humputtelemassa

 
Lähdettiin tänään Saran kanssa lounaalle ja käytiin myös vähän shoppailemassa. Mulle tarttui mukaan GinaTricotista urheiluvaatteita kassillinen: toppeja, paitoja, mikroshortsit ja treenileggingssit. Ja ei aikaakaan kun oli taas vähän nälkä ja mentiin vielä kahville. Mä ostin kaupasta patukan ja Sara veti omat maitorahkat mustikoilla. Siinä on rautainen nainen jos kuka! :) Mäkään en oo siis noin säntillinen! Mulla on vielä paljon opittavaa :) Luojan kiitos ystävinä on sellaisia ihmisiä eikä ainoastaan pullanmussuttajia -silloin oisin jatkuvasti koetuksella!
onnellinen materialisti!
no ei sentään kahvit termarista!
30g proteiinia, 13g hiilihydraatteja
sit otettiin kokovartalokuvaa jätskikojun edessä…
kun joku kehtaa tulla mun ja kameran väliin! Ilme kertoo kaiken! :D
Sara oli tikahtua nauruun!

Humputtelun jälkeen uudet treenivaatteet poltteli kassissa niin paljon et päätin lähteä käymään salilla tekemässä jotain kevyttä. Käveltiin vähän Saran kanssa ja sen jälkeen pyöräilin crossarilla, venyttelin ja tein vatsoja. Hirmu kova into ois jo kunnolla salille, tänään ihan vain aloittelin! Toivottavasti tää yskä nyt tajuais lähteä kokonaan pois!

Kaunokainen näyttää mallia <3
uusi t-paita ja shortsit
mut vähän enemmän päälle kun menin salin puolelle, tietysti niin et
mikroshortsit on leggareiden päällä :) Vähänkö oon cool!

Kotona sitten ruokaa napaan ja söin eilistä villisian paistia, perunaa ja yhden paprikan. Tää viikko on mennyt ruokien kans jo vähän niin ja näin. Enpä sano mitään.

Sitten vielä muutama poseerauskuva loppuun. Oon niin innoissani noista uusista vaatteista! Se on joku niin konkreettinen juttu kun huomaa mahtuvansa pienempiin vaatteisiin ja vielä kivoihin sellaisiin. Oon niin turhamainen, että se on ehkä parhaimpia palkintoja koko jutusssa, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin jälkeen tietysti ;) Muistan sen ajan kun tulin aina todella surulliseksi kun halusin jonkun vaatteen ja menin sitä sovittamaan. Ne ei vaan ikinä näyttäneet siltä päällä mitä mielessäni kuvittelin ja se masensi ihan älyttömästi. Monet kerrat lähdin pala kurkussa kaupasta kun en ollut mahtunut yhtiinkään farkkuihin ja topit rullautuivat mahan yläpuolelle. Vaatekaupat on ehkä pahimpia paikkoja silloin kun on paljon ylipainoa ja kuitenkin sisällä on se sama tyttö joka tykkää pukeutua nätisti.

 

Onko teillä vastaavia kokemuksia? Missä on iskenyt tajuntaan se, että joku muutos on tehtävä?!

Anna

54 vastausta artikkeliin “humputtelemassa”

 1. Voi hyvä ihme, kun olet hyvännäköinen !
  Sanonko, missä iskee olo,että on tehtävä jotain. Wc:ssä istueessa, kun maha röllöttää sylissä. :-)

 2. Hahhah tuo sun ilme! :D nauratti, ihan parhaimpia tollaset ”vahinko”kuvat. Mua alkaa aina hävettään ku mies ottaa kuvia julkisilla paikoilla ku pitäis posettaa paikallaan ettei kuva tärähä :)
  Ja niin totta tuo mitä sanot vaatekaupoista. Laihimmillakaan en löyä sopivia housuja, koska mittasuhteet on niin persiillään. Ei oo helppo olla lyhyt!

  Mutta skarpataampa niiden ruokien kanssa :) ! Itelläki meinaa väliin vähä rakoilla..

 3. voin niin samaistua noihin vaatekauppajuttuihin, joka kerta sieltä saa lähteä yhtä huonolla fiiliksellä pois.. vaan ei enää kauaa ;)

 4. Näytät ihan SUPER mahtavalta! Mikä mieletön kissanainen susta onkaan kuoriutunu… ja ens kesänä oot ihan mieletön!;)
  Itellä on kans ollut painonpudotusta sieltä reippaasti yli satasesta reiluun seittemäänkymppiin ja löysänahka-ahdistus iskee välillä aivan julmetusti päälle. Sulla sentään on vielä pyöreä napa, mulla se on lähinnä surunaaman näkönen… Mutta kai sitä pitäis olla iloinen siitä että BMI on pudonnut 19 numeroo ja kaupasta löytää vaatteita sieltä normaalien ihmisten puolelta. Se tunne kun osti ensimmäisen kerran koon 38 housut oli niin hyvä, että tiedän kyllä miltä sustakin tuntuu kun kiikuttaa kassalta kotiin pienempiä varusteita.
  Tsemppiä alkutalveen ja jatka samaan malliin! Inspiroit mua ja monia muita terveelliseen elämään, että oot kyllä kiitokset ansainnut. :)

  • Fitnesskissa, pikku hiljaa :) Just se mikä halusinkin :D Vielä pitää painaa töitä rajusti mut ei haittaa, päivä päivältä lähempänä unelmaa :)

   Siis oikeasti mikä pudotus?!? Vautsi VAU! Ja ihan mahtavaa olla osana sun inspiraatiota, kiitos :) Onnittelut vielä huikeasta muodonmuutoksesta!

 5. Todellakin on niin samoja vaatekauppa kokemuksia, poru kurkussa on tullu oltua! Ja pitkään liikuin pelkästään farkuissa ja mustissa tunikoissa, koska ne oli ainoot jotka hiukan ees peitti röllöö.. Mä voin kyl tunnustaa olevani niin turhamainen, että kyl se varmasti oli suurimpia syitä että aloin laihduttaan. Ennen vaatekoko 44-46, tällä hetkellä menee 38 :) Ja voi sitä onnen tunnetta, kun tavoitefarkut sujahtelee jalkaan, mikään ei voita sitä fiilistä :) Ja pihinä ihmisenä tunnen suureta riemua, siitä että nyt löytyy kivasti aletangoista kaikkia nättejä vaatteita, no more puolijoukkuetelttoja!!

  • Mä olin taas sellainen leggingsien suurkuluttaja :D Ja tunika tietysti päälle ;)

   Ihan loistava suoritus Maarette! Oot todella paljon pienentynyt :)

 6. Voi vain ällistellä ja ihailla sua ja sun upeita saavutuksia! Aivan älyttömän mahtavaa! Antaa pikkusen lisätsemiä tännekin suuntaan.. :)Jatka samaan malliin!
  Ja itelle ainakin yksi sellanen ”käännekohta” oli kun pitkän ajan jälkeen olin farkkuostoksilla ja se ”normikoko” ei mahtunutkaan ja vaivalla seuraavakin koko..Siinä sitten itku kurkussa päätin että tän isompia farkkuja en todellakaan ikinä osta! Eipä oo tarvinnu ostaa isompia,mutta ei kyllä pienempiäkään.. :/

  • No kiitos :) Ihanaa saada teiltä niin paljon kannustusta!!

   Hyvä juttu että sain painonnousun pysähtymään! Pienillä muutoksilla voit saada sen taas toiseen suuntaan ;) Tsemppiä! :)

 7. Meinas herkututtaa ja kaapissa oliskin sellainen pieni suklaapatukka, mut laitoit taas niin upeita kuvia itsestäsi et taidanpa jättää patukan kaappiin edelleen :). Jospa sitä itsekkin vielä joskus ois noin näpsäkkä :)

  Pahimmat fiilarit omasta kropasta tulee just siellä kaupan pukukopissa, kun ihana vaate ei näytä yhtään niin hyvältä päällä, mitä se ennen lapsia on näyttänyt. Mulla on paino pikkuhiljaa pudoskellut, nyt on lähtenyt 7-8kg ja vielä sais hyvinkin toinen mokoma lähteä enkä vieläkään olis mikään mahoton hoikkeliini :). Mut hiljaa hyvä tulee, kunto on noussut, kroppa on kiinteytynyt ja vaatteissakin eron jo huomaa….eiköhän sitä tässä itsekkin vielä pääse siihen, mitä sitä oli ennen lapsukaisia.

  Teija

  • Hyvä Teijaaa!!! Juuri noin :) Anna se äkkiä miehelle pois houkuttelemasta ;)

   Sullakin on hyvä tsemppi päällä ja hienosti lähtenyt kiloja, ihan mahtavaa! Varmasti pääset vielä samaan kuntoon ja parempaankin jos vain haluat :) Sehän on vain meistä itsestämme kiinni =)

 8. Vaatekaupan sovituskopin valot ja peili kertoo kyllä karun totuuden.. Toisaalta niissä on aika hyvät poseerausvalot ;)

  Hyviä hankintoja teit! Paljonko noi vaatteet kustansi noin niinku suunnilleen? Varsinkin toi toppi? Ei oo tullut ees mieleen että Ginasta sais treenivaatteita! Omani ostan nykyään aika usein Stadiumista :) Sit kun oon taas omassa vanhassa koossani niin Gazokselle lähtee tilaus!

  • Ne valot on siis niin karut, en ehkä ees tajua mitä ne valot oikeasti siellä lavalla tekee :D Mutta onneksi olen autuaan tietämätön vielä niin en vaivu epätoivoon ;)

   Kuule koko kassi maksoi 92egee. Eli saman mitä suunnilleen yhdet pökät muualla :D Tuollainen lyhyt toppi maksoi 15 euroa, ostin sekä mustana että punaisena :) Ihan huippu!

 9. Moi! Ihania treenivaatteita (ja tietysti sanomattakin selvää, että kaunis tyvär siellä sisällä). Koska asun paikkakunnalla, jossa ei ole ko. liikettä ja joudun näin ollen tyytymään nettishoppailuun niin voisitkohan kertoa alustopin, t-paidan ja noiden huippukäheiden reikälegginssien koot? Mittani ovat melkolailla samat kuin sinun, joten saisin tilaamalla paremmalla todennäköisyydellä sopivat vermeet kertaheitolla. Mahtavaa, että on paikkoja, joista treenikamppeita saa vähän edullisemmin. Kiitos jo etukäteen avusta! :)

  – Paula

  • Ja tarkennuksena vielä, tarkoituksena ei ole ryhtyä kopioksesi vaan kaipaan kipeästi treenivaatteita, enkä pääse lähiaikoina kovasti sovittelemaan. Gina Tricotin sporttivaatteet ovat uusi tuttavuus ja siksi koon valinta mallistosta hiukan vaikeaa. :)

  • Musta on kiva jos voin olla avuksi :) Ei haittaa yhtään, tää maailma on pullollaan vaatteita ja ihmisiä! Toivottavasti saat Ginalta mieluisan paketin :)

  • Nämä on niitä yllättäviä hyötyjä, joita blogien seuraamisesta koituu, vaikkei toki tällaisten asioiden vuoksi lukijana ole. Hieno väylä jakaa fiiliksiä ja asiaakin!

   Mukavaa viikonloppua. :)

 10. sinäpä sen sanoit, vaatekaupoissa ei yleensä tuu kuin huono olo. Minullakin kaapissa pelkästään mustia leggingsejä , ja mustia tunikoita tai löysiä toppeja! ja kyllä aina kateellisena kattelen ku kavereilla hienoja farkkuja päällä, ja ihan perus t-paita-farkut yhdistelmä näyttää niiin hyvältä, tällä hetkellä en ikinä voisi kuvitella käyttäväni edes sellaisia, mutta toivottavasti jo ensi kesänä!! :))

  • Kiitti Sini! Mun haave oli kans näyttää tyrmäävältä farkuissa ja t-paidassa, niin et ovat pientä kokoa eikä mikään tursua mistään ;) Pyykkilautavatsaa kohti :P ja taas mulla kuola valuu kun mietin täydellistä vatsaa :D

 11. Kivoja vaatelöytöjä ja niin oot nättinä kuvissa. :) Ei tainnut tietää uhkarohkea ohikulkija kyllä kenen eteen meni, sun ilme todella kertoo kaiken!! Kiitos päivän huumoriannoksesta. :D <3

  Jotenkin itsellä se muutoksen kaipuu kumpusi pitkälti siitä että oli niin epämukava olo kun raskauden aikana oli kunto päässyt rapistumaan. Jonain käännekohtana oli myös se ruma ja ällöttävä olo, kun juhlissa tajusi että ei oo niin juhlafiilistä kun tuntuu ettei ole ihan itsensä näköisenä, vaan jossain läskipuvussa paikalla ja tanssimisestakaan ei nauttinut niin kuin joskus. Että puhtaasti myös pinnallisista syistä. Nyttemmin tanssahdellaan kevyemmin kohti omia tavoitteita ja hyvin tämä etenee. En vaihtais menneeseen kyllä nykyistä fiilistä. ;)

  • No ei kyl tiennyt ;) Mä murhasin sen katseella ja heilutin käsiä :D

   Toi ulos lähteminen ja siellä oma olo on kyllä niin riippuvainen painosta :) Samanlainen pinnallinen tyyppi täällä ;)

 12. Näytät ensimmäisessä kuvassa todella hoikalta ja nuorelta. :) Hyvältä näytät muissakin kuvissa ja päivä kuulostaa kivalta. :)

 13. Niin tuttu tunne tuo sovituskoppi pelko :D raskauden jälkeen en oo kertaakaan halunnut mennä sovituskoppiin ja nyt kun toinen on tulossa, niin tuskin tää pelko helpottaakaan :D
  Oot kyllä tosi pieneksi kutistunut :) kivoja kuvia!

 14. Satuin ottamaan itsestäni kuvat ihan vaan nähdäkseni kokonaisuuden ja kammottavaltahan se näytti. Siinä vaiheessa iski, jotain oli tehtävä ja koko ajan tehdään :) Yhtenä motivaationa tietysti ensi kesä ;)

 15. Vitsi kun sulla on posket kaventunu! Näytät jo tosi hoikalta!

  Mun on pitänyt kysyä sulta (ehkä oot jossain blogin alkuvaiheilla kertonutkin) että tuliko kilot ihan raskauksien myötä? Olen itse ollut kokoa 36/38 ja nyt raskauden myötä alkanut kasvamaan ja pelottaa ihan hirveästi, kuinka isoksi kasvan. Kilo on tullut painoa ja puolivälissä mennään, mutta haluaisin kuulla kokemuksiasi raskauksista ja painonnoususta.

  • Tästä kysytään tosi usein ja vastaan kyllä taas :) et joo oon ollut normaalipainoinen ennen raskauksia ja kilot on aina tulleet siis raskauden aikana :/ Mulla tuli siis yli 30 kiloakin et en usko et ehdit enää siihen junaan. Puolessa välissä oli tullut jo kymmenen jne. Vitsit oon kirjoittanut tästä monesti mutta en nyt muista mistä postauksista ne löytyy… :/

   Älä huoli, 1kg on tosi vähän!!

 16. Mun paras motivaatio on just toi vaatekauppa.. en löydä vaatteita mistä tykkään koska olen vielä niin iso. en enää kohta… ja toinen on sellanen mikä mua vähän hävettää mut mun kaverit :D ne on kaikki ihan superkauniita ja HOIKKIA ja mä oon sellanen vähän harmaavarpunen niiden rinnalla varsinkin nyt kun oon isompi. Ennen kun paino sen 20kg vähemmän ni ei kuule itsetunto ongelmia ollut mut nyt vähän on.. Ja voi kuinka pinnalliselta minä sitten kuulostankaa.. Yleensä se ei edes niin haittaa (varsinkin kun mulla on se maailman ihanin mies joka rakastaa olin kokoa mitä hyvänsä) mutta sitten kun vaikka ulos lähetään ja muilla on kivoja vaatteita ja mulla on telttakangas mikä ei näytä hyvälle ni kyl se vähän sieppaa…EI ENÄÄ KOHTA :)

  -hanna-

 17. Mä näin itsestän ihan liikaa lomakuvia, missä oli iiiso tyttö uikkareissa. nyt syksyllä olin Superdieetillä ja 7 kg lähti. Kuntoiluilo on tullut jäädäkseen toivottavasti! Sulla on tosi kiva ja inhimillinen blogi!
  t Maria

  • Uikkarikuvat on kyl usein wake up call :DD Mut loistava meininkin siellä, onnittelut hienosta superdieetin läpi vetämisestä!! :)

 18. Hei Ertsu!

  AAAAAAARRRRRGGGGGGG! Ihanat noi reikätrikoot ( tai mikkä ny onka) ! Mistä ? Ginasta? mä haluan kans samanlaiset. Hiukanko coolit?!!!!
  Ja näyttää hyvätä noi mikrot ja toppi !!

  Ja ihan samoja tuntemuksia olen kokenut kaupan sovituskopissa :0/ . Se on karseeta.
  Onneksi jossain välissä huomasi,että hei, mä koitan liian SUURIA vaatteita ;0)

  TSEMPIT !!

  T.HV76

  • Ruokavälit on venyneet välillä liian pitkiksi ja olen jättänyt jotain välistä ja sitten olen syönyt jotain ylimääräistä enkä oo punninnut annoksia :/

 19. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa. Pakko sanoa, että näytät erittäin hyvältä!
  Uskon, että pääset tavoitteeseesi tuolla motivaatiolla ja tsempillä. Olet todella upea nainen, kyllä ne maha ja jenkkiksetkin lopulta sulavat!

  Itsekin olen innokas treenailija. Vaikka painoa on 20 kg vähemmän, kuin sinulla, tuntuu etten ole tyytyväinen kroppaani. Mutta blogisi on osoittanut sen, että upeus ei ole vaa’an lukemista kiinni. Saan todella paljon tsemppiä blogistasi. Huomaa, että voit hyvin ja se tulee esiin koko olemuksestasi:)

  Tsemppiä treeneihin ja mukavaa talven odotusta:)

  • Oi kiitos mieltä lämmittävästä kommentista <3 Olet itsekin varmasti upea, kun kannat vain itsesi niin ;) Oikea meinki =)
   Vähän on taas motivaatiopulaa mut mä koitan repiä sitä jostain, niin ehkä ne jenkkiksetkin lähtee :)

   Hyviä treenejä myös sulle ja ihanaa alkutalvea =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta