Kyllä se terveellinenkin ruoka voi olla elämys! Paitsi tuo jälkkäri joka oli suklaapommi ja aivan ihanaa ;) En tiedä missä ne mandariinit ja tee oli :D

 6. Ihania matkakuvia! Nyt iski kuume Berliinin matkalle (olen vasta palaamassa Pariisista!). Tää matkailun koukuttavuus on ihan mahdotonta.
  Hienosti Selvisit ruokien kanssa. Minulla meni huonommin, vaikka järki oli mukana koko ajan.

  • Matkakuume <3 Itse oon ollut Pariisissa monta kertaa ja se on kyllä elämyskaupunki joka kerta <3 Tsemppiä sulle, ensi reissu menee ehkä paremmin ;) Tää oli mullekin eka kerta näin ruodussa :D

 7. Mua aina kiinnostaa ruoka ja siksi haluunkin kysyä, että kuinka paljon maksoi sun ruuat tuolla michelinravintolassa? :) Ei oo pakko kertoa jos et halua, mutta kiinnostaa kovin, että onko hinta miten verrattuna suomeen. Ja tosiaankin aivan mahtavia annoksia! Eihän tuota äitisi annosta edes olisi halunnut syödä, kun oli niin upea! Nimensä veroinen tosiaankin. :)

  • Tuossa ravintolan nimessä on linkki ja sieltä löytyy lista hinnastoineen :) Noissa lounas on yleensä vain puolet tai kolmasosa illallismenun hinnasta joten kannattaa testata kalliimmat ravintolat lounasajalla ;) Ne annokset oli niin hienoja! Ja kaikki!!! Aivan upea elämys :)

  • Wmpäs älynnytkään. Käyn katsomassa. :) Hyvä vinkki kyllä tuo lounasaika. Varmasti oli upea elämys. Annokset oli niin upeita, että! :)

 8. Ihana reissupostaus! :) itelläki alkaa mieli reissuun, sitä ensikesän kesälomaa odotellessa.. Missä muuten kannat tuota puhelinta mukana salilla? :) monesti olen omani aikonu ottaa mukaan, mutta hirviä halako niin ei käsissäkään kehtais kanniskella. Plus ettei kehtaa ottaa kuvia, jos jotku kahtoo että tuo on tullu salille vaan kuvailemaan, iiks :D Mutta ihana myös tuo Zaran takki! :)

  • Voih, mulla ei oo nyt enää reissua mitä odottaa… Se on aina ihanaa kun joku matka tiedossa :)

   En yleensä kanna puhelinta mukana salilla, vaan pidän pukkarissa ja haen sitten lopussa jos otan kuvia. Nyt muutaman kerran kun mulla on ollut huppari niin oon laittanut taskuun crossatessa ja oon kuunnellut radiota. Eilen mulla oli koko treenin musa korvissa kun oli collegehousut jalassa ja luuri taskussa. Jos mulla on vaan jumppatrikoot ja ei taskuja niin en ota puhelinta ollenkaan :) Pitäs varmaan hankkia joku käsivarsipidike puhelimelle?!

  • Sitä mietinki että onkohan sulla sellanen, joillaki on näkyny mutta ei oo viittiny mennä hihasta nykiin että hei, mistä tuollainen :D !

 9. he piti hiukan muokata kommenttia :D.. ihania matkakuvia, tuli oikeen muistoja mieleen kun kesällä berliinissä itse käynyt :).

  Noita elovena tuotteitahan ei keliaakikoille suositella koska niissä voi olla jäämiä yms, mutta itse olen elovenaa silti kyllä käyttänyt. Mulle lekuri sanoi että jos ei tule ongelmia ja tarkkailee kroppaa niin on ihan ok, kuhan ei kaurapuuro övereitä vedä :D

  Sä olet kyllä rasvasta sulanut hyvin paljon lähiaikaoina :) wow!!!

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

  • Mäkin ajattelin et koska mulla oli kaapissa Elovenaa niin syön sitä kun mulla ei keliakiaa ole. Kokeilin enemmän muista syistä gluteenitonta ja kokemuksen mukaan ruokahimot helpottui kun en ”voinut” edes maistaa leipää tms. muita herkkuja ;) On se vaan niin et suurin osa herkuista on ”vehnäsiä” . Siis vaikka tuolla matkalla oli tarjolla croissantteja, kolmioleipiä, pita-leipää ja kakkupaloja jotka sivuutin… Keliakia rajaa siis paljon noita herkkuja ;)

   Tuntuu itsekin et nyt rasva palaa. Voisin kirjoittaa siitä enemmän jossain postauksessa. Mähän oon syönyt nyt kolme viikkoa Scitecin Perfect Fatloss -rasvanpolttokapseleita ja muutaman viikon Estro Dimiä joka kans auttaa rasvaa palamaan. En tiedä onko kyse niistä vai mun reippaasta liikkumisesta ja ruokavaliosta mutta kyllä nyt lähtee senttejä ;) Oon ihan loppumetreillä jo, ihanaa!

   Kauheesti tsemppiä sulle sun projektiin!! Ajattele et oot varmasti itsekin jo tässä vaiheessa, kun jatkat tuolla millä oot aloittanutkin :) Se on täysin pääkopasta kiinni ja onnistuu jos niin haluaa :) Oot todella rohkea, mahtavaa!

  • Ihana reissupostaus :) Hienoa että olet vapaaehtoisesti kokeillut gluteenitonta ruokavaliota, siinä pääsee näkemään meidän keliaakikkojen arkeakin. Kuitenkin, jos haluat myöhemmässä vaiheessa jatkaa gluteenitonta elämää niin täytyy olla hyvin tarkkana. Matkakertomuksessasi kerroit syöneesi kanaa ja couscousia; couscous tehdään tavallisimmin vehnästä, joskus ohrasta, joka sekin sisältää gluteenia ja vain harvoin hirssistä tai maissista jotka sen sijaan ovat gluteenittomia.
   Hienosti olet suoriutunut painonpudotus urakassasi, onnea saavutuksistasi!

  • No voi mua, se varmaan sit meni jo perjantaina :) En tiedä mistä kyseinen couscous oli tehty :D Onneksi en ole allergikko ;) Oisin tosi huono… Kiitti tiedosta :)

 10. Moi

  Oon jo jonkin aikaa miettiny estro dimin käyttöönottoa. Olen kuitenkin hieman pelännyt sen sekoittavan omaa hormonitoimintaa… Tarkoitus olisi tuossa ensi kesänä jättää pillerit pois ja antaa vauvan tulla, kun on tullakseen. Mutta sitä ennen täytyisi päästä ylimääräisistä kiloista eroon, jotta jaksaisi paremmmin. Osaatko yhtään sanoa voiko noilla pillereillä olla heikentävää vaikutusta raskaaksi tulemiseen? Entä ovatko sulla auttaneet alavartalon ylimääräisten rasvojen sulamiseen?
  Tsemppiä viimeisille metreille! Aivan mahtisuoritus!

  • Moikka! Mä aloitin nyt viime kuun lopussa, kun imetyskin on loppunut. Ajattelin että omalla kohdalla se ois just hyvä tasapainottamaan lapsensaannin ja imetyksen jälkeistä hormonitoimintaa! En oo näin lyhyellä välillä ottanut mittoja mutta väittäisin että silmämääräisesti rasva palaa nyt hyvin. Ja oottehan te lukijat kehuneet kuviakin :) En usko että estro dim vaikuttaa raskaaksi tulemiseen jos nyt käytät ja lopetat ennenkuin jätätte ehkäisyn! Tuotteen tarkoitus on nimenomaan tasoittaa hormonitoimintaa eikä sekoittaa se ;)

 11. Mukava reissu sulla. :)

  Kairon museo on kyllä elämys. Itse olen siellä käynyt pari kertaa ja aina on jäänyt iso osa kiertämättä, koska katsottavaa on hurjasti. Suosittelen lämpimästi varaamaan pari päivää aikaa, jos aiot kiertää edes lähellekään koko museon lävitse.

 12. Heips, ihania kuvia ja reissu sujunut hienosti! Täytyy sanoa että vaikka nuo Adidaksen treenivaatteetkin näyttävät hyviltä niin eivät vedä (ainakaan ulkonäöllisesti) vertoja sun Better Bodies-vaatteille, ne ovat niiin hyvännäköisiä! Sun innoittamana ja ihaillessani niitä päälläsi olen tilannut itsellenikin jo useamman vaatekappaleen kyseiseltä merkiltä ja aivan rakastunut niihin….. =)

  • Nää onkin enemmän sellaisia vapaa-ajan vaatteita kuin treenivaatteita. Mutta kiva että oot löytänyt itsellesi ihania treenikuteita, ne tuo kans treeniin lisämotivaatiota kun saa laittaa kivat kamat niskaan ;)

 13. Ihania kuvia! Ajateltiin kanssa tsekata Berliinin jossain vaiheessa sun innoittamana.
  Kumma, että lähimaissa ei oo tullut käytyä vaikka ollaan koluttu paikkoja Aasiaa, Australiaa ja jenkkejä myöten, hmh…
  Hyviä tuloksia oot jälleen kerran saanut aikaan! Itse olen myös pysynyt hyvin ruodussa, oltiin viikko Singaporessa ja vaikka oli houkutuksia koko ajan, en sortunut. Käveltiin joka päivä 10 km ja kävin jopa juoksemassa hotellin gymin juoksumatolla. Huomenna punnituspäivä, iik! Miten se jännittääkin joka kerta niin pirusti :o
  Mukavaa sunnuntai iltaa,
  Mertsi

  • Niinpä! Mullakin eka kerta Saksassa jos ei lasketa sitä että oon kerran vaihatnut siellä konetta ;)

   Hei tosi rautainen oot ollut viikon reissussa!! Hyvä Mertsi! Vinkkaa tänne paljonko tippui ;) Kiinnostaa! :D

 14. Aivan upeita kuvia! Kaikista parhaat kuvat oli tietty sun käsistä :))) Eiks oo kiva fiilis ku alkaa näkeen tuloksia!

  Omg noi annokset!!Mitä ihmettä!? MIten kukaan voi tollasia tehdä?

  Näytit tosi onnelliselta ja tosi hyvältä! Toivottavasti nauttitte reissusta!
  Tsemppiä treeneihin! <3

  • Oon varmasti maailman pahin posettelija peilin edessä mutta onhan se ihanaa kun tosiaan tulos alkaa näkymään ;) :D On niin kauan ollut tuota massaa niin et mitään ei ois näkynyt, eikä siellä mitään ollutkaan. Minnan ohjeet tuottaa selvästi tulosta ja oon aivan innoissani. Tuun sua askeleen pari perässä ja toivottavasti itsekin oon ehkä vuoden kahden kuluttua kisadieetillä ;) Kävin heittään sunkin blogiin kommenttia, se on ihana! Luen kaikki postaukset ja fanitan sua täällä! Oot Alona mun idoli <3 :)

   Hyviä treenejä sullekin!

  • Voit etta sa oot ihana!!! Mulla on ollu HIRVEE motivaation puute viimeaikoina mut sa kyl sait mut nyt niin hyvalle mielelle!! Välillä mietin ku on huonoja päiviä et miks mä tätä oikein teen? Mut nyt tuli fiilis et vaik en itse sais motivoitua itteeni ni teen sen vaikka sun takia! Se että mä voin motivoida jotain toista liikkumaan ja luottaan siihen etta vaikka ois 5 lasta ja kuinka rupsahtanu ni silti voi aina muuttua! Ehka joku paiva ollaan samoissa kisoissa! :) Ja jos tuut kattoon kevaan kisoja niin haluan ehdottomasti nahda sut! :)

 15. Tosi kivoja kuvia, mulla kyllä kiinnittyi huomio lähinnä noihin ruokakuviin, aika uskomattoman näköisiä annoksia! Ja komppaan tuota edellistä kommentoijaa, sulla on kädet jo todella hyvän näköiset :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta