Tyttöjenilta

 
Meillä oli niin ihana ilta Kaisan kanssa! Vein siis ensin lapset mummolaan ja menin Kaisalle jo viiden perästä. Ollaan ystäviä oltu ystäviä jo ennen kouluikää ja asuttu samalla kadulla koko lapsuus. Ja siellä käydään edelleen kun mennään lapsuudenkotiin :) Eilen sitten pääsin sitten ihastelemaan Kaisan uutta kotia joka oli todella kaunis ja tunnelmallinen. Kynttilöitä ja valosarjoja oli kaikkialla; saunottiin, juotiin glögiä, katseltiin vanhoja valokuvia ja puhuttiin mm. bloggaamisesta sillä se yhdistää meitä molempia. Kaisalla kun on kaunis, hauska ja upeita kuvia täynnä oleva sisustusblogi No home without you.
 
 
 
 
Pahoittelen et nyt ei oo dieettipuolen päivitystä, sillä sellaista ei ole ollutkaan. Eilen pidin vapaapäivää myös syömisistä ja olin kerrankin leiponut. Tein illanistujaisiin sitruuna-mascarponepiirakaan joka oli ihanan kirpsakkaa mutta pehmeää. Otin kuvia tekovaiheestakin mutta en nyt ehkä niitä pläjäytä tänne ottaen huomioon blogini luonteen :) En halua saattaa teitä kiusaukseen ;) Oon tän vuoden aikana viettänyt tällaisia iltoja todella vähän, johtuen tietysti myös siitä että lapset on niin pieniä mutta myös dieetistä. Tuntuu et olin niin ansainnut tämän! Raskas vuosi ja jatkuvaa tarkkailua mitä laittaa alas suusta. Siihen ei oo paljon humppailuja mahtunut!
 
 
 
 
Tänään onkin ollut paluu arkeen, sillä epäillään et lapset ois sairastumassa vesirokkoon pikavauhtia lisääntyneiden näppylöiden perusteella. Ens viikolla treenaamaan pääseminen vaikeutui taas potenssiin kaksi. Tän viikon liikuntasaldo on olematon sillä olin edelleen kipeä. Kävin vain kerran tekemässä kävelytreenin ja kevyttä crossailua salilla. Levolla ja treenamattomuudella se taisi kuitenkin mennä ohi ilman pahempaa tautia! Pitkään se kyllä kesti.
 
 

Mutta toivotaan ens viikosta aktiivisempaa! On jo ikävä salille ja tekemään! Uusi viikko ja uudet kujeet odottavat :)

Anna

26 vastausta artikkeliin “Tyttöjenilta”

 1. Moro! Täällä kommentoi uskollinen lukija, joka ei vaan koskaan oo saanu kommentoitua;) ihana blogi sulla ja upeata tulosta näkyvissä! Onnittelut. Kannattaa tosiaan ottaa rennosti treenailut, jos sairas olo. Ite en malttanu levätä ja oonkin sit ollu kipeenä kohta 4viikkoa… En suosittele mun tapaa;)

  Mari

  • Moikka! Kiva kun kommentoit :)

   Kiitos kehuista, tosi mukava kuulla taustailijaltakin ;) Toivon et nyt menis kokonaan ohi, tänään on selkeästi jo paras päivä. Paranemisia myös sinne!! :)

 2. Täällä kans ilmoittautuu yksi blogisi uskollinen lukija! Ihan pakko kysya tuosta, kun opiskelet elintarviketieteiden maisteriksi. Sama ala alkanut kiinnostamaan täällä ja nyt pähkäilen tuonne jatko-opiskelemaan amk:n jälkeen.. Millaisiin töihin haluaisit noiden opiskelujen kautta päätyä, ja kuinka pääsit paikkaan opiskelemaan (ensin insinööriksi vaiko suoraan lukiosta)? :-D

  -Maiju

  • Mä hain yliopistoon lukion ja yhden ammattitutkinnon jälkeen eli yo-pohjalla hain :) En tiedä miten AMK:n jälkeen haetaan, sun kannattaa katsoa sieltä nettisivuilta neuvot hakemiseen :)

   Itse haluan yhdistää rakkauteni liikuntaan ja tietämykseni ravinnosta ja sen vaikutuksista elimistössä. Myös funktionaaliset elintarvikkeet kiinnostavat mutta luultavasti tulen tekemään jotain jossa ollaan tekemissä muiden ihmisten kanssa enemmän kuin labrassa vaikka olenkin aikamoinen labrahiiri myöskin :)

 3. Oih, vesirokko.. Tsemppiä sulle ja lapsille! Voisit kyllä lähettää sitä vähän minulle :D Itse en ole sitä n. 30 ikävuodestani huolimatta koskaan sairastanut vaikka yritys on ollut kova.

  Koita malttaa olla liikkumatta tuon sairastelun vuoksi. Mitään et menetä vaikka lepäät rauhassa (ja katsot samalla mitä syöt ;)) Päinvastoin, treeni kulkee taas paremmin eikä tule jälkitauteja :)

  Tsemppiä ja halit! <3

  • Jos et ole sairastanut vesirokkoa, voi se olla aikuisiällä hyvin vaarallinen tauti. Lääkärit ehdottavat että sairastamattomat aikuiset ottaisivat vesirokko-rokotuksen joka ainakin lieventää tautia jos se edes tulee. Sinuna ottaisin selvää asiasta pian.

  • Kiitos Liisukka! On se tosiaan kurjaa kun lapset sairastaa :( Toivon myös et oma flunssa ois nyt menossa ohi kun oon ollut sen verran kiltisti trenaamatta :)

  • Vesirokon voi sairastaa myös ilman mitään näppyjä, joten olet hyvinkin voinut sairastaa sen. Minäkin luulin, etten ole, koska minulla ei ole koskaan mitään sen kaltaista sairautta ollut, mutta koska tiesin, että se on aikuisella vaarallinen, pyysin verikoetta, josta selvisi, että minulla on kyllä siihen vasta-aineet eli olen sen silti joskus sairastanut. Jos et oikeasti sitä ole sairastanut, niin kannattaa tosiaan käydä ottamassa rokotus.

 4. Btw, painaako jäiset marjat yhtä paljon kuin sulaneet marjat? Olen tätä miettinyt kun minusta ne sulaneena painaa enemmän… *Valeasuinen blondi mietiskelee*
  t. Loimu

  • Kuulostaa erikoiselta :) Mun mielestä ne painaa saman verran ja omani punnitsen jäisenä näin talviaikaan kun eivät ole tuoreita :D

  • Pitänee joskus testata että miten on. Nyt on vain mustikoita pakastimessa joten voinee testata silläkin :)

  • Hei kiitos :) Nyt ei minun tarvitse enää tällä päätä vaivata :P
   (Muuten, minä tiedän sulle hyvän kirjanpitäjän jos päätät aloittaa sen yritystoiminnan…)
   t. Loimu

 5. nyt on myös entero rokkoa liikkeellä oulussa ainakin ja kun täällä olitte.. Rakkulat tulee jalkoihin, käsiin ja palroihin.. Meillä koko perhe Sairasti.

  • Oulussa oli myös vesirokkoa meidän sukulaisilla joten tais napata sieltä kun siitä on juuri se kahden viikon itämisaika :/

 6. Heips :)
  Luin blogiasi laihdutuksesta innostuneena jokunen viikko sitten. Nyt katsoin kuviasi uudet treenivaatteet päällä ja olet hoikistunut todella paljon!! Ihan mieletöntä!! Näytät niin hyvältä :)

  Minulla on 3 lasta ja mahaa ja muuta ylimäätäistä on jäänyt.. Huomenna siis herkkuputken jäljiltä pumppiin ja uusi tsemppi päälle. Sain kyllä potkua blogistasi, kiitos siitä :)

  Mari

  • Ihana Mari, kiitos sulle <3

   No niin, tästä päivästä eteenpäin sitten oma vartalo mielessä tekemään päivän ruokia, ihanaa että oot saanut innostuksen päälle :) Kovasti tsemppiä!

 7. Hitsi sä alat kyllä oll hyvännäköinen, tai siis terveen näköinen! Nätti hymy sulla on aina ollut, ja jos siitä näkee että henkisesti voi hyvin niin nyt kyllä myös kropasta näkee että fyysisen hyvinvoinnin eteen on tehty duunia! Ja sulla on niin hyvä ryhti että näytät vielä hoikemmalta ja treenatummalta! :) Itse oon aikaisemmin käynyt vähän samankaltaisen muutosprosessin niin kropan kuin elämäntapojen suhteen läpi, ja todellakin tsemppaan sua sekä siinä että kisaunelmissa, yms. Kaikki on mahdollista! :) Sitäpatsi mä suorastaan nään sut säteilemässä siellä lavalla! :)

  • Ihanan kannustava kommentti Anneli! Voi vitsit tuli hyvä mieli, varsinkin tuosta viimeisestä ;) Se auttaa puskemaan eteenpäin silloin kun ei jaksais kun ihmiset kannustaa ja pitää yllä positiivista henkeä! Kaikki tosiaan taitaa olla mahdollista ;)

   Ihanaa talven alkua sulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta