30vee ja HotPants

 
Kiitos kaikille syntymäpäiväonnitteluista! Päivä kolmekymppisenä ei ole toistaiseksi eronnut muista päivistä millään tavalla, vaikka juhlat onkin suunnitelmissa muutaman viikon päähän :) Illalla kävin salilla mutta oli todella kiireinen aikataulu ja jätin treeneistä yhden lihasryhmän pois ja siirrän sen perjantaille. Silloin menenkin sinne East Bodylle tekemään olkapäät ja ojentajat blogikaveri Jonnan kanssa :) Ei olla siis koskaan tavattu mutta tää on niin hauskaa tää bloggaaminen, että tuntuu että tuntee jo vähän ihmistä ennen kuin tapaa ja siksi on tosi helppo sopia treffit :D
 
Eka ja toka kuva on mun tän päivän postauksia
Instagrammiin josta mut löytää nimellä:
erica_tbtbm
 
 
Salilla uskaltaduin tällaiseen ”less is more” -tyyppiseen salipukeutumiseen ja laitoin rohkeasti päälle mun Better Bodies mikrot. Ne löytyy tuosta jos kiinnostaa! Hotpantsit on sen verran raa’at et tulee ainakin tehtyä kun näkee joka muhkuran peilistä :D Self motivation! Sit on pakko vinkata et tuo ihan supersöpö Fitness V-Tee on Gazozilla tarjouksessa 36,90€. Paita on sama mikä mulla on mustana ja Sara sai juuri pinkkinä! Se on todella imarteleva malli kun luo leveät hartiat ja kapean vyötärön noilla pikkuhihoilla. Tahtoisin itsekin noita värillisiä!
 
 
Lihavuorossa meillä on ollut tänään vasikkaa! Oikein hyvää keitettyjen perunoiden kanssa, kylkeen he-ma-paa ja loraus oliiviöljyä. Samaa settiä lounas ja päivällinen. Nyt illan tullen oon sortunut!! Oon syönyt ainakin 5 Fazerin tumma geisha -konvehtia, tuollaisen ”sokeri”rahkan ja lasillisen tavallista glögiä. Taidan yksin juhlia täällä kun lapset nukkuu ja mies on vielä salilla ;) Mut onkse niin nuukaa kun oon birthday girl..? Huomisesta sit taas omilla eväillä.
 
 

Joku kyseli painopäivitystä kun en ollut maanantaina laittanut. Mua harmittaa se, et jos tankkaan lauantaisin niin maanantain painossa on aina suurin vaihtelu viikottain riippuen syötyjen hiilihydraattien määrästä. Nyt oonkin miettinyt et voisin siirtää punnituspäivän jonnekin muualle mutta mikäs muu se voi olla kuin maanantai! Kaavoihin kangistuneen punnituspäivä on aina maanantai ja sillä selvä!!

Painosta vielä, et mulla se junnaa taas ja ehkä siksi nyt sorruinkin kun en oo painossa nähnyt kiitosta oikein pitkään aikaan. Nää viimeiset 4-5kg on siis niin tiukassa ja mun motivaatio varsinaiseen painonpudotukseen on ajoittain huono. Kun nostaa punttia ja sit pitäis vielä syödä alle kulutuksen niin johan jostain lipsuu. Viime viikolla treenasin ainakin reilusti yli kymmenen tuntia liikuntaa ja söin kiltisti ohjeen mukaan. Ja se ei oo vielä mitään. Sellaisia viikkoja täytyy saada viikko toisensa perään et tulosta tulee! Mulla taitaa olla nyt joku sokerimorkkis mut en mä laihdu enää saakeli! Voi himskatin viimeinen vitonen…

Anna

60 vastausta artikkeliin “30vee ja HotPants”

 1. Hei todellakin herkuttelu on ok kun oot b-day girl!

  Oikein ihanaa synttäriä vielä sulle!:) <3

  Ps. mäkin haluun nuo better bodiesin hot pantsit! Vielä en vaan kehtaa ostaa..:D

 2. Mutta tulokset puhuvat puolestan!!!!! ;) Mäkin koitan totuttautua, että paino ei välttämättä niin putoa, kun treeniä lisätään. Kiloajattelu on mulla vaan niin tiukassa, että vaikka järki käskee olla miettimättä vaakaa, silti ajatukset harhailevat peilin sijaan aika usein vaakanumeroihin.

  • Tuolla alempana on tuo Jonnan kommentti jossa on niin hyviä vinkkejä et taidan ottaa niitä käyttöön -pakkohan sen on vaa’assakin näkyä ennen pitkää jos kerran dieetillä ollaan :D Säkin voisit kokeilla jotain tuollaista jos joskus tulee pitkä junnausvaihe mutta hyvinhän sulla menee! :)

 3. Mulla vähän sama tunne et paino junnaa mut just niinkun kirjotit et viikko toisensa jälkeen onnistuneita viikkoja syömisen ja liikunnan suhteen ni kyllä ne kilot ropisee ja lihas kasvaa :) palkitsin itseni eilen tilaamalla hirmu kasan treenivaatteita gazozilta, Better bodies merkkisiä tietty, niitä odotellessa ;) Oot oikee säihkysilmä tossa yhdessä kuvassa!<3

  • Niinpä, ei sais ajatella et ihan lyhyt jakso riittää, tää kestää ja siihen pitää asennoitua niin, huoh.. :)

   Oi kivaa, uudet vaatteet on yhtäkuin hyvä treenifiilis, ihanan pinnallista :DD ;)

 4. Täältä myöskin vähän jälkijunassa LÄMPÖISET ONNITTELUT <3
  Hengessä oon edelleen mukana, kylläkin hiukan taustailijana !
  Hieno projekti vuosi alkaa olla lopuillaan ja tuloksia syntynyt =)
  Oma projektini jatkuu vielä ensi vuonna, mut niin taitaa jatkua sinunkin? ;)
  Voi Hyvin, Näytät hyvältä !

  • No kiitos Voicce! Ihanaa et oot siellä, ei aina tarvitsekaan olla niin aktiivinen jos ei jaksa ;) Kyllä mullakin jatkuu eli samassa veneessä ollaan! :) Ihanaa joulunodotusta sinne <3

 5. Myöhästyneet synttärionnittelut upealle Ericalle ! :)

  Jaksa nyt vaan uskoa omaan tekemiseesi, kun olet niin mahtavia tuloksia saanut jo aikaan. Kyllä se vaakakin siitä taas tokenee ja alkaa näyttämään pienempiä lukemia. Sulla on kyllä ihailtava itsekuri, nostan hattua ! :)

  Ja tottakai upea synttäri-babe voi hiukan juhlastaan nauttiakin ! ;))

  • Ah just nyt tuntuu et oo mitään itsekuria :D Mutta kai se jossain tuolla on kun ollaan jo tähän saakka tultu ;)

   Kiitos ihanasta kommentista! :) Tsemppituulia!!

 6. Mulla on kans viimeset viis-kuus kiloa normaalipainoon ja ei lähde millään! Tuntuu ettei saa sitä motivaatiota mistään kun ne ei millään lähde.. Kaiken lisäksi lopetin tupakanpolton muutama kuukausi sitten niin tuntuu et se tekee tästä entistä vaikeemman ja tuo vaan lisää kiloja.. Eilenkin söin just listan mukaan ja kävin kävely/juoksulenkillä, joka toi painoa lisää kilon. :)

  • Ah miten ihanan turhauttavaa :D Just niin rikollista kun tietää et ei kannata vaakaa uskoa mut kuitenkin vähän pahoittaa mielensä :) Koita jaksaa nyt vaan kun kroppa myllertää -saat terveen kehon palkinnoksi. Hieno päätös, tsemppiä! :)

 7. Wau, näytät tosi upeelta noissa mikroissa! Haluun samanlaiset jalat kuin sinulla! Mulla on alakroppa se isompi ongelma, miten sinne sais semmosen treenin aikaiseksi että lihakset saisi näkyviin. Pudotettuja kiloja on takana 42 ja sitä ylimääräistä nahkaa roikkuu mahassa, pepussa, reisissä ja käsivarsissakin… Ja niitä kilojakin saisi vielä muutama pudota. Oot kyllä yks minun innoittajistani tällä tiellä!

  Ja myöhästyneet onnittelut! Kyllä sitä saa välillä vähän herkutella, varsinkin synttäripäivänä! :) Itsekin olen muuten ihastunut BB:n vaatteisiin, mutten vielä omista yhtään. Cherry hill jazz pantsit ois kyllä ihanat, mutta tämmöiselle lyhyelle (164 cm) saattaa ne lahkeet olla turhan pitkät…

  • No en mäkään tiedä saisinko(?) vielä käyttää tollaisia kun et oo ihan niin fit mut ei se mitään ;) En kysy keneltäkään! Sulla on tosi hieno pudotus takana!!! Vau! Onneksi olkoon siitä!
   Ymmärrän hyvin tuon nahkaongelman ja inhoan kun mulla se on pahinta mahassa, selässä, kainaloissa ja käsivarsissa :( Jalat on säästyneet parhaiten. Kyllä se vaan harmittaa kun se ei meinaa kiinteytyä samaa tahtia! Mut ei voi mitään, jatketaan näillä :) Kauheesti tsemppiä loppurutistukseen! :)

 8. Grattikset täältäkin ja virtuaalihalaus!
  Eiliset viestit ei mennyt läpi jostain syystä kännykällä, laitan nyt kotikoneelta uudestaan. Oot upea ja ihana esikuva kaikille meille!
  t.Mertsi

 9. Heips! Hyvä punnitupäivä olis mun mielestä keskiviikko tai torstai…? Itsekin kävin aina aiemmin maanantaisin, se oli jotenkin pinttynyt mieleen =). Nykyisin käyn vain torstaisin, lauantaisin pidän yleensä jonkinnäköistä herkku/tankkauspäivää.

  Mä tilasin just Gazozilta tuon t-paidan, ei ole vielä tullut mutta odotan innolla, toivottavasti on sopiva!! Ja nuo housut mitkä sulla on viime postauksissa olleet haluan ehdottomasti myös jossain vaiheessa. Menen tammikuussa takaisin töihin hoitovapaan jälkeen ja luulen että ensimmäisestä palkasta menee siivu uusiin treenivaatteisiin…. ;) Tuosta tulikin mieleen yksi kysymys: milloinkas teidän pienempi aloittaa hoidon, ilmeisesti hän vielä on kotihoidossa? Meillä on samanikäiset nämä tytöt ja minua jännittää tammikuun hoidon aloitus…vaikka hyvin se varmasti menee mutta silti…

  • Moikka! Pitää kyllä laittaa punnituspäivä vaihtoon :)

   Me ei olla vielä suunniteltu hoidon aloittamista. Ehkä vuodenvaihteessa 2014 eli kun tulee 2,5-vuotta ikää..? Tykkään kyllä hoitaa kotonakin ja jos mulla on sitten mahdollisuus tehdä töitä kotoa niin en välttämättä laita päiväkotiin vielä pitkään aikaan :)

   Hyvin se menee! Älä huoli! :)

 10. synttärionnea!! :-) mullakin viimeiset neljä-viisi kiloa ovat niin tiukassa, viikolla saattaa olla pientä pudotusta mutta kun ”virallisena” päivänä menee niin sama kun edellisellä viikolla… jospa ne minullakin lähtisivät liikkeelle!

 11. Enpä ole kommentoinut vielä kertaakaan, mutta jos nyt sitten ensimmäistä kertaa :) Ensinnäkin itsestäänselvyydet, jotka on vaan pakko saada sanoa omasta puolestanikin: olet ihan mieletön inspiraation lähde, ihan huikeita tuloksia olet saanut aikaan! Sitten siihen, joka sai mut alun perin vihdoinkin kommentoimaan: ihan rohkeasti se punnituspäivä jollekin muulle päivälle kuin maanantaille! Itse olen jo pidemmän aikaa pitänyt punnituspäivän tiistaina, aina välillä unohtuessa keskiviikkonakin. Ei mitään järkeä pitää sitä maanantaissa, kun viikonlopun jäljiltä on yleensä kuitenkin jotain extraa pyörimässä siellä sun täällä ;)

 12. Tiiätkö, aika moni sanoo että raskauden jälkeen viimenen vitonen on tosi tiukassa! Jokusen vuoden dieetti- ja treenikokemuksella heittäisin ilmoille ehdotuksen pienoisesta ruuvin kiristämisestä :D

  Eli:
  1. Punnituspäivä lauantaille eli tankkauspäivälle.
  2. Päätät etukäteen paljonko paino saa max olla, että saat tankata. Motivoi varmasti syömään tarkasti ja treenaamaan kuin eläin!
  3. Jos et saavuta tavoiteltua painoa, et tankkaa. That´s simple.
  4. Kun tankkaat niin tankkaat vain puhtaista ruuista. Suurimmaksi osaksi hiilaria. Tankkaus suoritetaan mentaliteetilla ”tankataan kroppaa, ei mieltä”.
  5. Välillä jätät tankkaukset pois vaikka paino olisikin tippunut halutun määrän.
  6. Aloitat tekemään intervalleja punttitreenien päälle. Aloitat vaikka 10 minuutista ja lisäät määrää pikku hiljaa.
  7. Ruuat me katotaan sulle kuntoon perjantaina ;)Hiilarit kannattaa ajoittaa treenin ympärille. Jos treenaat vasta illalla niin aamupalalla ei hiilaria tarvita.

  Voidaan muuten katsoa vähän poseerauksiakin jos haluat? Niin ja toi Rainbown rahka on sikahyvää! Me ostetaan usein sitä herkkupäiväksi :)

  • Vitsit mä oon onnekas kun oon tutustunut sunlaisiin ihmisiin jotka osaa neuvoa ja jakaa kokemustaan! Kiitos siitä!

   Kuulostaa niin tehokkaalta, viisaalta ja tiukalta ;) Mutta oon valmis! Hirmu hyviä vinkkejä ja otan ehdottomasti käyttöön. Tää onkin ihan soutaamista ja huopaamista jos hyvä kun pääsee viikkoa edeltävään painoon ja tankkaa niin tulos on aina plus/minus nolla :D

   Ilman muuta katotaan poseerauksia jos voit neuvoa :) Saitko muuten mun viestiä facessa kellonajasta..?

 13. Aivan ihana tuo tpaita. Ja olisikin kiva talveksi saada vähän peittävämpi treenipaita, välillä tuntuu että topeissa tulee vilu salilla, vaikkei niin tietenkään käy.

  Ei vaan anna itsetuntomyöden, kun mä meen kokotaulukon mukaan vielä XL kokoon ja mun henkinen puoli ei anna myöden hankkia enää yhtäkään sen kokosta vaatetta. :D Joten täytyy katsoa jos vähän myöhemmin siihen L kokoiseenkin mahtuisi. Vaikkakin mun F kuppiset ei oo osottanut vielä minkäänlaisia pienentymisen merkkejä (imettämättä 5kk), ja ne on aina ollut se ongelma kohta paitoja valitessa…

  • Noita Better bodies paitoja taitaa saada vaan kokoon L asti vaikka kokotaulukossa on XL. Itsekään en halunnut kannustaa itseäni ostamalla isoja vaatteita koska halusin motivoida itseäni laihtumaan ;) Mutta Betterit on sen verran tyköistuvia et mulla menis ikä ja terveys jos odottaisin et mahtuisin ällää pienempiin ;) Eli mulla siis tuo t-paita on koko L :)
   Tuo on kyllä paha kun rinnat ei mahdu mihinkään ;) Varsinkin toppimalleissa meinaa olla liian vähän tilaa :D Mulla ei onneksi tosin sitä ongelmaa meinaa enää olla kun on lähtenyt rinnanympäryksestä sen verran reippaasti! Kyllä se sullakin siitä lähtee kutistumaan, tsemppiä! :)

 14. Heipsuli!
  Oikein paljon onnea 30-vuotiaalle !!! Hottikset sopii jo oikein hyvin salille laittaa ;0) Sulla menee hyvin Erica =09 harmi, etten kiireiltä ehdi enempää kommantoimaan, mutta täällä siis roikun , kun ehdin !!

  t.HV76 ( lauantaina myös synttäriä vietän ;0))

 15. Viimeiset kilot on ärrrrrsyttäviä! Mulla ainakin paino heittelee miten sattuu, kun mulla on tyhmä tapa ” höllätä” kun tavotepaino lähestyy… Sitten hän se paino vaan nousee. Noi Jonnan ohjeet punnituksista ja tankkauspäiväatä kuullosti hyvälle! Ja tosta BB:n teepparista! Mulla on se musta kanssa ja se on ihana! Haluisin sen mustaharmaan camo-kuosisen! Ehkäpä joulupukki toisi…

  Pssst.. Hyvältä näyttää hot pantsit! :)

 16. Hahaa, katsotaan miten hyvin itse pysyn omissa ohjeissani. Dieetti alkaa maanantaina enkä yhtään tiedä millä kaloreilla mies pistää mun dieetin käyntiin.. Tällä hetkellä syön vielä aika paljon ja vkl porsastellaan jos siltä tuntuu! Seuraavan kerran vasta jouluna saan syödä ruokavalion ohi :) mulle sopii parhaiten tällainen suht tiukka linja. Katsotaan mitä saan aikasiks!

  Intervalleja tosiaan kannattaa tehdä, ne polttaa rasvaa tosi tehokkaasti. Saa jalat ja hanuri kunnolla kyytiä ;) kuolemahan niissä tulee mut on se tulosten arvoista!

  • Mulle passaa parhaiten kanssa tiukkalinja, ei tankkaus tai herkkupäiviä.. tuppaa jäämään päälle :/ En osaa vieläkään tankata ns. oikealla ruualla vaan helposti käännyn mässyjen puoleen.. sitten on taas vaikeampi päästä takaisin vihannesten pariin ;)

  • Joo-o, kyllä alkaa näin kuuden kuukauden kohdalla innostus myös kadota. Nyt on varmaan sit se hetkimkun tarvitaan itsekuria ja tahdonvoimaa.. Ja rutiineja. Helpommin sanottu kun tehty ;)

  • Mitä tarkoitat? Itse puhuin sunnuntain postauksessa kyllä otsikon mukaankin enemmän herkkupäivästä! Toiveena ois opetella tankkaamaan herkuttelun sijaan. Annatko tankkausohjeet?

  • Apua anteeksi, tuliko tähän nyt piikittelevä sävy mitä en todellakaan tarkoittanut… :((( Tarkoitin, että minulla ko. ruoka-aineet aiheuttavat turvotusta heti. Vaikka saisin saman kalorimäärän syömällä paljon sokeritonta ja vehnätöntä ruokaa, ei tule samaa efektiä.

   En tietenkään halunnut arvostella herkkupäivää! Mutta kun liikut ja syöt muutoin ihailtavan kurinalaisesti, mistään muusta ei ole enää mitään pois nipistettävää kuin siitä.

 17. Tankkaus- ja herkkupäivä voivat olla kaksi eri asiaa mutta myös yksi ja sama asia, riippuu täysin kropan toiminnasta. Tankkauksella tankataan kropan hiilari- ja energiavarastot täyteen, herkkupäivänä samalla mieli saa vähän virkistystä :) ei herkkupäivä mikään huono asia ole! Oikeassa paikassa se buustaa aineenvaihduntaa mukavasti ja on kiva breikki normaali dieetille ja arjelle. Mulla on ollut viimeiset puoli vuotta todella hiilaripainotteinen ruokavalio ja lisäksi herkkupäivä kerran viikossa. Silti paino on pysynyt täysin samassa koko ajan kaloreiden nostoista huolimatta. Kroppa toimii siis hyvin :)

  Mulla itelläni on helpointa pitää tankkaus niin että suunnittelen päivän ateriat paperille valmiiksi. Silloin ei tule lipsuttua ja syötyä mitä tahansa. Periaate on että vähän rasvaa, pikkasen protskua ja riittävästi hiilaria. Hyviä tankkausruokia on esim. bansku, kaurapuuro, riisi ja ananas, riisikakut, sämpylät.. Protskuna vaikka raejuustoa ja maustamatonta broiskun filettä. Jälkkärinä voi hyvin vähärasvaista jädeä ja lakuja :)Vettä tankkauspäivänä paljon!

  Noilla Mä tankkasin mm. viime kisadieetillä. En tiedä miltä teistä kuulostaa mut toimi mulla :)

 18. Uuuh, hotpantsit! Hyvältä näyttää : Hotpantsit on kyllä aika hasardi vaate jumppiin. Salilla varmana menevät hyvin ja ovat hyvä motivaattori, mutta joskus joku on eksynyt jooga tunnille hotpantseissä niin ei voi kuin katsoa katsomistaan, kun nenän edessä on varsinainen aurinkopyllistys :D Näyttäähän ne muuten kyllä hyviltä, itsekin haaveilen joskus voivani niitä käyttää!

  Viimeiset kilot.. argh.. Aina ne pari kiloa ennen jotain tavoitetta on kyllä niin tiukassa, että ihan usko menee omaan touhuun! Tsemppiä sulle niihin! :)

  • Ah, toi oiskin aika paha ;) Salilla ei tuu niin paljon pyllisteltyä -ei ollut mikään kyykkypäivä ;) Ehkä joskus viiskytkiloisena sitten :D

 19. Minun oli pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa mennä salille miesten ns. salihotpantseissa salille, vaikka yksi tuttu nainen sanoi minulle ”Sun on helppo mennä hotpantseissa kun oot kovassa kunnossa”. Harva mies uskaltautuu sellaisissa salille, mutta mikä sen mukavampi asuste salilla, kun on asteita 25 ja huono ilma. Pakottaa tekemään kunnolla nähdessään omat lihaksensa. :D Ehkä naiset näkevät tällaiset miesten tiukat hotpantsit kauhistuksena, mutta miellyttävät ne ovat joka tapauksessa. Ei ole kukaan valittanut, paitsi muutamat naiset, koska vaikka olisi tuollaisessa kovassa kunnossa niin miehelle aivan karseat. Suosittelen naisille ja miehille näitä.

  Yksi kynnys, mikä voi olla esteenä miehille. Alle ei oikeastaan mahdu miesten alusvaatteista kuin stringit. Tunnetusti miesten epäseksikkäimmät alusvaatteet. Joku nuori nainen tuli sanomaan minulle ”Yäk, sun stringit näkyvät noiden karseiden shortsiesi läpi”. Totesin takaisin katsotpa hyvin tarkkaan. Kiitos hyvästä blogista Anna! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta