Pose pose, mikä pose?

Nonnih, ne voi sit vaikka vaihtaa sivua jotka ei jaksa katsoa mun posekuvia sillä tänään ei oo paljon muuta asiaa ;) Kävin salilla jumpalla ja tein olkapäätreenit (alla videokin) ja sit sen jälkeen Sara-muru tuli poskensa kanssa poseeraamaan mun seuraksi kun on hikitreenikiellossa eikä malta olla kotona ;) Ihanaa oli yhdessä jutskata pitkästä aikaa :) Mun rakas fitnesskamu jota ilman en ois lähellekkään tässä! Ystävistä saa niin paljon voimaa! Otettiin leikkimieliset vertailutkin anatomisissa asennoissa. Jos molemmat kisais body fitnessissä niin mehän kuuluttaisi pituuden vuoksi samaan sarjaan :) Mutta onneksi itse haaveilen enemmän bikinistä. Sara taipui sitten vaihtelun vuoksi myös biksuposeen.

ilmeiden aatelia…
ihq hikikainalo
 
anatomiset taas
huomaa etureiden ulkosyrjään muodostunut pienen pieni sviippi… Jihuu!
 
pullistelu
 
nyt joulukuussa
vaatteet päällä olo on jo aika mukava
 
mutta kun ihoa näkyy…
niin olo on todella epävarma. Tuo maha, arhg :/
ja sama takaa ilman paitaa
 
 
Gourmetruokakuvat on taas ohi kun ollaan kotona. Tavoista poiketen tein tänään paistijauhelihalle
kastikkeen tomaattimurskasta ja sipulista. Maustoin sen aika tuliseksi cayanne-pippurilla kun
kurkussa on pieni orastava tunne flunssasta. C-vitamiinin ja sinkin syönnin aloitin myöskin. 
En missään nimessä halua tulla kipeäksi! Pois se minusta ;)
lounas
 
lähikuva
päivällinen
 
Videopätkä olkapäätreenistä
 
 
Viikon treenit:
 
maanantai: aamulenkki 30min, sali
tiistai:
keskiviikko:
torstai:
perjantai:
lauantai: sali, intervalli 20min
sunnuntai: sali, posetreeni 50min
 
 
Lisäravinteista on ollut puhetta kommenttiboksissa ja siitä että näytän kuulema taas pienemmältä :) Oon syönyt nyt kolme viikkoa Scitecin Perfect fatloss -burnereita. Aloitin ne näin:
 
1. viikko: 1 kapseli aamulla
2. viikko : 1 kapseli aamulla ja 1 päivällä
3.viikko 2 kapselia aamulla ja 2 päivällä 
nyt alkoi 4.viikko ja otin: 3 kapselia aamulla ja 2 päivällä
 
Maksimiannostus ja päiväsuositus burnereilla on 2 x 4 kapselia vuorokaudessa ja lisäilen annostusta kunnes purkki loppuu. Sitten pidetään tauko. Oon myös aloittanut Estro Dimin ja sen aloitin myöskin hiljalleen. Nyt syön niitä 2 kapselia, kahdesti päivässä. Kuukaudessa on lähtenyt -2kg joka on enemmän kuin pitkään aikaan ja on mahdotonta sanoa onko lisäravinteilla vaikutusta. Omasta mielestäni rasvaa palaa nyt hurjaa tahtia kokoajan mutta teen kyllä sen eteen ihan hitosti töitä. Olkoon sitten lumevaikutusta tai ei, niin en valita. Kyllä tästä mammasta riittää tiristettävää ja voi, että miten hyvältä tää tuntuukaan :) Oon onneni kukkuloilla kun kroppa muuttuu päivä päivältä. 
Tää kyllä koukuttaa jos joku ;)
 
 
Ihanaa ensi viikkoa kaikille!
Anna

33 vastausta artikkeliin “Pose pose, mikä pose?”

 1. Ei vaan voi käsittää miltä näytät oikeesti, nainen aivan järjetöömän hienoa!!! :) Toivottavasti pystyn itse samaan ei voi muuta sanoa. ;)

  Mun on sen verran korjattava et toi turha c-vitamiini ei ihan hirviästi jeesaa jos pöpö on sisuksiin jo päässy, tosin sen placebo efekti voikin olla sitten vakuuttavampi ;) Paljon nesteitä vaan kehoon niin huuhtoo pöpöä pois!! :)

  T hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

 2. Hei, kerroppas minkä merkkiset ovat nuo urheilurintsikat? Näyttävät tukevilta ja hyvin istuvilta, eivätkä miltään rihvellyksiltä. Jatka samaan malliin, olet kyllä pienentynyt viimeaikoina hurjaa vauhtia :).

 3. Hei! En ole ammattilainen enkä halua lannistaa, mutta jotenkin epäilen että tuo sinun massusi ei ilman kirurgin veistä vetäydy? Oletko miettinyt vaihtoehtoja mahan kuosiin saamiseksi ja että mitä oot valmis tekemään? :) Itsellä sama ongelma pahempana.

  Mutta mahoineen päivineen näytät kyllä todella hyvältä ja blogisi on ihana!!

  • Joo näin voi valitettavasti olla :/ Teen sen minkä itse pystyn ja myöhemmin näkee onko se esteenä kisalavoille. Oon kyllä miettinyt vaihtoehtoja mutta siinä on muutama haittapuoli… Eli mm. hinta ja se, että suositellaanko sen jälkeen enää koskaan lastensaantia :( Tää on kyllä surkujuttu ;(

  • Erican mahasta en tiedä, näyttää tuo pienentyvän tasaista tahtiaan. Mutta omani surettaa sillä enpä usko että tämä tulee kuosiinsa koskaan omin voimin. Mulla kun on kengurupussi ja onko edes mahdollista kuroa pussi ”sisään”? Se pieneneen joo mutta uskon että jaa ainiaaksi roikkumaan. Voi surkujen surku. Naisilla on hienoa että voimme kokea raskauden mutta kyllä miehet pääsee tässä helpommalla kun lapsia voi pukata ilman että kroppa on pilalla:(

 4. Hei mikä koko sulla on noissa bb housuissa? :) ajattelin kokeilla tilata, mutta kokotaulukon mukaan menen niiiiin sekasin koosta että häh. Peittääkö (exraskausmaha)röllön, vai tekeekö vekin tai makkaran vyötärölle/lantiolle? kuinka pitkät nuo on? tämmönen 150senttinen joutuu kyllä väkisinkin lahkeita käärimään, mutta muut olennaiset mitat kiinnostaisivat :D :S onko naftia tai tooosi joustavaa kokoa ?

  • Mulla on tästä väristä ja mallista L. On vähän turhan löysät :/ Ois pitänyt ottaa M. Tää camo-housu on väljempää ja joustavampaa kangasta eli ehdottomasti pienempään suuntaan ota koko mitä meinasit. Muuten unelmat ex-raskausröllön peittoon ;) Tarpeeksi löysä vyötärökaitale joka ei purista jenkkiksiä tai tee alavatsalle vararengasta. Paras malli synnyttäneelle kaikista houisuista. Yksiväriset on paljon tiukempia ja kirraa vyötöröstä! Pituudesta en osaa sanoa mitään, oon 172cm ja sopivat on ;)

  • Stadiumissa on myös myynnissä SOC-merkkisiä capreja (en tiedä onko pitkälahkeisiakin) housuja, joissa on tosi hyvä ja leveä vyötärökaistale! Ite oon tykännyt niistä tosi paljon raskauden jälkeen kun toi vatsa on vielä mitä on ja alavatsa pömpöttää.

   Esim. täällä mulla on ne päällä: http://jonna1983.blogspot.fi/2012/12/loytoja.html

   Eikä ollu kalliit!

   Erica alkaa olla jo kivassa tikissä ;) Vatsa saattaa ihan hyvin vielä palautuakin, mut se vaatii aikaa! Sulla on kuitenkin aikamoinen pudotus takana, ei iho pysy matkassa. Rasvaat vaan paljon! Mä oon käyttänyt apteekin BioOilia ja se on tuntunut aika hyvältä :)

   Kisalavoilla näkee myös ”ruttumahoja” ja ovat pärjänneet hyvin :) mut asiasta kantsii kysyä fitnessliitolta et voiko vaikuttaa arvosteluun.

 5. Jälleen kerran saa ihastella näitä sun muutoskuvia, ihan huikea muutos tässä viimeisessä puolessa vuodessa, you go girl!! ;)

  Harmittaa, kun itsellä tullut nyt jo puolentoista viikon paussi painoihin, selkä temppuilee… :/

  Oon himoinnut noita camo-pöksyjä jo pitkään..!! Mietin vaan juurikin tuota pituutta. Itse kun olen 176cm ja jos M-koon otan, niin mahtavatkohan olla lyhyet… Mutta, jos ovat niin sitten ovat. Otetaan vaikka säärystimet käyttöön ;)

  • Mulla on itsellä S-kokoa ja ne on pikkasen lyhyet. Oon siis 177cm pitkä. Tosin se ei mua haittaa tykkään niistä sellaisinaan. Mut pointti oli tässä siis se että M-koko varmasti riittää kun ne kuitenkin venyy suht paljon :) L-koko menee sit varmaan liian löysiksi luulisin!

  • Joo ällät on tosi reilut! Säärystimet käyttöön vaan jos on liian lyhyet ;) Paranemisa Hanna sun selälle :)

   Ja terkkuja Catarinalle, oon kyllä bongannut sun blogin ja huomannut kuka oot! :))

 6. Moikka!

  Paljon on tapahtunut muutosta lyhyessä ajassa.

  Itse, kun en ymmärrä noista lisäravinteista mitään, niin mun veikkaus on, että sun kalorinkulutus on lisääntynyt aika paljon ja sitten syömistä on nipistetty entisestään, että ainakin se tuo lisää miinunkaloreita. En tosin väitä, että ei nuo pilleritkin vois auttaa! Onko sulla nälkä usein vai oletko jo niin tottunut?

  Mä taas aloitin aamun rahkalla ja mehukeitolla (mukana hiukan pähkinöitä, ehkä voisin mäkin jättää nuo pois). Viime viikko meni aivan pipariksi, mutta nyt taas miehen kanssa tsempataan molemmat! Mietin, josko aloittaisi Fitfarmin Liten tammikuussa…

  t. Manta

  • Ei oo nälkä, syön kolmen tunnin välein ja ruoka proteiin- ja rasvapitoista joten se pitää hyvin kylläisenä. Vatsalaukku on kuitenkin aikaisempaa pienempi mutta annokset on isoja edelleen, ovat vain todella isolla lautasella ja kuvissa näyttää ehkä pienemmiltä.

   Hyvä Manta! Tää viikko taas kovalla tsempillä ;) Ja ilman muuta tammikuusta Liteen! Se on hyvä ohjelma. Ihanaa viikkoa!

 7. Löysin just tieni sun blogiin Anna mun treenaa! Annan facebook-sivun kautta ja taisin jääddä heti koukkuun! Hienolta näyttää sun ”matka” tähän asti. Itselläni on tippunut painoa nyt hieman reilu 25kg… tosin aikaa on mennyt paaaaaljon kauemmin kun sinulla, reilu 2v. Mulle tuo rauhallinen tahti on sopinut just sen takia, että mulla on ollut todella vääristynyt ajattelutapa ruuan suhteen, joten olen joutunut sen kanssa tekemään töitä… ja välillä oma pää ei oikein ole pysynyt muutoksessa mukana. Vasta nyt kun ollaan jo näin lähellä kolmenkympin pudotusta olen tosissaan alkanut tajuamaan mitä olen tehnyt ja mihin kaikkeen vielä pystyn. :D

  Mutta kovasti treeni-intoa ja tsemppiä sinne. Terkuin uusi lukija. :)

  • Jees, kiva kun löysit :) Sulla on kans tosi hieno elämäntapamuutos takana, hiljaa hyvää tulee :) Onnitelut karistetuista kiloista!

 8. Sussa ja Sarassa ei oo enää isoakaan kokoeroa! :) Oot kyllä pienentyny ihan mahottomasti!

  Mä en nää sun mahassa mitään pahaa. Littana on, eikä mikään roiku reunan yli. Jos siinä jotain arpia on, niin who cares?? Mun mielestä se ei sais olla mikään este sun unelmille. Mukaan vaan kisoihin niistä huolimatta!

  Oot niin mielettömän kaunis!! :)

 9. Sinkkiä ja D-vitamiinia vaan kehiin, jos sillä flunssa pyörtäisi. Ite oon muutaman kerran saanu noilla pyörtämään. Tällä kertaa tosin ei auttanu, ja lasten flunssa tarttui muhunkin.

  Tunnut niin iloiselta, pirteältä ja onnelliselta ihmiseltä! :) Nostan kyllä niin hattua sun urakalle, ja tuolle ruokavaliolle, joka sulla on jo pitkään ollut. You go girl! :)

 10. Näytät upealta, vaude!! Kommentoin tuossa muutama viikko sitten että kahta viimeistä kiloa tahkoan että pääsen 70 kiloon…edelleen sama juttu =/. Nyt ei voi kyllä syyttää kuin itseään, vaikka on ollut hyviä viikkoja niin olen sabotoinut omaa syömistä mm. pikkujouluissa ja viime viikon laivareissu meni överiksi syömisten kanssa. Nyt ollaan lähes samoissa lukemissa joten otetaan yhteinen loppukiri! =) Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti, bongasin sen silloin tammikuussa GFG:n palstan kautta. Nyt kun blogistasi on tullut näin suosittu, olen iloinen että olen koko matkan kulkenut mukanasi <3 Vähän sama olo kuin olisi lapsena tuntenut jonkun josta tuleekin isona julkkis tai muuten tärkeä henkilö hehhehhee =DDD (joo oon vähän outo hih)

  • Kyllä! Otetaan vaan! Se on kyllä kumma kuin tässä vaiheessa ei saa yhtään anteeksi jos viikkoon tulee kaks huonompaa päivää… Pitää pysyä tosi skarppina :D

   Ihana oot! Hassua mutta ymmärrän mitä tarkoitat! Mun siskot vitsailee samalla tavalla :D

 11. Hei Erica,
  kertoisitko vielä käyttökokemukset BB:n cherry hill jazzpanteista, eikös sulla ole nekin? Minä haaveilen niistä :) Ne näyttää kuvissa aika korkeavyötäröisiltä, eli saiskohan sinnekin ”nätisti” pienen raskausröllykän jemmaan? Ajattelin tilata M-koon, olen 168/66kg, oiskohan ok?
  Entäs noi V-t-paidat? Mikähän koko niissä olis oikea koko… Mulla on yleensä paidat 38/M mutta juoksupaidat pitää olla jopa 42, että olkapäät mahtuu sisään :D Oiskohan BB:n paita koossa L, silloin ok?

  Ja kiitoskiitoskiitos tästä sun blogista, tää on antanut mullekin tähän syksyyn kunnon virtapiikin! Olen tiputtanut v.2011 3 raskauden jälkeen 25kg (90kg –> 65kg) ja viimekesän aikana paino meinasi pikkuhiljaa taas nousta lähemmäs 70kg. Elokuussa päätin, että hitto soikoon mä en suostu tähän, että se painopaskiainen taas hivuttaa hitaasti mutta varmasti ylöspäin :/ Ja otin itseäni niskasta, nyt sitten taas 66kg puntarissa ja tsemppi päällä salilla!

  terkuin MammaKoo

  • M koko on varmasti sopiva :) Kyllä sinne saa ;) Vyötärö tulee malleista kaikista korkeimmalle. Silti itse tykkään ehkä enemmän noista kapealahkeisista joissa vyötärö on vähän matalampi mutta sehän riipuu just siitä mistä kukainen tykkää :)

   Loistosuoritus! Noin se pitääkin et hälytyskellot soi jos paino alkaa karkaamaan ;) Hyvä sinä! =)

 12. Kyllä vaan on Rouvalta palanut rasvaa viime aikoina niin huikeesti vyötäröltäkin, että ohhoh! :) Ihana Sinä! Paljonko on senteissä häipynyt rasvaa navan seudulta viimeisten parin kuukauden aikana? Jos ei oo lähteny, niin sit kuvat (ja Gazozin ihanat releet) huijaa hyvin! ;)
  -Katri-

  • Sorry nyt vasta muistin mitata, edelliseen 1,5kk sitten tehtyyn mittaukseen verrattuna on lähtenyt 2cm vyötäröltä ja 2cm lantiolta ja 2cm mahan leveimmästä kohdasta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta