G.H.Mumm

 
Muutamia kuvia alkaneesta illasta, nyt takaisin juhlinnan pariin!
Olkaa hengessä mukana :)
 
 
 
 
Baileysjuustokakku
 
 
RAI RAI :D
Anna

49 vastausta artikkeliin “G.H.Mumm”

 1. No huhhuh mikä kissa susta onkaan kuoriutunu! Vautsi vau! Vetää ihan sanattomaks kattoo sun muutosta :) Olet kertakaikkisen upean näkönen, mutta kaiken lisäks vaikutat vielä aivan mahtavalta persoonalta. Keep on the good work honey!

 2. Voi kun Sä olet kaunis! Kaikki siellä olette ja mahtava toi mekko! En Mä osais koskaan tuollaista ostaa mut Mä oonkin sawolaisjuntti :D ei muuten uskois ettet seuraa mitään sisustusblogeja, niin ihana teidän koto on!

  Mistä löydettäis mulle samanlainen silmä sisustamiseen ja pukeutumiseen? <3

 3. Olen suorasanainen, niin nytkin.. elä ota pahasta, mutta aiemmin minusta tuntui että sinun ja Saran yhteiskuvissa jäit kovastikkin Saran varjoon MUTTA nyt nainen!!! Nuissa kuvissa kyllä huomio kiinnittyy vain sinuun!!! Olet upea, olet tehnyt upean työn ja näytät erittäin hyvä ryhtiseltä fitnesskissalta!!!! WAU! :)

  • Eikä kaikilla tarvi olla samanlainen tyyli.. Tohon ku iskis hienojen farkkujen seuraksi killeri korkkarit ja makeen laukun, niin ois ihan samalla viivalla! Hienoina ootte kaikki!

 4. Kuvat olivat kaunista katseltavaa, kakkua (slupsista slurps :P) myöten :D Myöhästyneet onnittelut pyöreistä vuosista ja lhanaa illan jatkoa <3

 5. Olen aivan samaa mieltä kuin joku tuolla aiemminkin. Olet tuossa triossa se kuningatar! Sinussa on jotain mikä hehkuu sieltä sisältä, jotain mitä ei voi punttisalilla kasvattaa, se vain joko on ihmisessä tai sitten ei… Ja sinulla sitä hehkua on! Upea miss 30v!!

  • Harmi kun isosiskot ei oo niin innokkaita linssiludeja (etenkään blogiin) kuin mä niin ei ole yhteiskuvaa :( Vaikka molemmat on ihan mahdottomia kaunottaria! :) <3

 6. Upea mekko ja upea mimmi! Välillä katsii vähän vaihtaa muutakin kuin treenikledjut päälle niin näkee omat saavutukset muiden silmin ;) Ps. upea myös toi edellisen postauksen eka mekko, onko se nahkaa? Se olis kans sopinut ton kuvan perusteella sulle aika hyvin! :) Toivottavasti oli kiva ilta!

 7. No siis HUHHUH mikä beibe sieltä kuoriutu! Ei ihan heti uskois pikkulasten äitiks ;) Ihan mielettömejä hottiksia kyllä koko kolmikko :) ja tuo mekko oli täysosuma. Mistäs se btw on?

  ONNEA vielä tietty!

  annina

 8. Upea mekko. Upeat hiukset. Upea, ryhdikäs nainen! Harvemmin tulee tällaista sanottua naisille (etenkään täysin tuntemattomille) mutta tuollaisen ilmestyksen edessä on pakko kommentoida, että HOT STUFF! :)

 9. Kiitos kommenteista ihunaiset naiset! :) Kyllähän sitä oli kivaa tälläytyä pitkästä aikaa! Vähän eri look tosiaan kuin perinteinen arki-mamma mikä yleensä olen :D. Laittelen varmaan myöhemmin vielä muutaman kuvan kun saan Saran järkkärillä otettuja kuvia itselleni :)

  Mutta siis hengissä ollaan ja tuli juhlittua yöhön saakka ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta