Berliini kutsuu

Huh mikä päivä! Oon ihan poikki! Yöllä ei uni tullut silmään kun niin jännitti. Mietitytti mitä haastattelussa kysytään, osaanko vastata ja miten kuvaukset menee. Nyt jännitys on osaltaan poissa mutta vielä vähän jänskättää millaiset makkarakuvat lehteen päätyy :D Ääk, tämä on siis luettavissa sitten tammikuussa ilmestyvässä Iltalehden kuukausiliite Ilonassa.

 
hirmu luonnollinen asento mulla :D

Ja sit ois nää mun lupaamat anatomiset asennot topissa ja shortseissa. Näistä täytyy kyllä sanoa pitkästä aikaa et hävettää. En tiedä onko oma ihanne jo niin lihaksikkas ja vähärasvainen, että oon ”vähän niin kuin unohtanut mistä lähdin”… Nyt kun vertaan näitä mun kuvia jo fitnesstä pidempään harrastaneiden kuviin niin kyllä mä oon aika nolona… Tuntuu et itse näen vaan miten joka paikka on muhkuraista ja makkaraista :/ Kuulun edelleen vahvasti niihin jotka on paremman näköisiä vaatteet päällä :D Eli work it baby vaan! Nää kuvat antaa kyllä rutkasti motivaatiota!

 
 
 
 

Aamulla kävin puolen tunnin aamuaerobisella ennen kuvauksia. Sain Linnean siksi aikaa mummolaan mutta kävin sitten hakemassa hänet mukaan kuntosalille. Tyttö nukahti autossa jo päiväunille mutta heräsi mun ensimmäisen varsinaisen sarjan aikana. Tein treenin sitten loppuun käsipainoilla jumppasalissa. Onneksi oli olkapäät ja vatsat ohjelmassa sillä ne pystyi tekemään sielläkin. Silti treeni meni rehellisesti sanottuna ketuiksi… Ei ollu mun päivä!

Tuli niin jännitettyä tämän päiväistä että oon ihan unohtanut kertoa täällä että lähden huomenna minilomalle Berliiniin kauniiden siskojeni ja ihanan äitini kanssa :) Me ollaan yhdessä reissattu nyt viime vuosina Lontoo, Geneve, New York ja Madrid. Tänä vuonna mennään jouluostoksille Berliiniin, mikä on tosi mukavaa sillä en oo aiemmin käynyt Saksassa! Takaisin tullaan jo perjantai-iltana ja meillä kuten siskoillakin lapset jäävät isien hoitoon ;) Aika ihanaa! Toivottavasti ei napanuora kirraa liikaa, en oo vielä ollut useampaa yötä erossa Linneasta <3

Loman vuoksi myös tarkan vaa’an kautta kulkevan ruokavalion noudattaminen jää ja saas nähdä miten selviän tällaisesta erityistilanteesta. Tosi reilua et lauantai oli se uusi vaakapäivä :D Siskot, mamma ja loma -voi apua mun dieetti!!!

Anna

39 vastausta artikkeliin “Berliini kutsuu”

 1. berliini on muuten kiva paikka :) kannattaa ostaa sellanen koko päivän metrolippu, sil pääsee reissaa kaikkiin kohteisiin :) ja olikohan 3-5hlö ni 15e. ja siis koko päivän voimassa :) ja charlottenburgin linna on aivan törkeen hieno :)

  t hanna
  (painoprojekti2013.blogspot.fi)

 2. Erica, useimmat meistä näyttää paremmalta vaatteet päällä kuin ilman niitä… :)
  Sulla ei oo mitään hävettävää, älä vertaa itseäsi niihin vuosikausia treenanneisiin ja hyvissä valoissa ja varjoissa ja hyvissä studioissa kuvattuihin ja öljyttyihin fitnesstypyihin. Älä vertaa vielä nyt, mutta muista, säkin oot siellä joskus ja näytät törkeen hyvältä! Ei siihen mee kauan.
  Hyvää reissua! Nauti, en usko, että palaat mitenkään ylipyöreenä reissulta takas. :)

  • Ai näyttääkö? Mut eiks se ois kivaa jos näyttäis nakuna kaikista parhaimmalta? ;) Hih!
   Mutta siis ihana viesti, kiitos kannustuksesta <3 Kyllä mun aika tulee vielä! Reissukiloista pelkään kyllä pahinta, apua! :D

 3. Itse on aina kriittisin omille kuville, etenkin kun on vähissä vaatteissa. Vaikka vielä työtä jäljellä onkin, niin ei nuo oikeasti näytä pahoilta ollenkaan. Päämäärä mihin tähtäät on sulla ihan selvä niin ei muuta kun täysillä päin vaan, muhkuroille ja makkaroille kyytiä! Ihanaista minilomaa!

  • Niinpä! Vaatteet päällä saa vielä jotain armoa… Paljas iho on ihan eri juttu! Mutta kiitos kannustuksesta, taas sitä ollaan ainakin saatu rohkeutta kun kuvat on julkaistu. Nyt vaan jatkamaan urakkaa niin kuin ennenkin niin kyllä se body sieltä muokkautuu ;)

 4. Paremmalta sä näytät pienissä vaatteissa kuin Mä ja mulla on treenivuosia kuitenkin takana ihan jokunen! Sä olet muuttunut mielettömästi vuoden aikana ja muutos jatkuu koko ajan. Jokainen treeni vie kohti unelmanakuvartaloa ;)

  Reissussakin voi syödä siististi, vaikeaa se on ja vaatii hemmetisti itsekuria, mut mahdollista kuitenkin! Sitä paitsi, et Sä liho vaikka pari päivää söisitkin löysemmin. Loppu viikko sit supertiukasti ;)

  Rentouttavaa matkaa kaunokainen! Ihana toi teidän pikku tuttisuu <3

  • No en kai ;)

   Innostuin niin sun kannustuksesta et pakkasin kaikki protskut ym. mukaan ja koitan syödä mahdollisimman puhtaasti. Saas nähdä onnistuuko ;)

 5. mukavaa matkaa!!
  näytät kyl tosi hyvältä ja painoahan on putonut paljon.
  mut ite sen tietää parhaiten millasen kropan haluaa.
  jospa sais motivaation takas ens vuonna, sekun katos aikoja sitten ja nyt mulla paino vaan nousee..höh..

  • Kiitos vain :) Joo tavoitteena on sellainen ihanan fit-kroppa! Ois niin ihanaa saavuttaa se vielä senkin jälkeen kun en uskonut et se on ees mahdollista!

   Kauheesti intoa sinnepäin, jos jumppakärpänen puraisis ;)

 6. Varsinkin sun sivuprofiili hupenee kuva kuvalta :) Oot muutenkin tänä vähänä aikana, kun oon sun blogia lukenut, muuttunut ihan valtavasti! Siis olet koko ajan timmimpi ja timmimpi, kohta on enää pientä fiksausta vain :) Itsellä vielä paljon pitempi matka siihen nätti nakuna-kategoriaan, mutta sinnehän mennään lopulta!

  Mukavaa minilomaa!

 7. Sulla on kauniit sääret, kauniisti(levenevä) kaartuva selkä-hartialinja, ihana hymy..Kovan työn olet tehnyt, ja toki tekemistä on vielä, jos vertailukohtana ovat fitness-naiset.
  Ja, toisaalta kaikki ovat jonkinlaisen työn joutuneet tekemään (ja työhän vain jatkuu, oli missä kunnossa tahansa). Sulla näkyy työn tulokset vaan paremmin kuin monella muulla.
  Tsemppiä, olet ihastuttava persoona <3
  T: vakilukijasi ”jo v. 2012” :)

 8. Kyllä täälläki näytetään vielä huomattavasti paremmalta vaatteet päällä mitä ilman mutta se iso parannus siihen että ennen en näyttäny ees vaatteet päällä niin hyvältä :D

  Mukavaa reissua sinne! :)

 9. Siis apua, tän pidemmälle ei pääse, sormet haro tyhjää siinä kohtaa missä yleensä on ”Uudempi teksti” Mitä mä nyt luen?!?!!! Voisitko päivittää vähän useammin tästä lähtien , esim. kerran tunnissa K-I-I-T-O-S!

  Hmm.. Mitäköhän mun miehelle kuuluu? Onkohan mulla sitä enään?! Lapsi näyttää olevan ihan kunnossa, sen hoito on vissiin niin selkärangassa ettei haittaa vaikka keskittyminen on välillä (24/7) jossain muualla (tässä blogissa). Heh.. :)

  Koko blogi siis plärätty alusta loppuun tässä sairaspäivien ratoksi ja täytyy kyllä sanoa, että sä olet mahtava! Kaunis sisältä ja ulkoa.

  Oon ite ihan lähtökuopissa tässä projektissa, mutta sun ansiosta ainakin toistaiseksi motivaatio on ihan huipussaan. Mitat mulla melko samat kun sulla oli alussa (175cm/92kg). Synnytyksestä on aikaa liki vuosi, mutta kiloista en silti oo malttanut luopua. Imetyksen lopetin kuukausi sitten ja aloin heti dieetille. Nyt paino on 86,3kg ja toiveissa on painaa joskus 75kg. Siitäkin varmasti vielä liikenis, mutta katsotaan sitten tilannetta uudestaan. Päivä kerrallaan!

  Ruusuja sulle tehdystä työstä ja onnea loppumetreille. Älä ikinä lopeta tätä blogia! :)

  • Heh, ihanan hassu oot!

   Nyt sun pitää alkaa elään tätä päivä kerrallaan miten muutos oikeastikin menee ;) Kivaa että oot löytänyt blogin ja tervetuloa lukemaan!

   Paljon tsemppiä myös sun omaan urakkaan, pystyt siihen kyllä jos haluat :) Laitahan välillä kuulumisia miten etenee! ;)

 10. Nauti lomastas !! Kuulostaa ihanalta tollanen oman perheen tyttöjen keskeinen loma <3
  Innolla odotan tammikuun liitettä =0)!

  HV76

 11. En tiedä oletko tästä jo aiemmin kirjoittanut jossain, mutta syötkö pääsääntöisesti ns. Fitfarmin ohjeiden mukaisesti esim. Liten tai supeedieetin mukaan? :) oletko näiden avulla saanut painon putoamaan hyvin vai jotenkin muuten? Suosittelisitko muille jompaa kumpaa?

  Sun blogisi on aivan mahtavan tsemppaava tällaiselle ikijojoilija laihduttajalle :)

  • Ei kun mulla on ihan mulle itselle tehty ruokavalio. Samaa murkinaa sisältää tosin ;) Tuosta painotaulukosta näkee paljonko mulla tippui noiden dieettien aikana :) Mutta itse imetin silloin ja söin vähän enemmän kuin ohjeessa :) Molemmat on tosi hyviä ohjelmia kyllä, itse tykkäsin enemmän Litestä.

   Kovasti tsemppiä dieettiin :)

 12. Erica, minkä kokoiset nuo Better Bodiesin housut ovat…? Olen samoissa mitoissa kuin sinä, niin ajattelin uskaltaa tilata saman kokoiset. Entä mikä kokoinen tuo takki on?

  Kiitos.

  • Housut on ällää, takki M. Camo housuista erityisesti ottaisin kokoa pienemmän eli nekin ämmät. Ne on isommat vyötäröstä kuin yksiväriset pöksyt!

 13. Sanoiko miehesi ikinä, kun olit ”lihavimmillasi”, että sinun täytyisi laihduttaa tai hän ei ole enää kanssasi? Tai aiheutuiko parisuhteelle muuta ongelmaa? Nimim. 160cm ja 70kg ja mies sanoi näin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta