Karusoma kotiin!

ARVONTA ARVONTA ARVONTA on täällä :) Sain ystävältäni Villeltä kolme kaunista Karusoman taulua arvottavaksi blogiini! Monessa kotipostauksessa onkin vilahtanut Karusoman meillä olevia tauluja. Ne ovat kaikki uniikkeja maalauksia jotka ovat kaikesta huolimatta edullisia. Karusoman idea onkin, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus saada taidetta joka on ainutlaatuista eikä tarvitsisi päätyä massatuotantoon jota löytyy ”suurista kaupoista”. Edullisimmin oman Karusoman voi saada jopa muutamalla kympillä! Suurena taiteen ystävänä tykkään että Ville on oikeilla linjoilla! :) Ja nyt jokaisella teistä on mahdollisuus saada myös yksi Karusoma teidän kotiinne!

muutamia kuvia Studiolta, Helsingin Töölöstä
itse taiteilija, ystäväni Ville

Ja sitten arvontaan: arvottavana ei ole yksi, kaksi vaan peräti kolme uniikkia taulua! Arvon taulut blogini lukijoiksi liittyneiden ja tähän postaukseen kommentoineiden kesken. Säännöt ovat seuraavat:

Kerro mistä taulusta pidät eniten (A, B, C)
miksi se sopisi sinun kotiisi tai minne sijoittaisit sen?!
 
Mitä pidät Karusoman konseptista? 
Nettisivuja pääsee kurkkaamaan tästä->
 
Jos olet uusi lukija niin liity lukijaksi tuossa oikealla,
jo lukijaksi liittyneet ovat tietysti mukana arvonnassa suoraan kommentoimalla :)


TAULU  A
TAULU  B
TAULU  C
VASEMMALTA: A, B C
 
Arvonta suoritetaan viikon kuluttua perjantaina 23.11.
Arvon jokaisen taulun vain sitä äänestäneiden kesken eli jos tykkäsit vaikka taulusta A, 
niin olet mukana A-taulun arvonnassa 
ja näin jokainen voi voittaa itselleen mieluisimman taideteoksen :)
 
Kiinnostuneet voivat katsoa lisäinfoa Karusoman Facebook-sivuilta jonne pääsee tästä.
Sieltä löytyy mm. tietoa seuraavista Avoimien Ovien päivästä!
 
 
 
Arpaonnea kaikille toivottaa näin innokas pikkutaiteilija :DD
 
Anna

147 vastausta artikkeliin “Karusoma kotiin!”

 1. Mä ottaisin noista ton A vaihtoehdon. Ja sijotuspaikka olisi aika varmasti sohvan päälle olohuoneeseen tai jos siihen ei sopisi, niin sitten telkkarin päälle sohvaa vastapäätä olevalle seinälle :) Ja eteisen pitkä käytäväkin voisi olla yksi vaihtoehto (kylläpä meni vaikeaksi :D)

 2. taulu C on suosikkini.. se on täydellinen =) sopisi kun nakutettu meidän olohuoneeseen värienpuolesta ja olisi ihana kun kotimme ensimmäinen virallinen taulu olisi KARUSOMA =)
  konsepti on loistava, jokaiselle jotain ja upeita tekeleitä ja mahtavaa kun kaikki on uniikkeja kappaleita … olen ihaastunut!!!!

 3. Parhaimman taulun valinta oli vaikea. B on jotenkin kauheen levoton, karsastin sitä aluksi mutta nyt pidempään katseltuna se levottomuus on mielenkiintoista. A on ihan nätti, mutta jotenkin se on liiankin hallitun nätti. Ja C on upea, mutta en pidä siitä pohjaväristä, se ei ainakaan sopisi tänne asuntoon.

  Joten valitsen vaihtoehdoksi B, vaikka aluksi ajattelinkin että en varmana halua sitä ainakaan. :DD B sointuu kuitenkin nätisti tähän muuhun sisustustyyliini (joka on nimeltään kaaos ja värien sekasotku) ja voisin hyvin nähdä tuon taulun jossain sänkyni yläpuolella. Tai kirjoituspöytäni lähettyvillä.

  Karusoman idea on kovin sympaattinen. Ja tällainen personaallinen taide on aina parempi vaihtoehto kuin jotkut kauppojen tusinakappaleet. :)

  S-posti: [email protected]

 4. Taulu C. Se tulisi makuuhuoneeseen sängyn päälle.
  T. Innokas blogisi lukija Tampereelta
  P.s. Saako anonyymisti osallistua? Et tainnut mainita asiasta mitään.

  • Anonyymejä ilman nimimerkkiä ei valitettavasti erota arvonnassa toisistaan mitenkään eli ainoastaan rekisteröityneet lukijat joilla on joku nimimerkki ovat mukana arvonnassa!

 5. Olen huomannut Karusoman aiemmin blogissasi ja harkinnut taulun hakkimista sieltä (kaksi taulua, jotka muodostavat kokonaisuuden). Konsepti on mielestäni toimiva. Luovaa, mutta kaupallista.
  Tykkään tosi paljon B:stä; tummuus ja valuva vaaleanpunainen on melkein ahdistavaa, mutta silti jotenkin koskettavalla tavalla luonnollinen. Valitsen silti A:n, koska se sopisi omaan kotiini paremmin. Pidän sen leikkisyydestä ja kepeydestä. Se pääsisi todennäköiseti keittiön seinälle.
  Sposti löytyy profiilista, jos onnetar sattuu osumaan kohdalle.

 6. Taulu B olisi mahtava koristamaan olohuoneen seinää, sillä ne ovat todella värittömät ja koruttomat, joten taulu toisi ilmettä asuntoon! :) Parasta noissa tauluissa on se että ne ovat uniikkeja, edullisia mutta näyttävän näköisiä! Joten hintansa puolesta sopii jokaisen kotiin ja ulkonäöltäkin jokainen löytää varmasti omansa!

 7. Ehdottomasti vaihtoehto B! :) mahtavia tauluja, pakko tutustua lisää! Konsepti vaikuttaa just jokaiselle räätälöidyltä, uniikkeja karusoman tauluja. Paino sanalla uniikki, sitä jos mitä suomalaiset tarvii :) Ikean massavyöry alas.. !

  Taulu B tulisi eteisen aulaan, ehdottomasti kertomaan jotain talon asukeista :D :) Pitikö olla sähkiskin täsä?
  [email protected]

 8. Toi A taulu ois ihan meidän keittiöön sopiva. Mulle tulee meinaan siitä mieleen jotkus ihanat illanistujaiset ystävien kanssa, se kun vähän reippaammin kilistellään viinilaseja ja kun viini ei meinaa lasissa pysyä ;). Konsepti vaikuttaa lupaavalta ja raikkaalta :)

 9. Lempparini on ehdottomasti taulu A! Se sopisi hyvin huoneeni väreihin, ja sille olisi jo paikka valmiina, nimittäin lukutuolini yläpuolelle punaiselle seinälle. (:

  Tykkään todella paljon siitä, että taulut ovat noin uniikkeja, ja että upeita tauluja voi saada edullisestä. Ihan mun tyyppisiä tauluja!

 10. Taulu A tulee sopimaan oikein näppärästi uuteen asuntooni. (; ehdottomasti olohuoneeseen väriensä puolesta.

  konsepti on loistava, jos ei arpaonni suosi, niin täytyy ehdottomasti vierailla paikan päällä ja teettää itselleen taulu!

 11. Voi että, nää on ihania tauluja! Oon ihaillu sun kotipostauksissa! Meille sopisi itseasiassa kaksikin noista tauluista toinen makkarin värimaisemaan ja toinen olohuoneeseen. Valitsen kuitenkin taulun A, joka olisi aivan mahtava pilkahdus olohuoneeseemme, ripauksella lempiväriäni pinkkiä ;) Taulu pääsisi koristamaan ruokapöydän päätyä, ahh <3 Toivottavasti arpaonni suosii!

  Ja tuo karusoman konsepti on mahtava! Tuollaiset abstratiti taulut sopivat koristamaan kaikenlaisia koteja, ja on hienoa että karusoma ottaa kulttajat -niin lapset kuin aikisetkin huomioon :) Huippua!

 12. C miellyttää minunkin silmiäni ja värit passais sisustukseen. taulun siottaisin eteiseen tai olohuoneeseen. voi vitsit että se sopiski hyvin :D oon ihaillu niitä sun karusomia aina ku on vilahtanut. tosi hienoja. konsepti on hyvä. itse kuuluun siihen porukkaan joka ei omista mitään taulua. ei ole tullut mielenkiintoista vastaan. (no joo, on mulla yks maisemataulu, mutta ei se oo nuorekas jne niinku noi) :)

 13. Ihastuin heti tauluun B! Noista kolmesta sen värit sopii parhaiten meidän kotiin ja tuo tietynlainen synkkyys on mun mielestä äärettömän kaunista. Näen jo mielessäni tuon meidän olohuoneen tummanharmaalla seinällä sohvan yllä.
  Karusoman konsepti on nerokas. En oo aikaisemmin ajatellutkaan, että minullakin voisi olla taidetta kotona – mutta nyt tuntuu siltä, että tollanen on saatava :) On noi niin kauniita!

 14. Oih mikä arvonta! ;)
  Taulu B puhutteli eniten: rakastan monivärisiä yksityiskohtia, joissa värit sekoittuvat mystisesti toisiinsa. Korkea valkoinen portaikkomme on kaivannut ”sitä jotain”, ehkäpä juuri Karusomaa? :) Hieno konsepti, miellyttää kovasti ajatus että taide kuuluu kaikille, etenkin se uniikki.

 15. Taulu C sopisi meidän olohuoneen väritykseen aivan loistavasti. Yhtään taulua siellä ei vielä olekaan, kun en meinaa löytää mieleisiä.

  Konsepti vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Pitääkin tutustua siihen paremmin ja katsoa, jos vaikka kotiäidinkin budjetilla saisi taidetta seinille.

 16. Taulu B on ällistyttävän upea, rakastan sen värejä ja tietynlaista ukonilma fiilistä :) Pakko sanoa että ville on tehnyt upeaa työtä, karusoma gallerian maalaukset ovat mielestäni kivoja.

 17. Mä kiinnostuin alunperin juuri sun blogisi kautta aiemmin näistä tauluista. Musta on mielenkiintoista, että vaikka taulujen fiilis vaihtelee todella paljon, on niissä silti oma, tunnistettava tyylinsä, ja vaikka ne on aika abstrakteja, ne tuntuvat silti esittävän jotain. Itse mietin aika pitkään lempparia taulujen A ja B välillä, mutta kallistuin kuitenkin B:n puoleen! Siinä on vähän enemmän rosoa ja luonnetta. :)

 18. Kaikki taulut olivat aivan WAU! Mutta eniten pidin C taulusta, syystä että ”koukerot” taulussa näyttävät nuottiviivastolta, jossa on nuotteja. Olen siis kovin musikaalinen :)
  En ole aiemmin kuullut Karusomasta, kun itse asustelen täällä Raisiossa, mutta konsepti vaikuttaa todella mahtavalta. Ei taiteen tarvitse aina maksaa maltaita ja siitä pitää pystyä nauttimaan rahattomampikin! Samoin pidän siitä, että jokainen maalaus on uniikki kappale. Tutustun varmasti lisää!

 19. Taulu A on eniten mieleeni, olen etsinyt olohuoneseeni miellyttävää taulua ja hankala on ollut löytää, kun on nirso maku ja tosiaan nuo kaupan taulut on todella massa krääsää. :DTämä kyseinen taulu sopisi puna-musta laiskan linnaani mainiosti muutaman muun pikkutauluni kanssa :) Karusomonin taulut ovat upeita, erottuvat todellakin massasta ja ennen kaikkea unikkeja! En löydä kyllä mtn pahaa sanottavaa,että saa olla kyllä ylpeä luomuksistaan ja taidostaan :)

 20. Taulu A on lempparein, se sopisi passelisti makuuhuoneeseen väriensä puolesta pinnasängyn ja meidän sängyn väliseen tilaan!!!Vähän on muuten upeita muutkin taulut, visuaalisesti tosi nättejä, voisin haluta useammankin! ;)Ihanan simppeleitä! Täydellisiä!

 21. Mä ottaisin ehdottomasti taulu A:n.Sijoituspaikka olisi esikoisen huone,johon on tulossa mm. pintaremonttia :).Täällä sun blogissa oon vasta ”tutustunut” Karusomaan.

 22. Toi A on ihana, mutta C sopisi parhaiten meidän kotiin. APUA :D Voisin kyllä ottaa noista minkä tahansa, mutta ehkä toi A on eniten mun mieleen.Karusoman idea on tosi hyvä! Vaikka maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin taide ja se että kaikissa kodeissa on uniikkeja maalauksia, niin on kiva että on olemassa tällänen vaihtoehto. Kaikkien mieleen ton tyyliset maalaukset ei ehkä ole, mut mä kyllä tykkään =)[email protected]

 23. Eniten pidän taulusta C ja sille olisi mahtava paikka keittiössämme kunhan juuri menossa oleva tapetin vaihtoperaatio on ohitse :)Karusoman konsepti ja idea on mahtava :) Tykkään paljon! Lisää samanlaisia taiteilijoita :)

 24. A sopisi ennemmän kun paremmin meidän harmaa- ja mustasävyiseen sisustukseen ja toiseksi meillä ei ole yhtään taulua :) Karusoman taulut on mielenkiintoisen näkösiä ja näinkin muutaman väreiltään ja muodoltaan upean taulun :)

 25. A -taulu miellyttää minua kaikista eniten! Jos voittaisin sen, se löytäisi paikkansa kotimme työhuoneesta.Karusoman konsepti vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, sellaiselta, että voisin itse teetättää heillä taulun jos toisenkin kotiimme. Lukijana ollaan! :-)

 26. Vaihtoehto A:lle olisi täydellinen paikka meidän aulan seinällä. Karusoman idea on ihan mahtava, ja bongasinkin kuvista monta muutakin taulua jotka mielelläni meille ottaisin :)

 27. Taulu A on upea ja sopii väreiltään täy-del-li-ses-ti makuuhuoneemme väreihin. Toisaalta taulu voisi olla upea myös olohuoneessa.Jos tämän tyylistä uniikkia taidetta on mahdollista kohtuuhinnalla, olen kiinnostunut myös jatkossa!

 28. Taulu A on ihan mun näkönen eli se olisi ihana voittaa!Uniikkeja tauluja sopivalla hinnalla niin sehän on aivan mahtava idea. Hienoa että joku on alkanut tällaista toteuttamaan, ja pienille lapsille järjestetty ilmainen maalaushetki tietenkin kuulosti tämän äidin korvaan hienolta :)[email protected]

 29. Taulu B sopisi kuin nakutettu meidän olohuoneeseen, siinä on upeat värit!Karusoman konsepti on ihana, uniikkia taidetta kohtuuhintaan. Miellyttää opiskelijan (ja varmasti monen muunkin) kukkaroa. :)

 30. A -taulu on ihana! Se sopisi kyllä ehdottomasti meidän makuuhuoneeseen joka on melko kolkko nykyään.. valkoiset tapetit ja vaaleat verhot, olisipa ihana tuollainen piristys seinälle :-)yleensä en edes kiinnitä huomiota tauluihin tai maalaustaiteeseen ylipäätään, mutta nämä taulut ovat napanneet siitä lähtien kun ensi kerran sellaisen sun blogissa näin! mahtava idea että näitä saa niinkin halvalla, taide kuuluu kaikille eikä hintojen pitäisi nosuta satoihin euroihin :-) Karusoma on nimenä myös tosi hyvä ja erottuu massasta.

 31. Mä valitsisin taulu A:n. meillä omakotitaloprojekti menossa ja tietty paljon seinätilaa. toi tulis varmaan ruokailutilaan. oon tutustunu jo aiemmin Karusoman tauluihin, kun tauluinnostus heräs ja rupee tota seinätilaa tuleen, mut vielä en omista yhtään.

 32. Vau, en oo kuullut koko konseptista ikinä mutta mielettömän kivan kuuloinen! Mun silmää miellyttää lähes kaikki tuon tyyliset taulut. Ihana idea kyllä :)Valitsen taulun C, se sopisi loistavasti meidän olohuoneeseen tv:n päälle :)

 33. Ihastuin heti B tauluun, upeat värit.Olen haaveillut pienestä makuuhuoneen remontista. Suunnittelin sutivani seinät yhtä tehosteseinää lukuunottamatta valkoiseksi. Tuosta ihanasta B taulusta löysinkin jo täydellisen violetin sävyn tehosteseinään :). Ja kuinka mahtava tuo taulu olisi sitten siellä uudistetussa makuuhuoneessa! Tahtoo!!En ollut aiemmin kuullut Karusomasta, mutta konsepti on mielestäni ihan loistava.

 34. C on ihana, sopisi meille täydellisesti mm. väreiltään.C-taulu pääsisi koristamaan olohuoneen seinää, joka kaipaa kovasti juuri tätä taulua piristämään itseään ;)Karusoman taulut on upeita, ihastelen niitä säännöllisesti ja olen harkinnut ostavani moisia. Toivottavasti onni suosii ja voitan taulun :)

 35. Mukana arvonnassa ehdottomasti!Itse tykkään eniten taulusta A, eli tuo valkoisella pohjalla oleva. Meidän nykyiseen kämppään se ei kyllä mihinkään sovi, mutta jos omakotitalo jostain löytyisi, niin sieltä taulukin saisi oman kunniapaikkansa.Karusoman konsepti on aivan loistava. Kalliit taideteokset on joskus oikeasti niin rumiakin, etten ymmärrä miksi joku tahtoisi niihin rahansa tuhlata, mutta Karusoman taulut on kyllä kaikki niin nättejä. Juuri minun makuuni.Vaikka arpajaisvoitto ei osuisikaan kohdalleni, niin voi olla että joskus Karusoman taulun vielä omistan, sen verran kolahti. :) Nettisivu menee ainakin tuonne suosikkeihin…

 36. Apua miten hienoja noi on kaikki! Miten oon missannut koko Karusoman!? Meille sopisi noi kaikki, eri huoneisiin tosin, mut olkkariin en ole vielä sopivaa taulua löytänyt. Nyt löysin ja se on taulu C :)Ihanan erikoisia kaikki Karusoman taulut! Kivasti särmää jokaisessa, just mun tyylisiä! Vaikka en voittaisikaan niin täytyy vakavasti harkita oman Karusoman hankkimista :)Kiitos Erica tästä :)

 37. Ihastuin heti tauluun A. Se sopisi niin hyvin meidän kodin värimaailmaan. Laittaisin taulun olohuoneeseen.Olen aina ihaillut sinun Karusoma-taulujasi ja konsepti on minun mielestäni todella hyvä. Jokainen saa jotain uniikkia, eikä hinta ole päätä huimaavan suuri.Kiitoksia ihanasta arvonnasta! :)

 38. Taulu B. Sen värit on jotenkin tosi herkulliset ja tässä olisi mitä loistavin syy laittaa olkkarin sisustusta vähän uusiksi! :)Karusoman konsepti on mahtava idea. Haluaisin kovasti pitää hienoja ja erilaisia tauluja kotona seinälla, mutta opiskelijan budjetilla nämä kriteerit täyttävät taulut veisivät varmaan koko kuukauden ruokarahat. Mielestäni edullisempi taide ei tee siitä yhtään vähemmän uniikkia.

 39. Taulu B! Mä sijoittaisin tuon meijän asunnon käytävälle missä loistaa vain valkoiset seinät, joten toisi kyllä vähän väriä siihen kun taulussa on enemmän värejä kuin valkoista. Ainoa taide mistä mä tykkään, on abstraktinen taide. Harvemmin mua säväyttää mitkää esim muotokuvamaalaukset tai maisemat. Ne mielummin sit valokuvana. Mutta abstrakti maalaukset on mun makuu, varsinkin kun on paljon värejä. Ja tän Karusoman tyyli kyllä iski :) Sitten kun muutetaan omaan, pysyvään asuntoon niin nyt tietää mistä hommaa seinille tauluja. :)

 40. Valinnan vaikeus meinasi tulla ja äänestäminenkin vaan venyi :) Päädyin tauluun A, sijoittaisin sen joko olohuoneeseen sohvan päälle tai takkahuoneeseen, jossa on saman sävyiset verhot. Lopullinen paikka varmistuisi varmaan sitten kun saisi taulun käteen. Koseptissa ilahduttaa se, että taidetta tehdään kaikille, ”elintasosta / rahallisesta tilanteesta” riippumatta.

 41. Taulu A….ja B… ja C! Apua, kaikki ovat hienoja. Keittiön seinälle sijoittaisin. Tutustuin tähän Karusomaan vasta tän blogin kautta ja konsepti vaikuttaa kiinnostavalta. Yhtään taulua ei vielä seinillä ole…ei siis minkäänlaista, joten tää olis tervetullut :).

 42. Taulu C sopisi hienosti meidän tulevaan taloon, joka on tosin vasta rakenteilla. Tarkoitus oli nimittäin hankkia olkkarin seinälle joku hieno taulu, joka ei olisi mikään vanhanaikanen maisemataulu, vaan tuollaista vähä modernimpaa.Karusoman taiteeseen törmäsin ekaa kertaa täällä sun blogissa ja ajattelin tutustua siihen sillon tarkemmin. Mahtavaa! ja tuo lasten päivät on aika loistava idea :)

 43. Taulu A on mun ehdoton lemppari. Sopisi täydellisesti meidän sisustukseen, jossa on mustaa ja rosan väriä. Karusomasta en ollutkaan aiemmin kuullut, täytyy ehdottomasti tutustua koska uniikit tauluthan ovat ihania. :)

 44. Tykkään ehdottomasti eniten A talusta! Kodistani löytyy valkoista, harmaata, mustaa ja punaista joten se sopisi ihan mihin tahansa kotonani :) Ehkäpä kuitenkin eteisen seinästä löytyisi sen paikka!Konsepti on mielenkiintoinen, en ollut aikaisemmin tutustunut mutta ihastuin ajatukseen :) Omaperäistä!Ihanaa vaihtelua muuten treenintäyteiseen blogiisi! :P

 45. A on upein! Voisin laittaa sen minne tahansa ensi vuonna valmistuvassa omakotitalossamme :) Koko konsepti on mainio, olen blogisi kautta siihen tutustunut ja ehtinyt mainostaa jo muutamalle taidetta kaipaavalle ystävälleni! Rakastan tuota värien käyttöä, hallittua kaaosta ja erilaisuutta. Erottuu edukseen :)

 46. C, siinä on vain jokin juttu! Se sopisi täydellisesti meidän ruskeanväriseen sisustuksee, vaikkapa olohuoneeseen. :)Tosi hyvä idea tässä konseptissa, varsinkin kun itse ei opiskelijana todellakaan olisi varaa mihinkään arvotauluihin.

 47. C on oma suosikki, joka pääsisi eteisen seinälle tervehtimään tulijoita. Karusoman konsepti kuulostaa oikein hyvältä ha firman nimi on ihan mahtava, vaikka viekin hetifiilikset Japaniin.

 48. Todella hienoja tauluja! Minua miellytti eniten kolmesta vaihtoehdosta taulu B.Olen kauan etsinyt violettia taulua makuuhuoneemme seinälle, mutta ei ole löytynyt ns. minun tyylistäni. Tuo B taulu on niin minun värinen ja sopisi todella hyvin makuuhuoneemme seinälle. Karusoman konseptista pidän, ja toivon että tauluja saisi myyntiin joskus tänne Pohjanmaallekkin :)

 49. Taulu B sopisi ehdottomasti kotiini! Värit mätsäävät niin hyvin, että raaskisin luopua Ikean pöllötaulusta olohuoneeni seinällä. Pidän valtavasti noista Karusoman tauluista ja jos nyt ei arpaonni suosi niin, täytynee sitten laittaa rahat yhteen Karusoman tauluun.

 50. Taulu C! Kiitos taitelijan esittelystä, vaikuttaa olevan juuri mitä olen etsinyt :) Jos arpaonni suosisi saisi taulu kunniapaikan oleskelutilamme tyhjältä seinältä, jolle ei ole aiemmin mitään kelpuutettu :)

 51. Taulu A ehdottomasti:) Taulu pääsisi kodissamme tärkeimmän aarteemme eli pienokaisemme huoneeseen. Ja toivottavasti taulusta tulisi hänelle aarre, joka seuraa jossain vaiheessa myös sitten hänen omaan kotiin.

  Konseptissa pidän erityisesti siitä, että myös meillä tavallisilla tallaajilla on mahdollista saada kotiimme järkevällä hinnalla muutakin taidetta, kuin iänikuisia postereita :) Lisäksi pidän Karusoman Lasten päivät konseptista ja varmasti, kun pienokaisemme tästä hieman kasvaa tulemme osallistumaan näihin.

 52. Kaikki taulut ovat hienoja mutta eniten iskee taulu C. Siinä on sitä jotain! Taulu pääsisi keittiön seinälle joka uudessa asunnossa on vielä ihan tyhjilläään ja kaipaa ehdottomasti väriä. Olen ihaillut postauksissasi Karusoman tauluja ja kieltämättä konsepti kuulostaa hyvältä, sillä tauluun harvoin raaskii ainakaan nykyisessä taloustilanteessa upottaa kovinkaan paljon rahaa.

 53. Valitsen ehdottomasti taulun C! Sopisi mainiosti meidän olkkariin. Upeita ovat Karusoman taulut! Kiitos tästä arvonnasta, vaikkei onni suosisikaan :)

 54. C taulu sopisi loistavasti olohuoneeseemme. Uudessa kodissamme on vielä paljon tyhjää seinätilaa. Vaihtelen olohuoneen värimaailmaa kausittain ja tämän neutraali väri sopisi sisustukseen koko ajan.

 55. A taulu sopisi loistavasti vasta sisustusvaiheessa olevaan uuteen olohuoneeseemme, jossa ei ole vielä ollenkaan korostusvärejä. Karusuman tauluissa on loistavasti valitut väriyhdistelmät, eivätkä ole turhan kalliita. Täytyypä käydä Helsingissä seuraavan kerran vieraillessani tutustumassa lähemmin, joten kiitos vinkistä :)

  -Ideanikkari123

 56. Pitkään piti miettiä A vai B ja lopputulos on B! Kaiken kansan taiteessa on se hyvä puoli, että se on tosiaan kaikkien saatavilla rahasta riippumatta. Myös abstrakti taide on jotenkin sellaista kaiken kansan taidetta. Abstraktin taulun saa nähdä ihan sellaisena kuin haluaa.

 57. Taulu A on aivan älyttömän hieno ja sopisi täydellisesti olohuoneeni seinälle, joka on ollut jo 4 vuotta ilman maalausta, koska en ole löytänyt mieleistä taulua siihen.. Mutta tästä taulusta tuli heti tunne, että se on just täydellinen ja haluun sen.. :D Tykkään Karusoman konseptista, koska taulut ovat uniikkeja/ainutlaatuisia eikä mitään massatuotantoa.. :) Ja taiteilijan kaikki teokset ovat aivan ällistyttäviä! <3

 58. Taulu B sopis meidän olohuoneeseen värien puolesta paremmin kuin hyvin, siksi B.
  Mahtavaa että tämmöisiä uniikkeja taulujakin on saatavilla koska ne ”massatuotantotaulut” on niin tympeitä monessakin mielessä että hinta huimaa päätä ja sitten siihen voi törmätä muidenkin kodeissa.
  Näissä tauluissa ei ole sitä vaaraa. :)

 59. Taulu A miellyttää mua eniten, ja itseasiassa ajattelin saman tien kun tuon näin, että olispa ihana meen tytön huoneessa! Joten sinne se siis asettuis jos tuuri kävisi :)

  Karusoman taulut miellyttää aikalailla, vaikka jostain syystä en pysty sanomaan miksi! Mutta oon kyllä ihaillut sitä teidänkin taulua jo ensi näkemästä asti :)

 60. Taulu c.
  Sopisi meille hullun hyvin.

  Tykkäsin tyypin muistakin tauluista. Eniten tykkäsin siitä että lapsetkin voisi viedä studiolle joskus!!! Ja pidän ajatuksesta että oikeaa taidetta voisi tämmöinen taviskin ostaa. Ihan uniikkia silti;)

 61. Upeita tauluja kaikki, mutta taulu B pisti heti suosikkina silmään. Oma tulkintani taulusta ja sen fiiliksestä sopii minulle ja oman mieleni myllerrykseen täydellisesti. Ja voi kuinka upealta se näyttäisi makuuhuoneemme seinällä, paikalla johon olen jo pari vuotta etsinyt sopivaa taideteosta!

  Karusoma oli minulle uusi tuttavuus ja konsepti vaikuttaa enemmän kuin hyvältä. Ainakaan minulla ei ole mahdollisuutta hankkia kotiimme uniikkia taidetta niiden arvokkuuden takia. Karusoman tauluissa on mistä valita, paljon upeita teoksia ja hinnatkin sopii meille ”taviksille” :) Loistava juttu!

 62. Kerro mistä taulusta pidät eniten (A, B, C):
  Taulu A, taulussa näkyy mukavasti liikettä värin lentäessä taululle piiskamaisesti. Pelkistetyt värit käyvät sisutukseen. Lisäksi taulun muoto ja koko mahdollistaa paremmat sijoituspaikat pienessä asunnossa :). Olohuoneen seinällä tätä mielellään katselisi!

  Mitä pidät Karusoman konseptista?:
  Sisustajat saavat uniikkeja ja tyylikkäitä tauluja maksamatta itseään kipeäksi ja varmasti itse taiteilijan töillä riittää kysyntää mainion hinta-laatu suhteen vuoksi.

 63. Ehdottomasti taulu B, siis jotain NIIIIN mageeta. Rakastuin täysin. Pääsisi meillä luultavimmin makkariin. :)

  Tosi ihania tauluja ja suurin osa miellyttää omaa silmää suuresti. Kiva että aina ei tartte maksaa itseään vararikkoon jos haluaa jotain ainutlaatuista :)

 64. Ehdottomasti taulu B, siis jotain NIIIIN mageeta. Rakastuin täysin. Pääsisi meillä luultavimmin makkariin. :)

  Tosi ihania tauluja ja suurin osa miellyttää omaa silmää suuresti. Kiva että aina ei tartte maksaa itseään vararikkoon jos haluaa jotain ainutlaatuista :)

 65. Ehdottomasti taulu B, siis jotain NIIIIN mageeta. Rakastuin täysin. Pääsisi meillä luultavimmin makkariin. :)Tosi ihania tauluja ja suurin osa miellyttää omaa silmää suuresti. Kiva että aina ei tartte maksaa itseään vararikkoon jos haluaa jotain ainutlaatuista :)

 66. Taulu B on suosikki! :)

  Todella upeita taideteoksia, ja mikä parasta, hintakaan ei ole kova! Värit ovat aivan mahtavia. Olen aikaisemminkin ihaillut postauksissa näkyneitä tauluja. Ja se että ne ovat uniikkeja, hienoa! :)

 67. Taulu A on minun suosikkini, se henkii harmoniaa ja sopisi parhaiten pieneen seinätilaani, jota valitettavasti rikkovat portaikko, isot hyllyt ja oviaukot. Asun kahta kotia omakoti ja etäkoti. Taulun sijoittaisin etäkotiin meidän makuuhuoneeseen. Tykkäsin Korusoman tauluista ja voisin ajatella itselleni montakin noista tauluista, mitä oli galleriassa.

 68. Minua miellyttää eniten vaihtoehto C, sopisi olohuoneen seinälle todella hyvin värien puolesta! Konsepti on erittäin mielenkiintoinen ja varmasti toimiva: kukapa ei haluaisi kotiinsa uniikkia taidetta kohtuullisella hinnalla? =) Upeaa että tällainen on olemassa, toivottavasti saa tulevaisuudessa paljon lisää mainetta ja nimeä.

 69. Pitkään mietin A:n ja B:n välillä, mutta päädyin tauluun A. Se on tyylikkään yksinkertainen, sisustukseeni sointuvat vahvat värit ja kaunis muoto. Veikkaan, että taulu löytäisi paikkansa olohuoneen seinältä, tosin muitakin vaihtoehtoja saattaisi olla. Kiva arvonta sinänsä, koska olen jo jonkin aikaa suunnitellut aidon taulun hankkimista!

  Kiehtovan uniikkeja taideteoksia Karusomalla, omalla tavallaan helppoja mutta samalla sellaisia, että jokainen voi löytää niistä jotakin puhuttelevaa.

 70. Taulu C miellyttää eniten, värit sopivat meille tosi hyvin. Tällä hetkellä olohuoneen seinää koristaa juurikin sellainen massataulu (vieläpä Prismasta ostettu), joten olisi aivan mahtavaa saada uniikkia taidetta tilalle :)

  Tykkään todella paljon Karusoman konseptista. Taulut ovat makeita ja ihanan erilaisia. Jos voitto ei osu tällä kertaa, täytyy suunnata Helsinkiin ostoksille.

 71. Taulu B miellyttää eniten, siinä on tosi kauniit värit. Sijoituspaikka olis olohuone, jossa samantyylinen värimaailma. Karusoman konsepti on mielestäni hyvä: taidetta kohtuuhintaan kaikille.

 72. Taulu A, ihan mun värit siinä! Sijoituskohde olisi varmaankin eteinen, niin siinä sen näkisi jokainen tulija ja menijä :). Hieno konsepti, itse olen tähän asti sisustanut kotini juuri massatuotanto Ikea-tauluilla budjettisyistä.. Olisi upeaa saada kotiin jotain uniikkia! Blogiasi olen seurannut jo tovin, keep up the good work :)

 73. Taulu A soipisi loistavasti tulevaan uudistuvaan olohuoneeseen. Ei ole väreiltään liian synkkä vaan selkeä ja kiva piriste tuo pinkki!
  Karusoman tauluja olenkin monesti ihaillut sun kotipostausten ohessa. Iskevää taidetta sopuhintaan!

 74. Taulu A on noista mieluisin. Tykkään sen villistä ja räiskyvästä liikkeestä sekä väreistä. Tällä hetkellä asun vuokra-asunnossa, jonne tuo taulu ei sopisi, mutta keväällä muutan toiselle paikkakunnalle uuteen asuntoon, jonne taulu pääsisi seinälle. Tykkään tosi paljon Karusoman taulujen tyylistä, värikkyydestä ja abstraktiiviudesta.

  Kiva kun järkkäsit tällaisen arvonnan, niin tuli liityttyä lukijaksi. Oon seurannu blogiasi keväästä saakka, itse aloitin kans GFG:n ja jatkoin liteen ja kiloja lähti 10 ylläpitäjissä =) Muutama kesäkilo tuli, mut niistä yritän päästä eroon. Ihailen sun sinnikkyyttä, oot mahtavasti jaksanu koko vuoden dieettailla! Tsemppiä jatkoon!

 75. Ehdottomasti taulu A. Sijoittaisin sen olohuoneeseen valkoisen sohvan yläpuolelle olevalle seinälle. Itselläni ei oikein ole vielä yhtään taulua seinällä, koska en ole löytänyt mitään uniikkia ja sopivaa omaan asuntooni. Oman asunnon värit ovat aika vaaleita ja se kaipaakin jotain mielenkiintoista seinille.

 76. Valitsisin taulun A. Olisi täydellinen piristysruiske meidän tulevaan uuteen makkariin. Päätimme luovuttaa oman ison makkarimme lapsille ja siirtää sänkymme pieneen makkariin jotta lapsilla on tilaa leikkiä kunnolla. No, meidän tuleva makkarimme koostuukin vain sängystä kun ei sinne muuta mahdukaan :D Taulu tekisi paljon tässä pienessä sopissa <3

  Karusoman idea on mahtava ja sellainen onkin hankintalistalla olohuoneeseen ensi vuoden puolella kun jouluhässäkät menevät ohitse <3 Tyyliltäänkin nämä ovat niin täydellisiä meille :)

 77. Taulu C: Yksinkertainen on kaunista ja värimaailma ajaton. Ei muita perusteluita.

  Karusoman konsepti on mahtava. Kuulin kyseisestä taiteilijasta ja ideasta vasta nyt, mutta ellei arpaonni suosi, eiköhän meille oma Karusoma tule ihan ”vanhanaikaisesti” ostamalla jossain lähitulevaisuudessa.

 78. Taulu A

  Muutan ensimmäistä kertaa yksin omaan asuntoon, vaikka kotikotoa olen ollut poissa jo 3 vuotta. Tuleva asuntoni on suuri, eikä minulla yksinkertaisesti ole niin paljon tavaraa 60m2 kokoiseen asuntoon, hui! Taulu on ihanan piristävä joten sijoittaisin sen eteiseeni, koska aina uuteen kotiini saapuessa olisi jotain piristävää vastassa, ei vain tyhjät seinät vaan upea ja kaunis taideteos :)

 79. Valitsen A-taulun. Perusteluna: Saisin tämän taulun avulla myös rokkarimieheni huomaamaan, miten upealta kotimme näyttäisi taiteella höystettynä. Tiedän, että hän rakastuisi tähän tauluun! Taulu tulisi eteiseemme näkyvälle paikalle. Karusoma kuulostaa loistoidealta! Oon seurannut Facebookissa jo jonkin aikaa!

 80. Laura

  Tällä hetkellä tällä tunnelmalla. Taulu B. Se on tunnelmaltaan ja väreiltään juuri oikea meidän uuteen makuuhuoneeseen (sittenkun se on remoltilta valmis).
  Ja I <3 Karusoma. Loistavaa toimintaa. Hyvä Ville!

 81. A! Muistinkin taulut eräästä postauksestasi, kiinnitin niihin jo silloin huomiota. Ihania väripilkkuja, yksinkertainen on kaunista :) Hinnat eivät näyttäisi pahalta ja valikoima on suuri. Jos ei arpaonni potkaise, täytynee lähteä taulukaupoille ;)

 82. Tulin tänään ensimmäistä kertaa lukemaan blogiasi:) Todella hyvää luettavaa ja itsekin treenaailen joten inspiraatiota:)Pitäähän se toki tähän arvontaankin osallistua:)Eli taulu B on ehdottomasti suosikki, liila, violetti ja pinkki on lempivärejä! Laittasin taulun ehdottomasti makuuhuoneeseen.Konsepti vaikuttaa hyvälle idealle ja ehkä käyn jopa ostamassa taulun tuolta, pidän kovasti taulujen yksilöllisyydestä!- miukumauku/ [email protected]

 83. Ihan pakko osallistua, niin upeita tauluja! Taulu C olisi kuin nakutettu meidän olkkariin! Meiltä vaihtui juuri kirjahylly matalaan tv-tasoon, ja nyt on koko olkkarin seinä ihan tyhjää täynnä. Tuo harmoonisen beigen värinen taulu olisi aivan omiaan sinne sulostuttamaan seinää :)

 84. Oon lukenut tätä blogia jo pidemmän aikaa, mutta nyt sain sitten liityttyä lukijaksikin!Ihanan näköisiä tauluja, joista jostain ihmeen syystä sydämeni vei taulu B. En ole mikään violetin/pinkin ystävä, mutta tuossa taulussa on vaan sitä jotain. Laittaisin sen olohuoneeseen, toisi kivasti väriä muuten melko neutraaliin sisustukseen. Karusoma vaikuttaa ihana helposti lähestyttävältä, ei ole iso kynnys varata käyntiaikaa ateljeelle!

 85. N-emiliaTaulu c, joka sopisi meidän avokeittioon tai olkkariin hienosti :) Muutkin on kyl hienoja, joten valinta oli vaikea :)

 86. Kyllä tuo taulu B kolahti, en edes tiedä miksi, siinä on vain jotain!

  Karusoman konsepti vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, pidin myös paljon ideasta pitää lapsipäiviä. Loistavaa, että otetaan myös lapset huomioon!

 87. Heipä hei, liityin lukijaksi juuri nyt. En pelkästään arvonnan vuoksi, koska tänne löysinkin treenauksen&ruokavalion takia;) Tavoittelen kuitenkin taulua B, koska se sopisi aivan täydellisesti väriensä puolesta meidän vastarempattuun olkkariin. Karusoman konseptihan on täydellinen – meilläkään ei ole juuri tauluja seinillä koska perintö-Palmut ja Ikean julisteet ei innosta…ja oikeanlaiset taulut maksaa yleensä maltaita! Oikeastaan voisin ottaa minkätahansa noista tauluista, upeita ovat jokikinen!

 88. Ensinnäkin, rakastan sun blogia. Kiitos kun kirjoitat niin hyvin ja asiaa. :)

  Ja sitten asiaan. Haluaisin ehdottomasti meidän seinälle tuon C-taulun. Sopii parhaiten meidän asunnon värimaailmaan, joka tosin vielä on vähän karu, koska ollaan muutettu vasta ja seinien koristelu on ”unohtunut”. Tämä olisi siis hieno alku sisustuksen täydentämisen aloittamiseen.

  Harmittaa, että en ole päässyt itse käymään Karusomalla. Mutta konsepti on tosiaan mainio! Taulut ovat upeita (luulin niiden maksavan aivan liikaa) ja on ihanaa, että joku haluaa mahdollistaa upeiden teosten hankkimisen normaaleille (=pieni/keskituloisille), sisustusintoisille, ihmisille.

 89. Hei, pidän eniten taulusta A. Seinät ammottavat tyhjyyttään tällä hetkellä, tämä kaunis ja erilainen taulu sopisi seinälle täydellisesti. Karusoman konsepti on loistava, sillä taulut ovat erilaisia ja omaperäisiä. Vaikka onni ei suosisi tällä kertaa, pitää myöhemmin katsoa jos jonkun taulun kävisi ostamassa :)

 90. Sun kaveri on aikas taitava sanoisinko..:)

  Jeps, eli tämä A taulu olisi suorastaan täydellinen minun ja ukkoni makkarin sängymme yläpuolelle. Huoneemme värimaailma on musta-valko-punainen. Ja makkaristamme jotakin puuttuu, ja sen on JUURI TÄMÄ A TAULU! Olen katsellut vaikka mitä sisustuselementtejä (tauluja ja sisustustarroja) mitkä voisi sopia meidän makkariin, mutta ei, ei löydy niin ei, eli sängyn yläpuoli on huutanut tyhjyyttä jo siitä asti kun tänne uuteen kotiimme muutettiin. Joulukuussa tulee vuosi siis täällä asumista.
  Voi kun voittaisin sen! <3

  Konsepti on hieno,ensinnäkin loistavat nettisivut. Ja taulut ovat niin samanlaisia, mutta kuitenkin niin erilaisia!

 91. Taulu C on mun valinta. Upeita tauluja Karusomalla, taitaa mennä joskus joku taulu tilaukseen. Sisko haluaa jo joululahjaksi Karusoman taulun. :)
  -Katrina-

 92. Waaau, mita tauluja! Ja aivan mahtava idea tallainen, ehdottomasti taytyy hankkia lisaa tietoa Karusomasta, ihastuin taysin.

  Valinta on vaikea naiden kaikkien upeiden teosten valilla, mutta taulu A on suosikkini. Se sopisi erinomaisesti makuuhuoneessani olevan vaaleanpunaiseksi verhoillun tuolin ylapuolelle.

  Ja kiitos blogistasi. Tata on aina ilo lueskella ja mika parasta olet suuri innoittajani:)

 93. Pitääpä kokeilla onneaan, vaikka olen aika surkia näihin arvontoihin osallistumaan. Taulu A on todella kaunis, yksinkertainen, mutta silti siinä on oma jujunsa! Lisäksi minulla on värimaailmana juurikin pinkku/musta. Taulu saisi kunniapaikan sohvan päältä, joka odottaa vielä oikeaa tauluaan.

 94. Moi! Pienen mietinnän jälkeen päädyin kyllä A-tauluun, joka on niiiiin hieno. :)sille ei olisi vielä paikkaa, mutta tulevaisuudessa uuden kämpän seinälle pääsisi varmasti!! :)

  Paras blogi sulla, joka päivä täytyy käydä kurkkimassa, onko mitään:)

 95. Minäkin ottaisin (niinkuin moni muu) taulun A. Se on upea, mutta valitettavasti väreiltään ei mene ollenkaan meidän kotiin, joten mikäli sen saisin, niin antaisin siskolleni, jonka yksi huone oikein huuuutaaaa sitä :) Kävin myös katselemassa Karusoman sivuja ja se, että näin kaunista taidetta saa järkevään hintaan, on mielestäni upea ajatus!

 96. Ottaisin ehdottomasti taulun A, tosin pitkään harkitsin myös C:tä. A:ssa on täydellisesti kotiini sopivat värit, ja muutenkin sen tunnelma on upea. Sijoittaisin taulun ”olohuoneeseeni” (en tiedä voiko yksiön sohvan ja tv:välistä tilaa kutsua olohuoneeksi ;)) Voittaminen olisi upeaa, sillä ei opintotuella paljoa sisusteta.

 97. Taulu A on upea! Täydellinen! Haluan sen :) Laittaisin sen eteisen vaalean lipaston yläpuolelle. Siinä se toivottaa ovesta tulevat heti tervettulleeksi kotiini.

  Taiteen tuominen kaikkien saataville on todella hyvä idea. Mielestäni kaikilla, varallisuuteen katsomatta, pitäisi olla oikeus nauttia taidolla tehdystä taiteesta. Tälläisiä konsepteja tarvittaisiin lisää. Pidän myös siitä että kaikki Karusoman taulut ovat uniikkeja. Kenelläkään toisella ei varmasti ole samanlaista taulua seinällään. Myös Lasten päivä on kiva idea!

 98. Taulu C olis a-i-v-a-n täydellinen meidän olkkariin! En ole tarkkaan tiennyt, mitä siihen seinälle haluaisin, mutta nyt tiedän!

  Konsepti on kyllä hyvä, musta jokaisella pitäisi olla mahdollisuus hankkia taidetta kotiinsa, varallisuuteen katsomatta.

  Nyt peukut ja varpaat pystyyn, että saadaan juuri tämä taulu kotiin =)

 99. Taulu A! Keittiönpöydän päässä on jo kohta 3 vuotta ollut paikka taululle, jota en ole saanut aikaiseksi hankkia :)

  Jos ei nyt natsaa, niin harkitsen vakavasti taulun hankkimista Karusomalta! Kovasti mun tyylisiä juttuja! Ja jos hinnat ovat maltilliset niin aina parempi… Ikeajulistecanvastaulutaide kyllästyttää…

 100. Meille sopisi parhaiten olohuoneen värimaailmaan tuo vaihtoehto C. Se pääsisi paraatipaikalle sohvan takana olevalle seinälle.
  Karusoman taulut on todella upeita ja yksinkertaisen kauniita. Joka paikkaan sopivia ja ennen kaikkea sopivan hintaisia. Ja ihania värejä!

  -Katju-

 101. B taulu on aivan sikamakee! Ja sopisi meidän olkkarin väreihin kuin nakutettu, voih :) Karusoman idea on hyvä – jokaisella varaa ostaa taidetta! Tykkään :) mikäli en tästä taulua itselleni voita niin täytyypi varmaan shoppailla kyseisestä lafkasta jokin taulu…

 102. B se on ykkönen!! Olen tällä hetkellä evakossa äidilläni, vuokrasin oman asuntoni huhtikuun loppuun asti… Kun pääsen takaisin omaan kotiini on suunnitteilla tehdä pientä pinta remonttia! Ja taulu sopisi hienosti suunnitelmiini uuden makkarin sisutamiseen!! Karusoman konsepti on mielestäni hieno ja taulut ovat todella silmiä hiveleviä! Pidän niiden värikkyydestä ja erityisesti niiden yksilöllisyydestä. Jokainen maalaus on uniikki :) eikä hinnatkaan huimaa päätä, vaan tavallinen tallaajakin voi päästä nauttimaan näistä kaunokaisista!!
  Eerika sulle isot onnittelut mahtavasta suorituksesta tähän asti ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!! :)

  Mimosaelliida

 103. Taulu A miellyttää silmää ja sopisi niin hienosti olohuoneeni väreihin :)

  Mun mielestä taiteen ei pitäisikään maksaa maltaita ja olen siitä syystä kovin hyvilläni tämmöisestä konseptista. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus saada taidetta ja väriä kotiin, se ruokkii visuaalista silmää ja tuo iloa elämään. Loistavaa siis tämmöinen!

 104. Oi, ihana taulu A on ehdoton lempparini :) Sopisi täydellisesti meidän eittiön väreiin ja sisustukseen! Mahtavaa, että edullisestikin voi saada näin upeita taideteoksia!

 105. Kokeillaas uudestaa, tällä kertaa sisäänkirjautuneena…Oi, ihana taulu A on ehdoton lempparini :) Sopisi täydellisesti meidän eittiön väreiin ja sisustukseen! Mahtavaa, että edullisestikin voi saada näin upeita taideteoksia!

 106. Ehdottomasti taulu C – ja kohteena olohuone. Mielestäni se on tuollainen rauhallinen – köynnösmäinen. Sävyltään meillyttävä.

  p.s. kaunis teidän keittiön uusi Karusoma <3

 107. Minä ottaisin taulun C, sopisi hyvin kodin sisustukseen ja väreihin :) Muutenktin konsepti vaikuttaa mielenkiintoiselta, sellaisia tauluja jotka sopii monenlaisiin koteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta