Vinkit jakoon!

Mä otin eilen avunpyyntöpuhelun Minnalle koskien tuota painon jumitumisasiaa ja sain paljon kullanarvoisia vinkkejä! Moni kommentoikin edelliseen postaukseen, että vaaka ei oo ainoa asia mitä kannattaa seurata. Mun omasta mielestä kun ylipainoa on paljon niin vaakaa voi ihan huoletta seurata mutta jossain vaiheessa kun ollaan jo lähempänä tavoitepainoa ja treenataan kovaa niin tulosta voi tulla vaikka se ei niin helposti vaa’assa näy. Koko homman pointti on kuitenkin rasvamassan vähentäminen eikä ne numerot ole oleellisia. Silti sanon, että mikäli mun pituinen painaa 74kg niin lihasmassaa pitäis olla ihan älyttömästi jos puhutaan siis vähärasvaisesta ja urheilullisesta kropasta… Keinoja siis on!

heinäkuu 2012, paino 79kg
marraskuu 2012, paino 74kg

Tällaisia ilmansuuntakuvia meilaan Minnalle ja saan sitä kautta palautetta. Tein nyt tänne mustavalkoiset kollaasit joissa on siis viiden kilon ero. Hidasta hommaa tää on… Tätäkin muutosta on tehty neljä kuukautta!

Ja sitten siihen mitä muutoksia dieettiin tehtiin eli otan nyt ensin viikoksi kokeiluun (ja varmasti jatkoonkin) kolme asiaa:
 
1. Iltalenkit aamuaerobisiksi (ennen aamupalaa) 3x30min /vko
2. kolme kertaa viikossa salitreenin päälle 20min intervallitreeni
3. pähkinät pois välipalalta ja hiilarit pois lounaalta
 
Niiden lisäksi se jo suunniteltu että jos paino ei ole pudonnut -500g niin lauantaisin ei vapaasyöntipäivää. Uskon että nää vinkit käy muillekin painonjumittajille, jotka ovat jo pitkään pudottaneet painoa ja tehneet sen samalla kaavalla. Nuo liikunnat on nyt laitettu sellaisiin kohtiin joissa kropan hiilarivarastot on tyhjillään ja päästään suoraan rasvanpolttoon. En oo mikään ehdoton aamuaerobisten kannattaja mutta tässä vaiheessa kun 6 h/viikossa tehtyä iltalenkkeilyä ei tuota tulosta niin mielelläni kokeilen sen vaihtamista aamuun :) Ja mikä parasta -lyhyempi aika riittää ;)
 
Eilen vedin salin päälle jo ensimmäisen intervallitreenin crossarilla ja tänään olin lenkkeilemässä aamulla ennen kahdeksaa ;) Oon niin innoissani näistä! Oon vaan mukavuussyistä vältellyt näitä aikaisemmin mutta pidin itselleni pienen puhuttelun :D Mua ei estä mikään!
Burn Fat Burn!
 
yht. 20 minuuttia: 1min kovaa, 1min hitaammin
 
Done!
 

Ruokapuolen kuvat on varmasti yhtä tylsiä kuin aikaisemminkin! Mulle itselle vaihtelua on ollut kasvisten paistaminen pannulla kookosöljyssä, nam :) Päälle reilusti mausteita ja vähän suolaa niin kyllä maistuu. Ekassa kuvassa olleessa smoothiessa on siis rahkan ja marjojen lisäksi kaurahiutaleita. Et ei kai tässä muutakuin et laihdutuskone jatkaa hommiaan. Bikivartalo täältä tullaan!

Miltäs kuulostaa teidän mielestä?
Hyvää treeniviikko kaikille! :)
Anna

73 vastausta artikkeliin “Vinkit jakoon!”

 1. Aamulenkit oikeesti jeesaa! Mulla on tosin näin pimeinä aamuina todella vaikea saada itseni ylös sängystä moiselle rupeamalle. Työt kun alkavat klo 8, eli lenkille pitäisi herätä 4.55. Yhdessä vaiheessa kävin melkein joka aamu, mutta nyt oon pikku hiljaa miettinyt vaihtavani ne iltalenkeiksi… :D

  Tsemppiä jatkoon, kyllä se bixuvartalo sieltä tulee! :)

 2. Vau, vaikka kiloja on tossa kuvien välissä ”vähän” niin on älyttömän iso muutos varsinkin mahanseudulla, jota pidät omana ongelmakohtanasi! Muutenkin yläkropassa varsinkin on tapahtunut paljon :)

  Ymmärrän silti sen vaakakyttäilyn, itellä vielä matkaa sinne sun kiloihin paljon, mutta en tiedä miten pääsisin muka sitten eroon vaa’asta :D

  Vinkeistä varmaan otan omaan ohjelmaan kokeiluksi noita intervallitreenejä, niistä on muutamissa blogeissa ollut nyt puhetta ja tuskin sillä pahaa saa aikaiseksi. Kiva kun jaat vinkit tänne! :)

  • Siitä katsos sietääkin lähteä, se oli sellainen vatsarumpu, oikein tuollainen post-baby-maha :DD Mutta ihan totta, että kyllä muutosta tapahtuu onneksi :)

   Kiva jos tykkäsitte vinkeistä! :)

  • No juu :) Kiitos vain! Onhan siinä jotain ;) Oma silmä löytää silti ne kohdat jotka edelleen kaipaa muutosta kipeästi! Voi tätä itsekriittisyyttä :D

 3. Moi!

  Heti kommentoimassa :) Hyvältä vaikuttaa uudet vinkit, vaikkakin varmasti rankkaa, mutta tuloksia tulee aivan varmasti! Ja hyvältä näytät jo nyt.

  Kiva, jos kerrot tuntemuksista näiden muutosten suhteen yms. Miten sulla käytännössä onnistuu aamulenkit? Pitääkö lapset ottaa mukaan vai ovatko hoidossa?

  Mä aloitin uudestaan superdieetin ohjeilla ja vien eskarilaisen eskariin ennen aamupalaa ja sitten syön kotona rahkan. Tällä hetkellä en ole töissä. Iltaisin olen monesti tehnyt koiran kanssa reippaan tunnin lenkin ja välillä spinning.

  Ruokavalion suhteen on ollut vaan kovasti säätämistä, mutta nyt tein jääkaapin oveen omalla allekirjoituksella olevan lupauksen, näillä ohjeilla menen jouluaattoon saakka. Kerron sitten paljon lähti…

  t. Manta

  • Mä meen sen verran aikaisin et lapset nukkuu tai mies on kotosalla niin pääsen yksin! Tänäänkin olin yhdessä Saran kanssa :)

   Ilman muuta kerron miten vaikuttavat! Oikein itsekin odotan :)

   Vautsi mikä motivaatio! Jouluun saakka sd:llä! Kerro ihmeessä sitten kuulumisia :) Kovasti tsemppiä rutistukseen!

 4. Kuulostaa hyvältä! Ja pakko sanoa, että olen vahingossa mennyt itsekin juuri tuohon suuntaan :D Aamuaerobisia olen saanut nyt viime viikolla aloitettua, sängystä on kavuttu ylös 5:15 ja koiran kanssa lähdetty pimeyteen tarpomaan :) Edelleen niin kovin haastavaa päästä ylös, mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Samoin on tullut tehtyä salitreenin jälkeen puolen tunnin kuntopyöräintervalli!!

  Pyörin aika lailla samoissa lukemissa kun sinä ja olen pyörinyt näissä jo pitkään ja tuntuu, ettei mitään tapahdu, mutta en luovuta! :)

  Tsemppiä uusiin rutiineihin!

  -Hanna-

  • Hyvä Hanna :) Loistavaa jos ”vahingossa” tekee oikein :D Kyllä mäkin uskon et tällä lähtee rasvat palamaan :) Kovasti tsemppiä sinnekin viimeisiin kiloihin!!

 5. Hyvä Erica, puhelua valkulle vaan kun ahistaa! Ne on sitä varten :) tiiätkö jossain vaiheessa kiusasin itseäni sellaisella ajatuksella, että eihän sillä ole väliä mitä ne lukemat on kun elämä on muutettu niin tulosta tulee varmasti. No eihän se nyt niin taida valitettavasti mennä, mutta siinä tavoite :D

  • No mäkin oon vähän sitä mieltä et ei siellä fitnesslavoilla ihan seiskytkiloisena olla… Ne on tosi tiukkoja paketteja ja vaikka lihasta on niin itse ei oo ihan vielä siinä vaiheessa että vois kisaajiin verrata. El rehellisesti sanottuna sitä läskiä vielä on ja siksi paino on korkea! Kyllä sen pitäis laskea tuonne 65-68 kilon hujakoille ainakin…

   Mut ei siis pelkkää vaakaan tuijotusta! Näillä mennään! :)

 6. Jee ihanaa et oot taas oma pirtee ja motivoitunut ittes!:) kuulostaa hyvältä ja kun sai uudet ohjeet ni intoo riittää taas pitkäks aikaa :) mä sain eilen ihania better bodies vaatteita ja mansikka-valkosuklaa protskujauhetta ni motivaatio kasvo taas huimasti ja tottakai vaatteita pitää päästä testaa heti!:) tsemppii kohta ollaan biksu kunnossa :)

  • Joo mä sain ihan uutta innostusta hommaan kun tuli pieniä muutoksia :) Kiva kun sait uudet vaatteet, ne jostain syystä piristää kummasti ;) Tsemppiä sinnekin! :)

 7. Hei kiitti vinkeistä! Itsekin hilasin itseni tänä aamuna aamuaerobiselle ja yritän lisätä sitä. Mulla siis myös tuo painojumiongelma meneillään… Voisinpa itsekin kokeilla tuota intervallia lihaskunnon päälle!

  Kyllä noissa kuvissa huomaa eron! :)

 8. Heh näin unta et olit täällä minuu patistamassa salille :D hassua… no joo, piti sanoo ett noissa kuvissa vaikka onkin ’vain’ neljän kilon muutos on sun kiinteytyminen todella selvää.. :) mulla on ollu bähän hankalaa nyt miettii tota mun omaa ruokaa kun tuo keliakia nostaa rumaa päätänsä aina kun tekee mieli jotain :D.. onneks vois olla pahemmastaki kyse!!! Kerro mulle mistä löytäsin sali innon.. se lopahti tasan sitte siihen kun sain kortin käteen :D MITÄ mä oikeen teen…

  -hanna-

 9. Toi aamutreeni on kyllä aivan ehdottoman hyvä. En tiedä painonpudotuksen kannalta vaikutusta, mutta omaan mielialaan sillä ainakin on ollut vaikutusta. Nyt kun on taas niiiiin pimeetä koko ajan, niin pieni happihyppely aamulla antaa energiaa vaikka valoisassa ei sitä pystykään tehdä.

  Itse oon ton aamulenkin ajankäyttöongelman ratkaissut sillä, että teen aamulenkin töihin joko pyörällä tai kävellen. Tietysti kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta, mutta meiltä löytyy työpaikan yläkerrasta pukkarit suihkuineen, joten aamulenkin onnistuminen vaatii oikeastaan vain pientä viitseliäisyyttä illalla, että jaksaa pakata rypistymättömät työvaatteet mukaan. Vielä kun joku keksisi miten kauluspaidan saa reppuun ilman ryppyjä, niin voisin tehdä tätä joka päivä :)

 10. Juu sitä ajattelinkin, että keho pitäisi ”säikäyttää” jotenkin, kokeilla ihan uusia lajeja tai muuttaa rutiinia jotenkin, että se potkaisisi aineenvaihdunnan käyntiin :)

 11. Tiedän niin tuon tunteen kun paino vaan junnaa.. Itse yritän kiristellä normaalipainon sisällä (161cm ja 60kg) ja tuntuu niin turhauttavalta kun ei vaan liikahda. Vaikka kuinka yrittää itselleen hokea, että katso vain peilistä, niin ei se ole helppoa. Pitäisi viedä vaaka jemmaan :) Kävin muuten eilen pienissä kuntotesteissä ja lihaskunto on niiden mukaan erittäin hyvällä mallilla. Eli kyllä sitä kehitystä tapahtuu! Jei :)

  Hei muuten, oletko sekoittanut jotain protskujauhetta rahkaan tai jogurttiin? Olen nyt jonkin aikaa ilman rahkaa, koska huomasin ettei se oikein sovi enää minulle. Noin tunti rahkan syömisen jälkeen tuli tosi ällö-olo vatsaan. Pidän nyt siis taukoa siitä ja syön tilalla maustamatonta jogurttia. Siinähän protskun määrä on todella pieni verrattuna rahkaan ja nälkä tulee nopeammin. Eli olen miettinyt että lisäisin protskua sekaan, mutta voiko ihan perus jauheita sekoittaa jogurttiin? Vaikuttaako miten rakenteeseen ja makuun? Mietin myös hamppuproteiinin kokeilemista, onko sinulla siitä kokemuksia?

  Ja vielä lopputsemppi; näytät hyvältä ja muutosta tapahtuu! Yritetään molemmat vain mennä maltilla eteenpäin :) Vielä kun saisin itsenikin noille aamuaerobisille myös viikolla.. Viikonloppuisin ei mitään ongelmaa mutta arkena tuntuu niin raa’alta lähteä ulos. Mutta oikeastiko tuo 30min riittäisi? Itse vedän aina sen tunnin, ehkä tuo 30min ei tuntuisi niin pahalta :)

 12. Voi että olet luja nainen. Hienoa ! Sinulla on tahtoa ja halua roppakaupalla.
  Noista kuvista kyllä näkee, että muutosta on tapahtunut todella paljon. Uskon, että jos pystyt nuo Minnan kanssa sovitut muutokset toteuttamaan, paino lähtee laskuun.
  Tsemppiä ! Olet jo nyt todella upean näköinen.

 13. Vaikka välillä tuntuu hankalalta niin ajatteleppa vaikka ensi kesää, missä kunnossa oletkaan silloin mikäli urakkasi etenee minimissään edes tähän tahtiin! :)

 14. Hyvältä kuulostaa! Mahtavaa lukea sun postauksia. Se, että kaikki ei mene ongelmitta, tekee blogistasi mielenkiintoisen. Nimim. paino junnaa… Tsemppiä sulle! :)

  • Pakko kyllä lisätä, että nyt kun jätin rakastamiani kuivattuja hedelmiä pois ruokavaliosta niin paino on tippunut kaksi kiloa viikossa! Kuivat hedelmät ovat heikkouteni ja niitä menee paljon. Kun otan pari kuivattua persikkaa, on niitä pian mennyt 15-20. Ongelma ratkaistu kun ei osta niitä kotiin :D Tilalle tullut tuore luomu omena, joka vie nälän ja on silti makea.

 15. Voi kun näytätkin pieneltä tuossa polkiessa :O Hyvä kehitys on tuo -4kg/5kk kun käyt kuitenkin salilla älyttömän ahkeraan! Jos tekisit vaa aerobista ja miettisit sen lisäks vaan ruokavalioo, ni tokihan tuo paino tippuis nopeempaa, mutta sillon kyllä lähtee sitä lihastakin. Itellä roikku kyllä peppu niin masentavasti vielä tän vuoden alussa, kun alla oli n.25kg pudotus ja oikeestaan ainoostaan kaikkee muuta PAITSI salia. Sit ymmärsin että pääsen unelmavartalotavotteeseeni vain sillä, että otan salilla käymisen tavaksi :) Että jatka samaan malliin vaan! Ja ilman muuta kun tulee sellanen junnausvaihe, kannattaa vähän muutella, ja on hienoo, et sullon valmentaja keltä kysyä apua! :)

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Itelläkin on tuota läskiä kyllä vielä jäljellä paikoissa, joissa en sitä tolla tavalla haluis olevan (….tisseissä sais olla :D). Eli aion kyl soveltaa noita kans esim tähän tapaan, että ei-salipäivinä käyn koiran kanssa pitkän lenkin aamuaerobisena, ja sit salipäiviin voisin ottaa kans tollasen 20min intervallisetin salin päälle! Kuulosti ihan superhyvältä. Ruokapuoleen en omalla kohdallani koske muuten kun koitan pitää huolta että syön riittävästi, että söisin mahdollisimman puhtaasti, ja että ne herkut pysyis mun suusta kaukana ainakin tonne jouluun asti :) Toki kerran kahdessa viikossa aattelin että vois vähän relata, mutta sellaset turhat karkit ja muut esim tunnetiloihin syöminen sais luvan kyl jäädä. Tsemppiä uudenlaiselle viikolle! :) Uskoisin tekevän ihan hyvää :)

 16. Ryhtisi on ainakin kohentunut ja muutenkin 5kg on saanut ihmeita aikaan! :) Mukavalta kuulostaa tuo uusi suunnitelmasi, toivottavasti siita on apua! :)

 17. Viimeiset kilot on kyllä julmetun tiukassa, täytyy itsekin tässä alkaa muutama aamulenkki tekemään vaikka edes viikonloppuisin. Aamut on sen verran aikaisia, että ei houkuttele herätä 4:30 aamulla, panostetaan siis viikonloppu aamuihin. :)

 18. Ihmettelen tuota aamuaerobista tyhjällä vatsalla. Siitä on aika ristiriitaisia tutkimuksia, mutta kyllä suurin osa on sitä mieltä, että siitä ei ole hyötyä rasvanpolton kannalta, vaan päinvastoin se voi aiheuttaa lihaskataboliaa.

  Aamuaerobista pidän muuten kuitenkin todella hyvänä juttuna. Se piristää mielialaa aivan suunnattomasti!

  -keltainenkilometri

 19. Jäin miettimään tuota edellistä pakastevihanneskommenttia ja googlatessani löysin tällaisen: http://www.findus.fi/findus/laatu/vihannesohjelma/vihannestutkimus

  Olen kyllä aiemminkin lukenut, että pakastevihannekset ovat usein parempi vaihtoehto kuin tuoreet, koska ne on pakastettu heti tuoreina ja silloin vitamiinit säilyvät paljon paremmin kuin päiväkausien kuljetuksessa toiselta puolen maapalloa tai edes Eurooppaa. Suomessa kun on aika mahdotonta elää niin, että söisi ympäri vuoden tuoreita kasviksia raakana, ainakin se olisi mahdottoman epäekologista!

  -keltainenkilometri

 20. Onko vatsa kunnossa/toimiiko? Sulaako ruoka? Hyvin usealle, kuten itsellenikin gluteeniviljat ja maitotuotteet eivät sovi. Ruokayliherkkyydet voi vaikuttaa painon putoamiseen eli kun suolisto ei ole kunnossa ja mikään ei imeydy niin paino voi alkaa jumittamaan, vaikka kuinka urheilisi ja tarkkailisi syömisiään.

 21. Hirmu hyviä vinkkejä oot saanu! Pitää ottaa omaankin käyttöön…. kunhan tästä taas löytäisi jonkunlaista intoa. Mikä ihme tässä on, että joka toinen päivä oon intopiukeena ja joka toinen päivä maani myynyt? Kummallista… Mulla ei nuo aamuaerobiset oikein onnistu, seiskalta alkaa aamulla työt, eli pitäis 04.30 tai viimeistään 05.00 olla pihalla menossa. Yök, miltä tuntuu pelkä ajatus :) mutta ehkä vapaapäivinä ;)

 22. Tolla laitteella vois tehdä puolituntia kovaa ainakin 4x viikossa. Makaronit pois ja papuja tilalle. Ruskeeta riisiäkin joskus ja keitettyä perunaa:)(Kalaa ja kanaa)

  • Oliko tää nyt se vastaus tuohon aiempaan?!Syön riisiä, perunaa, kalaa ja kanaakin… Ihan joka viikko :) Ja noissa annoksissa oli myös vihreitä papuja ;) Kiitos siis vinkistä :D

 23. Hihii :) Niin ja siis viiden ;) Mutta kyllä siinä jotain muutosta on!Voi kurjuus jos on hankala sopeutua :( Ymmärrän kyllä! Auttaisko siihen sali-intoon et menee vaan sinnillä -monesti se tempaa sitten mukaansa. Myös kun syö terveellisesti niin liikuntakin jostain syystä maistuu paremmin. Se on sellainen hyvä oravanpyörä :) Pitää vain päästä messiin ja saada pyörä pyörimään :) Tsemppiä!

 24. Juu katotaan mikä muutos :) Veikkaan et se voi saada mun aineenvaihduntaan vauhtia ja sehän kelpais :DTosi reipas oot :) Ihailtavaa! Ja siinä ois jollekulle liikeidean paikka :DD

 25. Hyvä hyvä! Siis kuntotestistä! :)Mä en oo kokeillut laittaa protskujauhetta jogurtiin kun en syö sitä nyt ollenkaan. Ihan tavallisena jogurtti on mun suurimpia herkkuja kyllä :P :) Ootko ajatellut juoda ihan vain heraproteiinia veteen sheikattuna..? Se ois proteiinipitoinen välipala jo sellaisenaan. Ja valitettavasti mulla ei oo hamppuproteiinista mitään kokemuksia. Voin testaa jos joku kauppa haluaa lähettää mulle ;)Kyllä aamuisin pitäisi lyhyempi aika riittää, eikö oo kätevää :)

 26. Niin ja siis -5kg/4kk joten kaipa se on sit hyvin :D Ihan totta, et jos en salilla kävis niin saattais olla nopeampaa painonmuutos mutta siinä ei oo järkeä. Jos vain malttaa jota just nyt en vissiin oikein tee ;)Mutta siis pakko onnitella sua huikean hienosta pudotuksesta! Kyllä tuohon on töitä tehty olit sit salilla käynyt tai et :) Loisto suoritus!!! :) Ihanaa viikkoa takaisin =)

 27. En usko et suurin osa on tuota mieltä mutta osa varmasti. Mä otan iltaisin aina yöproteiinin joka imeytyy kahdeksan tuntia ja aamuaerobinen juuri siksi et vatsa on tyhjä ja hiilarivarastot myös. Oon lenkkeillyt nyt iltaisin melkein tunnin joka päivä ja koska paino ei tipu niin luulen et on ihan hyvä päätös kokeilla tätä :) Jotenkin en itse usko et se polttais niitä lihaksia jos heti sen jälkeen syö sen aamupalan jossa on sitten sekä hiilareita että proteiinia!

 28. Mulla kyllä toimii tosi normaalisti. Ei turvota eikä oo muitakaan oireita tai ongelmia. Voisko se esiintyä näin huomaamatta vai onko siinä aina vatsaoireet mukana? Pidän ehkä omalla kohdalla epätodennäköisenä kun en oo huomannut mitään ja hyvin pelaa ;) Voisko se olla ihan vaan pitkän dieetin jumi ja liian suuri energiansaanti…

 29. Kokeilin samaisia pakastevihanneksia nyt illalla ja pannulla paistettuna, maustoin hyvin. Nam! Kiitos vinkistä! Mitä mausteita sä suosit? (en erota kuvasta hyvin)Muuten, mites tuo aamulenkki, millä sykkeillä se tehdään?t. Manta

  • Ihan kaikkia, pippureita ja yrttimausteita. Kuvissa on Santa Marian extra fine maustemyllyjä jotka on kans hyviä :) Aamulenkki reipasta kävelyä niin et tulee lämmin!

 30. Hyviä vinkkejä ja muutoksia! Into niin paistaa taas sieltä suunnalta. Ihan voi kuulla kuinka läski tirisee… (Hyvin se tapahtunut tirinä välittyi kuvistakin, hyvä sinä!!) Aamuaerobiset tekee täälläkin paluuta, viikonloppuna pääsin niiden makuun ja kyllä ne vaan toimii (ainakin henkisesti). Kookosöljyä pitäis vissiin kokeilla, niin kovasti on siitä kehuja kuulunut.Jatketaan laihdutuskoneen äärellä, hyvin kulkee treenit ja suupielet kohti korvia! :)

  • Jee jee, tänään oli vaa’assa eka kertaa 73 alkuinen luku vaikkei nyt vielä punnituspäivä oo mut veikkaan et tää toimii =)) Reipas oot sinäkin kun oot aamuaerobisilla käynyt, hyvä Tuua! :)

 31. moiinnolla olen seurannut sun projektia nyt kuukauden ajan. hieno tsemppi sulla on päällä! kertoisitko nyt uudella ruokavaliolla sun kalori ja makro arvoja? miten pieneni?entä liikutko salilla 3 vikkossa ja saman verran lenkkeilyä?kiitos inspiroivasta blogista! =)

  • En oo tavannut jakaa mun ruokavalio- ja treeniohjelmia täysin, sillä oon maksanut itse niistä… Toivottavasti ymmärrät! :) Ohjelmat on sitä paitsi suunniteltu vain mulle eikä ne välttämättä jollakulla toisella toimis ihan samallalailla :)Nyt (tämän viikon) käyn salilla 4 kertaa viikossa, päälle 3 intervallitreeniä ja 3 aamuaerobista!

 32. Kaipaan kuitenkin ihan jotain syötävää iltapäiväkahvilla, joten tuo pelkkä protskudrinkki ei kuulosta niin houkuttelevalta :) Täytyy siis itse kokeilla tuota hamppuproteiinia. Voin sitten kertoa kuinka toimii :)Ja täytyy siis ujuttaa edes yksi puolen tunnin aamuaerobinen arkipäivälle!

 33. Aamuaerobinen vedetty tänään klo 05.45-06.15 ja ihan tyhjällä vatsalla. Joku ylempänä pohti aamuaerobisen kestoa. En ainakaan itse jaksaisi tyhjällä vatsalla yhtään pidempää kuin tuon puolituntia eikä olisi kyllä aikaakaan. =)Pakastevihannes keskusteluun on kanssa pakko ottaa kantaaa. Mielestäni ovat todella hyviä ja helppoja käyttää. Ainahan joku tekee kaiken paremmin ja varmasti kaiken alusta asti kirnuamalla varmaan voinkin itse. Kyllä sitä ainakin itsellä työssäkäyvänä ja paljon liikkuvana pienten lasten äitinä jokainen minuutti illalla töiden jälkeen on kortilla. Ei vaan aina ehdi edes pilkkoa vihanneksia! =) Sitä paitsi pakastevihannessekoituksissa on monesti mukana jotain sellaista mitä en itse muuten ostaisi ja näissä sekoituksissa sitä kuitenkin tulee syötyä ja makureviiri laajenee! Eikä muuten mene mitään hukkaan, kun muu perhe niitä kasviksia niin huonosti syö. Kuinka kätevää on ottaa vaan omaan annokseen tarvittava määrä pakastimesta lautaselle! Eli itse ainakin pistelen hyvillä mielin vaan pakastevihanneksia nassuun. =) Mukavaa päivää!

  • Hyvä hyvä!! Joo jos aloittaa niin varmasti 30min riittää. Sittenhän sitä voi lisätä jos tarvii vielä kiristellä :D Kyllä säkin saat noilla loput pois ;) Ihanaa päivänjatkoa!

 34. Ensinäkin haluun kertoo että oon hulluna sun blogiis! Oot laihtunu tosi paljon ja oot aikas timmissä kunnossa nyt! Motivoit mua tosi paljon, kiitos siitä <3Sulla tuntuu olevan noita Better Bodiesin vaatteita aika paljon nii osaat varmaan vastata :D Oon himoinnu pitkään noita contrast windpant- housuja mut en osaa päättää kokoa! pituutta on 162cm ja painoa 72kg (toistaiseksi, painon suhteen suunta on vain alas päin!) niin olisiko L koko hyvä? Kiitos jos kerkiit vastata ja kiitos tästä upeesta blogista! <3

  • Kiitti blogipalautteesta :) Loistojuttu jos oot saanut lukemalla itsellekin tsemppiä ;)Ootko kurkannut sitä kokotaulukkoa siinä tuotteen kohdalla..? Mun mielestä ne vastaa hyvin eli jos sun vyötärö on 77-85 ja lantio 101-108cm niin sit L-koko on sopiva :) Jos oot alle (tai ihan alarajalla ehkä…) niin sit koko M menee! Toivottavasti saat sopivat :)

 35. Upeeta, näytät jo aika sirolta!En ole ehtinyt kommentoimaan, mutta meinasin myös ehdottaa aerobisen lisäämistä kun sanoit, että paino jumittaa. Sillä nimittäin kilot karisee! Vaikka onkin vaara, että lihasmassa häviää, olen itse sitä mieltä, että ei se nyt muutamasta kerrasta häviä ja onhan se mukavampi kun vaaka näyttää pienempää lukua eikä ole mitään nestepöhöjä kropassa. Ehtii niihin muskeleihin keskittyä myöhemminkin :DBlogistasi inpiroituneena ajattelin ruveta käymään aamuaerobisella salilla juoksumatolla ennen töitä kun ne kelitkin ulkona on mitä on.Pakastekasviksissa ei oo mitään vikaa eikä täysjyvämakaronissakaan, itsekin syön niitä ja valikoimaa on vaikka millä mitalla esim. wokkivihannekset, joissa vesikastanjaa, nams.Kohta on 4 viikkoa jouluun,pitäisikö asettaa joku jouluksi tavoite :Dterkuin Mertsi

 36. Ihanan piristävä vastaus! :D Kiitos paljon! :) <3 Joo maltti ois valttia, mutta ei sitä aina parhaimpia kortteja oo kädessä ;) Jos joulupukki tois vaikka paremman pakan :D

 37. Samanlaista pöperöä täälläki vedetään kitusiin, pakastevihanneksia myöten ja hyvää on. Ja aerobisista on kokemusta kummallaki tavalla, tyhjällä vatsalla tein alkutaipaleella tosi paljon. Nytki superdieetin alussa tein 2,5vkoa aamulenkit ja nyt viimesimmät viikot oon tehny 4:n salitreenin päälle sen aerobisen ja se kyllä toimii kans. Mulla on paljon pirtsakampi oloki noin päin käännettynä nyt ollu. Vaihteluhan se virkistää ilmeisesti :)

 38. Katsoin tuota mustavalkosta kuvaa ja ihan kuin olisi minun vartalosta tuo kuva otettu :o Siis tuo 79 kg , ja itselläni paino tällä hetkellä 78 kg . Aika paljon näkyy tuo muutos 79 kg -> 74 kg . Tää motivoi mua vaan entistä enemmän kun lueskelen sun blogiasi ! Oma aloituspainonikin (heinäkuulta) oli melkein sama kuin sulla eli 94 kiloa.. Onhan sitä tullut ”vähän” pudotettua :) Tulipas nyt sekavaa tekstiä kerrakseen

 39. Olipas kiva sanavalinta ;) Minä -siro -miten ihana ajatus :DD

  Mulla oli itsellä alkuperäinen tavoite tai ainakin ois kiva olla, vuoden vaihteeseen mennessä 70kg. Sen verran hidasta on tosin ollut et en tiedä pääsenkö siihen aikarajaan… Laita ihmeessä itsellesi joku tavoite, jos se motivoi ;)

 40. Näin on, nams :P

  Joo se virkistää kun tekee välillä vähän muutoksia, toivottavasti aineenvaihduntakin tykkäis! Ja sitä myötä tietty rasva palais paremmin ;)

 41. Itsellä avun toi suolahappotabletit, Enzymedican ruuansulatusentsyymit ja Dr. Ohhiran maitohappobakteerit. Sitä kautta sekä olen saanut suoliston kuntoa parannettua eikä turvotusta tai vatsakipuja enää esiinny kuin harvoin. Näitä Kaisa Jaakkolan oppeja olen kokeillut ja hyväksi havainnut omalla kohdalla. http://kaisajaakkola.fi/
  Lisäksi olen tehnyt Food Detective testin ja välttänyt eniten ruokayliherkkyyttä aiheuttavia ruokia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta