Huomista odotellessa

 

Ette ikinä arvaa mitä oon puuhannut tukka putkella koko päivän?! Mun huomisia kemuja!! Pidän huomenna kunnon kolmekymppiset itselleni ;) En aiemmin ehtinyt oikein juhlimaan kun viikonloput oli buukattuja ja juhlapäivä sai hetken odottaa. Kemut on tuskin kovinkaan suuret, mun mielestä about 10-15 kutsutusta vain muutama vastas kutsuun ja lopuista ei oo kuulunut mitään -nice… Oon kuullut tätä muiltakin et nykyään ihmisillä ei oo tapana reagoida mitenkään varsinkaan facebook-viesteihin ja ei niin kovin tekstareihinkaan :D Mut ei mua haittaa! Paikalle on tulossa tärkeimmät -mun molemmat siskoni Oulusta sekä Monna ja Sara!! <3 Te siis tiedätte kaikki mun kaverini ;) Oon todellisuudessa sellainen nettinörtti et ei mulla paljon muita olekaan IRL paitsi tällä mun nettipersoonallani Ericalla on yli 600 kaveria :D Ehkä mä laitan ens kerralla avoimen kutsun tänne blogiin jos haluan isommat kekkerit! ;)

Juhlatuulta nostattaakseni sorruin taas ripsipidennyksiin vaikka oon jo pitkään tykännyt olla au naturel. Ei kyllä harmita ;) Onhan nää räpsyt aika sievät <3 Huomiseksi on varattu myös kampausaika kampaajalta ja tänään kävin mekko-ostoksilla. Mun mielestä 30-vuotisjuhlia ei vaan voi juhlia housut jalassa. Silloin naisen pitää olla kauniina!

ZARAn valikoimaa

The Mekko ei oo mikään yllä olevista vaan päädyin Mangosta löytyneeseen pikkujoulumekkoon joka on mustaa samettia kultaisilla paljeteilla. Joo… Olin epätoivoinen kun se oli huonoista paras. Huomenna näette :D Kuvaa en laita ennen valmista stailausta! Toivottavasti se on yön yli nukuttua saanut jo mun täydellisen hyväksynnän, muita ei nimittäin ole :)

Välipalaherana Scitecin kaneli-valkosuklaa-mokka: P
Gazozilta alennuskoodilla erica ->26.90€

Dieetti kulkee hyvin, oon pysynyt jo ruodussakin! Aamulla on tehty aamuaerobinen ja kaikki on ihan jees, ainakin huomiseen saakka, sillä alan just vääntään Baileys-juustokakkua jääkaappiin. Jos se vaaka sanoo et ei oo herkkupäivää niin sit taidan valehdella itselleni… Että ens viikkoon saatte odottaa vertaistukea laihkariasioissa. Huomenna mä nimittäin korkkaan shampanjan! ;) Lupaan juoda sit seuraavan kerran vaikka vasta ens vuonna! :D

Ihanaa viikonloppua ja pysykää te ruodussa munkin puolesta <3 ;)

Anna

41 vastausta artikkeliin “Huomista odotellessa”

 1. Katoinkin ekasta kuvasta että ootko laittanna ripsaria vai kuinka se katse entistä avarammalta näyttää, vaan pidennyksethän ne siinä! Meen itekkin laitattamaan reilun viikon päästä :). Oishan sitä järkevämpäänkin mynttinsä voinut sijoittaa, mutku… ne on niin nätit ja kätevät, eikä pelkoa että värit jostain syystä leviää poskille.

  Oikein mukavaa ja hehkeää juhlapäivää!

  • Niin ne tekee kyllä paljon! Tulee oikein säihkysilmät :) Oon taas in laav näihin ripsiin :D

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua!! <3

 2. Vau miten uskomattoman näköinen oot tuo Zaran mekko päällä!! Muista nauttia juhlista, sulla on siihen aihetta ;) Ihana sinä <3

  – emilia

  • Siinä on kolme eri mekkoa :) Ja voi kiitos emilia :)) Tulipa hyvä mieli kun mekkokaupoilla olin jo niin turhautunut. Jokaisessa oli joku juttu vialla :D

  • NO OHO! mun siis tuo edellinenkin kommentti, mutta olin vissiin niin häkeltynyt susta nii katoin että kaikki mekot oli samanlaisia :D mutta nyt kun tarkemmin katsoin niin eihän ne olekaan! mutta siis hyvältä ne kaikki näyttää ja erityisesti tuo alimmainen peplum-mekko, niin täydellinen<3

 3. Mahtavia juhlia, Erica! Itse otin räpsyt myös uudelleen muutaman kuukaden tauon jälkeen ja oon todella tyytyväinen. Etenkin kun salilla (jonne menne suoraan töistä, jossa taas ei kehtaa olla ilman meikkiäkään;)) ei tarvii pelätä ripsareiden olevan poskipäillä kun joskus joutuu vähä irvistämään ;) Mietityttää vain, että miten mun itsetunnon käy kun tammikuussa olisi silmien laserleikkaus, jonka jälkeen pitäisi olla viikko ilman meikkiä ja saikkua moisesta leikkauksesta saa vain pari päivää eli töihin on mentävä :D Ja ripsistä sanottiin, että saa pitää, mutta voivat mennä rumannäköiseksi kun joutuu silmätippoja käyttämään… KÄÄK! Mutta, ehkä mä kestän sen kuin nainen ;)

  Vietähän ihanat juhlat kera rakkaittesi ja onnittelut, vaikka sua taisin jo oikeana syndepäivänäkin jo onnitella! :)

  • Ai siinä ei haittaa ripsipidennyksetkään, aikamoista! Onnea leikkaukseen, mäkin haaveilen siitä :)

   Me vietetään ihanat juhlat, istun just kampaajalla ja melkein jo maistan Baileyskakun suussa ;)

 4. Ihania juhlia sinne ja pidä oikeen kunnolla hauskaa! Itsellä myös tuo ihmisten reagoimattomuus tosi tuttua, myöskin se, että luvataan tulla (vaikka jopa yöksikin asti), mutta ei ilmoteta sitten, että ei edes tulla, mikä tuntuu vielä törkeämmältä, koska sitä on varautunut just siihen tiettyyn määrään. Mutta laatu se on, eikä se määrä, koska voishan siellä juhlissa olla ihan sikana porukkaa ja sitten tosi tylsää, kun taas hyvässä pikku seurassa on aina takuuvarmasti hauskaa ja ikimuistettavaa!

  • Voi kurjuus jos sullakin tuollaisia kokemuksia ;( Onneksi tosiaan hauskuus ei oo määrästä kiinni! :) Ihanaa viikonloppua sinnekin :)

 5. Vautsi mikä kissimilli siellä on! Toi eka Zaran mekko on kyllä magee… ja mitkä ripset! Mulla oli kans joku aika sitten pidennykset ripsissä, mutta mulla ne alkaa jossakin vaiheessa lörpöttää alas päin kun tarpeaksi usein uusii :( Omat ripset oli aika huonossa kunnossa kun loppujen lopuksi otin pidennykset pois.

  Nautihan nyt nainen! Kerran sitä vaan täytetään 30. Ja kerro sit oliko se Baileyskakku hyvää, oon meinannut sitä montaa kertaa tehdä mutta en ole saanut aikaiseksi. Täällä mennään liha-vihannes linjalla näemmä koko viikonloppu :D

 6. Mukavia juhlia! :)
  Tuo Baileys-kakku on parasta juustokakkua mitä tiedän <3 (Tämän iltaiseen tyttöjen iltaan tein kolmen suklaan juustokakun;))

  Näytät kauniilta! :)

  -Mari

  • Ah en malta odottaa, mä rakastan juustokakkuja! En ymmärrä miten en oo tätä tehnyt aiemmin! :)

   Teidän kakkukin kuulostaa älyttömän herkulliselta, nams :) Kiitos ja hauskaa iltaa sinne!!

 7. Yhdyn tuohon Nanan kommenttiin. Jos joku niin SINÄ. :)
  Mäkin viimeksi juonut varmaan elokuussa, en edes muista. Eilen ostin lemppari valkkaria, kirsikka kakun päällä vapaan yhteisen(!) viikonlopun kunniaksi. :) Huomenna palataan sitten taas ruotuun syömisten kanssa tarkemmin. Jalkatreeni kyllä käydään kohota vetämässä brekkiksen laskeuduttua, siitä en tinggi!

  xxo,
  Janina

  • Näin on!! Ei tää homma yhteen iltaan kaadu tai unohdu. Elämä on myös juhlimisen arvoista :) Ens viikolla treenataan entistä kovempaa!

   Ihania vapaita! =)

 8. Katoinki heti, et uuu mitkä räpsyttimet! Näytät kyllä upealta muutenkin :) Ihania juhlia ja onneksi olkoon!

  -Joliel

 9. Hei, taidat olla jo siinä vaiheessa, että perunasäkkikin näyttää hyvältä päälläsi! Ei se asu vaan miten sen kantaa! Keskimmäinen oli kiva, mikä siinä olkapäällä oli?
  Hauskoja juhlia ja jos viitsit ja on aikaa, voisit laittaa Bailey`s kakun ohjeen tänne joskus.
  Terkuin Mertsi

  • No kiitos murunen ;) Edistyvä dieetti tietysti parantaa itseluottamusta! Ja juu käsihän siinä piti vain ettei mekko valahda olkapäältä!

 10. Katsoin tarkemmin sitä olkapäätä, se oli sun käsi :D
  Luulin, että joku sulka-kukkaviritelmä, hahaaa…Kivannäköinen silti!
  -Mertsi

  • :D
   Joo se oli sika raju, siinä oli sellaiset tekonahka kaistaleet tuossa vyötäröllä, ehkä vähän liian Kim Kardashian ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta