Saliesittelyssä East Body Malmi

Eilisestä päivästä olisi vielä kuulumisia eli kävin treenailemassa Jonnan kanssa Malmin East Bodylla. Oltiin sovittu tärskyt sinne olkapää-ojentajatreenin parissa! Vähän meni treeni tietysti tutustumisessa toiseen sekä uuteen kuntosaliin mutta vaikka treeni ei mennytkään ihan syke katossa niin sain älyttömän paljon irti. Sain Jonnalta jolla on paljon enemmän treenitaustaa paljon vinkkejä ja hyviä neuvoja! Ensin kuvissa aamupalaa, minä lähdössä ja mukaan tullut välipala.

 
Välipalana Scitecin MyoMax Meal, jossa on annoksessa 149kcal, 24g P, 8g HH, 2g R
 

Malmilla olikin vastassa salin omistaja, ystäväni Mikko. Siitä sitten päästiin Jonnan opastuksella treenailemaan :) Täältä ei kyllä mitään puuttunut! Oikein kiva sali ja tuun piristyksen vuoksi vierailemaan täälläkin aika ajoin. Erityisesti tykkäsin vipari-koneesta (vipunostot sivulle) joka mun lähisalilta uupuu!
Muistakaa myös että kaikki uudet asiakkaat saavat nyt 3 kuukauden salikortin East Body Malmille hintaan 90€. Hinta sisältää vielä avainkortin jolla pääsee kulkemaan vapaasti k.6-24! Alennuksen saamaa mainitsemalla Too big to be me -blogin tai nimen Erica kassalla :)

Aula ja Mikko
Sisääntulo ja lisäravinnetarjontaa!
Jonna näyttää pystypunnerrusta tangolla
jolla saa kuulema hyvin massaa olkapäihin ;)
 
minä yritän perässä…
kuva on perimmäisestä huoneesta jolla oli tangot, prässit, penkit jne.
tässä isomman salin puolelta kuvia
lämmittelyvehkeet
sitten oli huone venyttelyyn, kuulailuun, vatsojen tekoon jne.

Päivän ruokailut menikin mallikkaasti kiireestä huolimatta. Yhden annoksen jouduin kippaamaan lautaselta muovirasiaan ja söinkin matkalla autossa istuessa mutta sitähän se bodaajan elämä on ;) Tai no wannabe-bodaajan vielä toistaiseksi! Mutta kyllä mulla on sellainen kutina, et tästä en enää oo lipsumassa takaisin ”vanhaan” tai elämään johon treenaaminen ei kuulu. Nautin joka hetkestä, ihmisistä kenen kanssa voin jakaa tätä elämäntapaa ja urheilullinen lifestyle tuntuu vain sopivan mulle kuin nenä päähän. Vaikka matka timmiin kroppaan on vasta alussa niin en malta odottaa mitä saan aikaiseksi :)

Nyt lähdemme viettämään lauantaipäivää kummisetäni mökille hänen 60-vuotisjuhliinsa, pitäskö mun itsekin jotenkin juhlia omaa puolikastani siitä? Tietysti päälle kuuskymppiset sukulaiset on siihen parasta seuraa! ;) <3

Anna

8 vastausta artikkeliin “Saliesittelyssä East Body Malmi”

 1. Tuo sun välipala on makeutettu hirveillä myrkyillä eli aspartaamilla ja asesulfaami-k.lla. Jos olet käyttänyt pitkän tovin joka päivä noita, sulla voi olla maksa-arvot koholla, ja siitä voi seurata rasvamaksa ja maksakirroosi. Puhumattakaan siitä, että makeutusaineet voivat estää laihtumisen aikamoisen tehokkaasti. Älä nyt hyvä ihminen käytä noita kuin ihan hätätilassa, alkaa varmaan tuloksia näkymään puntarillakin ;)Mulla oli kehonrakentaja personal trainer, jonka ohjeistuksella söin. Ei kuulunut mitkään lisäravinteet mun ruokavalioon, vain kalaöljykapselit.:)

  • No huh, ei kai.?! Tää on mulle uus tuote ja palkkari on kyllä aspartaamiton. Nykyäänhän light limukatkin useimmat on mutta ne on mun pahe. Alussa päätin et sallin ne itselle kun niin paljon muuta jäi pois. Ihanne varmasti ois täysin lisäaineeton elämä mutta en usko et sellaiseen pääsen vielä vähään aikaan :/Muuten mun ruokavalio on tosi puhdas niin en usko et oon täysin myrkyttänyt kehoani :)

  • Nuorilta on ”kielletty” energiajuomat juuri tuon takia. Vaihtaisin kyllä light limpparit vichyyn ja lasilliseen stevialla makeutettua limpparia. Sokeriset limpparit ei ole yhtään parempia, mutta 1 lasi silloin tällöin…?Makeutusaineet koukuttaa pahasti ja aiheuttaa ihan hirveästi kaikkia ongelmia, ja makeanhimoa/ruuanhimoa myös.http://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/Osa lisäaineistahan on täysin vaarattomia, mutta mm. natriumglutamaatti ja makeutusaineet ei oikein sovi laihduttajalle.Jos tuntuu ettei tuloksia tule ja paino junnaa, niin ainahan voi kokeilla heivata makeutusaineet kokonaan pois. Sittenhän sen tietää :)

  • Aspartaamista on valtavasti julkaisuja kumpaankin suuntaan. Kuka sitten haluaa seurata mitäkin tutkijaa tässä. Itse juon aspartaamilla makeutettuja kolajuomia. Toki olisi parempi olla ilman. Mutta elämä on valintoja täynnä ja mieluummin olen ilman tupakkaa.

   Inhoan tällaista hurskastelua nimimerkin suojissa. Erican elämäntapa lähetelee terveellisyyden perikuvaa. Turha mäkättää jostain palareiden lisäaineista.

  • Kuules ”Marianne”, ihan hyvä hyvyyttäni kävin vinkkaamassa asiasta, kun olen ollut ymmärtävänäni ettei Ericalla oikein paino laske. Rupesin miettimään mistä mahtaa johtua, kun terveyden, säntillisyyden ja itsekurin perikuva minunkin mielestäni. Jotain menee väärin kenties??

   Jokainen osaa tehdä ja jokaisella on vapaus tehdä omat valintansa, avarakatseinen ihminen kuitenkin kuuntelee ja yrittää ymmärtää myös ne valtavirrasta poikkeavat mielipiteet.

   Ei olllut tarkoituksena mäkättää tai hurskastella, vaan toivon vilpittömästi tuloksia ja menestymistä Ericalle. Harmi kun vetäisit herneen nenuun.

 2. Olet tosi hyvännäköinen treenikuvissa :)! Niin sporttinen ja pirteä. Blogia oon lukenu alusta asti ja päivittäin vierailen. Hienoa työtä kertakaikkiaan!!!
  -Maikki-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta