Ressiä ja urahaaveita

Flunssa on kestänyt jo viikon ja oon muuttunut masentuneeksi mammaksi. Iloa on vaikea repiä jostain silloin kun tuntuu et reppu on ihan tyhjä. Vaikka ”lapsi joka syntyy sunnuntaina, on kiltti ja iloinen, valoisa aina”.

 
 
 
 

Oon aloittanut siis koirien lenkittämisen vasta eilen ja siihen saakka en ollut tehnyt yhtään mitään, edes pientä kävelylenkkiä. Olo ei oo edelleenkään täysin parantunut. Yllä olevassa ruokakuvassa on maailman parasta ruokaa eli karjalanpaisti-tyyliin tehtyä villisikaa, joka saatiin appiukolta. Villisian liha on oikein tummaa ja vähärasvaista lihaa joka maistuu siis enemmän naudalle kuin possulle. Aivan törkeän hyvää! Paistipalat hautuivat uunissa ainakin kolme tuntia. Alla sitten kuva meidän prinsessasta jolle ei riittänyt edes yksi hiuspanta. Puhelin kädessä tietysti -tärkeitä hommia! ;)

Mutta ei tänne pelkkää masistelua kuulu, kävin eilen Xenian kanssa Fazerilla glögillä ja höpöteltiin blogijuttuja. Mukava tyttö livenäkin ja oli kiva keskustella näistä jutuista toisen bloggaajan kanssa :) Sekä tapaamisen, että täällä syntyneen keskustelun siivittämänä oonkin tänään kirjoittanut koko päivän koneella liiketoimintasuunnitelmaa noiden urahaaveiden suhteen :D

glögiä ja heraa, of course

En mä tiedä tuleeko tästä mitään mut tällaista täällä :) Voisinko mä sittenkin tehdä hyvinvoinnista itselleni ammatin..? Auttaa itseni lisäksi myös muita kuntoon! Se on ainoa asia mitä mä halua tehdä ja vasta blogin myötä olen sen tosissani ymmärtänyt <3

 

<3:lla Erica

Anna

20 vastausta artikkeliin “Ressiä ja urahaaveita”

 1. Hienolta kuulostavat suunnitelmat. Mielestäni pitää toteuttaa haaveitaan aina kun ne vain voisivat olla mahdollisia! Blogi varmasti auttaa sinua myös tunnettuuden suhteen :)

 2. Jos jotain tästä maailmasta on tarttunut reppuun näinä 40 vuotena niin se että haaveita pitää toteuttaa. Ja niinhän sitä sanotaan että jos työstään tykkää, sitä myös haluaa ja jaksaa tehdä. Vertailukohtana nämä ihmiset jotka vuosi vuoden perään ovat töissä joka ei edes kiinnosta saati motivoi. Lisäksi nuo haaveet tuppaa jäämään rasitteeksi jos niitä ei tavoittele. Katkeruutta pitää välttää kaikin tavoin.

  Mittasin itseni ja vertasin sinun lähtömittoihisi tammikuussa. Olen 3 kiloa ”laihempi” nyt kuin sinä silloin 1.1.12, silti rinnoista löytyy +10cm ja vyötärössä +5cm enemmän kuin sulla. Voi vitsi kun jälleen pitää sanoa että olisin mieluummin b-kuppia kuin tätä lehmäkuppia. Mitat ei valehtele. Tästä on hyvä jatkaa kohti tavoitetta.

  • Aivan, ei sitä kannata elämää tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää ollenkaan!

   No ei sun mitat ihan toivottomia ole, ja pienenee varmasti ihan niin kuin mullakin :) Kauheesti tsemppiä ja onnistumisia urakkaan! :)

 3. Mä uskon että sinä ainakin pystyt siihen. Ja kun tuntuu että haluaa kokeilla niin kannattaa! Ja jos homma ei kannata niin ei sekää maailman loppu ole. Tsemppiä ja paranemista!

  t.yks mies

 4. Ihanat ulkoilukelit siellä. Täällä on niin pääkallokelit (veden liukastamaa jäätä joka puolella), että ei tuonne uskalla lähteä kävelemään, vaikka jaksamista olisikin.
  Mutta ei auta sitten kuin lähteä salille suhaamaan. Vaikka tänään ei kyllä ehi, kun pitää mennä kurssille :/

  • Täällä on välillä suht lämmintä mutta kyllä tuo maa saattaa silti jäässä olla, varsinkin iltaisin! Oon itse miettinyt et siirryn ehkä osin sisätiloihin tekemään aerobiset nyt talven tullen…

 5. Hienolta kuulostaa suunnitelma! Anna mennä vaan! Mitä pitää sisällään Liikunnan ammattitutkinto?

  Ja flunssassa ollaan täälläkin edelleen. Määräsivät sairaslomalle ja mä en ole edes koiria kävelyttänyt vielä. Pistää vähän seiniä kaatumaan jo kun maanantaista asti ollut sisällä tk reissua lukuunottamatta. :/

  • Liikunnan ammattitutkinto kouluttaa omaohjaajaksi eli antaa valmiudet järjestää liikunnaohjausta erilaisssa toimintaympäristöissä, kopsasin tuolta:

   Ammatillisessa osaamisessa korostuvat sekä turvallisen ja terveyttä edistävän liikunnan monipuolinen osaaminen, liikkumis- ja toimintaympäristöjen hallinta, aikuisliikunta ja yrittäjyys. Aikuisliikunnan osaaminen vaatii vuorovaikutus- kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja, eettisesti kestävää tapaa toimia sekä kokonaisvaltaista osaamista työikäisten ja ikääntyvien liikunnassa sekä aikuisten liikunnan ohjaamisessa. Koulutus ja tutkinto antaa valmiudet omaohjaajaksi.
   http://www.santasport.fi/index.php?name=Content&nodeIDX=729

   Voi kurjuus, paranemisia sinne!!! :)

 6. Anna mennä vaan :))
  Kunhan tietotaitoa ja kokemusta alasta tulee lisää, niin
  on resursseja ja uskallusta alkaa auttamaan myös muita.

  Tsemppiä!

 7. Mun mielestä sellainen valmentaja on paras joka puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä ja sulla on kokemusta kehosi muokkaamisesta. Ei muuta kun toiminimeä kehiin ja työn kimppuun! :)

 8. Erica, saako kysyä, olitko sinä mukana Fitfarmin Litessä, millainen kokemus siitä jäi? Oliko samantyylinen, kun SD? Taisit olla myös extrassa, mitkä mietteet siitä jäi? Mulla SD toimi hyvin, porukkaa oli foorumissa paljon, mutta extrasta en ole saanut samaa innostusta, odotin enemmän. Vaikka itsestäkin se on kiinni, tietysti. Nyt vaan mietin, että jatkanko vielä Litessä….

  t. manta

  • Joo mä olin Litessä alkuvuodesta ja kesällä SD:ssä, extraan en enää mennyt. Mulle Lite sopi SD:tä paremmin koska en osannut kokoajan vaihtaa ruokailutottumuksia vaan oli helpompaa posottaa pidempään samalla (lite) kuin tehdä muutoksia viikottain (SD). Mä tykkäsin kyllä ohjelmista ja foorumista :) Onhan se pitkälle asennekysymys ja kiinni siitä onko valmis itse tekemään sen muutoksen. Mä sain tsemppiä foorumista ja olin suht motivoitunut mutta jos joku ajattelee et kun maksaa ohjelman niin motivaatio tulee kaupanpäälle niin ehkä se ei ihan niin mene ja rahat menee hukkaan :D

   Oot varmaan saanut jo useamman ruokaohjelman sieltä ja periaatteessa niillä kyllä pärjäisi jonkun aikaa ihan itsenäisestikin jos vain todella haluaa sovittaa ne omaan elämään. Treeniohjelmien päivitys tosiaan sitten jäisi. Mieti osaatko jo hoitaa homman itsenäisesti ja mistä saat sitä potkua parhaiten ;) Tsemppiä joka tapauksessa! Tee nyt kaikkesi kuitenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta