Itse aurinko

Tänään päivällä tuli ihan megaväsymys sen jälkeen kun oli käyttänyt koirat päivälenkillä. Olin kuitenkin päättänyt jo eilen et meen tänään salille tekemään jalat ja koska olin siitä täälläkin maininnut niin muu ei auttanut. Jälleen kerran oli hyötyä siitä, että pitää blogia ja oma laihdutusurakka on julkista! En varmasti ois muuten mennyt :D Ja ihan kelpo treeni tuli tehtyä, ei kyllä jälkeenpäin harmittanut etten jäänyt sohvanmutkaan.

Ruokakuvia en oo oikein vähään aikaan muistanut näpsiä! Ilmeisesti on ollut niin kova nälkä että oon ollut kameraa nopeampi. Tänään ehdin kahdesta ruoasta ottaa kuvan ennen kuin ne hävisivät kitusiini. Aamupala smoothien muodossa -tällä kertaa oman mökin mustikoilla ja päivällinen jossa on villisikaa, porkkanaa ja perunamuusia. Niin siis muusia… Meinasin saada tästä itkukohtauksen kotona kun olin kuorinut perunat kotona ennen salille lähtöä ja miehelle jäi niiden keittäminen ja sillä aikaa kun olin huhkimassa niin ne olivat muuttuneet herkulliseksi perunamuusiksi…
Jostain syystä kun itse lipsun dieetistä niin se ei oo yhtään niin paha, mutta jos minusta riippumattomista syistä ja jonkun toisen ohjeistamana pitäisi lipsua niin otan sen kauhean raskaasti ja kielteisesti. Kello oli jo kahdeksan illalla kun tulin, olin sudennälkäinen ja perunoitakaan ei ollut lisää. En vaan halunnut alkaa makaronin keittoon koska se ei ois mun mielestä ees sopinut tuon villisian palapaistin kanssa. Hetken mietittyä söin muusin mielelläni, huomenna on päivä uus ja voin syödä sitten perunani ilman voita ja maitoa. Ja olihan täällä ollut joku kovin kultainen kokki <3 Tunnen jo huonoa omatuntoa siitä kun karjuin että lukeeko mun jääkaapin ovessa olevassa ruokaohjelmassa että perunat muusina ;( Fitness-bitch on musta tullut!

Että jos tästä omaan napaan tuijottelusta ei tarvis muiden kärsiä! Dieettaavat naiset on varmasti oikein ihania kumppaneita <3 Saan välillä kyllä kummeksuvia katseita kun sanon, että ainakin blogilukijoiden mukaan olen itse aurinko :D Ah, parhaat naurut!

Mutta nyt nukkumaan kun kello käy jo puoltayötä! Huomenna meen Gazozilta hakemaan vähän uusia treenivaatteita ja pulvereita, esittelen ne sitten :) Öitä!

Anna

30 vastausta artikkeliin “Itse aurinko”

 1. Just aiemmin tänään oli mielessä kysyä et kuinka paljon niihin pitäminen auttaa sinua itseäsi. :) olis kiva kuulla enemmänkin. On muuten maukkaan näköinen paisti! ;)

  • Kyllähän se lisää motivaatiota kun tietää että on lukijoita jotka mielellään odottavat tuloksia :) Mutta en mä pelkästään blogin takia pärjää elämäntapamuutoksessa, siitä on silti kivasti apua :)

 2. En voinut kun nauraa tuolle muussijutulle, nimittäin niin tuttu juttu! :D muutaman kerran tullu miehelle skitsottua että minäensyötuollasta ku toinen on päättänyt yllättää ja tehdä ruokaa :/ aina kuitenkin syön ja mutisen sen jälkeen että hyvää oli.. :D

 3. Siis mä kanssa karjun välillä miehelle että eksää tajua etten voi syödä tommosta läskiruokaa! Täytyypä käydä hakemassa miehelle joku lahjus anteekspyyntönä. En siis oo yhtää tajunnu että kuulostan kauheelta :D

 4. Täällä on kans monesti alussa miehelle sanottu samanlailla että katoppa uuestaan lukeeko siinä listassa missään kohdin just jotain vastaavaa :D Mutta hyvin on oppinu, salilta ku lähen niin saatan soittaa että pistäkkö perunat kiehuu niin kyllä on vaa´an kautta menny neki sitten tarkkaan :) Ja munki Gazozin paketti tuli eilen, käytin tuon sun alekoodin hyväksi sitten jo vähä aiemmin ku oli tarkotus :D

  • Niin sekin mulle aina huomauttaaa jos oon joku keksi kädessä ;) Mut miesten mielestä perunamuusissa ei oo mitään vikaa ;)

 5. Muakin nauratti tuo fitness bitch! Blogin kautta sinusta saa kyllä ihanan positiivisen ja energisen kuvan, mutta huonoja päiviä tai hetkiä on meillä jokaisella ja ne on aivan sallittuja =)

  Kiva kun esittelet uudet treenivaatteet ja tsemppiä!!!

 6. On pistänyt silmään näissä blogeissa nuo sponssi bannerit. Raivostuttaa sun puolesta. Eikö Sara voinut keksiä omaa sponsoria, vaan oli matkittava sua? Teidän blogit alkaa muistuttamaan aika paljon toisiaan. Kurjaa, kun olette kuitenkin niin erinlaisia persoonia vaikka ystäviä olettekin. Viihdyn blogissasi vaikka oma elämäntilanteeni on täysin eri enkä pysty samaistumaan sinuun niinkuin monet muut blogisi lukijat. Vaikutat kovin positiiviselta ja ystävällisestä ihmiseltä. Paljon kannustuksia täältä!

  -Tiitu

  • Voi voi voi, älä mun puolesta raivostu! Gazoz oli jo ennen mua sopinut Saran kanssa vaikka banneri tuli sinne vasta nyt! Odottivat oikeaa hetkeä vain eli se olin minä jos joku matki toista koska kuulin Gazozista Saralta!!! :) En tiedä nyt muistuttaako nää enempää toisiaan kuin me :) Onhan meillä samat kiinnostuksen kohteet ja kun ollaan ystäviä niin tehdään paljon yhdessä :)

 7. Voi miesparkoja :) Tuskin ne meille samalla tavalla äksyilis? ;)

  Mistä muuten ostat tota villisikaa? Mä oon vaan nähny purkitettuna, ja sitten tosi harvoin jossain kaupassa ollu eränä ihan tollasta palaa.

 8. Miten voisi saada hyvän aamupalan, terveellisen. Kun ei joka aamu jaksaisi vetää puuroa ja raejuustoa :D

  Hannzu

  • Pari palaa ruisleipää ja valkuaismunakas päälle..? Tai lisää puuroon marjoja ja vaihda raejuusto proteiinijauheeseen..? :)

 9. Mä oon kans kuolannu noita pöksyjä mut taidan odotella että saan vähän pudotettua painoa ja yhden vaatekoon pienemmäksi. Ei harmita sitten että housut on liian isot :) sopivasti onkin helmikuussa synttärit niin voin pyytää pöksyt lahjaksi :D

  • Kuule jos sulla on ollut tätä samaa housumallia mustana tai mustapohjaisena väriraidalla, niin tää camo on vyötärönauhasta ja reisistä selkeästi löysempää mallia! Eli mun mustat ja mustapinkit fitness long tights ällät on paljon pienemmät kuin camo ällät! Ihan vain tiedoksi ;) Oon kuullut muiltakin samaa kommenttia :)

 10. Vastasin näköjään tänne kun piti uudempaa postausta kommentoida mut taisit tajuta :) hyvä tietää että camot on vähän löysempää malli! Ehkä paras että käyn sit sovittamassa paikan päällä.

  Onko sulla muuten jo kisavuosi mielessä? Itekin haluaisin vielä joku päivä kisata mut en oikein tiedä mikä olis sopiva sarja mulle. Jos pari vuotta vielä treenailis ja katsoisi tilannetta uudelleen. Susta tulee kyllä upea kisaaja! :)

  • Tajusin joo :D Ei se mitään, kyllä nää kommentit täältäkin löytyy ;)

   Mulla itsellä ei oo oikein hajuakaan kauanko tässä ajallisesti menee että saan kropan kuntoon kisoja miettien. Luonnossa kuitenkin kun näkee ne mun ongelmakohdat, korkea rasva% ja lihasmassan puute niin tuntuu et kauan menee :/ Jotenkin mun pää ois jo valmiimpi kun oon tätä niin kauan hautonut :) Ja haluaisin silti olla tyrmäävässä kunnossa ja mennä voittamaan ;)

   Nyt kun mulla on Minnalta vaan vähän tällain etänä ohjelma niin ei oo tehty varsinaista kuntochekkaustakaan ja puhuttu mistään aikataulusta. Kiinnostais kyllä tietää jos joku ammattilainen osais arvioida ja voi olla, että vuoden alusta teen treenikuvioon jotain uudistuksia eli hankin itselleni ihan oman valmentajan :)

   OIs muutenkin kiva mennä joskus yhdessä East Bodylle reenaan..? :D

 11. Mä niin voin samaistua tuohon lipsumiseen. Mulla ei ihan niin tarkkaa vielä ole, kun ruokaremontti on vasta alkanut, mutta voi sitä itkua ja hammasten kiristystä minkä miehelle pidin torstaina sen takia kun mun syömisajat kusi sen ylitöiden takia :D. Pikkuneiti tekee hampaita, niin ei viihtynyt muualla kuin sylissä, joten ei siinä oikein ruokaa laiteltu samalla. Sit miehen kotiin tultua piti sinkasta yhelle kurssille.

  Nyt se sitten kyseli, että mihinkäs aikaan seuraava ruoka pitää syödä, kun marmatin sille siitä, miten viikonloppusinkin aina ruoka-ajat menee pyllylleen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta