Naked Truth II

Muistatte varmaan samalla otsikolla olleen postauksen lokakuun viimeiseltä päivältä..? Siinä postauksessa nakuilin oikein urakalla peilin edessä. Hassu sattuma on, että marraskuun 18.päivä lähti samalla otsikolla haaste Veeran Tyyliä Metsästämässä -blogista. Taustat voitte käydä lukemassa sieltä, mutta haaste kuului näin: ”Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen.”

Mun omassa blogissa harvemmin esittelen meikkejä ja poseeraan tuon tuosta ilman meikkiä salilla naama hikisenä. Oon myös jo aika päiviä sitten ylittänyt ”mukavuusrajani” laittamalla lähikuvia vatsamakkaroista ja muutenkin vartalostani vaikka olen ollut ylipainoinen. En siis koe, että pitäisin mitenkään yllä minkäänlaista illuusiota siitä, että bloggaajat olisivat täydellisiä ja aina kauniita ihmisiä :D Lukijan pyynnöstä osallistun kuitenkin haasteeseen, why not ;) Tässä tänään iltasaunan jälkeen:

 
sama mamma salamalla
no onhan tuossa pieni ero kun laittaa vähän tukkaa ja pakkelia  :D
 

Ja jos nyt samaan syssyyn kertois, et perjantai takkuaa ihan kamalasti! Mies teki kana-nuudeliwokkia (en voi syödä), paistoi pizzaa (en voi syödä) ja pojallakin on ihanalta tuoksuva Angry Birds -karkkipussi (en voi syödä). Niin tunnen oloni todella tukalaksi. Oon kaiken lisäksi huomannut et mä taidan olla vehnäriippuvainen :D Himoitsen yli kaiken leipää!!! Jo se, että oon pysynyt viikon ruodussa tarkoittaa että oon ollut herkuttomalla, sokerittomalla, gluteenittomalla ja ties millä. Ei näillä ruoka-aineilla paljon juhlita. Tän päivän ”pahe” oli et söin salaatissani purkin tonnikalaa öljyssä. (sis. 10g öljyä eli +90kcal) ja jätin mun 5g oliiviöljyä pois annoksesta. Silti lepopäivän pitäminen tuntuu vähän huijaukselta. Oon vissiin ihan kohta pimahtamassa tän fitness-homman suhteen!

285g kasviksia
purkki parasta tunaa
yleensä tätä, ei sellaista hiutalehöttöä..!

Huomisen punnituksen suhteen ei oo mitään odotuksia. Viime viikon alkoholipitoiset pirskeethän sai mun painon nousemaan puolellatoistakilolla ja oon sitä koko viikon pudottanut. Jos huomenna on viime lauantaihin -500g niin se on sit jo ihme! Olin tänään vasta -200g alle (73,7kg). Mut laittelen painon tuonne huomenissa!

Oikein ihanaa viikonloppua!! :) Nautitaan lumesta ;)

Anna

33 vastausta artikkeliin “Naked Truth II”

 1. ”Silti lepopäivän pitäminen tuntuu vähän huijaukselta. Oon vissiin ihan kohta pimahtamassa tän fitness-homman suhteen!”

  Tähän ilmiöön olen törmännyt muuallakin. Monella tiukka kontrollointi kääntyy itseä vastaan. Erityisesti tämä tuntuu korostuvan, jos taustalla on syömisen kanssa ollut minkään sorttista häikkää menneisyydessä. Itselleen pitää olla armollinen vaikka se ei tarkoitakaan, että kaiken voi lössäyttää :)

  90 kcal satunnaisesti ei rysäytä dieettiä mihinkään suuntaan. Enemmän olen huolestunut siitä, jos lepopäiviä ei malta pitää. On pitkäkestoisempaa malttaa pitää ne lepopäivät, vaikka kokemuksesta tiedän miten koukuttavaa on tehdä niinäkin päivinä treeniä ja tuntea syyllisyyttä ”löhöilystä”, sillä helpompi on pitää ylikunto loitolla maltillisella vauhdilla kuin pakkolomailla itseään siitä kuntoon. Tällaisessa tilanteessa vielä tämän hetkinen yhtäjatkoinen kehitys ruokkii sitä ajatusta, että pyh, lepopäiviä. (sanoo ihminen, joka teki tänään kaksi treeniä yhden suunnitellun sijaan…*köh*)

  Sinulla on kuitenkin tähän mennessä ollut ihanan terveellinen asenne! Jatka samaa rataa :)

  • Perjantai-illan ahdistusta purin, kun arki menee niin paljon helpommin kuin nää viikonloput. Harvemmin oon näin neuroottinen, mutta nyt jostain syystä otti aivoon :D Oon onnekas kun mulla on ollut ainakin omasta mielestäni terve suhtautuminen ruokaan -mitä nyt raskausaikoina söin liikaa enkä liikkunut. Oon nytkin säästynyt siis monenlaisilta ongelmilta mitä laihduttajilla on joilla on monimutkaisempi suhde ruokaan… Joten ehkä tää tästä ;) Lepopäivänkin pidin :) Silti täytyy tunnustaa et ei tää joka päivä helppoa oo, vaikka nykyisestä elämäntavasta nautinkin <3 Olin siis vain rehellinen, toivottavasti ette säihkähdä siellä!

 2. Nyt on kyllä pakko kommentoida: onko noi sun upeen pitkät ripset ihan syntymälahjana tulleet vai onko olemassa joku superkikka jolla tollaset sais itselleenkin? :o wau.

 3. Hyvää yötä!
  Tunnin olen ollut hereillä – viikon vaivannut päänsärky ei ota laantuakseen 1g panadolin, 600mg buranan ja norflexin jälkeen…huoh. Keitin sitten kahvit ja avasin koneen =0D Olen ajatellut, että mahtaako n. 3 viikon tauko combatista ja cx:ästä tehdä tehtäväänsä – niskat jumissa, samoin pää =0/?

  Naked truth looks good =0) Hymy kaunistaa ihmisen vaikka ei meikkiä olisikaan. Olet onnekas!

  Ihanaa vihdoin lunta täälläkin! Mulla on kello soimassa, että näen aamulla Joulukalenterin tonttu Toljanterin =0). Käsittämätöntä, että on jo joulukuu!

  Tsemppiä sulle taas kerran!!!

  HV76

  • No voi mikä päänsärky?! :( Eikai sitä meinaa uskaltaa jumpallekaan vaikka siinä ois syy ;) Toivottavasti menee pian ohi ja pääset takaisin liikunta-arkeen myös kiinni! Oikein ihanaa joulunalusaikaa sinne!! <3 Kiitos muru tsempityksistä! :)

  • Mun mielestä ripsienpidennys ei nyt oo sama kuin irtoripset, näitä ei saa irti yhtiä kuvia varten. Jos yhtään tunnette mua niin tiedätte että oisin tehnyt tämän ilmankin ja haasteen antajalle heti pahoittelin että mulla on nyt nää ripsienpidennykset. Ei kuulema haitannut sillä tarkoitus oli olla ilman meikkiä.

   Suurimman osan vuodesta oon poseerannut ihan omilla ripsillä, mitä nyt viime viikon on nämä ollut. Harmi jos se vei koko idean haasteelta ja arvostus osallistumista kohtaan oli ainostaan huvittuminen :(

  • Höpöhöpö, älä anna tuon masentaa, olevinaan niin piikikäs. Hienoa että osallistuit haasteeseen, ja niin kuin sanoit, irtoripsiä ei saa tosta noin vaan pois, ellei tietysti halua pulittaa satasia taas uusien laitosta ;) Oot kyllä todella kaunis ihan luonnostaan, ripsillä tai ilman :)

 4. Olet oikein kaunis ilman meikkiä! Nähtiinhän me jo postaus naked truth ilman ripsipidennyksiä. Itse kyllä kiinnitin huomion ensimmäisenä sun hymyyn:)! Ihanaa viikonloppua! Mun viikonloppusuunnitelmat meni uusiks jalan venähdysen ja pikkujoulujen perumisen takia (niin hehkutin vielä et tykkään lumesta ja sen myrskyn takia ne peruttiin) Olin kyllä eilen kiukkunen kun en päässyt purkamaan paineita liikkumisella, josko huomenna sitten :) (oli nin ärsyttävä kirjotusvirhe et piti poistaa edellinen kommentti :D)

  • No niinpä! Nyt sattui näin ja kyllä silti voi osallistua ;) Voi harmi sun jalkaa, kovasti paranemisia sille :) Toivottavasti keksitte jotain muuta kivaa viikonlopuksi :)

 5. Sun silmät on ihanan väriset ja sulla on kaunis hymy! Ja kaunis olet meikillä ja ilman! Pidennykset on arjen luksusta <3 mulla tuolla kaapissa odottaa ripsien kasvatusaine imetyksen lopetusta… ;) kun sitäkään ei saa käyttää jos imettää ja jne.

 6. Hei Erica!

  Olen lukenut sun blogia jo vähän aikaa ja nyt rohkaistun kommentoimaan. Olen täysin kyllästynyt omaan itseeni, siihen, että vaikka haluan muutosta elintapoihini ja kroppaani, en vain KYKENE ottamaan itseäni niskasta kiinni! Halu on oikeasti ihan hirvittävän suuri, mutta en vaan saa tartuttua siihen terveelliseen ruokavalioon. Ongelmani ruokien suhteen on eniten suklaa. Se ongelma onkin sitten suuri! Muuten en välitä niin pullista, sipseistä tai muista karkeista, enkä myöskään leivästä tai perunasta. Mutta se suklaanhimo, se on aivan hirveää. Joka ilta päätän, että nyt ihan tosissaan tän on loputtava ja kuukausi sitten aloitinkin dieettaamisen. Viikon sain pidettyä itseni kurissa ja riisi&broilerimixikin maistui hyvältä, eikä muutamaa ekaa päivää lukuun ottamatta mielitekoja tullut. Olin niin ylpeä itsestäni, se tunne oli sanoinkuvailemattoman hyvä, kun tunsit, että nyt mieli ohjaa kehoa eikä toisinpäin! Sitten tuli sukulaisia kyläreissulle ja noh, keho otti taas mielen hallintaansa näissä herkkuasioissa…
  Ja tässä sitä taas ollaan, niin tyytymättömänä omaan itseen, etten edes oikein usko siihen, että saisin itseni vielä kuriin. Omakuvani on aina ollut enemmänkin sellainen fitnesstyttö, kuin tälläinen mitä totuus on. Salilla olen alkanut käymään kolme viikkoa sitten, valmentajan opastuksella, joten nyt se ruokavalio tulisi vaan saada kuntoon, huh.

  Kommentoin juuri sulle kaikista lukemistani fitness/laihdutusblogeista, koska tunnen, että motivoit minua eniten. Painoa on tällä hetkellä 74 kg ja kehonrakenne melko samankaltainen kuin mitä sinulla! Olet tehnyt upean työn ja pystynyt siihen, vau. Tsemppiä matkallesi kohti fittiä! ;)

  Mily

  • Kuule musta tuntuu et siihen suklaaseen voi olla koukussa. Tosin, tän varmaan jo tiesitkin :D Oon kuullut et moni oon päässyt eroon tuollaisista himoista esimerkiksi hypnoosin avulla. Ja yksinkertaisempi seikka on varmaan sellainen, että pitää ruoka-ajat mahdollisimman säännöllisinä, ei hanki kotiin suklaata ja päättää vaikka että yhtenä päivänä viikossa voi sitä syödä. Sit vaan sinnillä säästää himot sinne yhteen päivään ja ehkä se sit alkaisi jo helpottaa..?!

   Ihan mahtavaa että oot hankkinut valmentajan, saat varmasti paljon apua häneltä näihin asioihin! Nyt vaan alat toteuttamaan sitä fitnesstytön elämää eli älä vain suunnittele vain tee käytännössä! Ne on tekoja eikä ajatuksia ;) Sillain se lähtee! Oot jo oikeilla raiteilla, kovasti tsemppiä!! :)

  • Hei! Mullakin tuottaa vaikeuksia, kun usein anoppi ja appiukko tulee kyläileen pullapussi ja jäätelötuutit mukanaan.Mua varten ei sit ole mitään! :( usein onkin ollut, et jos mä nyt ihan puolikkaan pullan tosta… Samoin kaikki kyläreissut ja kahvittelut on vaikeita. Oon jo jättänyt me&i-kutsuja ihan vaan sen takia väliin, etten halua sortua..

   Kaisuli

 7. Ohjeista miehesi tekemään seuraavalla kerralla nuudeliwokki riisinuudeleista, sopii gluteenittomaan ruokavalioon :D

  -Keliaakikko vuodesta 2005

 8. Hei. Painohan saattaa heitellä muutaman kilon sinne sun tänne..mun mielestä sä syöt tosi vähän, ainakin kuvista päätellen ja kyllä niillä pitäs jo pika pikaa laihtua, mutta jospa se onkin se vehnä joka jarruttaa..?

  • No moikka! Tiesitkö että pitkällä dieetillä aineenvaihdunta voi hidastua jopa -40% ? Mä syön noin 1800kcal päivässä ja kuvissa ei esimerkiksi näy annoksiin lisätyt öljyt jotka myöskin tuovat kaloreita. Sen lisäksi mulla on Iittalan isoimmat lautaset joten ruokamäärä ei ole kauhean pieni.

   Harmi jos susta tuntuu etten laihdu tarpeeksi pikaisesti… Kun treenaa salilla niin se paino ei ehkä pika pikaa tipukaan, varsinkaan tässä vaiheessa. Siksi kommentti kuulostaa vähän vaativalta vaikka et sitä varmasti tarkoitakaan! Ymmärrä kyllä! :) Kuitenkin sitä muutosta tapahtuu kehonkoostumuksessa hurjaa tahtia ja sehän on tärkeintä -kyllä se kohta taas humpsahtaa! Sorry tämä selittely, halusin vain kertoa omat ajatukseni asiasta :) Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  • Phah, asiantunteva jutun aloittaja ei taida tietää laihduttamisen/tiivistymisen perusaakkosia…Mitä järkeä on laihtua nopeasti jos seurauksena on paluu lähtöpisteeseen?

   Erican tavoitteet tuntevat tietävät ettei E tyydy pelkästään tuijottelemaan vaakalukuja, vaan aikoo päästä kantamaan fitnessmallin titteliä vielä tässä semilähitulevaisuudessa ;)

   Hyvä Erica, oot niin super, aina hämmästyn kun kattelen nuita alkuaikojen kuvia: kaikki tää on tapahtunu vuodessa, susta on kuoriutunu treenari! Mä niin nään sut siellä lavoilla jo! Vaikka vielä on hommaa, niin takuulla pystyt kisakuntoon koska oot jo tuossa kuosissa ja sulla on bodyilijan rutiinit :)

   annina

 9. Oishan se hienoa laihtua nopeasti menettämättä lihaksia, mut ei oo vaan mahdollista. Sulla on Erica kuitenkn laadittu ihan sua varten oma ruokavalio ni mä en oo ainakaan yhtään huolissani et söisit liian vähän :) ja toi on homma on tarkkaa et menettäis rasvaa ja sais lihaksia tilalle, ja vaikka paino ei ookkaan vauhdilla tippunut ni se kehonkoostumus kyllä merkkaa enemmän, ei se paino kerro kaikkea.

  Jatka samaan malliin!:)

 10. hei haluaisin kysyä sulta, että tiedätkö mitään hyviä kotikonsti liikkeitä, että sais jenkkakahvoja vähän pienemmiksi? :)

  • Lenkille vaan ;) Kun rasva vähenee kaikkialta niin lähtee jenkkakahvatkin, tosin voivat lähteä vasta viimeisenä kuten esim. meikäläisellä mutta kovasti ovat jo kutistumaan päin ;)

  • juokseminen ei oo ihan meikäläisen juttu, mutta pitäs vaan saaha itteni sohvalta yläs reippaalle kävelylenkille :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta