Voihan video…

Kovasti väsyttää ja olis vaikka mitä kirjoitettavaa! Oon tänään pitänyt vapaayöntipäivää jollaisen pidän kerran viikossa. Siitäkin kysellään paljon ja rehellisesti sanottuna en oo koskaan pitänyt kirjaa cheat-päivän ruoista mutta tänään tein poikkeuksen ja punnitsin ja merkkasin paperille kaiken mitä söin. Nyt oon kuitenkin niin väsynyt että joudun varmaan sen postauksen kirjoittamaan huomenna. Tarkka ”herkkupäivän” postaus on kuitenkin tulossa :)

Sen sijaan laittelen teille tän päiväisiä salikuvia ja mitäs muuta kuin T-kävelyvideooooo! ;) Ellien kengät pääsivät ekaa kertaa mukaan salille!

 
 
Ostetaan reisilihakset…
 
Kuvia jumpalta:
 
Ja sit nää nolouden huipentumat :D Voisko tänne saada jonkun opettajan?! 
Näitä on ihan vähän vaikea opetella kun ei oo ketään neuvomassa! 
 
 
 
 
 
 
Huomenna sit kirjoitan tän päivän ruokailuista
 ja laitan viikon liikunnoista yhteenvedon.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja ihanaa Isänpäivää!

Anna

36 vastausta artikkeliin “Voihan video…”

 1. Kun aiemmin kommentoin noita sun käsivarsia, niin höpöttelit vaan jostain imartelevasta valaistuksesta :D Mutta nyt ei voi enää siitä olla kyse, kun videolla näkyy niin paljon lihasta! :) Vau!

  Ja oot niin hoikan näkönen. Etkä vaan näköinen, vaan hoikkahan sä jo oletkin :)

  • Kai sitä nälkä kasvaa syödessä ja oma kriittisyys iskee aina vähän väliä. Itse oikeesti katoin noissa vaan tuota selkä- ja käsifläsän määrää ja mietin et en laita koko videoita :D En yhtään odottanut tällaista kommenttia! Sen sijaan olin varma et joku laittaa et ”videosta kyllä näkee paremmin miks painat 74kg, tms..”! :) Kiitos siis Neiti M <3

  • Oon noita ilmoituksia joskus nähnyt kans facessa, mut tää on mennyt multa ihan ohi! :) Josko sitä kohta uskaltautuis tuollaisiin muiden pitämiin treeneihin?! ;) Kiitos kun kerroit tästä!!!

 2. Olen järjestämässä tänään raakaravintotilaisuutta ( joo, varmaan jokaisen isän unelmapäivä, vaimo puuhailee vaan elävän ravinnon kimpussa koko isänpäivän! ) ja pitäisi olla jo täydessä työn touhussa, MUTTA päivitin vihdoin blogini ja laitoin vähän juttua sinustakin :-)

  http://satumaa-satu.blogspot.fi

  • Ahhah, ei oo! Sä oot sellanen muskelimimmi et kyllä mun narukädet, narujalat, ja ja ja kalpenee sun rinnalla. Mut kyllä ne sieltä tosiaan kasvaa!! Nyt teen 4 kertaa viikossa salia, päälle aerobiset ja kalorit alle kulutuksen niin oon kiitollinen joka grammasta lihasta joka tarttuu mukaan näissä haasteellisissa olosuheissa ;) Yllättävän hyvin on tullut tän vuoden aikana, siis laihdutuksesta huolimatta! Jee!

 3. Tuo alemman videon taustalla näkyy hauska ihmettelevä pikkupoika. :-)
  Mutta todella hyvännäköinen olet ! Minä en pysyisi tuollaisiin kävelyihin ja poseerauksiin ollenkaan. Hoippuisin kengillä kumoon heti. Sinulla on jo varmuutta asiassa.

  • Joo joku oli tuonut pojat pelaamaan tuonne saliin sählyä siksi aikaa kun oli itse treenaamassa. Siellä on monesti muitakin mut koitin antaa olla häiritsemättä :) Olipas kannustava kommentti, ehkä tää tästä kisakävelyksi kehkeytyy -aikaa nimittäin on ;)

 4. Näistä kuvista nyt viimeistään näkee sun työsi tuloksen! Huikeaa! Olet pudottanut painoa 20 kiloa, tiivistänyt kroppaasi ja hankkinut lihasta! Sä saat ja sun pitää olla ylpeä saavutuksistasi. Ja kaiken tämän lisäksi toimit monelle suomalaiselle naiselle esikuvana ja innoittajana ja motivaation lähteenä omaan projektiin. Kiitos sinulle siitä :) Jos voisin, antaisin sinulle jonkun vuoden terveysteko- palkinnon :)

  • Miten sä saat sen kuulostamaan noin hienolta?! :D Itse kai katsoo sen verran läheltä ;) Kiitos ihanista sanoista, otan ne sydämeeni <3 Ah, kyynel!

 5. Ihana Erica ! Mä jäin tuijottamaan sun reisiä, kyllähän ne on hei paljon muuttuneet jo ! Mut ymmärrän kriittisyyden ;) Oot mahtava tsemppari ! :)

  – Heijji

 6. Ette oo tosissanne täällä :D Eipä ole mulla tullut mieleen hommata plattarikenkiä, mutta painoa onkin 55 eikä 75 kg. Saahan tässä ainakin kunnon naurut työpäivän piristykseksi…kohta puuttuu enää että Johanna Tukiainen ryhtyy kilpailemaan :D

 7. Heijjj, mun mielestä jalat ovat kaventuneet hurjasti!! Millainen kropan malli sinulla oli ennen raskauksia – minne ne ”ylimääräiset” ensimmäiseksi kertyivät? Teetkö mitään rentouttavia harjoitteita tms? Millä rauhoitat itseäsi?
  Hyvä meno täällä blogissa – se onkin aika suosittu! Löysin tänne Go Sara Go:n kautta ja olen käynyt silloin tällöin lukemassa juttuja täälläkin! Tsempit!

  • Kapeat ja pitkäthän ne on :) Ylimääräinen kertyy vatsaan!

   Oon nyt kokeillut NLP rentoutusta, en oo koskaan aiemmin tehnyt mitään rentoutusharjoituksia tms…

 8. Hmm… mitähän se mahtaa sinua anonyymi haitata jos toisella on plattarikengät? kai sitä haaveitaan saa toteuttaa vaikka ei ihan olisi vielä siinä vaiheessa, että sinne lavalle pääsisi? Jos kerran joskus on tavoitteena ja haaveina päästä (mitä Erica varmasti pääseekin) niin hittoako sillä on merkitystä jos toinen keikistelee vaikka jo niissä kisabikineissä ja painoa olisi 150kg sen 55kilon sijaan?!!? jos se motivaatiota antaa niin eikun minusta vain.

 9. anonyyminä helppo huudella.. pistäppä ite tollanen projekti pystyyn ja onnistu siinä ni on ehkä jotain huudeltavaaki… :D… Oot Erica kyl mahti tiellä ;) jaksaa jaksaaa… Mulla koko viikko karkittomana ja herkuttomana.. jes on itelläki jo saavutuksen maku suussa ;)

  t hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta