Koirista apua ulkoiluun

Ajattelin pitää eilen välipäivää ja salista sellaista pidinkin. Kävin päivällä koirien kanssa ulkoilemassa 45 minuuttia ja oli oikein kaunis vähän myrskyisen oloinen sää. Nyt lähtee viimeisetkin lehdet puista ennen lumen tuloa!
 
Illalla kuitenkin alkoi tekemään mieli mennä juoksemaan pitkästä aikaa ja koska mun seuraava salitreeni on jalat niin päätin käyttää tilaisuuden hyväksi. Juoksemisen jälkeisenä päivänä pystyn tekemään salilla jalkatreenin mutta jalkatreenin jälkeisenä päivänä en pysty juoksemaan ;) So let’s go Helmi! 
 
Helmi ja mama
 
HEI kattokaa, osaan mä olla hymyilemättäkin kuvissa :D
Tää oli niin ainutlaatuinen et oli pakko laittaa -näytänpä erilaiselta!
mut taas kuvaaja sanoi cheese!
<3 <3 <3
miten mä näytän jo ihan laihalta?! Omituista!
Juostiin niin pitkään et puhelimen akkukin hyytyi ja Endomondo simahti 45 minuutin kohdalla kun oltiin vedetty sellainen 5 kilsaa. Juoksin kuitenkin Helmin kanssa 50 minuuttia, käveltiin 10min, kävin sisällä tekemässä formulavarikkonopeudella koiranvaihdon Anttoniin ja käveltiin vielä 20min eli lenkki meni siis näin: JUOKSU 50min + kävely 30min. Jos tolla ei rasva pala niin ei sit millään.
 
Oon huomannut itsekin ihan oikeasti vasta viime viikkoina niin omituisia muutoksia vartalossa että ei tosikaan. Mun käsivarret olivat oikein paksut ja allit on roikkuneet tosi pahasti. Lihomisen myötä sinne käsivarren sisäsyrjän ihoon tuli jopa paljon raskausarpia ja ne on ollut mun painajainen. En oo voinut käyttää hihattomia paitoja pitkään aikaan ja hihallisetkin on saaneet olla ”tarpeeksi hihallisia” et se löysä on peittynyt. Nyt huomaan et oikeasta kädestä se iho on jo melkein tasainen ja vasenkin tulee pikku hiljaa perässä (vasen käsivarsi on ollut kokoajan monta senttiä leveämpi). Se rasva on palamassa sieltä pois ja pikkuhiljaa pullamainen käsivarsi pienenee! Tällaiset jutut tekee tosi onnelliseksi! Käsivarsista ei oo oikein kuvia kun oon välttänyt sellaisia kuvakulmia mutta esimerkiksi tästä selkäkuvasta näkee miten iho poimuttuu kainalosta:
 
helmikuu
marraskuu
 
Tuossa näkyy tietysti myös tuo yläselän rasvan määrä. Mulla on ollut selässä yllättävän paljon rasvamassaa, jopa niin että siitä on voinut ottaa oikein kädellä kiinni. Kun käsivarret ovat vartalon myötäisesti niin kainalon ympärille on sekä käden että selän puolelle tullut kunnolla tavaraa. Nyt tuntuu et sekin on vihdoin palamassa pois! Iso Jee! Ja sit noi alemmat kuvat… -tuosta pyllystä en sano mitään! muutakun et housujen värivalinta on ollut ehkä väärä :D Ja nykyään vähän vähemmän kangasta riittää mun pöksyihin ;) 
 
tammikuu
 

Näihin muhkeisiin tunnelmiin, ihanaa torstaita! Sehän ois sit huomenna jo perjantai! :)

Anna

44 vastausta artikkeliin “Koirista apua ulkoiluun”

  • Kiva et motivoi teitä muitakin lueskella mun edistystä ;) Sä itse oot kans ihan mieletön! :) Juu, kesää odotellessa kerrankin! ;)

 1. Ihanaa, tulipa hyvö fiilis ku luki sun lenkistä! Hyvä että oot löytäny Helmistä juoksikaverin, se on niin eri juttu koiran kanssa <3 Pääsispä itekkin flunssan kourista lenkkipolulle. Tällä hetkellä meidän meno on lähinna matelua jottei limaa valu jatkuvasti kurkkuun :( Pöh!

  Mutta siis, iso JEEEEE!!! ;)

  Btw, mulle tulee huomenna kasvamaan uusi lenkkikaveri! Australienkelpienarttu, siitä saa varmaan jo vähän vetoapuakin, tohon pieneen 7 kiloseen parson sinttiin verrattuna :D On niiden rekkujen ulkoiluttaminen vaan kivaa, ja pahimmallakin säällä tulee liikuttua kun on pakko ;) Ja me kiitämme sillä rasva palaa!

  • Oi, paranemisia!!

   Mutta siis voi miten ihanaa <3 Äh, koiravauvat Onko se ihan pentu vielä? Ääää… oon niin kade! Mä pelkään aina et musta tulee sellainen hullu nainen jolla on sata koiranpentua kun ne on niin suloisia :DD Kun nuo kaks isoakin vie jo niin paljon tilaa ;)

   Onnea uudesta perheenjäsenestä!! <3

  • Joo ihan vauva, 7 vk :D Eli kunnon riiviö ;) Meillä kaksi koiraa on kuitenkin maximi, mies on laittanut ehdottoman stopin. Mutta katsotaan sitten kun nuo kaksi on koiravanhuksia, tosin siinä menee vielä aikaa :D

 2. Ihanan raatorehellistä juttua taas:) Muutosta on tapahtunut sussa valtavasti näiden kuukausien aikana. Niin se kova työ palkitaan.

  Taisit mainita ettet käytä lataria olleskaan, olikohan imetyksestä johtuvaa tai jostain muusta. Oletko vielä samoilla linjoilla? Mietin kuinkahan paljon tuollainen latari oikeasti merkkaa kun kyse on kotitreenistä. Toki Bull sitä suosittelee mutta kun en koe olevani lihasmassaa tavoitteleva niin aattelin ehkä pudottaa sen pois kun loppuu. Niin pahanmakuistakin sössöä vielä. Palari sen sijaan on mieluisa, erityisesti suklaanmakuinen:)

  • Kiva juttu kun tykkäät :)

   Joo mä en oo käyttänyt lataria imetyksestä johtuen enkä oo nyt vielä ehtinyt tutustua niihin, muutakuin arginiinin olen lisännyt ennen treeniä ennen otettavaksi (se on tosin aminohappo jota olisi ehkä voinut jo aiemminkin käyttää mutta en halunnut). Eli tuhdimmista mulla ei oo kokemusta. Mä tekisin niinkuin ohjeissa on ja jos teet Bullin ohjeilla niin ilman muuta sit latari kehiin -kyllä ne treenitehokkuutta lisää! Aion itsekin kokeilla sellaisia vielä tässä kun totuttelen vapaampiin lisäravinnevaihtoehtoihin :)

 3. Vautsi! Kadehdin sun intoa sä oot niin reipas ja et lipsu mistään. Voi kun täältäkin löytyisi niin paljon energiaa. :) tää sun blogi on kyl paras tsemppari mitä mä tiiän, jatka samaan malliin ;)

  • Itse asiassa, söin eilen kaks ylimääräistä palaa leipää ja se oli viimeinen niitti et lähden kyllä juoksemaan :D Tosin kauas on tultu entisistä repsahduksista ;) Mutta mun itsekuria auttaa vaan se niin kova halu päästä tavoitteisiin :)

 4. Vau vau!! Hienoa Erica!

  Mä tässä mietin, uskaltaisinko ottaa yhteyttä yhteen personal traineriin. Ilmoitus oli ilmestynyt salin ilmoitustaululle, hänen nettisivujen mukaan, on menystynytkin. Mitenhän se sitten toimisi?

  t. Manta

  • En ole Erica, mutta vastaan kuitenkin :) Minulla on juuri tuollainen pt ja voin sanoa että TOIMII! Oletko mistä päin, kuullostaa hyvin paljon minun pt:ltäni :)

  • Joo ilman muuta! Ulkopuolisen valvovan silmän alla tulee tehtyä paljon paremmin ;) Rohkeasti vain, en usko että tulet katumaan. Ja ekalla kerralla voi vaikka jutella niin tietää kohtaako kemiat ;)

 5. Koirat kyllä jelppaa lähtemään ulos :) Ja tosta ei hymykuvast,a kyllä sulla siinäkin näkyy pilkettä silmäkulmassa niin paljon että näkyy kuin sä kuitenkin vähän hymyilisit xD Sä oot niin ihanan pirtsakka, senkin aamunvaloni<3

  • Haha mä oon samaa mieltä:D toki erilaiselta näytät, mutta pienen pieni hymy sieltä pilkottaa!

  • No ehkä siinä oli pieni virne silmäkulmassa kuitenkin ;) Näytän kyllä ihan kauheelta jos en hymyile, ihan kuin murjottaisin :D Kiitos ihanista viesteistä <3

 6. Ihan mieletön muutos! :D Ja tosiaan oot kyllä hoikan näkönen :)

  Mietin vielä sitä sun muuttohimoa. Miten sä voit haluta pois tollasista lenkkimaisemista?? Tai en tiedä, ehkä siihenkin tottuis ja kyllästyis, mutta täältä peltojen keskeltä menisin oikeen mielelläni lenkille meren äärelle :)

  Mutta anyway, hienoja tuloksia :) Kattelin jos tossa oisko ollu edellisessä postauksessa kun oli susta kuva jossa istuit jumppapallon päällä, että onpa sulla lihaksikkaat käsivarret! Ja mä niin kadehdin sun hartioita, itellä kun käsivarret alkaa heti niskasta :(

  • Näissä maisemissa ei kyllä mitään vikaa :D Omikotitalot näiltä kulmilta on vaan ooouver budget ;) Oma talo ois niin kiva <3

   Sit salia vaan! Ei nää munkaan vielä mitkään kummoiset oo, siinä sattui joku valaistus kohdilleen kun näytti et ois vähän lihaksiakin ;) Mut toivottavasti tulis vielä paljon lisää lihasta kun vaan jaksaa treenata! Tsemppiä treeneihin!

  • Meinaaks että tälle mun kasaan painuneelle hartianseudulle vielä ois jotain tehtävissä? :D Täytyy siinä tapauksessa koitta miettiä noita salimahiksia…

 7. siis WAU WAU WAU!!!!!!!!1 ihan älyttömän upeaa!!! oon lukenut sun blogia nyt muutaman kuukauden ajan kun itselläkin ollut remontti käynnissä, olet ollut suuri motivaattori ja painoa olenkin saanut jo 5kg pudotettua, vielä olisi 7kg edessä. aloin sinua nyt facebookissakin seurailemaan kun sun juttuja on niin mukava lukea, olet aina niin iloinen ja positiivinen =)kiitos siitä ja pirteää talven alkua =) T.ansku

  • No höpsö :D Ei täällä vielä ihan Wau olla, ehkä pikku-vau jos vertaa lähtökohtiin, hehee! :)

   Kiva kun oot löytänyt blogiin :) Ja ihan huikea pudotus tuossa ajassa, mahtavaa! Go Ansku ;)

 8. herranjööses kun oot muuttunu :) mahtia… täällä koipi paketissa (tai no ideaalisiteessä) ei voi muuta kun oottaa että pääsis liikkumaan :) u r a machine girl :)… oikeesti mahdein kuva ikinä tos alhaalla kun neiti pikukutopissa ja shortseissa, HYVÄLTÄ näyttää.. Miten sulla muuten fiilikset on pysyny perässä, siis pystytkö toteamaan että joo menee tosi hyvin vai onks sul sellanen et tosta viel ja tosta?? toivottavasti pystyt nimittäin tuloksista nauttimaan :)

  t hanna

  • No eikä :) Mua itseä nolotti tuossakin nuo selkämakkarat!! Eli kyllä sitä oma silmä löytää ne kohdat et tuosta vielä, ja tuosta ja lisää lihasta tuonne jne. :D Mutta kaikenkaikkiaan oon siis onnellinen ja tyytyväinen -en odottanutkaan bikinikroppaa alle vuodessa vaan tiedän et tää on vuosien homma joka ei valmistu koskaan ;) Onneksi tekeminen (eli treenaaminen) on kuitenkin hauskaa ja nautin siitä :) Pääkoppaa tulee siis ihan hyvin perässä :)

   Mut hei, tykkäsin tuosta machine girl -kehusta, kiitti :D Ihan mahtavasti sanottu ;)

   Kovasti paranemisia koivelle!!!

 9. Sua ja sun kehitystäsi on mielenkiintoista seurata – olet ihanan rehellinen <3
  Ootko muuten kokeillut intervallitreenejä tai HIIT-treeniä?
  Niillä saa tehoa treeneihin tosi hyvin, ja treenit saa ”hoidettua” nopeasti ohi.

  – Spurttimamma-

 10. Jee – vihdoin uudella koneella pääsen kommentoimaan sun postauksia :). Kyllä on motivoivia kuvia!!!!! Upea saavutus – tulen itsekin hyvälle mieleelle sun puolesta ja oma motivaatio kasvaa tätä blogia lukiessa :)

 11. Täytyy kyllä itsekin ottaa nyt enemmän kuvia kun aloittelen dieetin niin näkee muutoksen hyvin :) Minkä rotuisia noi sun hauvat on? Meidän vanha sakemanni rouva jouduttiin nukuttamaan pois viime toukokuussa ja koiruutta on kyllä kova ikävä! Koira jos mikä pakottaa ulos päivittäin. Ollaan jo uuttakin mietitty, mutta jos odottelis että vauva kasvaa isommaksi :)

  Sä alat olla kuule jo hyvässä kunnossa! <3

  • Kuvat kannattaa aina :) Niistä saa niin hyvin tsemppiä ja näkee kokonaiskuvan enemmän ulkopuolisen silmin. Helmi on itäsiperianlaika ja Antton on sekarotuinen (mutta pääasiassa harmaa norjanhirvikoira) <3 Mussukoita! Halit koiran poismenon johdosta ;( En tiedä miten ikinä kestän sen kun näistä aika jättää. On ne vaan niin rakkaita! <3

   Kiitti Jonna, ihana saada kommenttia fitnesskisaajalta! Tää lisää taas motivaatiota! Ehkä mäkin vielä pääsen sinne kisakuntoon!

 12. Onpa muuten hyvä idea tuo koirien vaihtaminen kesken lenkin. Itse kun valitan koko ajan, että kahden koiran kanssa lenkkeily ei ole muuta kuin pissa- ja kakkataukoa ja nuuskutusta. Miten en itse ole tajunnut tuota sun tapaa. Tosin täytyy kyllä jonkun muun olla kotona viihdyttämässä toista koiraa sillä välin, muuten nousee mekkala ;).

  • Meillä nuo on niin kilttejä kun yksin lenkittää ja paljon parempi juoksukavereita yksinään, siks käytin peräkkäin :) Meilläkin toinen jäi aluks surkeena kotiin mut nyt ne tietää et pääsevät kohta perässä ;)

 13. Moi,
  vitsi, mä nautin tosta sun itseironiasta! Kehityksesi menee kyllä hienosti eteenpäin.
  t nimim. tänä aamuna klo 0545 lenkille lähtenyt (??!!)
  Maria

  • Ah, sitä on pakko olla :D Ei kukaan muuten kestäis laittaa omia läskikuvia nettiin, kääk ;)

   Reipas sinä!!! Pojot sulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta