Linkitä blogisi

Ihan pakko aloittaa vaakakuvalla joka näytti eka kerran jotain 73 alkuista :D
Intensiivisemmät aerobiset kunniaan! Mutta sitten itse asiaan :)
 
Nyt on mahdollisuus mainostaa omaa blogiaan 
eli linkitä blogisi!
 
Itse lueskelen sekä treeni-, laihdutus-, että sisustusblogeja sekä ”lifestyle”-blogeja. Muotiblogeihin en oo oikein koskaan päässyt sisälle :D Omalle blogilistalleni päätyy mieluiten blogit jotka päivittyvät usein ja sellaiset joissa on myös kuvia itse bloggaajasta. Sisällön lisäksi myös valokuvien hyvä taso, (tarkkuus, koko jne.) vaikuttavat siihen miten paljon pidän blogista. 
Treenivaatteet Gazoz.fi
Better Bodies shaped jacket, Better Bodies fitness long tight 
Selaan mielelläni uudet tuttavuudet läpi, unohtamatta jo sellaisia blogeja joita seuraan jo! Teen sitten jonkun ajan kuluttua linkitetyistä blogeista suosikit-postauksen :) Tiedän että siellä on jotain kätkettyjä helmiä ja blogi-ihanuuksia! ;)
Ja ois vielä plussaa jos laittaisitte mukaan muutaman sanan siitä, minkä aiheen blogista on kysymys ja kuka sitä kirjoittelee! Linkittämällä saa myös kivasti näkyvyyttä ja lukijoita omaan blogiin. No niin, sell your blog! ;)
 
T. Jumppapirkko
 
jonka Tickerkin näyttää jo näin hyvältä ;)
Anna

247 vastausta artikkeliin “Linkitä blogisi”

 1. Olen lueskellut tätä blogia lähes alusta alkaen! Itsellä on nimittäin aluillaan aika samanlainen projekti kuin sinulla, itse kutsun sitä Elämäni Kunnossa Kolmekymppisenä-projektiksi, sillä itselläkin 3-kymppiset siintävät vuoden päässä. Aikaa on siis vielä, mutta niin olisi sitä duuniakin!Blogissa olen kuitenkin höpötellyt pääsääntöisesti muista jutuista kuin kevennysprojektista, toki treeni/laihdutusjutut välillä puskevat väkisin läpi. Åbolove sisältää henk.koht kuulumisiani, koiria, ruokaa, muotia, kenkiä, Turkua ja paljonpaljon muuta! Tervetuloa kurkkimaan :)abolove.blogspot.com

 2. http://tiristys.blogspot.fi/Blogauttelen pyrkimyksistäni karistaa viimeiset liikakilot (vaihtelevalla menestyksellä :D): päästä ensimmäistä kertaa elämässä normaalipainoiseksi ja löytää hyvä olo liikunnan ja ruokavalion avulla. N. 45kiloa takana, 15-20 edessä.Koitin muuten tänä aamuna lähteä aamuaerobiselle lenkille. 06:30 soi kello, mutta en vaan pystynyt nousemaan sängystä! Toivottavasti siellä ollaan reippaampia :).

 3. Njaahas. No -85 syntynyt tytsy Helsingistä, työskentelen toimittajana ja kirjoitan ohessa lifestyle-blogia joka sisältää kaikkea mahdollista treenaamisesta vaatteisiin ja resepteihin. Blogini päivittyy kaksi kertaa päivässä maanantaista perjantaihin :)www.the-worldundermyfeet.blogspot.com

 4. Heippa, Itsellä on fitness-aiheinen blogi, jota olen pitänyt elokuusta alkaen. Treenaan paljon salilla, ja postailenkin juttuja treeneistäni, eri ruokaresepteistä, ja milloin mistäkin. Pyrin päivittämään blogiani 1-2 päivän välein. Ensi kesänä suunnitteilla Bikini kisat Miamissa, joten tästä tulen varmasti kertomaan jonkin verran projektin edetessä :)http://nana-superfitme.blogspot.fi

 5. http://sisaisenlaskinnujerrus.blogspot.fi/ Kertoo pääosin painonpudotuksesta ja etenkin mun kehostani vallan ottaneesta sisäisestä läskistä, jota yritetään nujertaa. Ylipainoa 15kg, ihannepainoon 20kg pudotettavaa. Löytyy juttua niin hyvistä kuin huonoista päivistä, treenaamisesta, painonpudotuksesta ja saattaa josksus asiat vähä sivuilla muitakin teemoja. Suap kurkistaa! :)

 6. 18-vuotias opiskelija kirjoittelee laihdutus/liikuntabogia jossa ei kituuteta kaalisoppadieteeillä yms. Kesällä mulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta ja siinä olikin syy miksi paino ei aiemmilla yrityksillä tippunut, sen kuin nousi. Nyt kiloja jäänyt useampi matkalle mutta vielä on piiitkä matka maaliin :) http://actuallyican-iina.blogspot.fi/Ps. Sun blogi on kyllä yksi lemppreista. Olet niin upea <3 :)

 7. Pian täysi-ikäinen lukiolainen kirjoittelee terveys/treeniblogia. Aloittelin juurikin tämän uuden blogin kanssa, joten montaa postausta ei vielä ole :)http://sanniworksout.blogspot.fi/

 8. http://murrnauskis.blogspot.fi/17v. neitokainen yrittää oppia liikkumaan aktiivisesti ja muuttua ns. ”laihaläskistä” sohvaperunasta urheilulliseksi mimmiksi. Nyt on hankittu ensimmäinen salikortti ikinä ja rääkki on päässyt kunnolla käyntiin. Seassa sälää myös harrastuksistani (mm. ratsastus, valokuvaus) :).

 9. kaipa mäkin sit :)http:\\jonna1983.blogspot.fiblogissa pääasiassa rankkaa raudan rankaisua ja nyt myös viimeisten raskauskilojen pudotus! Lisäksi tarinointia 8kk ikäisestä tytöstäni, vaatteista, sisustamisesta ja tietysti ruuasta!Kuvia ja videoita otan mahdollisimman paljon ja blogia päivitän 1-2 päivän välein, riippuen pikkuneidin mielialoista:DMun blogissa on aika kattava linkkilista niin urheilu- kuin sisustusblogeista.Onnea Erica, kova työ palkitaan! :) Mä varmaan saan vähän aikaa odotella moisia lukemia vaikka oon sua 9cm lyhyempi…

 10. http://marrrinblogi.blogspot.fi/Fys.terapeutin, tulevan personal trainerin avautumista omien treenien ihanuudesta, pian alkavista pt-opinnoista ja kaikesta ylä- ja alakerran välillä tapahtuvasta. Menoa vauhdittaa 10 kk poikalapsi ja silloin tällöin blogissa vilahtelee myös treenivinkkejä mm. kotona reenailuun.P.S.Huippu idea tää linkityshomma! Etenkin näin ”aloittelijan” näkökulmasta. :)

 11. http://fromhollandtofinlandwithlove.blogspot.fi/Olen useamman vuoden jo reissannut Suomen ja Hollannin väliä, ja nyt kun olen vihdoin saanut opinnot päätökseen, niin muutan lopullisesti Hollantiin viikon päästä. Tällä hetkellä blgoissani käsitellään paljon lähtövalmisteluita, mutta tarinaa tulee tulevaisuudessa varmaan enemmänkin kulttuurieroista, sopeutumisesta vieraaseen maahan, kansainvälisestä parisuhteesta, omasta kodista (ja sen sisustamisesta), omasta työnhausta jne. Tällä hetkellä olen 25-vuotias suomalainen nainen, joka on vakituisessa parisuhteessa mutta ei ole lapsia. Voi olla, että 5 vuoden sisällä puhutaan jo enemmänkin vauvoista ja häistä ;D

 12. No kai se on pakko mainostaa… Eli minun, 18-vuotiaan rautaa rakastavan punapään blogi: http://tunteettomuus.blogspot.com :) Kovana tavoitteena on ensi vuonna kilpailla voimanostossa, ja sitä kohti edetään pikkuhiljaa. Kirjoitan treeneistä, opiskeluista, joskus ruuastakin… Kuvia mulla on itestäni/elämästäni hävyttömän vähän, meen aika pitkälti netistä bongatuilla motivaatiokuvilla ja sen semmosilla. Tarviin hyvän kameran!

 13. No kyllä sä mun blogin jo tiedätkin mutta linkitetään nyt sitten http://luurankojakaapissa.blogspot.com. Sekalainen blogi on, yritin pitää sen alunperin parantumismyönteisenä syömishäiriöön, sitten sinne alkoi vaan ilmestymään kaikkea mistä tykkään xD Tällä hetkellä yritän panostaa päivänasuihin, koska lukijat niistä tykkää eniten, mutta kirjotan edelleen parantumisestani, kuulumisista ja laitan inspiraatiokuvia tyyliin liittyen. Nyt on kauhea sisustusvimma, joten niitä tulee varmaan lisää ja kun tässä on vähän rauhotuttu niin alan laittelemaan taas terveysjuttuakin lisää, että miten täällä on edistytty silläkin saralla. Mua kiinnostaa niin moni asia että välillä tulee suorastaan turhautuminen kun ei osaa päättää mistä kirjottaisi jostain sadan aiheen joukosta xD

 14. fit-a-rina.blogspot.fiBlogini kertoo suurimmaksi osaksi treeneistäni kuntosalilla mutta myös muusta arkielämästäni. Entisenä SM-tason yleisurheilijana olen erittäin tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen joten voi olla että minut nähdään vielä kilpailulavoilla ;) tervetuloa seuraamaan :)

 15. Ehkäpä sitten minäkin :D Vaikka blogini onkin vasta alle viikon vanha, asiaa tuntuu olevan jatkuvasti. Alkuinnostusta? Mulla on siis iso laihdutusurakka takana ja edelleen saisi muutama kilo pudota sitä läskiä. Lihasta haluaisin lisää ja olen nyt syksyn aikana siis aloitellut vähän tavoitteellisempaa treeniä ja ruokavaliotakin vähän tarkemmin katsonut. Blogissa haluaisin jatkossa myös jakaa omia kokemuksiani ja ehkäpä osaisin neuvoa muita laihduttajia, jotka tavoittelevat isompaa painonpudotusta. Omista tunteistani treenin ja muun suhteen olen rehellinen, minun blogini ei ole mikään yltiöpositiivinen ”kaikki on aina kivaa”, vaan tuon varmasti julki senkin jos ottaa päähän! :D Toisille haluaisin olla esimerkkinä siinä, että kuin minä olen onnistunut painonpudotuksessa, onnistuu ihan kuka tahansa, kun vaan tarpeeksi haluaa. (HUOM! Edellinen ei koske näitä ärrrrsyttäviä viimeisiä kiloja, jotka vaan junnaavat junnaamistaan paikallaan…you know ;D)Minua harmittaa, kun en oikein hallitse tuota valokuvausta ja siksi kuvieni laatu on mitä on… Pitäisi opetella muokkaamaan jollain ohjelmalla värejä jne. paremmaksi ja ylipäänsä käyttämään kameraa monipuolisemmin.Sinun blogisi on kyllä yksi suurimmista innoittajistani! :)

 16. Jos muutkin niin minäkin : D http://kateyslater.blogspot.fi/Eli tällainen liikunta/terveys/maailman ihanuutta tutkiva blogi ja vinkkejä ja neuvoja yhtäaikaa tarjoava ja hakeva. Ei niin vakavaa menoa, vaikka aiheet voivat välillä ollakin vakavia ja todella kipeitä. Kirjoittelee 19 vuotias tytteli luonnon keskeltä valmiina pyrähtämään suureen maailmaan ja uusiin muotoihinsa. Pyrin päivittelemään aktiivisesti useampaan kertaan viikossa, nyt vain hieman teknisiä ongelmia ja juhlakiireitä, mutta teen parhaani. Motivoikaa toisianne ja muistakaa iloita elämän pikku iloista. ; )KiittiEricalle iahnasta ja motivoivasta blogista! Oot kyl tosi wonderwoman miulle et vain treenaamisesi vaan asenteesi ja työmääräsi suhteen : )

 17. http://milenmotivaatio.blogspot.fi/Milenmotivaatio blogia kirjottelee 19-vuotias tyttö. Kirjoittelen omaksi huvikseni, mutta lukijat ei olisi pahitteeksi. Päivittelen mahdollisimman usein tai ainakin yritän. Kirjottelen ruuasta, treenaamisesta sekä kaikesta mahdollisesta mitä elämässä tapahtuu. :) Blogissa näkyy aika paljon kuvia, jotka on kylläkin otettu iphonella, joten laatu ei ole parasta mahdollista..

 18. Challenge Accepted… *** NOKKOSESTA RUUSUKSI PRESENTS ***MAAILMAN SIISTEIN ELÄMÄNTAPAMUUTOS-BLOGI VAILLA VERTAA!! Tätä blogia et tahdo missata! Nokkosen loistava ja äidinkielellisesti lahjakas kirjoitustyyli imaisee lukijansa mukaan postauksiin kuin Serlan talouspaperi!Tätä kohtuuttoman laadukasta blogia kirjoittaa anonynoomi, nimimerkkin taakse piiloutuva, +20v tyttö. Blogi käsittelee elämäntapamuutosta ja painonpudotusta.Tästä ainutlaatuisesta ja kattavasta, supersuositusta blogista löytyy myös kirjoittajan lisäämiä edistymiskuvia matkan varrelta – ilman päätä.MITÄ VIELÄ ODOTAT? LIITY LUKIJOIDEN JOUKKOON JO TÄNÄÄN JA KOE KANSSAMME TÄMÄ USKOMATON BLOGIELÄMYS NOKKOSEN MATKASSA. http://nokkosestaruusuksi.blogspot.fi/

 19. http://tiinakki.blogspot.fiParikymppisen naisenalun treenailua kohti uusia body fitness -kilpailuja. Yhdet takana, toivon mukaan vielä monet edessä, vaikka kilpirauhasen vajaatoiminta vähän tuokin mutkia matkaan. Kuvia on kaikennäköisiä, enimmäkseen treeni. Tällä hetkellä meneillään pieni päivitystauko erinäisten syiden vuoksi, mutta viikon-parin päästä toivon mukaan entistä ehompana treenaamassa ja bloggaamassa!

 20. Irenen blogi on todellinen Erican kauhublogi! Siellä on kuvia vähän – nekin surkeita – ja paljon tekstiä, eikä minkäänlaista toivoa saada blogin pitäjän pärstäkerrointa ruutuun. Päivitystahtikaan ei voi olla kovin hurja, sillä kirja päivässä ei ole ihan niin simppeli juttu kuin treeni päivässä. En laihduta, mutta urheilen; en silti aio väläytellä höpötysteni välissä, kuinka monta punnerrusta olen tänään pusertanut. Mutta Erican matkaa olen seurannut alusta alkaen. Vaikka olenkin vain vähäpätöinen ja naurettava kirjablogisti. Olenkos minä sitten tosi cool lifestyle-blogisti? Niin varmaan. Piipahtakoon hän, joka uskaltaa. Hän, joka ei nukahtanut kesken loistavan mainospuheeni. =Dhttp://kingiakahviajaempatiaa.blogspot.fi/

 21. Tässäpä olis minun blogini. Käsittelee paljon syvällisiä asioita elämässä ja ihmissuhteissa, mutta myös elämää maalla kera koirien, kissojen ja hevosten. Kirjoittajana toimii entinen koulukiusattu, 27-vuotias tuleva äiti, joka kamppailee vieläkin masennuksen kanssa. Paljon itsetutkiskelua ja syvällisiä tuntoja. Onneksi lapsuudessa tuhrittu minäkuva alkaa jo pikkuhiljaa kirkastua ja olen alkanut arvostaa ja rakastaa itseäni. Ja sitä myöten myös muita ja katsoa enemmän myös peiliin. Vahvoja mielipiteitä omaan enemmän, kuin laki sallii – ja se usein heijastuu teksteistäni :) Pyrin postailemaan useita kertoja viikossa, aiheet vaihdellen. Kunhan olen saanut tämän pojan putkautettua ulos, niin ehkäpä alan myös postailemaan laihtumis-prosessistani joka tässä, tai sitten erikseen uudessa blogissa :) Tervetuloa tutustumaan, suosittelen lukemaan mm. nämä postaukset : <3 Henna

 22. Heppansaa!Yksi tamperelainen ammoniakinhajuisia treenejä rakastava neiti tähtäämässä ensi syksyn (ellei jopa sitä seuraavan) fitfys-kisoihin; mulla kanssa takana pidemmän luokan painonpudotusprojekti. Sattuneesta syystä bloggailu on jäänyt hetkeksi telakalle, mutta ottaa jälleen tuulta alleen, kun työuupumus selätetty! :)http://rautarusetille.blogspot.fi

 23. Entinen peruslaiska ihminen joka tähtää bikinifitnesslavalle! Elämä käännetty mullinmallin ympäri ja TBTBM:n ansiosta alkoi itsekkin kirjottamaan blogia :)http://mariannafitness.blogspot.fi/

 24. En oikein saa laittaa mun blogia mitenkään vaan yhteen tiettyyn kategoriaan,kun siellä on vähän kaikkea mitä asuntolainallisen opiskelijan elämään voi kuulua. Eli koulua,käsitöitä,töitä,kotia,salia ja normaalia elämää :)http://tinkerbell-thoughtsofmylife.blogspot.fi/

 25. Täällä Liisukka, moro! Kaupungista Lapin perukoille paennut pikkuista vajaa 3-kymppinen rouvashenkilö. Blogi alkoi ajatusten purkamispaikkana, mutta sitten diettaus otti vallan :D Mukana myös lapsettomuus, joka aina välillä aiheuttaa itkua ja hammasten kiristystä. Tähtäimenä on saada kiinteä ja terve kroppa, lihasta paljon ja rasvaa vähän :)napapiirintallapuolen.blogspot.com Lämpimästi tervetuloa! <3

 26. Bloggaan omista treeneistäni ja välillä vähän aiheen vierestäkin! :)
  youcandoitf.blogspot.fi

  …huh tämän blogin kommenttiboksin läpikäymisesä taitaa kestää hetki. Mäkin ajattelin yrittää bongata uusia hyviä tuttavuuksia :)

 27. No no no, sieltä se lähtee taas! Loistavaa! Ja hei ihan mahtava tää idea.

  http://maijuntreeniblogi.blogspot.fi/ Bloggaan siis omasta elämänmuutoksesta. 01/2011 on aloitettu Go Fat Go:lla ja kovasti on töitä tehty ja takana on about 35 kiloa. Treenejä ja elämää, välillä sykkii enempi ja välillä vähempi ;) Ja psst, parin viikon sisään on tulossa ensimmäinen aiheeseen sopiva sponssattu arvonta!

  Ja nyt alan kahlata näitä linkkejä läpi <3

 28. Itse tykkään myös erityisesti blogeista, joissa bloggaajasta itsestään on kuvia. Omassa blogissani se ei valitettavasti vielä toteudu, kun vaan saisi lisää rohkeutta! :)

  Blogini on aloittelevaa Matkaa Terveyteen, koostuen terveyden tutkiskelusta, omista mielipiteistä ja pian myös omasta treenaamisesta.

  eveterveys.blogspot.fi

 29. Jee, hyvä sinä!!! :)

  Itse kirjottelen blogia genevestä käsin, kuulumisia, ajatuksia elämästä ja kaikkea mahollista, mitä mielenpäällä on! :)

  annapalaatytto.blogspot.fi

  Empska

 30. Ajatuksia onnen etsimisestä ja löytämisestä, ajatuksia ja asiaakin, onnellisuutta, superfoodia, treeniä, kauniita asiota ja hyvää mieltä ilman tyhjälle nauramista.

  Elämää.

  Täällä käyn aina välillä kurkistelemassa miten projekti etenee, sillä kehonhuolto on osa meidän normaalia arkea. Osa sitä onnellisuutta.

  Tervetuloa piipahtelemaan!

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

 31. kisstherain-p.blogspot.com

  Olen Pauliina, 15-vuotias tyttö Helsingistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan lifestyle- ja muotiblogiani sekä elämääni ylipäätänsä! :)

 32. http://annav-blog.blogspot.fi/

  Vasta muutaman kuukauden ikäistä lifestyleblogia päivittelee vähintään parin päivän välein työssäkäyvä, maaliskuussa 22 vuotta täyttävä nuori nainen Tampereelta. Arjen askareet, kaikenlaiset kuulumiset, treeni, ruoka, inspiraatio, kauneus ja terveys sekä tyylijutut taitavat olla eniten minua ja myös blogini perusta :)Tervetuloa lueskelemaan tarkemmin!

 33. Haha, sattuipas sopivasti tää postaus – olin nimittäin joka tapauksessa tulossa kommentoimaan siulle mutta tuleepahan nyt linkitettyä omakin treeni- ja osittain myös lifestyleblogini tänne (muistelen, että ollaan jokunen kommentti joskus aiemmin kuitenkin siun kanssa jo vaihdettukin :)). Mutta siis, näin viime yönä sellaista unta, että olin siun kanssa treenaamassa ja vedettiin sellanen setti, että kummatkin melkein kontattiin salilta pois :DD

 34. http://adelheidd.blogspot.fi/

  Pari kymppinen kahden lapsen äiskä joka on vuoden alusta hurahtanut salilla käyntiin. Vuoden alusta pudottanut n. 12 kg ja muutama vielä olis jäljellä, sen jälkeen matka jatkuu vielä kohti tiiviimpää pakettia. Kertoilen tosta painonpudotuksesta, salista, sisustuksesta lapsista, et vähän ehkä semmosta lifestylee. :D

 35. Ensinnäkin: tosi hyvä idea! Oon itse miettinyt mitä kautta löytäisi ne parhaat blogit heti alkuun. Esim blogilistalta löytyy tietenkin niitä luetuimpia, mutta uudet hyvät ei yleensä niihin heti päädy. Täytyypä kahlata siis myös nämä sun kommentit läpi.

  Ja sitten omasta blogistani. Aloittelin kirjoittamista jo viime vuoden puolella, mutta aktivoiduin uudestaan vasta nyt syksyllä. Blogista löytyy pilke silmäkulmassa kirjoitettua juttua kuntoilusta, reseptejä (niin onnistuneita kuin vähemmän onnistuneita arvosteluiden, hintojen ja kaloreiden kanssa) sekä tän vuoden ajan juttuja myös tulevista häistä.

  Näppäimistöä hakkaa 28-vuotias entinen kilpaurheilija nykyinen nautiskelija :)

  http://kuntoon2040.blogspot.fi/

 36. http://climbofmylife.blogspot.fi/

  Moimoi! :)
  21-vuotias mimmi kertoo kuinka pullahiiri-sohvaperunasta kuoriutui enforfiiniaddikti. Kuvatonta postausta ei ole blogini tainnut nähdä, itse vilahtelen siellä hyvinkin usein. En tee (ainakaan vielä tehnyt :) erillisiä ”viikon liikunnat” tai ”päivän treenit” postauksia, ne sulautuvat muuhun tekstiin.
  Tämän vuoden Fitnessmalli-kilpailun osallistuminen kariutui polven eturistisiteen leikkaukseen, ensi vuonna ei anneta armoa vaan mennään täysillä kohti sitä tavoitetta! Katsotaan miltä kisaaminen hieman amatöörimmässä lajissa tuntuu, unelmana siintää kuitenkin fitness-lava. Onko bikinissä vai bodyssa, en vielä ole varma. Elämä on ihanaa, neuvoja jaetaan, reseptejä, vinkkejä, linkkejä…
  Unohtuko jotain? :)

  xxo,
  Janina

 37. Apua miten paljon blogeja! Näähän pitää kaikki käydä itsekin katsastamassa :)

  Omassa sekalaista liittyen fitnesstreeneihin ja kaikenlaiseen muuhunkin liikkumiseen sekä työnkin puolesta kiinnostavaan ravitsemukseen. Vähän asiaa ja jonkun verran asian vierestä. Kuvien kanssa olisi petrattavaa, ne on lähinnä pieniä ja huonolaatuisia, mutta ainakin niitä on :)

  petrabettina.blogspot.com

 38. Moikka!
  Linkitän blogini vaikken pärstäkerrointa ole vielä kuvannutkaan. ;)

  Olen siis vähän reilu kolmekymppinen ja nelisen kuukautta sitten aloittanut painonpudotuksen massiivisesta 130 kg:n lukemista. Matkalle on jäänyt niistä parikymmentä ja edessä vielä reilusti matkaa tavoitepainooni. Viimeistään vuoden päästä tavoite on saavutettu, se on päätetty!! :D Blogissa kerron myös paljon omia ajatuksia, myös niistä vaikeista.

  Tavoitteena on kilojen tippumisen lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys. Toivoisin myös, että liikunnasta tulisi joskus yhtä kiva asia, mitä sohva ja roskaruoka ennen minulle oli. :)

  -Mariina-

  http://projectmariina.blogspot.fi/

 39. Öh nöh, oon huono mainostamaan itteäni :) Mutta kuiteskin: Blogissa keskityn pääasiallisesti elämäntaparemonttiin, treeneihin ja ruokapähkäilyihin. Jos aikasa lukee niin hoksaa, että muitakin asioita sivutaan aina silloin tällöin! :) Kuvien laatu ja omat kuvat on kyllä niin työn alla, mutta harjoitus tekee mestarin, tässäkin asiassa??

 40. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 41. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 42. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 43. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 44. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 45. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 46. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 47. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 48. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 49. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 50. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 51. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 52. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 53. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 54. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 55. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 56. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 57. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 58. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 59. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!http://whitefresh.blogspot.fi

 60. Irina kirjoittelee sisustuspainotteista lifestyleblogia, jossa sisustuksen ohella jonkin verran ihonhoitoon, hiuksiin, kosmetiikkaan yleensä sekä vaatteisiin liittyvää pohdintaa. Mahdollisesti myös muutakin, inspis ja oma elämäntilanne ratkaisee. Sisustus perustuu valkoiseen, mutta kotini ei kuitenkaan ole vitivalkoinen. Mukana muun muassa mustaa ja keltaista. Tykkään myös pienistä teollisisista ja rustiikkisista yksityiskohdista, niin kauan kun ne ovat ns. modernilla pohjalla. Nyt just en osaa muuta sanoa, mutta tulkaapa kurkistelemaan!

  http://whitefresh.blogspot.fi

 61. UGH!!! Täällä Lady Puntti!Osoitteessa http://stunning-in-her-thirties.blogspot.fikirjoittaa 30vuotta täyttävä intohimoisesti treeniin suhtutuva salirotta, jolle taloudellisen toimeentulon ja vauhdikkaiden unelmien toteuttamisen mahdollistaa (vaihtelevissa pätkissä tarjoiltava) valtion virka. Työtoimenkuvan takia kuvataan lähinnä takaa (sieltä ne parhaat palat löytyy muutenkin) ;PTervetuloa kuikuilemaan, miltä näyttää matka kohti kovaa fyysistä (ja toki samalla mentaalista) kondista tiimalasin hiekan valuessa kolmenkympin kohdilla! Vauhti vaan kiihtyy, kun teiniys taakse siirtyy! Ei näy tässä naamassa ikä eikä yövalvomiset!Ai, Nissenillä ois ilmainen näöntarkastus?Ehkä pyörähdän sit siellä. Mut vasta selkätreenin jälkeen.

 62. raskausarpiajaunelmia.blogspot.fiOlen 23-vuotias kahden lapsen äiti Ylivieskasta. (Tytöistäni vanhempi on 3v ja nuorempi 7kk.) Blogini on vielä kovin nuori ja alkuvaiheessa. Olen kirjoitellut vasta vajaan viikon ajan sitä, mutta sitäkin innokkaammin. Se kertoo raskauskilojen pudottamisesta sekä kotiäidin arjesta ja siitä kuinka koitan löytää aikaa urheiluun ja sisäisen urheilijan löytämiseen. Kuvia tulee löytymään niin itsestäni (raskausarpineen ja makkaroineen päivineen), perheestäni,ja kodistani, siis melkeinpä ihan mistä vain. Ja aion laittaa myös karuja.Pakko sanoa, että juurikin tämä Too big to be Me -blogi sai minutkin aloittamaan bloggaamisen. Olet ollu suuri motivaattori matkani varrella :). Ihan loistava idea tämä blogien ’mainostus’. Pakko ruveta itekki käymään nämä kaikki läpi ja katsastamaan löytyisikö sieltä joku helmi, mitä ruveta itsekkin seuraamaan!raskausarpiajaunelmia.blogspot.fi

 63. P.S. Suosittelen lukemaan ensimmäisen postaukseni, niin siitä pääsee ehkä parhaiten mukaan tilanteeseeni mikä elämässäni tällä hetkellä on :).-Hedde

 64. Ihanaa kuinka moni on laittanu blogejaan tänne! :) Oon jo aika monta käyny kurkkaamassa, mutta laitanpa tähän väliin omanikin:http://backtobeingwhoiwas.blogspot.fi/Blogia kirjottelee kahden pienen lapsen äiti, joka pisti syömistapansa uuteen uskoon, mutta herkkuja syödään kuitenkin edelleen.Toukokuun lopulta pudotettuja kiloja on 17, ja vielä 16 olis tarkotus saada pois.Kuvia koitan laittaa paljon. Naamasta en oo halunnu kuvia julkasta, mutta vartalo- ja muutoskuvia löytyy :)

 65. Täällä vanhempi rouva =) treenaa ihan tosissaan. Juoksee, ui, pyöräilee, kuntosaleilee. Kuvia on paljon.
  jaanaba.blogspot.fi

  Bloggarin omat kuvat on mullekin tärkeitä blogeja lukiessa.

  Tsemppiä!

 66. Hyvä hetki miettiä, millaisen kuvauksen on blogissaan antanut, mulla on ainakin päivittämisen paikka ;)
  Blogini kertoo lähinnä siitä, millaiseksi elämä on kääntynyt kolmenkympin kriiseilyn jälkeen. Uusperhe elämää, äitinä olemista ja ennen kaikkea treenailua, hyvinvoinnin hakemista. Takana ei ole painonpudotusta, lähinnä into lihaksikkaaseen minään. Kuvia ei pärstästä ole, vielä, en tiedä onko jossain vaiheessa, tämänkin asian pähkimistä voi lukea lisää blogistani.

  Jos käytte vilkaisemassa, olisi kiva jos jätätte kommentin, löydän sitten vastavuoroisesti teidän blogeja.

  Jenni
  http://miksitulen.blogspot.fi/

 67. http://annikanprojekti.blogspot.fi/

  Oot tainnut mun blogia jo kurkatakkin. :) Elikkä täällä kirjoittelee 22-vuotias yh-äiti pääasiassa omasta kuntoilusta ja syömisistä. Väliin mahtuu sitten kirjoitteluja mun ja tytön arjesta muutenkin. Lisäksi oon kiinnostunut kauneuskilpailuista ja mallin töistä, joten ne asiat vilahtelevat blogissa myös aika tiuhaan. Mä kirjoittelen ja kuvaan pääasiassa iPhonella, joka vähän vaikuttaa postausten ja kuvien tyyppiin.

 68. Uskaltaako tähän kommentoida kun ei ole blogisti:)

  Kylläpä ihmiset on hurahtaneet blogeihin, oho!

  Pistin kirjanmerkkeihin monta blogia, kiitos tästä listauksesta. Blogit todella motivoi omassa urakassa.

  Ja Erica, sä laihdut ihan silmissä nyt vaikka vaaka sanoisi toista. Tsemppii mama!

 69. HEI MAHTAVAA miten paljon blogeja! Oon ahminut niitä innolla ja kurkkaan kyllä jokaiseen! Tää olikin hauska idea ja otti hyvin tuulta alleen ;) Laittakaa vain lisää!

  Tästä löytää varmasti moni monta uutta blogia lukulistalleen =)

  <3 Erica

 70. maythef.wordpress.com

  Alkuvaiheissa oleva blogi voimailu-urastani; poikkeuksellisesti hieman iäkkäämmän treenaajan näkökulmasta. Kuvia ei vielä ole, mutta saattaa tulla kunhan lihas kasvaa. Ja sehän kasvaa!

 71. Blogini kertoo painonhallinnasta ja vähän muustakin elämästä. Olen käynyt läpi suuren elämäntaparemontin ja pudottanut n. 40kg. Nyt keskityn kunnon kehittämiseen ja painonhallitsemiseen. Ylläpito on yllättävän haasteellista hektisen elämän keskellä. Kokeiltu on VLCD-dieetti, GFG, Lite ja Superdieetti, joista olen saanut hyvän pohjan oman ruokavalioni suunnitteluun.

  http://laiskiaisentrimmaus.blogspot.fi/

 72. Oon lukenu sun blogia säännöllisesti jo pitkän aikaa. Kivaa luettavaa on ollut vaikkakaan en oo kiinnostunu tämän tyyppisistä jutuista muuten. Mukavaa katsoo sun ruokapostauksia ja muutakin ja nähä miten edistyt tavotteessas. :)

  Mutta siis tässä mun blogi: http://vauvaaa.blogspot.fi/
  Oon 25-vuotias yhden lapsen äiti ja kirjoittelen tässä siis mietteitäni vauva arjesta ja muustakin mitkä mieltäni milloinkin painaa. Oon saanut kovasti intoa siitä, että puran tuntoja blogiin. :) Olisi myös mukava saada blogille lukijoita. Blogi ei ole mitään tavallista ”ihanaa mun lapsi oppi tänään kävelemään”-juttua vaan ihan sitä mitä mietin ja seassa toki on niitäkin, että ihanaa, kun opittiin tänään tuota-juttuja. Toivottavasti sua (ja muitakin) kiinnostaa myös tämän tapainen blogi. :)

 73. Tämmöset postaukset on kyllä tosi hauskoja, kun löytää täältä kommenttiboksin puolelta yleensä itsellekin uutta luettavaa ja jännä nähdä mitkä sit valikoituu sun lemppareiksi :) Heitänpäs omankin blogin tänne joukkoon:

  http://confidenceisnotforsale.blogspot.fi/

  Heipparallaaaaaaa, täällä kirjottaa siis Emilia 19 vee. Blogia oon kirjotellut helmikuusta saakka ja aika puhtaasti se keskittyy treenamiseen, joskin tällä hetkellä on myös lifestyleblogi. Oon nyt saanut tiputettua -10 kg ja vielä 5kg olis tavoitepainoon, joskin urakka jatkuu varmasti sen jälkeenkin, sillä salista on kyllä tullut kuin toinen koti ja omaa kroppaa haluaa kehittää :) Blogissa on nykyään lähes aina pelkästään mun omia ottamia kuvia (poikkeuksena tuo viimeksi tehty saliohjelma-postaus ja sit inspiskuvat) ja no laadusta en kauheesti osaa sanoa, mutta on ainaki isoja kuvia ja niistä itsekin blogeissa tykkään! Mä päivittelen pari kertaa viikossa, sunnuntaisin listailen viikon aikana tehdyt treenit ja ruokapäiväkirjojakin kirjoittelin 9 kuukauden ajan, mutta nyt niitä ei enää blogin puolella ainakaan toistaiseksi näy. Parin kuukauden välein kirjottelen myös edistymispostauksia mittoineen ja kuvineen! Kylläpä on tullut pitkä mainospuhe nyt, mutta jos et ole ennen mun blogissa vieraillut niin käy ihmeessä kurkkaamassa :)

  – Emilia

 74. Tosi hyvä idea nämä blogiesittelyt! Taas löytyi muutama mielenkiintoinen seurattavaksi. Muuten, tietääkö kukaan, että voinko ilmoittautua lukijaksi, kun luen blogeja aina puhelimella (mobiilisivut). Olisi kiva osoittaa tukensa blogien pitäjille ilmoittautumalla lukijaksi, mutta olen ymmärtänyt, että lukijaksi ilmoittautumiseen on sivujen täysversioissa jokin linkki ja en ole ainakaan vielä löytänyt sitä mobiilisivuista. Onko siis niin, että mobiilisivuston kautta lukijaksi ilmoittautuminen ei onnistu ollenkaan (ja olen täten yksi tylsä näkymätön lukija) vai pitäisikö minunkin mennä sinne Nissenille näöntarkastukseen? Ja itselläni ei siis ole mitään Blogger-tiliä tms.

 75. aroundtheworldwithafinn.blogspot.fi

  Tässä blogissa on juttua sekä lapsiperheen arjesta että matkustamisesta – kyseessä on kuitenkin enemmänkin lifestyle kuin matkablogi. Sinun juttusi ovat kiinnostaneet etenkin, koska olen aivan vastaavassa tilanteessa lapseni syntymän jälkeen, eli kiloja on liikaa ja tavoitteita vastaavasti. Kirjoitan liikkumisestani ja syömisestäni mutta en joka viikko. Mahtavaa on se, että olet minun kanssani melkein samanpituinen ja painoakin pahimmillaan on ollut suunnilleen saman verran. Tämän vuoksi olen löytänyt sinulta sellaista motivaatiota, jota en löydä niiden laihduttajien/treenaajien blogeista, jotka ovat olleet minua huomattavasti kevyempiä jo projektin alussa. Sinä olet huippuroolimalli siihen, että kyllä kuka tahansa pystyy ja voi näyttää hyvältä. Tsemppiä vikojen loppupuristukseen!

 76. http://nohomewithoutyou.blogspot.fi

  Kaisan, 29, sisustusblogi, jossa keskitytään valokuviin, mutta välillä höpötelläänkin sananen. Sisältää koko ajan kasvavan joukon DIY-päivityksiä. Sydäntä lähellä valokuvaamisen ja kodin sisustamisen lisäksi siis kaiken maailman näpertäminen. :)

  Tulehan visiitille. ;)

  <3/ Kaizu

 77. Hei Erica! Löysin blogisi tänään Saran blogin kautta, johon taasen tutustuin Monnan blogin kautta.. Niin vain ne piirit sulkeutuu ;) Sulla on tosi pirteän oloinen blogi, hyviä kuvia ja mielenkiintoisen oloisia kirjoituksia, joihin aion tutustua tarkemmin :)

  Itse olen ryhmäliikuntaohjaaja Vaasasta ja opiskelen hoiva-alaa. Kirjoittelen kaikenlaisista jutuista elämääni liittyen joka on treenipainoitteista – eli ruokajuttuja, punttia ja jumppaohjauksia mutta myös paaaljon muuta :)

  http://janna-ki.blogspot.fi/

 78. http://pienivarpunen.blogspot.fi
  Abivuottaan lävitse kituuttavan ”pää pilvissä tai jalat maassa” -välillä tasapainoittelevan nuoren naisen blogi, aiheinaan kaikenlaista arjen tähtihetkistä pohjamutiin. Opiskelua, matkustusta, ihmissuhteita, harrastuksia (hopeatyöt&muu näpertely), pinnallisuuksia, tilanteita, tapahtumia sekä tulevaisuuden haaveita ja niihin liittyviä suunnitelmia. Ajatuksia, tekstiä, valokuvia, taidetta ja videopätkiä, eli lähinnä oman elämän käsittelyä sen turhempia kaunistelematta.

  http://jokonappaa.blogspot.fi
  Blogien esittely- ja arkistointisivusto. Astetta laadukkaampi kanava mainostaa omaa blogiaan ja helpompi tapa löytää mielenkiintoista luettavaa.

 79. http://knockout.omasivu.fi/

  Ronjan treeniblogi, sisältää omia treenejä (kickboxing, koripallo, tanssi, uinti, sali ja lenkkeily), treeni vaatetusta, ravitsemusta, treeni-inspiraatiota, tavoitteisiin pyrkimistä, muita treeniin liittyviä juttuja ja yleistä seikkailua arjessa poikaystävän, kahden kissan, yhden käärmeen ja ystävien kanssa.

 80. http://paarynapiukaksi.blogspot.fi

  Blogini seuraa tämän jojoilevan päärynän (162 cm) matkaa fyysisesti ja henkisesti parempaan elämään aseinaan kuntosali ja terveellinen ruokavalio. Parissa vuodessa olen urakoinut 17 kiloa ja viime kesästä on lähtenyt 7 kiloa. Ensi kesänä aion olla jo bikinikunnossa ;). Ensin ”höylään” ylimääräisen rasvan pois ja pikkuhiljaa olen siirtynyt lihasten muokkaamiseen.

 81. http://kilot-kuriin.blogspot.fi/

  Blogi jonka aloitin parisen vuotta sitten ja nyt kirjoittelen sitä, kuinka vihdoin vaihdan elämäntapani terveempään suuntaan. 10 vuotta kannon ylipainoani, mutta se on nyt ohi! Painonpudotusvaihe on ohi ja nyt menen massakautta. Pian alkaa kiristely. Kova kesäkunto 2013 on tavoitteena ja elinikäinen terveellinen elämä! Olen Jyväskylästä ja ikää minulta löytyy 20 vuotta. :)

 82. http://mimi-perfectly-imperfect.blogspot.fi/

  ”Parikymppinen Helsinkiläistyttö, kirjoittaa siitä mitä elämässä tuleekaan vastaan, mutta varmasti ainakin asioista joita rakastaa; muodista, sisustamisesta, shoppailusta, konemusiikista, ystävistä, avopuolisosta yms. Häpeilemättä kertoo myös mm. masennuksestaan, ja muista elämän vastoinkäymisistä ja kuinka niiden kanssa/niistä huolimatta on löydettävä tiensä elämään onnellisena.”

 83. UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT

  NEWNEWS.FI – OPEN TO THE WORLD
  Aina ilmainen uutisportaali.
  Kaikki tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.
  Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein uutisvirta ympäri maailmaa.
  Uudenlainen tapa seurata uutisia internetissä 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa.
  Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi suosituimmista.

  http://www.newnews.fi/

  UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta