Perillä

Täällä ollaan! Lento meni hyvin ja tultiin illalla kuuden aikaan. Myös mun äidin sisko on mukana ja meillä on vuokrattuna iso, kaunis huoneisto keskustasta!

Päätin kokeilla sellaista, että otin vähän eväitä mukaan. Mulla on kaikki aamupalat, välipalat ja iltapalat pakattuna mukaan. Lämpimät ruoat koitan sitten tehdä fiksuina valintoina :) Ainakin tänään ravintolasta sai kanaa, riisiä ja salaattia! Hyvin maistui :)

Kuvat on nyt vähän sekalaisessa järjestyksessä ja katsotaan toimiiko tää kännykkäpäivittäminen edes :) Ekaa kertaa kokeilen tällä! Öitä!

Anna

18 vastausta artikkeliin “Perillä”

 1. No onpa kiva, kun päivität kännykällä. Ihana lukea.hyvää matkaa!
  Olen itse juuri myös lähdössä matkalle ja tiedän, että ruoat ei mene kuten haluaisin. Otan eväitä vaan koneeseen. Tämä matkoilla ruokailu on minulle yksi murheen kryyni. Mutta ihanaahan se matkailu muuten on.

 2. Hyvä Erica, hyvältä kuulostaa suunnitelma! Ja kaloreitahan siellä palaa shoppaillessa vaikka kuinka! Odotan innolla mitä kaikkea kivaa sieltä löydät.

  Mulla näytti vaaka semmosia lukemia ettei ole ihan äskettäin näyttänyt! Dieetti puree selvästi, meillä molemmilla! :)

  Mahtista kun päivität sieltäkin!

 3. Moikka Erica,
  Oon lukenut täältä taustalta sun blogiasi jo alkumetreiltä saakka ja halusin vain sanoa ja tsempata, että ihan mahtavaa työtä oot tehnyt! ja on ollut tosi kiva seurata sun projektiasi ja odotan innolla jatkoa! :)
  Olen 2 lapsen äiti myös ja pudotin n.25kg todella lyhyessä ajassa liian tiukalla dieetillä n.3vuotta sitten ja nyt onkin sitten kaikki tulleet takaisin, eipä siinä muuta tarvitse kuin että polvi menee rikki ja yht’äkkiä liikunnat menee nolliin ja sen jälkeen ruokavalio alkaa lipsumaan, yllättävän vaikea ollut hyväksyä se että on epäonnistunut semmoisessa minkä vannoi itselleen ettei niin kävisi..
  mutta olen nyt aikani asiaa märehdittyäni taas päässyt kiinni dieettiin ja punttikseen ja löysin valmentajan, joten mun projekti fitness pääsee alkuun :)
  Sun blogisin on auttanut mua motivaation ylläpidossa ja inspiraationa, kiitos ja oikein hyvää jatkoa aina sinne Bikini-lavoille asti! :)
  t. Tii

  • Voi miten kurjaa mutta niinkuin olet tehnytkin, katse eteenpäin! Turha murehtia sitä ja jatkaa nyt vain terveemmällä linjalla :) Ihanaa että oot nyt löytänyt innostuksen! Tsemppiä sinnekin ;)

 4. Sinä olet kyllä oikeesti niin kaunis kun Sinä hymyilet! Positiivisuus säteilee tietokoneen ruudulta tänne asti. :) Kiva kun pystyt päivittämään blogia myös reissussa, niin ei tarvi olla blogipimennossa täällä pakkasessa. No, ulkona on kyllä mahtavan kaunista tällä hetkellä, että ei voi valittaa ja sää on aina pukeutumiskysymys. Onko siellä lunta?
  -Katri-

  • Mä nyt ajattelin kokeilla ja oon tosi tyytyväinen et otin. Jotenkin ihanaa kun saa syödä omiakin, ainakin nää muutamat ateriat päivässä :)

 5. Pisti vähän naurattamaan nuo sun aventin eväspurkit :) Käytän ite samoja ja kerran töissä eräs mies tiedusteli et mistä tollasia saa, kun eivät edes vuoda? Oli kyllä näkemisen arvoinen ilme kun kerroin (tahalleni hyvinkin yksityiskohtaisesti) mistä purkeista on kyse ;)

  Rentouttavaa reissua!

  • Hahah, niin nuo aukeaa vain harvoille ;) On muuten parhaat purkit protskun kuljetukseen. Mulla on tuollainen aina treenikassissa ja siinä kulkee palkkari ;) Tosin ne on olleet myös siinä alkuperäiskäytössä joskus :D

 6. Ei kukaan pysäyttäny tarkastuksessa ja pyytäny sua sivummalle selvittämään, mitä jauheita kuljettelet mukanasi? ;)
  -Katri-

  • Joo onneks ei ;) Mulla oli myös päivän pillerit pienissä Minigrip-pusseissa. Nekin näytti aika epäilyttäviltä :D

 7. Mitä kautta varasitte huoneiston? Sai siis lyhyemmäksikin aikaa kuin viikoksi? Paljonko maksoitte, saako kysyä? Terv.Päivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta