Materia-onnea

Käytiin tänään pyörähtämässä Saran kanssa Gazozilla. Olin tilannut vähän uusia vaatteita ja lisäravinteetkin oli lopussa. Lähdin sitten isojen kassien kanssa tyytyväisenä kotiin. Gazoz sponsoroi mua mm. noilla Grey Camo fitness-long tights -housuilla joita oon jo pitkään kuolannut.
 
 
 
 
Better Bodies Grey Camo fitness long tights, hinta 89,90€ (80,90€)
 
 Housuihin pääsee tästä.
 
Housujen lisäksi olin tilannut collegetakin, sillä tarvin sellaista salilla aina lämmittelyyn ja nyt talvella on mukavampi käyttää enemmän vaatetta kun on kylmät ilmat. Better Bodies shaped jacket on jotenkin tyttömäisempi ja tyköistuvampi kuin N.Y Hoodie joka mulla oli jo ennestään. Itse tykkään tästä vielä enemmän! Ja jos mietitte kokoa niin tää on aavistuksen verran reilumpaa mitoitusta Betteriksi ja mulle mahtui ensimmäistä kertaa koko M :)
 
Better Bodies Shaped jacket 99,90€ (89,90€)
 
Takkiin pääsee tästä.
 
 

Vaatteiden lisäksi hain vähän lisäravinteita jotka on päässeet loppumaan ja otin myös kokeiluun uuden tuotteen eli ajattelin nyt testata tuollaista Scitecin rasvanpolttovalmistetta. Niistä voisin kertoa myöhemmin lisää kun aloitan kapselit. Oma käsitys on, että ne ovat luontaistuotteiden kaltaisia aineita jotka eivät itsessään laihduta ketään mutta voivat jotenkin stimuloida metaboliaa ja jos dieetti on kunnossa niin korkeintaan parantavat hieman tuloksia. En tiedä :)

uuu, sounds good!
tällä minä laihdun!?!

Ja kuulkas, kun olin näitä vaatekuvia ottamassa niin ovikello soi ja siellä oli lähettimies! Brazilianlingerie kauppa oli sittenkin oikea, sillä posti toi mulle Ellien remmilliset fitnesskenkulit, JEEE :)))

pahvilaatikossa ei ollut kenkälaatikkoa
ja kengät olivat kietaistu tällaisiin pusseihin, kuvassa toinen avaamatta…
tällaiset sieltä kuitenkin löytyi, niin kuin pitikin
kaunokaiset
 
nafti mutta muoviosat venyy käytössä..
 
 

Kengät ovat oikein hyvät ja todella napakat. Monet sanovat, että fitnesskengät kannattaa tilata numeroa pienempänä (varsinkin kisakengät) koska ihminen laihtuu jopa varpaista :) Nuo muoviset osat myöskin venyvät käytössä. Pleaserin kenkäostokselle nää ei ihan vedä vertoja sen vuoksi, että ne olivat kauniissa rasiassa ja mukana oli kuljetukseen kenkäpussi. Nää oli vedetty vaan muovipusseihin todella epäilyttävän näköisesti, hmm… Remmillisiä kenkiä kuitenkin kaipailin kävelyharjoituksiin ja pidän kyllä näistä! En malta odottaa että pääsen kokeilemaan. Saattaa olla et lepopäivä vaihtuu poseharkkoihin ;)

Ihanaa perjantaita kaikille ja hyvää viikonloppua!!! 
<3:lla ”almost ABS-Erica” :D
 
ja muistakaa jos tilaatte Gazozilta niin saatte alennusta
koko nettikaupan valikoimasta -10% alekoodilla erica!
Anna

34 vastausta artikkeliin “Materia-onnea”

  • Kiva et kehitys näkyy edelleen :) Niin siinä käy kun tavoitepaino on enää muutaman kilon päässä :D On tää kyl kivaa, kaiken vaivan väärti ;)

 1. Housut on kyllä ihanat, ja sopii sulle tosi hyvin! Ison muutoksen oot saanu jo aikaan, ja pikku hiljaa siitä motivoituneena alan uskoa, että ehkä minäkin… :)
  Kiitos sulle ihanan positiivisesta blogista! :)

  • Kyllä sinäkin!! Ihan totta :) Hommiin vaan, et tuu katumaan :) Tää on niin palkitsevaa hommaa et sitä miettii miks ei oo aina ollut yhtä kiinnostunut omasta hyvinvoinnista!

 2. Housut kyl näyttää hyvälle,ite en vaan ole ”pillien” ystävä :S :)ja paita myös! pitäs ostaa täs uudet reenihousut kun annoin äipälle yhet BD:n jazz pantsit,saa sit huhkia kuularyhmäs kunnon housuilla ;) Ja äipälle tuo housujen antaminen oli varmasti mieluisa kun mahtukin niihin,äipällä taitaa olla viime joulukuusta joku -18kg pois viimesimmän tiedon mukaan :)

  • Mahtavasti sun äippä pudottanut, vau! :) Tuollahan on paljon noita tavallisella lahkeella olevia, itsekin ostin just mustapunaiset Cherry Hill jazzpantsit ja nekin on kivat! Mulla jotenkin nää vaatteet tuo kivaa fiilistä salille menoon vaik se ois kuinka turhamaista tahansa ;)

 3. On pakko Erica todeta että kuvissa alkaa näkyä kisalavameininkiä <3 Oot ihan mielettömän upea! Omasta puolestani vaan totean että onko hullua innostua kaikista lisäravinnepurkeista?? No on mutta ei sille mahda mitään – ihanat taikapillerit taikalaatikoissaan houkuttelevat jokapuolella :D

  Olitko sinä muuten maistanut sitä Protein Puddinggia? En nyt millään nimittäin muista mutta jos, niin oliko se kaikkien kehujen arvoista?

  • Kiitos murunen! Aattele, minä, satakiloinen mamma jo matkalla kohti unelmia :D Kun tiedät mun taipaleen ;)

   Ah, toinen innostuja :D Mäkin oon ihan innoissani nyt kun pääsen testailemaan vähän uusia juttuja ;)

   Oon kokeillut Mannisen protein puddingia mutta en Fastin uutta! Itse tykkään ja mulla on suklaanmakuisena se, nyt kovasti polttelis se toffee… :P Kuola valuu! Mut joo, ei ne mitään ihmeherkkua todellisuudessa oo, bodaajan korvike Jacky-makupalalle ja sana korvike kertoo varmaan kaiken oleellisen! Fitnessintoilijana ne tietysti maistuu koska sokeriversio ei oo enää vaihtoehtolistalla :) Kannattaa kokeilla! Se on hyvää maitoproteiinia ja imeytyykin hitaasti vaikka yöksi :)

 4. Upean näköinen olet ja kyllä, luonnossa vielä kauniimpi ja voin vannoa käsi sydämellä, että näytät paljon pienemmältä kuin mitä nuo sun vaakalukemat :-) Itse kun 3kymppisenä ( 10 vuotta sitten ) laihduttelin häitä varten 75kg-> 65kg, näytin silti ”isolta”. Johtui varmaan sen aikaisesta muotidietistä nimeltään painonvartijat, joka painottui lähinnä hiilareihin ja rasvattomiin tuotteisiin. Hyvin paino tippui, kun juoksin jumpassa jok ikinen päivä, mutta ei siinä lihasta tullut :-)

  • Kiitos Satu, ihana kuulla että näytän luonnossa pienemmältä :) Jotenkin tuo 74 kiloa kuulostaa munkin mielestä aika paljolta ;)

   Kuule nyt vasta huomasin et sullakin on blogi :) Ja hei oon ihan tykästynyt siihen Argi+ -tuotteeseen, laittelen sulle vielä sähköpostia kun saan pidemmän käyttökokemuksen ;)

   Niin ja mäkin muistan tuon painonvartijoiden systeemin, ne oli kyllä tosi erilaiset ohjeet kuin tänä päivänä ;)

  • Juu, on mulla blogi :-) Päivittelen sitä nykyään harvakseltaan, mutta nyt on alkanut itää ajatus että siitä tulisi myös minun ”Satun kunnon vuosi 2013-blogi”, jossa kirjoittaisin painonhallinnasta ja terveysasioista. Pääpointtina tietenkin että saisin samalla itseni kuntoon!
   Kiva että olet tykännyt Argista!

 5. Täällä vietän ”dagen efteriä” potien päänsärkyä ja ahdistusta siitä kun viini maistui firman eilisissä kekkereissä liian hyvin. Sinun blogisi lukeminen ja kuviesi katseleminen palauttaa uskoni kurinalaisuuteen, antaa voimaa ja motivaatiota omiin tavoitteisiin pyrkimisessä. Kiitos tästä, Erica :)!

  • Voi Pinja ;) Onneksi välillä voi höllätä jos runko on kunnossa! Kohta sitä ei sit kaipaakaan niin :) Tsemppihaleja <3

 6. Minkä kokoisena (kiloisena) better bodiesin windpantsit mahtui sulle jalkaan? Itse tilasin ne juuri L- kokoisena ja tiedän, ettei ne vielä mahdu, kun elopainoa on 88 kiloa. Noi army-väriset on ihanat myöskin :) Olet tosi hyvässä kuosissa ja ajatella, että kaikki kävi vuodessa!

  • Oisko ne ollut mulla pari kuukautta ja about painossa 75kg ne mahtuu. Ainoa juttu siis on, et niissä on tilaa vaikka kuinka mutta mullahan on muuten kokooni nähden todella leveä maha (nyt joku 104cm) ja just siitä jenkkisten kohdalta ne näyttää inhottavilta. Riippuu siis varmasti todella paljon mallista ja onko esim. synnytysten jälkeen jäänyt paljon mahaa, että milloin housut mahtuu :D Veikkaan et jollakulla menee ne 80-kiloisenakin jos ei oo samanmallinen alavatsa kuin mulla ;)
   Kiva että tilasit tavoitehousut, ne varmasti motivoi! :)) Kovasti tsemppiä ja joo, ajatella vuodessa oon ihan eri näköinen ihminen :)

  • Kiitos miljoonasti vastauksesta! Mahtavaa, että jaksat kommentoida jokaiselle, vaikka blogisi onkin saanut niin suuren suosion ja kommentteja tulee paljon! Olet kyllä supermama :)
   Mulla on siis paljon pudotettavaa vielä noihin housuihin, mutta nyt on ihan pakko pudottaa, koska uskon että housut on aivan ihanat…

  • Oleppa hyvä :) Kyllä tähän tovi tosiaan päivässä menee, onneks en oo töissä, hehee ;)

   Kyllä ne saattaa mennä sulle aiemminkin! ;)

 7. Moikkelis!
  Taidan tilata nuo pökät!
  Mikä koko sulla on? Ja onko haisua, että onko koot ihan normeihin verrattavia.
  T. Neiti Koo

  P.S. Oot huisin kaunis! Kunnon fitnessmimmi! <3

  • Moikka! Mulla on näistä koko L! Näissä on aavistuksen verran löysempi kuminauha vyötäröllä et ois mennyt ehkä myös koko M, mutta mulla nyt on vielä kaikki Better Bodies vaatteet ollut ällää, oon niin pitkäkin :) Mun mielestä nää vastaa ihan normaalia kokoa :)

 8. Uskaltaiskohan sitä tilata M-kokoiset? Mulla mittaa n. 170 cm, painoa nyt n. 67 kg. Jenkkisten ympärys (se mun levein kohta) 96 cm

  Ällät saattais jäädä kohta isoiks, mutta riittääkö lahkeessa pituus M-koossa? Hmm..

 9. Riittää lahkeenpituus ja kuule, jos nyt saisin valita oisin itsekin tilannut ämmät. Veikkaan et myös koko S saattais mennä sulle! Vähintäänkin koko M! Nää on selkeästi isompaa mitoitusta kuin muut Betterit! Älä vaan tilaa älliä, ne on sulle liian isot :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta