sikahyvä viikko

Nonnih, siinäpä myhäillään taas tyytyväisenä, kun mun kulta kotiutui Scitecin Super 7 -pönikän kanssa yks päivä. Tää on ostettu Malmin EastBodylta ja toki Gazozkin myy Sciteciä mutta tätä ei nyt näyttänyt olevan verkkokaupassa. Myymälöistä voi kyllä löytyä ja aina voi soittaa ja kysyä tuotetta! Oon tässä syksyn aikana kokeillut yhtä sun toista lisäravinnetta ja teidän päätä huimais jos kertoisin kaikista. Oon saanut tuotteita myös ilmaiseksi mutta läheskään kaikki eivät päädy blogipostaukseen saakka, sillä haluan kertoa enemmän tuotteista joista tykkään, kuin niistä joita en toiste ostaisi. Tietysti voisin tehdä ”susi-listan” huonosta kamasta, mutta se mikä ei oo mun suosikki saattaa jollain toisella toimia hyvin joten mun mielipide ei oo mikään ainoa oikea.

Oon etsinyt kauan iltapalaproteiinia joka sisältäisi hitaasti imeytyviä aminohappoja. Valitettavasti susilistalle nyt ehkä menee ProLong joka ajaa asian mutta mulla sen koostumus alkoi mulla tökkimään. Kaseiinivalmisteet on usein sellaisia, että ne paksuuntuvat heti ne sheikattuaan. Mulla tähän jäi jostain syystä ihan kauheesti paakkuja tai sitten sheikkasin sitä niin kauan et paakut lähtivät ja tuloksena oli liisterimäinen juoma jota sai houkutella ulos pullosta. Ratkaisin asian niin, että sheikkasin kevyesti ja vedin nopeasti litkuisena&paakkuisena napaan ja annoin olla koko asian. Ei sen iltapalan tarvi olla mikään nautinto ;)
Nyt olin ostamassa jo uutta pönikkää (kaikesta huolimatta) mutta sen ollessa loppu päädyin kalliimpaan tuotteeseen joka on Scitecin chrome line- ”superseiska”. Siinä on sekoitus seitsemää korkealaatuista proteiinilähdettä: heraproteiineja, kaseiinia, muna -ja maitoproteiinia sekä patentoitua PeptoPro® herahydrolysaattia. Oon ihan myyty!

suositushinta 49,90€
Tuote sisältää erittäin nopeasti imeytyviä proteiineja sekä hitaammin imeytyviä proteiineja ja sen vuoksi Super 7:aa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin.  Se soveltuu hyvin lisäproteiiniksi sinulle, joka et muuten saa ruokavaliostasi tarpeeksi proteiineja, se käy palautusjuomaksi, välipalaksi, osaksi ateriankorvike-juomaa tai vaikkapa ilta/yö proteiiniksi.
 
Super ”seiska” sopii hyvin sinulle, joka haluat lisää puhdasta lihasmassaa tai sinulle, joka haluat päästä eroon ylimääräisestä rasvasta.
 
Se, mikä erottaa Super 7:n monista muista proteiini-sekoituksista on juuri sen moninainen sisältö. Tuotteeseen on lisätty yhtenä osana elimistölle erittäin tärkeitä rasvahappoja. Konjugoitu linolihappo(CLA) on tunnettu painonhallintaan vaikuttavana aineosana jolla väitetään olevan sekä rasvaa polttavaa vaikutusta, että puhdasta lihasmassaa lisäävää vaikutusta. Tuotteeseen lisätty pellavansiemenöljy on hyvä alfalinoleenihapon lähde (ALA). ALA:lla on useita kehon toimintaa parantavia vaikutuksia.
 
Super 7:aan on lisätty myös erityisiä ruuansulatusentsyymejä, jotka parantavat aminohappojen hyväksikäyttöä ja nopeuttavat imeytymistä. Näin kehosi saa paremmat mahdollisuudet palautua kovasta harjoituksen tuomasta stressistä ja kuormituksesta.
 
Antioksidantteja Super 7:aan on saatu sen korkean kaakao -pitoisuuden ansiosta.
 
 
 
Ja tää on hyvää! Ei paakkuja ollenkaan, ihan täydellinen tuote! Toivotaan et tällä kasvaa muskelit yöllä yhtä hyvin kuin aiemmalla. Etenkin tuo viimeinen myyntirepliikki iskee muhun :D
 
teipattu ja resuinen painonnostaja kulta <3
 
Eilen mentiin illan tullessa käymään mummolassa jonne molemmat lapset saivat jäädä yökylään. Arvelinkin että Eliel ainakin jää, koska se on siellä sellainen kyläluuta mutta Linnea kun ei oo vielä kovin usein ollut (olisiko vasta kerran..?) niin en tiennyt sopiiko et molemmat jää.. Ihan varalta otin myös Linsukalle vaippoja ja yöpuvun mukaan ja kun lupa saatiin niin mummoa ja pappaa nauratti kun mulla löytyi yökamat ”ihan varulta” takataskusta ;) Heippa!
Äiti ja isi lähti Myllypuroon salille! Mulla oli selkäpäivä ja sain taas opastusta maastavetoon tuolta magnesiumia pöllyävältä mieheltä <3
 
Yks mun lempiliikkeitä on tämä
kyynärpäiden puristus kylkiin ristikkäistaljassa:
 
aloitusasennossa kädet vois olla toisinpäin, kuten tuossa selkäkuvassa
sitten puristetaan kädet ihan kylkiin saakka, niin lähelle kuin menee!
 
 
sama takaa
ja latsit tekee töitä
ja sit polkemaan 20 minuuttia
Kas näin  ;)
workout done!
näin se rasva tirisee! :D
 
Sit palkkari naamaan ja kotiin syömään siellä odottava ateria. Helppoa kuin heinänteko!
 
lounas oli samaa ilman riisiä, oliiviöljyllä
aamiainen oli kaks lasia mansikka-kaura-rahka-smoothieta ja välipalaksi join Superseiskaa
 
Tultiin salilta kotiin vasta yhdeksän jälkeen, sit söin ja vein vielä koirat lenkille. Ajattelin etten tee mitään kotihommia mut en voinut vastusta kiusasta vaan laitoin pyykit, tiskit, vaihdoin lakanat ja roikuin koneella. Tänään nukuin pitkään ja mietin et milloin haen kauhukakarat kotiin. Jos nyt tän postauksen vielä heitän, kun ei oo kukaan roikkumassa hihassa!
 
Punnitus meni niin, että olin viikossa laihtunut -400g (lauantai-lauantai) joten en eilen pitänyt vapaasyöntipäivää. Itse asiassa en sitä kovin olisi halunnutkaan pitää sillä esimerkiksi viime lauantain poikkeus keräs mun kroppaan niin paljon nestettä. Mullahan oli maanantaina paino noussut 1,3kg ja siksi oli kova homma saavuttaa se puolen kilon pudotus.
 
Mulla on huomenna tulossa ensimmäinen minusta tehtävä lehtihaastattelu ja ihan jo sitä ajatellen, en halua huomiseksi kerätä ylimääräistä turvotusta. Mulla on ollut tän viikon jääkaapin ovessa sellainen lappukin jossa oon tähdännyt hyvään treeniviikkoon ja huomisiin kuvauksiin. Vaikka koitan olla liikaa välittämättä noista kiloista niin olin ajatellut et ois kiva jos oisin enää 2-3kg päässä tavoitepainosta kun juttu tehdään! Ei siis mikään pakollinen paino jonka vuoksi oisin jättänyt jotain syömättä :) Mietin vaan et menenkö nyt asioiden edelle kun annan haastattelun ennen kuin olen päässyt tavoitteeseeni.. ;) Mutta jos kaikki menee hyvin niin juttu tulee siis Iltalehden kuukausiliite Ilonaan joka ilmestyy tammikuussa. Sarasta on myöskin tulossa samaan juttuun :) Voi kun meitä jännittää huominen!
 
 
Yhteenveto viikon liikunnoista näkyykin tuossa jääkaapin ovessa:
 
maanantai: aamulenkki 30min, juoksu 50min
tiistai: sali + intervalli
keskiviikko: aamulenkki 35min, sali + intervalli
torstai: aamulenkki 30min, posetreeni, sali
perjantai: –
lauantai: sali + intervalli
sunnuntai: –
 
Olo on enemmän kuin tyytyväinen! Tuntuu et oon ihan pian tavoitteessa ja sit voin keskittyä vaan kiristymiseen. Mä pystyn tähän, oon niin onnellinen! Ja miten hassua et peilistä katsoo mua jo ihan urheilullisen näköinen mimmi! Näin se vaan on, et kova työ palkitaan :)
Viimeinen kuukausi tämän vuoden muodonmuutosta alkakoon!
Anna

34 vastausta artikkeliin “sikahyvä viikko”

 1. Innolla odotan, että pääsen lukemaan susta tehtävän lehtijutun ja näkemään, onko toimittaja saanut susta samanlaisen kuvan, mitä blogisi välittää. Tsemppiä huomiseen haastatteluun ja kuvauksiin :). Sain sun hyvästä viikosta taas voimia omaan viikkooni!

  • Joo kyllä jännittää mitä juttuun tulee :) Kiitos ihanasta viestistä ja kovasti tsemppiä sinne ensi viikkoon ;) U can do it!

 2. Tsmeppiä vuoden viimeiseen kuukauteen! On varmasti hieno fiilis, kun vuodessa saat projektin painon osalta päätökseen.

 3. Moikka!
  On pitkä matka tultu sieltä tämän vuoden tammikuusta, kun löysin sun blogin. Joka päivä oottanu sun postauksia, sun blogis on mun suosikki! :) ja nyt pääset lehteen! Ihan mielettömän siistiä! Onnea viimeisiin koitoksiin painonpudotuksessa ja tulevaan fitnesskissa -uraan :D

 4. onpas sulla ihana blogi ja kiva seurata sun laihdutus matkaa kun painat täsmälleen samanverran kun itse minä,saa hyvin lisäpotkua omalle taipaleelle,jatka samaan malliin girl ! :-))

  p.s mistä toi ihana kultainen vyö on mikä oli yhdessä biletys postauksessa?

 5. Jee, ei ole enää pitkä matka sulla tavoitteeseen, mulla vielä ”jokunen” kilo. No ei oo paljon mullakaan, vissiin kuusi kiloa?

  Hei, siellähän alkaa muskulatkin jo näkyä! Latsit leviää nätisti :) Muista ilmotella siitä jutusta niin kipaisen ostamaan kyseisen lehden!

  Olisitte EB;n pikkujouluihin tulleet eilen!?

  • No ei paha ;) Oot kuitenkin just vasta aloittanut dieetin =) 25kg oli vähän turhan raskas urakka, ei enää mammakiloja mulle :D Ainakaan tuollaisia määriä ;)

   Kiitos murunen <3 Ehkä sinne jotain säälittävää tarttuu dieetilläkin kun pidän protskut korkealla ja oikeaan aikaan ;) Äh, oisin niin halunnut mutta tuo herra mainitsi niistä vasta illalla ja sillä kun oli muuta menoa niin en yksin päässyt enää siihen kellonaikaan tulemaan. Ois pitänyt laittaa kalenteriin ne!!

 6. Voi että kun saisi taas saman tsempin päälle kuin sulla – jotenkin tää pikkujoulukausi on nyt vienyt ihan suohon sekä liikkumisten että syömisen kannalta ja maha vaan kasvaa, voi ei!!! :/

  • Voi Elma :DD Nyt leuka ylös, huomisesta voit aloittaa taas :) Ensin vääntäydyt pakolla sinne salille ja teet edellisenä päivänä parsakaalit valmiiksi ;) Sit parin päivän päästä jo helpottaa :) Itsekin voisin mennä talviunille ja nukkua tän pikkujoulukauden ohi :D

 7. Mahtavaa Erica,

  on niin ihanaa saada seurata taivaltasi ja tsempata itsekin mukana oman painonpudotusprojektin kanssa :) Ihan samaan tahtiin en ole painoa saanut putoamaan kuin sinä, mutta jokainen meistä on erilainen, kuten myös elämäntilanteetkin :)

  Vanhoihin tapoihin ei ole kyllä enää paluuta nyt, kun on tottunut näihin uusiin ruokailutottumuksiin. Olen itse noudattanut gluteenitonta ja vähähiilihydraattista ruokavaliota viime kesästä lähtien lääkärin suosituksesta ja se sopii kyllä mulle täydellisesti. Ilmavaivat ovat taaksejäänyttä elämää eikä elämä pyöri muutenkaan enää mahan ympärillä ;)

  Jatketaan samaan malliin, kukin omissa projekteissaan :)

  Terkuin, kesästä asti taivaltasi seurannut Mirkku (-7kg kesäkuusta tähän päivään \o/)

  • Ihana kun oot tykännyt seurata! Ja just noin, ei sitä kannata muihin verrata vaan tehdä vaan omaa juttuaan ;) Oot edennyt loistavaa tahtia ja tehnyt isoja muutoksia, hyvä sinä!! :)

   Kaikkea ihanaa jatkoon ja laitahan välillä kuulumisia ;)

 8. Uih minäkin innolla odotan lehteä :) toivottavasti lehtityypit on saanu susta samanlaisen ihanan ja positiivisen kuvan kuin minä :)

  Thanna
  (painoprojekti2013.blogspot.fi)

 9. Tosi hienoo! Aivan mahtava fiilis tuli sun puolesta! :D Ihan ääneen kehuin sua täällä! Muistuttele ihmeessä nyt täällä tuosta lehdestä sit, kun ei tuu noita lehtiä osteltua muutoin ikinä :D Mutta tuon kappaleen haluan nähdä ehdottomasti! Paljon onnee kehityksestä! Inspaat kyllä ehdottomasti mua puhtaaseen ruokavalioon <3 Ihanan ilonen ja piristävä olet Erica!! :) Ihanaa alkavaa viikkoo sulle! Mulla kuuluu viikkoon kahdet pikkujoulut, joista toivon nauttivani mutta samalla niin että järki ja tavotteet pysyy päässä :) Uskoisin vahvasti näin!

 10. Sikahyvä sinä!! :) Nyt sua viedään jo Hollywoodiin, eikös… ;)Se lehti pitää minunkin niin hommata. Ja oonhan luvannut jo aikoja sitten tilata sen lehden missä rupeet ihan vakkaristi ilmestymään!

  Kyllä myhäilyttää tuo lasten yökylään vieminen ”extemporee”, ihan loistavaa. Pitää itsekin tehdä noin, tosin aika lennosta noita hoitokeikkoja tulee välillä kun yritetään sumplia miehen ja omien liikuntojen kanssa, niin ja käy meistä toinen vissiin töissäkin… :)

  Sä todellakin pystyt tähän ja tää viimeinen kuukausi niin kruunaa tämän matkan! <3

  • Nyt ei vielä irronnut vakiopalstaa mutta katsotaan ;) Aloitetaan nyt tästä ja katotaan mihin saakka päästään ;)

 11. Hieno homma toi lehtijuttu. Odotan kovasti sitä. Pääset varmasti innoittamaan suuren joukon ihmisiä kamppailuun paremmasta ja terveemmästä kehosta! Tämä aika vuodesta on kyllä ihan tuskaa pudottaa painoa. Koko ajan on jotakin herkkua tarjolla.. Onneks viikonloppuna tuli tehtyä liikkumisten ohella molempina päivinä hurja määrä lumitöitä. =) Se on kyllä mukavaa hyötyliikuntaa!

  • Joo jotain sellaista siihen tulee :) Katsotaan :)
   Koitetaan pärjätä herkkuja vastaan, oon kyllä itsekin siinä niin huono… :D Mukavaa viikkoa!

 12. Kyllä vaan – sä pystyt siihen! :) Tulin ihan itekin iloiseksi kun oli niin elämänmyönteinen kirjoitus taas, kiitti siitä! Ja superisti tsemppiä loppuvuoden treeneihin, sulla ei enää tosiaan paljoa matkaa ole, etenkään kun katsoo sun hurjaa muodonmuutosta taakse päin!

 13. Saisiko esimerkin vaikka tosta selkätreenistä liikkeiden osalta?
  Mitä siis teet selkäpäivänä salilla? Millaisia toistoja jne.?

  -Salla-

  • Mun selkäpäivä on aika pitkä :D Teen liikkeitä joka suunnasta kuten: ylätalja taakse, ylätalja eteen, alataljasoutu, kulmasoutu, maastaveto eikä siinä edes kaikki! Toistot liikkeestä riippuen 2-3x 6-12! Leveä selkä tänne kiitos ;)

 14. Oi jee, mä hymyilin ääneen eilen (hmm, miten hymyillään ääneen???) kun näin ton kuvan vaa’asta. Jei! :) Upeeta katsella, kun joku onnistuu! Eikä se yhtään lannista omaa motivaatiota, päinvastoin. Tähän aikaan varmaan jo tiedät, menikö haastattelu hyvin, vai kuinka? No, kerro!!! Upeeta viikkoa sinne. Miten hoidat aamuaerobiset, kun on törkeesti pakkasta?

  • Ihana oot ;) Tosi kivaa et joku iloitsee noin muiden puolesta =) Haastattelu meni oikein hyvin ;) Enemmän jännittää onnistuiko kuvat :O

   Tänään olin kunnon varustuksessa tuolla pakkasessa, kyllä siellä puoli tuntia kestää ;) Ainakin toistaiseksi… :D

 15. Voi ei, itse en saanut viikonlopun herkutteluputkea poikki tänään vaikka kuinka tein suunnitelmia. Nyt on ihan luuseri olo ja ikuinen läski fiilis:( Sun ponnistuksista saan kuitenkin virtaa!

  • Äh mä niin tiedän tuon, mullakin on monesti tosi hankalaa päästä takaisin ruotuun ja siksi inhoankin herkutella… Ois paljon helpompaa kokonaan ilman :) Tai no ei nyt ihan mutta siis niin ymmärrän fiiliksen. Siihen ei oo muuta lääkettä kuin yhdne päivän täysruotu, seuraavana päivänä on jo morkkis tiessään ja kaikki tuntuu valoisammalta :)) Kovasti tsemppiä :)

 16. Jee, me ollaan samiksii, mäkin vetelin lauantaina 20 min just samanlaisella crossarilla ;) Kuullostaa jännältä nuo kuvaukset ja jutunteko :)

  Ihanaa viikkoa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta