Unter den Linden

Täällä on niin ihanaa! Hassua että en oo aiemmin käynyt Saksassa vaikka tää on näin lähellä ja kiva maa. Täältä löytyy vaatteita ja kenkiä suomalaisille sopivassa koossa ja olo on muutenkin kotoisa verrattuna Etelä-Eurooppaan. Tänään nähtiin Brandenburger Tor, portti joka jakoi aikoinaan Itä- ja Länsi-Berliinin.

Ostoksilla käytiin KaDeWessä, yhdessä Euroopan upeimmista tavarataloista. Löysin MarocconOilia vastaavia hiustuotteita joita ei Suomesta saa. Ne sisältävät samaa raaka-ainetta eli arganöljyä(suomeksi?). Hankin shampoon, hiusnaamion, öljyn ja lakan. Yhden vaatteen ostin Cos:ilta joka on H&M:n ketjuun kuuluva liike mutta vaatteet ovat enemmän ”premium-laatua” ja vähän hintavampia. Musta aivan ihana merinovillainen kietaisuneuletakki! Rakastan noita liehuvia malleja :)

Silti mukavimmat vaatelöydöt olivat kauppakeskus Alexassa, Adidaksen liikkeessä jossa oli -30% ale. Täydelliset pinkit collarit ja kasa muita vaatteita (5kpl) yhteensä alle 70€! Vähemmän kuin se yks neule kalliimmalla Mitten alueella :D

Tänään syötiin lounasta italialaisessa ravintolassa jossa oli antipastona marinoituja kasviksia ja mun pääruokana grillattu kanasalaatti. Päivällinen syötiin myöhään illalla kun napattiin kotiin vietnamilaista ruokaa. Otin riisiä ja kanaa + kasviksia mangokastikkeessa. Muut ateriat onkin juotu East Bodyn shakerista :D Hitto mä oon kone!

Huomenna lounastetaan yhden Michelintähden ravintola Facil’ssa ja illalla odottaa liput Cirque de Soleilin Corteo-näytökseen. Ah että matkailu on ihanaa! Enää kaksi päivää jäljellä reissua enkä tiedä milloin pääsen uudestaan… Kuvissa uudet vaatteet, kaupasta löydetyt rahkat, mun epämääräiset vitamiinipussukat ja nähtävyyksiä :) Paljon hyviä kuvia jäi laittamatta kun tää kännykkäblogger kääntää kaikki pystykuvat vaakaan, voi elämä! Kuvien järjestystä ei voi myöskään vaihtaa -ei pisteitä sovellukselle… Pahoittelut siis kun laitan niin monta jo Instagrammissa nähtyä kuvaa mutta ne ei käänny kun ovat neliöitä ;)

Ihanaa Itsenäisyyspäivää kotimaahan!!! <3

 
 
Anna

20 vastausta artikkeliin “Unter den Linden”

 1. Ihanan tunnelmallista tuossa joulukuusi-kuvassa! Kyllä sakemannit osaa. Sieltähän se joulukin on tullut Suomeen:)

  Sä oot kyllä aika sissi kun jaksat matkoillakin skarpata:) Tuo työ kyllä kantaa hedelmää.

  terv. Edelleen ruodusta pudonnut:/

  • Täällä on aivan ihania joulukoristeita ja valoja joka paikassa :)

   Voi, nyt tsemppiä sinne! Katse tavoitetta kohti!! :)

 2. Berliini on munkin lemppari ehdottomasti!
  Ihana, halpa kaupunki. Olin ite sellasessa halpishotellimajotuksessa joka maksoi 25 euroa yö, mut siihenkin kuului aamupala ja erittäin viihtyisä huone mulle ja kaverille. Silloin oli vielä air Berlinillä tarjous menopaluu 90 euroa xD

  • Meilläkin on tosi edullinen mutts ihan mahtava majapaikka. On täällä kyllä huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa!

  • Pärjää silläkin, itse oon lukenut saksaa pari vuotta ja osaan vähän. Äiti ja täti osaavat hyvin niin saksalla mennään :)

 3. Mä rakastan Berliiniä!Sieltä löytyy muuten Primark :-)
  Ensi syksynä juoksen Berliinissä mun viidennen maratonin.
  On se mukava city!!!!!
  -M-

 4. Moikka Erica!

  Sulla on tosi hyvä blogi ja seurailen innolla. Itsellä vähemmän ollut painosta pudotettavaa, mutta tulosta tullut – onneksi. Ja mitä Saksaan tulee, niin asun itse Hampurissa ja on aivan loistava kaupunki myös tämä :) Halpaa ja varsinkin näin joulunaikaan tunnelmallista! Mukavaa loppulomaa ja oikein hienoa tulevaa vuotta! Jatka samaan malliin!

  • Moikka! Kiva kun seurailet ja hieno juttu et painonpudotus edistyy =) Loma oli kertakaikkisen ihana! Pitää päästä Saksaan uudestaankin :) Terkkuja sinne!

 5. Näyttää ihanalta siellä :) Melkein vois lähteä Saksaan ostamaan noin halpoja urheiluvaatteita ;) Oot kyllä aika kone, harva lähtee reissuun shakerit mukana ja hakee maitorahkaa kaupasta. Nostan tonttulakkia, tahdonvoimaa! :) Hyvää loppu reissua!

  • Ihanaa oli ja nyt ollaan jo kotosalla :)
   Reissu meni hyvin syömistenkin puolesta joten oon kyllä iloinen =) Tuntuu et en oo enää sama mimmi kuin vuosi sitten ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta