Neues Museum

Täällä ollaan jo Tegelin lentokentällä ja pian tulossa kotiin. On ollut mahtava päivä ja näin tänään Neues museumissa Nefertitin! Oon todella kiinnostunut muinais-Egyptin historiasta joten näyttely oli matkan kohokohta!
Palailen kotona lisäkuulumisilla ja matkakuvilla :) Ois kauheesti asiaa mutta vain vähän aikaa ;)
Auf Widersehen Berlin!

Anna

5 vastausta artikkeliin “Neues Museum”

    • Kiitti murupuru! Oon joo saanut jo muutaman mutta ei se mitään ;) Kiitos ihanista sanoista <3 Itse oot kyllä kans sellainen tsemppari!!! :)

  1. Täällä ollaan Maijun kanssa samoilla asioilla eli siis blogissani ( http://paarynapiukaksi.blogspot.fi ) on sulle tunnustus. Tiedän, että olet saanut vaikka kuinka monta tunnustusta, mutta sua ei voi sivuuttaa näissä blogi-treeni-asioissa!!! Ja näillä tunnustuksilla voitkin tehdä postauksen ”Linkitä blogisi” jatkoksi eli kertoa niitä suosikkiblogejasi ;).

    Ps. Näytät jo niin hoikalta noissa matkakuvissakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta