Korkkarit testiin

 

Tähän on tultu, et perjantai-illat vietetään salilla. Oon huomannut, että oon todella usein sattunut salille perjantai-iltana ja mikäpä siinä. Ei se sen kummempi päivä oo kuin muutkaan. En kuitenkaan käynyt varsinaisesti treenaamassa tän flunssan takia vaan kävin ihan vähän kopsuttelemassa uusilla kengillä, malttamaton kun olen :) Seurana oli tietysti fitnesskisuli Sara!

Vishnu tai joku muu jumala…
korkkarin verran pidempi :D
oliko peiliposettelu joka olympialaji..?
PÖH flunssalle!
näin tänään
 
 
Kuvattiin myös kävelyä videolle ja nyt voisin puolustella taas litanian tähän ennakko-odotuksia karistamaan. Tää on ehkä päätöntä hommaa, koska en oo edelleenkään saanut koskaan kävelyyn keneltäkään fitnesskisaajalta mitään vinkkejä tai apua. Sara pääsee onneksi ens viikolla treenaamaan omaa Body fitness kävelyään valmentajansa Katarinan kanssa joten ehkä Sara sit voi opettaa mullekin jotain :D Eihän tää mun projektissa vielä tässä vaiheessa oo välttämätöntä, sillä kroppa on niin kesken vielä. Mutta kivaa vaihtelua joka pitää innostuksen yllä, esimerkiksi nyt kun ei voi kipeänä treenata kovaa :) Hauskaakin meillä on! Perjantai-illan jamit parhaimmillaan ;) Mutta tässä taas, olkaa hyvä:
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna

23 vastausta artikkeliin “Korkkarit testiin”

  • Mulle sanottiin kerran et vain minä itse voin olla unelmieni tiellä (Minna Pajulahti) ja oon miettinyt sitä siitä saakka, niinhän se menee!!

 1. Luin koko blogisi läpi tällä viikolla ja parin viime päivän postauksesta huomaa nyt suuren muutoksen vartalossa ja naamassa. Tuntuu kuin 5 kiloa olisi pudonnut vaikka kyse taitaa olla parista. Mutta niin se kroppa vaan antaa periksi ja tiivistyy. Onnea sulle! Olet kyllä kaiken tämän ansainnut kovalla työllä.

  • Jossain vaiheessa (eli nyt) tulee se kohta kun jokainen 3 kilonenkin tekee jo eri ilmeen!! :) Isompana piti saada enemmän kiloja pois et ero olisi yhtä suuri, mutta kun mamma pienenee niin vähempikin kilomäärä näkyy jo naamassa, miten mahtavaa ;) En malta odottaa et oon siellä kutosella alkavassa painossa -muistelen että sillon oon aina itsekin jo tuntenut oloni tosi kivaksi omassa kropassa! :) Sitä muistoa kohti siis ;)ja kiitos todella kivasta kommentista, ihanaa että tykkäät lukea ja löysit tänne :) Tervetuloa mukaan intoutumaan terveellisestä elämästä!

 2. Hyvä Erica! Oon jo ehkä kuukauden lueskellut sun blogia ja hyvä mielihän tästä tulee väkisin :) Tosi rohkeesti uskallat laittaa kuvia ja videoita esille, monelta jäis tekemättä. Sulla tuntuu muutenkin arvot elämässä olevan kohdillaan. Itsekin saan taas sun blogia lukiessa uutta motivaatiota ootella kunnollisten treenien makuun pääsemistä, kun nyt raskaana on pakko ottaa iisimmin. Hyvä susta tulee eikä kiire oo mihinkään. Treenitsemppiä paljon!!

  • Onnea raskaudesta <3 Voi miten ihanaa aikaa sekin! :)Luin jostain toisesta blogista joka oli laihdutusblogi ilman kuvia, että häntä hävettää ja säälittää muiden puolesta kun laittavat oman kuvansa nettiin. Mietin vaan, että toivottavasti ei mua sääli -ihan turhaa :) Sehän kertoo vain omasta itsetunnosta minkä kokee noloksi! Ei mun tarvi olla täydellinen kun laitan kuvia ja videoita, sehän oon vain minä ;) Ja ehkä just siksi lukijat tykkää myös nähdä näitä kun ei tarvitse esittää enempää?! Mukava siis saada palautetta rohkeudesta säälimisen sijaan ;)Kiitti treenitsempistä! Ihanaa raskausaikaa sulle <3

 3. Ihana blogi!! Juuri sitä mitä olen kaivannut, eli hyvänmielen blogi ilman kauheaa itsensä ruoskimista ja hampaiden kiristelyä. Itselläni on suunnilleen samanlainen projekti meneillään, paitsi että mitään fitness-juttuja en ole edes miettinyt :D Ekan kuukauden aikana on lähtenyt 5kg ja hyvä fiilis on.Ainoa takaisku tapahtui alkuviikosta, kun reippaana lenkkeilemässä ollessani mursin jalkani :( Alkushokista päästyäni päätin, että sisulla mennään ja treenaan sitten yläkroppaa eli vatsaa, selkää, käsiä jne. tämän pakollisen tauon aikana, tietysti sillä tavalla että jalka on levossa. Mielessä kävi myös ”What would Erica do?” :D Eli blogiasi lukiessani sain lisää varmuutta siitä, että nyt ei luovuteta vaikka jalka paketissa onkin.Kiitos siis inspiroivasta blogista, jatkan varmasti lukijana jatkossakin!

  • Mahtimeno sulla! Onnittelut hienosta pudotuksesta :) Ja voi surku tuota jalkaa :(( Toivottavasti paranee pian! Oikea asenne!! Ihan mahtavaa, juuri noin :) Ruokapuoleenkin on hyvin aikaa panostaa ;)

 4. Heippa Erica !!Oon lukenu Saran blogia siitä asti kun hän sen perusti ja oon ollut siihen aivan totaalisen koukussa, ja hän on motivoinut mua itseänikin treenaamaan hurjasti. Saran kautta oon tutustunu myös sun blogiin ja oon aina välillä käyny täällä kurkkailemassa sun kuulumisia. Taas tänään päädyin selailemaan sun postaukset viimeiseltä kuukaudelta, ja täytyy kyllä sanoa että näytät ihan mielettömän hyvältä! Sulla on ihana positiivinen asenne ja musta on tosi hienoa että sä uskallat laittaa videoita ja kuvia itsestäs tänne kaikkien nähtäville, se vaatii paljon rohkeutta. Ku lukee sun postauksia ni tulee aina tosi hyvälle tuulelle. Mä oon kyllä aina ollu sitä mieltä että hymyilevät ihmiset on aina kauniita. Sä oot hirmu kaunis! Kiitos ku kirjottelet ihan mahtavaa blogia, taidan vihdoin alkaa lukea sunki blogia aktiivisesti, kun kuitenkin aina täällä vieraillessani luen kaikki postaukset mitä en oo vielä nähny :)

  • Saralla on ihana blogi jossa treenitulokset näkyy! Muakin motivoi sen mimmin hurja meno ;)Joo mulla on ehkä kuollut se aivosolu jossa asuu itsekriittisyys kun laitan teille videoita ja noloja kuvia :D Kiva kun tykkäätte ;) Hyviä treenejä sinne!

 5. Heipsis! Jostain luin ettei Minnalla ole muita kuin kisavalmennettavia niin tuleeko sulle nyt vaihto kun ei oo vielä kisat ajankohtaset?

  • En tiedä :( Meillä on muutenkin sopimus vain vuoden loppuun saakka ja en oo kysellyt jatkomahdollisuudesta. Olin onnekas kun Minna teki mulle ohjelmat sillä jo silloin oli niin paljon kysyjiä ettei Minna voinut ottaa kaikkia! Mutta mä vakuutin et tarvin apua ja onneksi sain :)

 6. Oho, en ollu nyt pariin kuukauteen käyny lukemassa tätä sun blogia ja voin kertoa että näytät tosi hoikalta verrattuna siihen mitä viimeksi katoin ! Tsemppiä, oot jo tosi pitkällä ihana<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta