Kiitollinen

Elän tässä viimeisiä tunteja parikymppisenä. Kun vuorokausi vaihtuu niin siirryn kolmekymppisten kerhoon! Vielä joku aika sitten se tuntui kaukaiselta ajatukselta mutta pikku hiljaa syntymäpäivän lähenessä olen kypsynyt siihen. Olen onnellinen Rouva, kahden kauniin lapsen äiti ja tyytyväinen siihen kuka olen.

Viime vuosikymmenen aikana on tapahtunut paljon, tapasin elämäni miehen, muutin Oulusta Helsinkiin, otimme koiran ja toisenkin, ostimme asunnon ja saimme perheenlisäystä. Äidiksi tuleminen on ollut mun elämäni ihanin mutta haastavin asia. Vanhemmuus on jatkuvaa kamppailua siitä, että koittaa olla hyvä ihminen, esikuva ja kasvattaja. Jokaisessa meissä on huonoja piirteitä eikä kukaan vanhempi välty virheiden tekemiseltä. Mutta onneksi se riittää kun tekee parhaansa ja rakastaa!

Se miksi haluan puhua tästä, johtuu siitä että niin paljon jää blogissa sanomatta asioita jotka liittyvät perheeseen ja lapsiin. Ne kuitenkin määrittävät paljon sitä minkälainen ihminen nyt olen. En halua välittää kuvaa, että kaikki liittyisi pelkkään ulkonäköön ja täydellisen ruumiin ihannointiin. Osa elämän oikeasti tärkeistä asioista on kuitenkin yksityisiä mutta se ei tarkoita ettei niitä olisi. Haasteet ja niiden voittaminen laittaa asiat sellaiseen tärkeysjärjestykseen ja perspektiiviin ettei mua haittaa pienet asiat kuten vaikka se, että mua itseäni arvosteltaisiin netissä. Siksi olen uskaltanut aloittaa myös bloggaamisen lihavuudesta, omilla kasvoillani.

Olen onnellinen että mulla on perhe joka tukee ja rakastaa mua juuri sellaisen kuin olen. Uskon että se on mun vahvan ja terveen itseluottamuksen perusta. Mun mies on rakastanut mua olen sitten ollut viimeisilläni reilusti satakiloinen ja silloin kun olen ollut normaalipainoinen. Olen silti aina saanut tuntea itseni kauniiksi! Onneksi, sillä kauneus on meidän sisällä eikä katoa mihinkään.

kuvat: Ossi Pietiläinen

Kepeämpiä aiheita on, että tämän päiväiset naamakuvat sain napsittua mun hieman ennakkoon saadulla syntymäpäivälahjalla eli kännykällä jossa on kääntyvä kamera! Oi tätä egoistin onnea kun voi kunnolla napsia itsestään kuvia ;) Ette varmasti tule jäämään siis naamakuvista paitsioon jatkossakaan :)

Treenatessa pääsin meidän salin vakiokasvon Antti Kurhisen kainaloon! Oi oi ;) Antti on ehkä maailman hauskimpia tyyppejä ja kun läppä lentää niin mulla meinaa treenit mennä ihan pieleen. Mutta kuten huomaatte niin molemmat poseerataan innokkaasti kameralle, jää katsojien päätettäväksi kumpi näyttää hurmaavammalta… Jos innostuitte Antista niin voin ens kerralla koittaa houkutella sitä poseeraamaan teille ilman paitaa. Saatais tähänkin blogiin vähän vipinää :D Ah, nyt repeän jo omille jutuille -too late to blogg!

Pointti siis niille jotka hyppivät tänne saakka, että olen ihan justiinsa kolmekymmentä, tyytyväinen elämääni ja Antti Kurhinen ei ole mun mies vaikka miehestä puhuinkin samassa postauksessa!

Sitten mulla olisi teille uutinen jotka treenailevat Helsingissä, että nyt uudet asiakkaat saavat Malmin East Bodylta 3kk:n treenit hintaan 90 €! Hintaan sisältyy magneettikortti jolla saa mennä ja tulla, ja alennuksen saatte mainitsemalla Too big to be me -blogin tai nimen Erica kassalla :) Ei jää paljon kuukaudelle hintaa! Itse menen sinne perjantaina treenailemaan ja voin laittaa sit muutaman salikuvan -paikkahan on sama josta kävin alkuvuonna ostamassa lisäravinteita!

 
Kyllä näitä on mennyt helmikuusta jolloin ostin ensimmäiset pönikät ;)
 
Ja olihan mulla muutakin: muistatteko kun kerroin lähteväni opiskelemaan PTCA Personal traineriksi?! Vauva oli vasta puolivuotias ja pikaisesti huomasin että aika oli väärä. Nyt keväällä olen jo pienen 1,5-vuotiaan äiti ja omaa aikaa on hitunen enemmän. Aloitan siis nyt vuotta myöhemmin opiskeluni personal traineriksi. Vasta nyt aika on kypsä, olen itse oppinut vuodessa paljon ja uskon että pystyn eri tavalla saamaan kaiken opinnoista irti. Jos jotain kysymyksiä herää niin kannattaa ensin lukea postaus mun opiskelukuvioista täältä->
 
Ihanaa, että jatkossa pääsen jakamaan vinkkejäni ja energiaa myös ehkä jollekin teistä :) <3 Öitä!
Anna

96 vastausta artikkeliin “Kiitollinen”

 1. Onnittelut uudelle vuosikymmenelle ja varsinkin uudelle elämänsuunnalle!!! Kuullostaa niin sun jutulta tuo pt-koulutus, kun sulla on kuitenkin sopivaa ”pohjakoulutusta” hommaan eli varsin kokonaisvaltaista tietämystä + omaa kokemusta liikunta-/ravintoasioista. Ei voi muuta kuin ihailla :).

 2. SynttäriOnnea! Mä en vaan pääse yli siitä mitenkä paljon sä oot muuttunut kuluvan vuoden aikana! Ja en kyllä pääse yli noista camo-housuistakaan.. pakko saada! Sä oot kyllä tosi rohkee kun uskallat omilla kasvoilla blogata. Mä en tiedä mikä siinä on, etten oo uskaltautunu siihen kelkkaan.. Ehkä se on just se: pelkää mitä ihmiset ajattelee. Vaikka mitä tuolla oikeasti on väliä?

  Kivaa synttäriä ja Antille terkkuja :P

  • Noh, uskaltauduin nyt laittamaan uusia kuvia blogin puolelle… Enkä edes blurrannu typerästi kasvoja niin ku aiemmin :))) piilottelen vaan ovelasti kameran takana :D

 3. Tällä kans yks pt:ksi alkava 10 kk-poitsun mamma! Oon seurannut blogiasi jonkin aikaa ja jäänyt koukkuun. Ihanan positiivinen tapa sulla kirjoittaa. :) Tsemppiä opintoihin ja hyvää synttäriä! Käy kurkkaamassa marrrinblogi.blogspot.fi jonka oon vasta aloittanut, siellä asiaa treeneistä, pt-koulutuksesta (alkaa joulukuussa) ja arkijutuista. :D

 4. Moi! Olenkin miettinyt tuota East Bodyn salia. Käyn viereisellä salilla ja siellä ei ole ihan kaikkea mitä haluaisin. Joten jos vaan saat niitä kuvia niin valaistuisin :) Onnea upealle kolmikymppiselle! Perässä tullaan ensi kesänä :)

  • Laitan sit perjantaina kuvia! Sinne vaan! Se on sellainen rautaa rakastavien sali ja mukava henkilökunta :) Löytyy varmasti kaikki vehkeet! ;)

 5. Onnea 30-vuotiaalle, tämä on hyvä ikä!! =) Alusta asti olen mukana ollut, joka ikisen postauksen lukenut. Olet muuttunut paljon, kaunistunut vaikka kaunis olit aiemminkin, kiinteytynyt huimasti. Matkaasi on ollut ja tulee olemaan upeaa seurata täältä ruudun toiselta puolelta. Kiitos tähänastisesta <3 !!

  ps. Itse lähdin 93 kg, nyt on 72 kg, tavoite 70 kg ja viimeiset 2 kg tuntuvat olevan pirun tiukassa =//. Tekisi mieli aloittaa vaikka pussikuuri loppujen pois saamiseksi mutta se tie ei ole oikea…terveellisesti haluan tämän tehdä loppuun saakka. Olisko neuvoja?? Pitäisikö pitää esim. kunnon tankkauspäivä?

  • Voi kun mukava kuulla! :) Hassua tosiaan et osa on ihan alusta asti ollut jo mukana ;)

   Sullahan on oma projektikin mennyt ihan tosi hyvin! VAU! :) Kans -21kg, eikö tunnu hyvältä?! ;)

   Juu unohda pussikeitot, ajattele et jos treenaa vaikka salilla 4kk niin saattaa saada 500g lihasmassaa. Sitten kun vetäis jonkun pussikuurin niin voi polttaa lihasta monta sataa grammaa :( Ne lähtee tosi nopeasti :/ Eli onko mitään järkeä et vaaka näyttäis vähemmän jos se on vaan puoliksi läskiä mikä lähtee..? Jatkat just noin! Pidä ihmeessä tankkauspäivä ja muuten sit samaan malliin niin kyllä se rasva tirisee vaikkakin hitaasti :) Tsemppiä viimeisiin kiloihin ;)

 6. Paljon onnea :)! Haluaisin kysyä, että mitä sinun nukkumiselle kuuluu tämän elämänmuutoksen myötä? Onko parantunut? Minulla esim. terveellinen ruokavalio voi tarkoittaa joskus jaksoja, ettei meinaa millään nukahtaa ja virtaa vaan riittäisi.

  • Kiitti! Mä oon ollut aina hyvä nukkumaan ja terveellinen ruokavalio ei oo sitä muuttanut mihinkään. Sammun kuin saunalyhty, ellen ole juonut kahvia liian myöhään illalla :D

  • Minullakin on toisinaan samoja ongelmia. Virtaa tuntuu riittävän vaikka muille jakaa…

   Ericalle paljon onnea, minä saavutin tuo himoitun kolmenkympin rajapyykin vuosi sitten kesällä! =D

   Piipahtakaapa kirjablogissani, jos teillä on hetki aikaa. Omalla vastuulla tietenkin. =D

   http://kingiakahviajaempatiaa.blogspot.fi/

   PS. Olen myös harkinnut perustavani toisen blogin, jossa olisi terveellistä leivontaa ja ehkä ruokareseptejäkin, periaatteella ”clean eating”. Kiinnostaisiko sellainen ketään? En ole itse ainakaan törmännyt hirveästi sen tyylisiin suomenkielisiin sivuihin. =D

 7. Heippa Erica! Taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka oonkin lukenut sun blogia jo pitkän aikaa. Sun edistyminen on ollut jotain huikeeta ja ihailen tuota sun positiivista ja energistä elämänasennetta – oot loistava roolimalli kaikille naisille :) Omakin ”projekti” on jo yli puolenvälin, mutta vielä riittää tekemistä. Jatka samaan malliin ja pysy ihanana itsenäsi, sua ja sun matkaa on ilo seurata. Niin ja tietysti paljon onnea synttärisankarille!!

  – Emilia

 8. Huisisti onnea!!!! :)

  Ja senpä vaan sanon, se että pidät itsestäsi huolta ja panostat omaan hyvinvointiin, tekee sinusta vain paremman äidin ja vaimon. Tämä siis kaikille niille, jotka saattavat pitää ulkonäkökeskeisenä ;P

  -Hanna-

 9. Paljon onnea :) mun on jo monta kertaa pitänyt kysyä et mistä noi sun salihanskat on ? Oon koittanut löytää jotain kivoja Mis ois just pinkkiä mut ei oo mistään löytyny :D ja noi sun on kivannäköset:)

  • Ne on Gazozilta, tilasin aika vasta kun vanhat meni puhki. Ne kestikin joku 6 vuotta, toivottavasti nämä vähemmän aikaa ;) Tsekkaa sieltä :)

 10. Paljon onnea! Itselläkin projektina olla kolmekymppisenä paremassa kunnossa. Vauvakilot on sulatettu ja nyt olen niiden viimeisen 5-8 jo aikaisemmin olleen ylimääräisen kilon kimpussa. Onneksi mulla on vielä tasan puoli vuotta aikaa… huoh! Itsekkin vain uneilmoin että omaisin tuon itsetunnon, että voisi blogata omalla pärställä…aina kateellisena vain luen näitä muiden blogeja. Ja uudelleen paljon onnea!

  • Voi hitto kun en itse ehtinyt tavoitepainoon synttäriksi :) Mut ei auta ;) Parempi myöhään kun ei milloinkaan! Tsemppiä sinne, sä ehdit vielä =)

 11. Paljon onnea Kaunokainen! <3

  Kivasti kirjoittelit (taas); ihailtavaa itseluottamusta ja tervettä otetta elämään. Susta niin säteilee hyvä olo! Ihanaista juhlapäivää. :)

 12. Onnea :) Itsellä myöskin laihdutus menossa, aikalailla samoista lukemista mitä itse aloitit. Raskaus toiveena..minkäpainoinen olit itse kun raskautesi alkoivat?:)

 13. Paljon onnea!

  Ihana lukea ajatuksiasi, on hienoa kun pystyy sanomaan olevansa tyytyväinen elämäänsä, juuri tähän hetkeen. Ja silti voi ja pitääkin olla tavoitteita.

 14. Hieno homma, onnittelut synttäreistä ja opiskelusta! Löysin juuri blogisi ja ajattelin heti, tuon ihmisen minä palkkaisin jos tarvetta tulisi. Iloisuus ja energisyys huokuu sinusta. Mutta mitä nuo pönikät sun kainaloissa on??!!

  Ihmettelen suuresti että käytät lisäravinteita ja opiskelet ravintoalaa. Yleensä alaa opiskelleet kääntyy toiseen suuntaan, mahd. luonnonmukaista, paljon vihreitä ja tuoreita, ei lisäproteiinia tarvitse edes kovan luokan urheilija jne… Ehkä lihaksenkasvattajat on sitten eri asia.

  • Olipas kivasti sanottu, kiitos :)

   Mutta niin, ilman muuta on tärkeä opetella koostamaan ruokavalio ihan perusraaka-aineista ja lisät on vain lisiä eikä ruokavalion perusta. Mun kainalossa on heraproteiinia joka on nopeasti imeytyvää proteiinia ja oikein hyvä energianlähde treenin jälkeen -kyllä sitä ravitsemustieteilijätkin suosittelee lihaksenkasvattajille :) Ei se sulje pois terveellistä ravitsevaa ruokaa ;)

 15. Onnea vielä tätäkin kautta! Mä tuun sit reilun parin kuukauden päästä perässä ;) Voitaiskin muuten perjantaina tehdä saliesittely EB:stä molempien blogiin!

  Mä oon kans vuosikausia miettinyt pt-koulutusta mutta en ole vielä ryhtynyt tuumasta toimeen. Enemmän Mua kiinnostaa lisäravinnepuoli ja niiden testaaminen :) eihän sitä koskaan tiedä jos vielä koulun penkille lähtiskin!

 16. Perässä tullaan eli ikäeroa näköjään reilun viikon verran. Camo pantsit on kyllä ehkä hienoimmat. Onnittelut mittojen jatkuvasta kutistumisesta ja kasvoilla hehkuvasta onnesta!

  – Paula

  • Moikka! Laitoin nyt tämän aamun painon 74,3kg. Suunnilleen samoissa se pyörii koko ajan 74-75 välillä keikkuu. Tuosta maanantaista on nyt vaan tullut huono päivä punnita kun lauantaisin pidetyn tankkauspäivän jälkeen siinä on suurin vaihtelu riippuen syötyjen hiilihydraattien määrästä. Sen vuoksi sitä on vaikea verrata viikottain. Pitäis varmaan vaihtaa se päivä joksikin toiseksi!

 17. Hyvää syntymäpäivää!

  Asenne ratkaisee ja ikä on vai lukuja. Itse pompsahdin tänä vuonna nelosella alkavaan ikään ja tääkään ei lainkaan paha =D.

  Makeita kuvia! No, eikai makeasta mimmistä saa muita ;).

 18. Hyvääsyntymäpäivää! :) Olen lukenut jo blogiasi lähes siitä asti kun aloitit ja täytyy sanoo että kun näin sun edistymisen niin päätin sitten itsekin ottaa kuntokeskukselle jäsenyyden, vaikka olinkin noin 84-kiloinen ja rapakuntoinen muija.

  Nyt oon siis pudottanu -11kg, tuntuu jotenki paljon helpommalta ja peilistäkin alkaa näyttää paremmalta. Käyn nykyään säännöllisesti 3-4 kertaa viikossa liikkumassa, ryhmäliikuntatunteja ja kuntosalia tasaisesti :)

  Onnea myös opiskeluun, oon varma että susta tulee positiivinen ja kannustava personal trainer!

 19. Isot synttärionnittelut! Toivottavasti sulla on ollut ihana syntymäpäivä <3 Tuo PT-suunnitelma kuulostaa hienolta! Näytät ihanalta, jatketaan urakointia unelmia kohti! :)

  • Mäkin oon niin innoissani uusista suunnitelmista ja siitä että elän juuri sellaista elämää mitä haluankin :) <3 Kiitos onnitteluista vielä =) Mehän jatketaan! Tsemppiä sinne! :)

 20. Synttärionnittelut! =)
  Muistan itsekin, kun täytin 30, elämä tuntui olevan aivan niin kuin kuuluukin. Pienet lapset, oma perhe siis, uusia, jänniä tulevaisuuden suunnitelmia jne. Hienoja aikoja, vaikka onhan toki nytkin ;)

  T

 21. Löysin sattumalta sun blogin, oon hetken aikaa seurannu ja vanhojakin juttuja paljon lukenu! Ihana mahtava blogi, tästä saa niin paljon motivaatiota! :) Ja mielenkiinnolla seurailen sun huimaa kehitystä! Ihan mahtavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta