Lunta ja treenivideota

Marraskuun viimeisiä viedään ja tänään saatiin pääkaupunkiseudullekin lunta! Tokko tuota ollut muuallakaan maassa kovin paljon joten ilmeisesti moni muukin iloitsee tästä valkoisesta peitteestä :) Täällä on lunta vielä todella vähän mutta nyt näyttäisi tasaisesti tuiskuttavan niin jos pian saadaan ruskea maa peittoon niin joulukuu voi tulla!

 
 

Oon nyt tehnyt jo tän viikon aamuaerobiset ja loppuviikoksi on ohjelmassa vielä kaks punttista ja se haaveiltu posetreenin mahduttaminen johonkin. Maanantain juoksulenkkikin oli ekstraa niin eihän tässä voi kuin myhäillä hyvää meininkiä kun kerrankin kulkee! Päälle vielä yllättävän kivuttomasti mennyt dieettipuoli ja mielitekojen vähäisyys (?) saa epäilemään et kurjuus ja huono pössis on jossain kulman takana. Eihän tää voi olla näin helppoa?! Tekasin teille eilen treenivideonkin rinta-käsitreenistä: videolla on ristikkäistalja + peckdeck supersarjana eli peräjälkeen. Muhkua vaan kovaa vauhtia tyhjenevien pussien tilalle :D

 
 
(voihan jäätävät mahamakkarat…)
 
 
tummaa riisiä ja lammasta eilen dinneriksi! Lammas <3
 
välipalakuvat on jääneet vähemmälle eli 30g Whey:tä! ja kahvi kiitos!
Kiitos Mikolle kivasta shakerista! On kovassa käytössä :)
 
Muistakaa et Malmin EastBodylle on edelleen voimassa
uusille asiakkaille 3kk:n treenit hintaan 90€ (sis.magneettikortin)!
Alennuksen saa mainitsemalla blogin tai nimen Erica kassalla.
Ei jää paljon hintaa kuukaudelle ;)
 

Mikä fiilis muilla? Onko tullut lunta ja piristikö..?!
Mä en yleensä laita muiden kuvia/motivaatiokuvia mut tää on muistaakseni ollut mulla kerran aiemminkin..? Tuli taas vastaan facebookissa ja on kyllä niin hyvä, nauran joka kerta! Mä oon niin tuo yläpuolen hullu ;)

 
 
Ihanaa loppuviikkoa kaikille! =)
Anna

30 vastausta artikkeliin “Lunta ja treenivideota”

 1. Onhan se kiva, että maailma muuttuu valoisammaksi, kun lunta tulee, mutta toi sun ensimmäinen ulkoilukuva sai vilunväristyksiä aikaan ainakin täällä :D Hirvittää jo huominen aamuaerobinen valmiiksi!

 2. Täällä Lapissa on ollut pysyvä lumi jo lokakuun puolivälistä. Hiihtämäänkin olisi jo päässyt :D Välillä oli vähemmän lunta, mutta oli kuitenkin. Mä en kyllä oikein nauti, pakkasta -20 ja elämä aika hankalaa kun pitää puhdistaa autoa jne. Enää 6 kk lumista jaksoa jäljellä.. ;)

  • Vai siellä on jo noin kauan ollut lunta! Toista se on täällä. Hyvä jos tammi-helmikuu saadaan hiihtää! Mutta tulee se talvi tännekin ja kyllä palelee!! :/ Tsemppiä sinne lumen keskelle :)

 3. Ihanaa lunta lunta <3 ! Oli eilen niin paljon valosampaa koiran kanssa iltalenkillä. Tulee heti ihan erilailla joulufiilis, jeee! Ja reipas-sinä! Pus <3

  • Ja tänään näyttää jo siltä et joulukuu voi tulla!! :) Ihanaa! Tosin tuo tuuli vois olla maltillisempi -menee ihan rillit huuruun :D Pus! <3

 4. Kyllä se lumi on vaan ihanaa, on niin paljon valosampaa <3 ennen mua ei oo kyl saanut liiemmin reippailee pakkasella mut kun on kunnon varusteet ni se on kivaa ja odotan et tulee enemmän lunta ja pakkasta! Ja voi kun pääsiskin hiihtämään! Tämä laji on kyllä ollut vihatuimpien joukossa mut kummasti mieli muuttuu vuosien varrella ;)

  • Mäkin tarvisin vähän vielä varusteita talveen niin ois mukavampi liikkua! Pipo ja kengät uupuu… Mutta onneksi on hyvä takki -oon monta vuotta värjötellyt vääränlaisissa takeissa mutta nyt kun on kunnollinen niin tuollahan tarkenee ihan eri tavalla ;) Ihania hiihtolenkkejä!

 5. Meilläpäin tuli lunta jo tiistai-iltana. Oli aivan ihana tehdä keskiviikkona aamulenkki lumisessa ja valoisammassa maisemassa! Saas nähdä paljon sitä satelee loppuviikosta lisää. Tulee sitten lisää hyötyliikuntaa kun lumityöt on hoidettava! =) Oli muuten huisin hyvän näköisiä ruoka-annoksia edellisessä postauksessa. Alkoi tehdä mieli avokadoa..

  • Nuo tuoreet vihannekset on kieltämättä edukseen ruokakuvissa. Jotenkin ne nuupahtaneet parsakaalit ei oo yhtään niin vetoavia ;) Avokado ja siihen loraus sitruunaa niin jo on salaatti kruunattu :) Eiku ostamaan! :)

   Mukavia lenkkejä lumisessa säässä!

 6. Sun blogia on kiva lukea, kun laitat niin runsaasti kuvia ja olet muutenkin varsin tsemppihenkinen. Kiitos ja tee jatkossakin yhtä hyvää duunia salilla. Habasi on kaaaaaunis!

  • Just nauroin Saran kanssa kun itse katoin kuvissa pullakäsivarsia ja sit tuli tää kommentti -miten sitä itse osaa kyllä nähdä toisin ;) Kiitos siis ihanan piristävästä kommentista :) Ehkä siellä pullan alla jotain kehittyy ;) Tsemppiä sulle! :)

 7. Oonko minä ainut joka ei pääse nauttimaan lumesta?!? :/ Maa ollut mustana jo kauan aikaa eikä lumenpisaraakaan luvattu, pohjanmaalla näin :(

 8. Joulukuun lahjaksi toivotaan tännekin lunta :) Pakko oli kommentoida, kun melkein joka päivä käyn kurkkaamassa blogiasi ja mies tunnusti äsken luulleensa, että olen alkanut pitämään laihdutus-blogia… Ollaan kuulemma sen verran saman näköiset, että vasta nyt heräsi, että eihän se minun blogi olekkaan, kun koirat on eri rotua :D

 9. Moikka!

  Sellaista kysyisin, että onko sun usein nälkä kun olet tuolla dieetillä? Tottakai jokaisella on nälkä jos ruokailusta on kulunut kauan mutta tarkoitan siis ruokailujen välissä?Itse olen kanssa lähes vuoden dietannut ja nyt ei jaksais enää. Pudotan siis painoa normaalipainon sisällä ja kyllä on vaikeaa! Ei meinaa pudota millään! Itsellä vaivaa nälkä koko ajan ja sortumisia on paljon. Tietenkään paino ei putoa eikä kroppa kiinteydy kun en ole tiukasti, tiedän. Fitfarmin ohjeilla olen mennyt. Joskus olen sitäkin miettinyt, että olenko ollut liian tiukasti koska mitään ei enää tapahdu ja pää ei enää jaksais tätä. Sori tästä tuli nyt tällainen vuodatus mut jos sulla on vinkkejä niin otan mieluusti vastaan :)
  Blogista iso kiitos, todella mukavaa luettavaa!

  T: Mona

  ps. Tampereella ei ole lunta :(

  • Joka ruoka-aikaan mennessä :D Eli jos pääsen syömään 3(-4 ) tunnin välein niin nälkä on sellainen sopiva et itsekin huomaan et on ruoka-aika. Mut jos jostain syystä syöminen venyy yhtään yli 4 tunnin niin nälkä on ihan järkyttävä! Eli sanoisin et pientä nälkää esiintyy aika-ajoin päivän aikana, sen verran vähillä mennään.

   Huomaan itsekin että nyt kun oon päässyt normaalipainoon niin täytyy laittaa ihan eri vaihde silmään. Ensimmäisen 20 kilon aikana en koskaan ollut nälkäinen, ei tarvinut. Nyt sama energiamäärä ei saa mua enää laihtumaan vaan täytyy sekä liikkua että pitää syöminen säännöllisenä ilman ylimääräistä herkuttelua. Jos herkuttelee jo kahtena päivänä viikossa niin tulos on aina plus/minus nolla :D Eli korkeintaan yksi cheat-päivä viikkoon ja muuten ohjeen mukaan!

   Koitan kannustaa sua pysymään siinä ruokavaliossa mikä sulla on. Voisit kokeilla tuota mikä mulla nyt on käytössä että joka viikko tavoite on -500g pudotusta ja jos se ei toteudu niin tulee toinen viikko putkeen dieettiä ilman vapaasyöntipäivää. Jos se kannustais sua pysymään ruodussa kun on jotain mitä odottaa!? Jos tavallaan lopetat dieetin niin kilot tulee nopeasti takaisin. Siihenkin pitää totutella niin, että lisätään kaloreita aivan pikku hiljaa ja nostetaan määrää viikottain. Homma siis ei ole lähimainkaan ohi joten kannattaa nyt pitää pää kasassa ja saada sieltä se draivi kohdilleen ;) Kovasti tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta