Nuhanenä

Oon sillain semi-flunssassa vai miten sen sanoisi. Kuumetta ei oo mutta nenä on vuotanut pari päivää ja sitä on seurannut rohiseva yskä. Olo on kuitenkin aika hyvä mutta sellainen, etten viitsi mennä mitään hikiliikuntaa harrastamaan. Kipeänä ei kannata urheilla!

Mun aamupalaan on lisätty tauon jälkeen 100g marjoja -happy happy jou jou! Lounaan tein itselleni mukaan kun meidät oli kutsuttu mun veljen luoksi syömään. Veli ja hänen italialainen vaimo olivat loihtineet bruschetta-leipiä, lasagnea ja omenapiirakkaa. Ihan kiva et tän viikon vapaasyöntipäivä meni jo *slurps* :( Olin ehkä maailman ankein lounasvieras, anteeksi! Kiitos kuitenkin kahvista :D

R U kiddin’ ?
No I’m not. Ois ollut ees jotain lämmintä lihaa, mut ei ollu kun hätävara keittokinkkua ja 50g siitäkin korvattu raejuustolla.
 

Eilen pidin siis päivää jolloin söin vapaasti tuijottamatta mun jääkaapin oven A4:sta ja tänään oon pystynyt palaamaan dieettiin viime viikkoa paremmin. Jossain vaiheessa iltaa olin etsimässä suuhunu jotain ylimääräistä kun kotipoliisi tuli hakemaan mut pois keittiöstä norkoilemasta. Pakattiin kassit ja lähdettiin myllikään eli Myllypuron Liikuntamyllyyn. Otin korkokengät mukaan jos peilisali olis vapaana, mutta kun ei ollut niin venyttelin vähän ja haistelin urheilija-ilmapiiriä. Sen lisäksi sain mieheltä opetusta mave-tekniikkaan eli maastavetoon joka on nyt mun uudessa ohjelmassa. Ois se vaan poltellut itseäkin rautaa nostelemaan, tuntuu et mun pienetkin lihakset ihan laihtuu pois levossa ;(

 
 
Viikon liikunnat näyttää tältä:
 
maanantai: sali (+uinti lasten kanssa)
tiistai: –
keskiviikko: sali
torstai: –
perjantai: kävely ja poseeraustreenit
lauantai: –
sunnuntai: venyttely (+tekniikka)
 
Eli sellaiseksi jäi tän viikon saldo, kun olen torstaista eteenpäin välttänyt liikuntaa. Puolikuntoisena oon koittanut keksiä jotain motivoivaa kuten vähän korkkarikävelyä ja poseerausta jota olisin tehnyt siis tänäänkin jos tila olisi ollut vapaana. Sekin on kyllä rankkaa mutta ei nyt ihan sama kuin salilla rehkiminen ;) Toivottavasti flunssanpoikanen nyt ymmärtäisi lähteä pois, mulla ois vielä mm. pyöreät pakarat hankittavana, hienoisesti piirtyvä six-pack, sopivat olkapäät ja ja ja…
Kuvissa ja tänään päällä oli mun lempitreenivaatteet:
 
ja
 
seuraavana mun pakko saada -listalla on: 
 
Better Bodies Camo long tights

Nää harmaat eli Grey Camo Print -housut on mun mielestä aivan hurjan ihanat! Itse tykkään näistä kapealahkeisista malleista eniten ja alkuvuonna tilattuja mustia oon käyttänyt ihan älyttömän paljon ja ovat edelleen tosi hyvässä kunnossa. Uutuushousujen hinta on Gazozilla 89,90€ ja alekoodilla erica (-10% verkkokaupan tuotteista) niille jää hintaa 80,90€. Tuotteeseen pääsee tästä -> Koodi on edelleen voimassa toistaiseksi! :)

Anna

30 vastausta artikkeliin “Nuhanenä”

 1. Paranemista Erica! Hyvä, että otat iisisti, edes puolikuntoisena ei kannata treenata kun treenatessa ja laihduttaessa vastustuskyky on jo muutenkin alhaisempi.Upea tiimalasivartalo kuoriutuu jo susta esille,go girl, olet paras innoittajani!terkuinMertsi

  • Joo toivottavasti pian olo kohenee :( Tänään ainakin yhtä huono päivä kun muutkin :/ Oot aina niin ihanan kannustava Mertsi! <3 Kiitos!

 2. Pikaisia paranemisia! <3 Täällä taistellaan puntarin kanssa kun se ei taas ymmärrä mennä alaspäin. Täytyy tehdä siis taas liikuntoihin ja ruokailuihin tarkistus…

 3. Kohtalotoveri ilmoittautuu. Torstaiaamusta kurkkua vähän sattui, mutta hävisi buranalla ja iltapäivällä uskaltauduin vielä kuulaan. Siitä eteenpäin onkin olo ollut tosi veltto ja lihaksia särkenyt joka päivä ja kurkku krohisee ja yskittää. Kuumetta ei täälläkään ole. Ihmeellinen tauti. Liikunnat olen jättänyt suosiolla välistä, mutta töihin on mentävä – ei auta. :/ Tsemppiä sulle. Mun mielestä sun vartalossa on nyt tapahtunut ihan hirmuinen muutos lähiaikoina! Tilasin sun koodilla ton saman topin mutta taisin ottaa liian ison. Tissit vaan vilkkuu. :D

  • Just samanlaista! Voi kurjuus ja paranemisia sinnekin päin!!! :)No enpä tiedä :) Itsestä tuntuu et jalat kapenee entisestään ja maha ei liiku mihinkään :DKäytätkö alla urheilutoppia? Mä käytän aina koska se tuntuu vähän avonaiselta anyway, kun ei oo tottunut edes hihattomiin ;) Ja sit sä taidat olla pienempi kuin luulet! :)

 4. Erica osaatko vähän neuvoa noissa Better Bodiesin vaatteiden kokoluokituksessa? Niken urheiluvaatteista on käytössä nyt L, mutta pelkään, että nuo BB:t ovat tosi pientä kokoa. PS. Sulla näkykin vyötärö noissa kuvissa ;)

  • Joo ilman muuta :) Uskon että L koko sieltäkin mahtuu sulle! :) Ne ovat ehkä malliltaan enemmän treenatulle vartalolle suunniteltuja eli eivät mitään hölttänöitä -riippuu tietysti vaatteesta ja omasta pituudesta.Mulle menee kaikki mitat tuohon L-koon sarakkeeseen ja se on kyllä ollut joka vaatteessa sopiva :) Voit mitata itseltäsi ja verrata tuohon taulukkoon:http://www.gazoz.fi/page/7/

 5. Paranemisia sinne!Mä oon nyt päättäny että jos vedän kunnialla tän neljä viikkoa vielä Superdieettiä läpi niin saan luvan tilata itelleni jotain tuolta :) Siellä olis kyllä niin paljon kaikkea mitä haluan että tulee vaikeuksia sit päättää mitä ostaa :DMua kans vähä kiinnostaa toi koko noissa, että onko ne miten venyviä.

  • Kaikki vaatteet joustaa kyllä ja tuossa yläpuolella on osoite siihen kokotaulukkoon. Kannattaa siihen verrata omia mittoja! En sitten tiedä miten kovin lyhyillä toimii koot mutta mulla ainakin menee just tuon mukaan? :D Helsingissä ja muualla missä on niin voi myös käydä paikan päällä kokeilemassa!Itsekin oon käyttänyt tuota laihtumislahjaperiaatetta ja hankkinut vaatteita palkinnoksi ;) Tsemppiä superdieettiin!!!

  • Kiitän, tässä on nyt kaks viikkoa menny täysin ohjeiden mukaan ja ensimmäiset kaks viikkoa oon käyny salilla säännöllisesti sitten ikuisuuteen. Ja se vei mun syrämmein! Ei vaan oikeesti, aivan mahtava fiilis sen jälkeen ku sieltä lähtee kotiin :) Mä oon niitä Cherry Hill Jazzpantseja miettiny, ne mä varmana sieltä ekana tilailen. Katoin taulukosta että M-koko pitäs mennä kyllä hyvin. Minkäkokosia sulla on noi housut ja onko ne kuin kireitä oikeesti vyötäröltä? Me ollaan meinaan melkein samankokosia :D Pituus täsmää ja painossa 400g eroa :)

  • Mulla on Cherry Hillit koossa L mutta kokeilin M-kokoa viimeksi Gazozilla ja kyllä sekin meni. Tosin vyötärön kuminauha vähän vielä uppoaa masukkaan :D Jaloista ja pepusta ois ollut perfect ;) Luin sun blogista sun mittoja mulla on kyllä sua 8cm leveämpi tuo vyötärön kapein kohta niin sinuna ottaisin koon M :)

  • Mullaki kyllä tuota mahaläskiä vielä on tuossa että sitä mietin kuin se siihen sit uppoaa :D Persuksesta ois kyllä just passeli M-kokonen. Kuin korkea vyötärö noissa on?

 6. Aika sissi olet kun pystyt syömään omia pöperöitäisi veljesi notkuvien pöytien edessä. Rakastan italialaista ruokaa! Ja se näkyy:/ Siksi kai sä ootkin tiivistynyt kuten oot ja mä junnaan edelleen 9alkusessa painossa. Eilenkin vetelin pitsaa vaikka koko viikko oli muuten mennyt nappiin.Mulla on myös piitkästä aikaa kurkku kipeä ja nenä vuotaa jonkin verran. Tein sellasen päätöksen aamulla että pidän tämän viikon taukoa treenistä ja aerobisesta. Ihan kävelylenkeistäkin. Sillä mikään ei ole inhottavampaa (ja myös vaarallista) kuin pitkittynyt puolikuntoisuus. Nyt on vaan sitten hankalaa kun pitää olla itsekuria tuplasti. Sillä kun vaan oleilen niin tekee mieli syödä. Sieltä se vanha minä taas kurkkii esiin innokkaana heti kun on mahdollisuus:(

  • Ei se oo oikeasti niin hankalaa edes. Pitää vaan miettiä mitä sitä tosissaan haluaa?! Mä ainakin haluan sen unelmien vartalon ja en siksi halua syödä enempää energiaa kuin tarvitsen sillä silloin mun unelma ei koskaan lähenisi.Onko se ruoka sen arvoista? Nyt nainen tee tietoinen päätös aiotko laihduttaa vai et! Onko se vanha sinä joka määrittelee sut ja olet se kokoajan. Vai unohdatko nyt menneen ja keskityt tulevaisuuteen ja siihen ihanan innostavaan päätökseen jolla saat sen vartalon joka sinulla kuuluisi ollakin? Onnittelut hienosta viikosta! Ei se pizza sitä kaada, mutta ensi viikolla sitäkin paremmin ;)Tässä yks postaus joka kannattaa motivaatiopulassa lukea :)http://toobigtobeme.blogspot.com/2012/01/tietoinen-paatos.html

  • Myönnän että mulla vaikuttaa myös liiallinen hienotunteisuus. En vain kehtaa olla ottamatta pöydästä jos joku on kovasti työtä nähnyt. Lisäksi kartan kaikenlaista dieettini julistamista, tarkoitan siis että en halua tehdä siitä numeroa ja sellainenhan siitä tulisi jos olisin omilla sapuskoilla. Olen miettinyt myös tuota tietoista päätöstä. Siitähän Juttakin paasaa aina että on TEHTÄVÄ PÄÄTÖS. Mutta vaikka kuinka olen yrittänyt, en ole tullut autuaaksi ja TAJUNNUT että näinhän se menee ja nyt vain pysyn tässä. Ja silti kiellän ettenkö halua tarpeeksi tätä uutta varatloa. Kyllä haluan! En vain omaa rautaista tahtoa, ilmeisesti. Minä joka vielä 10v sitten olin kyllä aika rautainen tahdoltani.. Nyt ei vain onnistu sellainen kunnon laihdutus. Olen toki laihtunut, nytkin 10 kiloa, ja teen 3xkotitreeniä + 4x aerobista viikossa. Se ei ole edes vaikeaa. Sen sijaan ruokavaliossa mulla notkahtaa aina kerran pari viikossa. Muut päivät menen rautaisesti mutta mikä noissa viikonlopuissa oikein on. Itsekurin puutettahan tämä on, mitä muutakaan. Sulla Erica antaa voimaa oma tavoitteesi lavalle. Oma unelmasi olla esillä ja olla timmi julkisesti. Kun mulla ei ole tuollaista ruoskijaa taustalla niin kovasti tämä on vain siitä kiinni haluanko olla ensi kesäkuussa biksut päällä vai en. Vaikka onhan kyse toisaalta kokonaisesti elämänmuutoksesta. Mutta ei tule helpolla ei.

  • Sain ihan blogin alussa tällaisen kommentin: Sunnuntain Hesarissa sanottiin että R. Wisemanin tutkimusten mukaan paremman elämän tavoittelussa parhaiten naiset pääsee tavoitteisiinsa jos he kertovat niistä avoimesti ja pyytävät tukea & kannustusta. Ensimmäiseen vastoinkäymiseen ei saa lannistua. -> Go public, be persistent! oli ohje. Joten nyt varmasti kyllä onnistut. Tsemppiä!!” -anonyymiSe oli niin hyvä neuvo, että kirjoittelin asiasta myöhemmin ja koko artikkelin voi käydä lukemassa tämän postauksen lopusta:http://toobigtobeme.blogspot.fi/2012/07/kuinka-blogi-alkoi.htmlOon nyt varmaan vähän ärsyttävä mutta luen sun kommentista niin paljon tekosyitä. Et oo kyllä ainoa ja oon itsekin syyllistynyt ihan samaan monet kerrat! En oo yhtään parempi kuin muutkaan! Mutta ymmärsin mikä mun ajattelussa on vikana. Ihan niinkuin ihmiset eivät huomaisi että joku painaa yli 90kg. Ja jos alkaa dieetille ja ”tekee siitä numeron” niin siinä ei oo mitään hävettävää -SE on hatunnoston arvoista kun myöntää haluavansa tehdä muutoksen ja ihmiset kunnioittavat sitä! Saan usein kylässä hedelmiä, marjoja, light limpparia tai vaikka sitä parsakaalia ja kanaa koska mun lähipiiri tietää mun tavoitteista. MIKSI siis tarpoisin yksin ja odottaisin että saisin laihdutettua niin että kukaan ei huomaa?Jos huomaat että sulla ei oo selkärankaa, niin mikset ottaisi muiden tukea vastaan? Se voi oikeasti olla se avain onnistumiseen :) Mietiskele asiaa <3

 7. Näytätpä pieneltä noissa kuvissa! :) Haluaisin kuulla vähän mittoja, eikö viime kerrasta oo jo ikuisuus? :) Mä täällä vaan junnaan paikallaan ja pari kiloo on vissiin tullu takasikin. Eli tän vuoden saldo on huimat -2.6kg. JEI! :'( Joka aamu ajattelen, että tänään taas alotan, mutta ei vaan kiinnosta. Jossain kohtaa päivää huomaan veteleväni suklaata tms ja liikunnasta ei oo tietookaan. Salilla oon käyny noin 2 kertaa viikos, mutta eihän siitä mitään hyötyä oo ku syö ku porsas. Oikeen itkettää ja ällöttää ja ärsyttää, että omaa vikaa on kaikki ja ite vaan pystyis oloonsa parantaan, mutta silti ei tee mitään. Sori valituskommentti, mutta hienosti oot sä tsempannu siellä houkutusten äärellä, musta ei tohon olis ollu! :) Paranemisia.

  • Taitaa olla jo kohta 3 kuukautta niin lupaan tällä viikolla laittaa ;)Sulle Miia samaa kuin edelliselle, ootko ihan oikeasti tehnyt tietoisen päätöksen, että mitä haluat elämältäsi ja vartaloltasi?! Ei se oo pelkkää taistelua ja tahdonvoimaa! Se lähtee asenteesta ja innostuksesta ja positiivisuus on se voima :) Tietysti herkut turruttaa mielen ja alussa on sellaisessa sokerikoukussakin, mutta siitä voi päästä irti!! :) Se helpottaa kyllä! Tehkää jonkulainen laihdutussuunnitelma ja miettikää mitä muutoksia teidän pitää tehdä arjessanne jotta pääsette tavoitteeseen. Sitten vain toimimaan suunnitelman mukaan ;) Tsemppiä kauheesti kaikille, en missään nimessä halua masentaa mutta teidän pitää itse usko itseenne!! :)

  • Mittoja mäkin odotan innolla.Oletko mitannut muuten pituutesi lähiaikoina? Itse luulin olevani 172cm ja nyt kun mittasin niin luku oli 173,5cm. No, BMI tipahti heti kivasti alemmas.

 8. ihana banneri! olen tämän todennut jo useampaan kertaan mutta olet aina niin ihanan freesin näköinen kuvissa, näkee että voit hyvin. :)

  • Oi kiitos Katja <3 Näin se kannattaa mennäkin, ei millään pussikuurilla 3 kuukaudessa vaan ajan kanssa et ehkä se sen vuoksi näkyy :D

 9. Heips ja ihania kuvia jälleen =)! Hei, sulla muistaakseni on myös nuo Cherry Hill Jazzpantsit, vai?? Mitä eroja on noihin Fitness Long Tights-housuihin? Kumpia suosittelisit, käyttötarkoitus on kuntosalille. Tilaan sun koodilla jommat kummat noista ja sitten aion tilata vielä tuon Support Topin limen vihreänä =) Koko muakin vähän mietityttää, muissa vaatteissa aika lailla M-kokoa mutta onkohan nuo BB-vaatteet hieman pienempää kokoa….? Kiitos ja tsemppiä!!

  • Cherry Hillit on siis leveälahkeiset ja vyötärö on korkeampi. Tights-housuissa on matalahko vyötärö ja vetoketjut kapeissa lahkeissa. Riippuu ihan omasta mieltymyksestäsi ja vartalon mallista kummista tykkäät?! Molemmat siis on ihan huiput kuntosalille, oikein suunniteltu sinne! Mä tykkään tight-mallista ja Sara tykkää vain Cherry Hilleistä =)En usko et ovat pienempää ja ota vain kokoa M, voit vielä tarkistaa kokosi tuosta :)http://www.gazoz.fi/page/7/

 10. Mun oli PAKKO saada noi camo housut kun olivat niin upean näköiset. Pieni pettymys oli että vyötärö tulee edestä todella alas ja näin neljän lapsen äitinä jää vyötärö juurikin tuon venyneen röllykän alle jonka normaalisti on saanu ”piilotettua” housuihin :( että suosittelen kokeileen ennen ostoa :)

  • No voi harmi :( Onkohan niissä vieläkin matalampi tuo etuosa kun yksivärissä mustissa tai musta-pinkeissä. Ne nimittäin nousee kyllä sen verran etteivät pyörähdä röllön alle. Mulla on ne molemmat ja ne eivät ole mitkään ultra low-waist malliset kuitenkaan. Ne camot voi olla vähän erilaiset :/ Kyllähän sä voisit ne palauttaa tai vaihtaa toisiin housuihin jos ei millään istu! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta