Flunssaa pukkaa

Eilinen meni kauheen nopeaa ja huomasin että koska on jo keskiviikko niin salille ois pakko raahautua ja lähdin sitten jumpalle illalla puoli yhdeksän aikaan, aikalailla sai yksin treenailla. Ensin lämmittely juoksumatolla ja sit rinta-hauis-ojentajatreenin kimppuun!

Rehellisyyden nimissä treeni ei oikein kulkenut ja ajatukset harhaili. Päädyin sitten posettelemaan peilin edessä, mikä ei oo todellakaan tehokasta treeninkäyttöaikaa. Voisin alkaa jatkossa jättämään tuon luurin kotiin ja keskittyä tekemään loppuun asti!! Illalla olo oli vain nuutunut ja tukkoinen (liekkö johtui vilustumisesta hyytävissä merenrantakuvauksissa..). Yöllä ei sitten uni tullutkaan vaan kurkkua alkoi pistämään ja nieleminen oli vaikeaa. Aamulla heräsin nenä tukkoisena ja kuin siilin nielaisseena. Tälle päivälle suunniteltu juoksu on varmaan pakko passata, etten tule yhtään kipeämmäksi :(

Ruokapuolella oon ollut jämpti jo pari päivää!! Pilkulleen ja piste! Jei jei! Mutta se lauantain jälkeinen sunnuntai ja maanantai oli oikein mielitekojen juhlaa. Mun käsi oli kokoajan menossa suuhun ja norkoilin jääkaapin ja sohvan väliä. Ylimääräinen ruisleipä, rahka, proteiinijuoma ja kourallinen kuivattuja hedelmiä päätyivät syntilistalle. Nyyh, tuleekohan musta koskaan fitnessurheilijaa jos en osaa dieetata vaan selkäranka on kuin pajun vitsa ;( Ja onko se päivä jo tullut kun itken jos oon syönyt 100 gramman sijaan 150 grammaa mehukeittoa?! Ehkä mut pitäis lähettää Afrikkaan…

Vaan synkistelyt sikseen ja talvea kohti, sillä Oulun reissujen parasta antia on shoppailu Tokmannilla ja Halpa-Hallissa. Laitoin lasten mummin ostamaan muksuille talvikengät (opiskelijatytär kiittää) ja täksi talveksi valikoitui Kuoman kotimaiset pakkaskengät. Hinta 36,90€. Olen tyytyväinen! Ostettiin myös iso kasa lastenvaatteita, jotka ovat molemmissa kaupoissa todella edullisia. Osa Tuttaa ja osa halpismerkkejä. Rumat ne vaatteilla korreillee -kuten täällä on tapana sanoa! ;)
Kiitti kaikille bannerikuvaehdotuksista :) Hajontaa on mutta muutamat kuvat olivat useimpien suosikkeja! Tänään illalla lennetään kotiin ja huomenna varmaan pääsen datailemaan kotikoneella ja värkkäilemään uutta banneria. Eiköhän niistä joku kelpaa :)

Anna

27 vastausta artikkeliin “Flunssaa pukkaa”

 1. Moi taas,Oikein hyviä kuvia! Huomaa että naaman muodot tulee nyt erilailla esille, sieltä kuoriutuu se oikea Erica:)Piti kysyä että missä tuo oma pt:si pitää vastaanottoaan? Ja sitten vielä jos saan udella, että koska olet Fitfarmin kursseja käynyt paljon niin miksi et ole siellä valmennettavana?Hyvää matkaa kotiin toivottelee Marianne (tällä kertaa Stokiksesta)

  • Minna asuu muistaakseni Nokialla, mutta valmennettavia on ympäri Suomea, eikä se ole oleellista, ellei just halua sellaista kenen kanssa treenaa tiiviisti yhdessä! Mä ajattelin et siellä Fitfarmilla on niin älyttömän paljon porukkaa et ei houkuttanut vaan. Ois se voinut olla hyväkin, mut nyt näin :) Voi olla et itsekin tarvisin PT:n samasta kaupungista, tässä on omat haasteensa ja täytyy olla hyvin itsenäinen treenaaja…Kuule oon odottanut et leuka ja kauniit poskipäät tulee esille :) Vielä vähän niin alkaa luusto erottumaan! ;)

 2. Mä olen huomannut, että vanhempien luona kyläileminen on hirmu vaikeaa syömisten suhteen :D Koko ajan olen penkomassa kaappeja ja mamma tuputtaa ruokaa.Tosin itselläkin on pari päivää ollut hirmuinen herkkuhimo ja välillä on tehnyt mieli purra oma käsi poikki :/! Ärsyttävät himot, mutta nyt on skarpattava ja saatava tiputettua 2-3kg ennen vuoden vaihdetta ja keväällä alkavaa kisadieettiä:/Paljon tsemppiä loppuvuoteen ja treenailuun!

  • Joo käsikin kelpais välillä, heh heh! On se melekoista olla muiden lihapatojen äärellä kyllä :DOi sulla jo kisadieetti lähenee! Ihanaa!Tsemppiä sinne! :)

 3. Voi, mä ootan huomista kello viittä kuin kuuta nousevaa. Mä päätin, että hinnastaan huolimatta pt on pakko saada ja nyt onkin huomenna sitten suunnittelupalaveri. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa lähde sitten ihan tosissaan. Vielä kun saisi miehen innostumaan yleisesti vähän kasvispainotteisemmasta ruokavaliosta niin hyvä tulisi. Se kun eläisi pelkällä makaronilaatikolla ihan huoletta.

 4. minä ostin uuden veroiset kuomat kipparilta tytölle ja pojalle yhteensä 10e eihän ne tämän vuoden väreissä ole mutta ei haittaa..

 5. Näin sut eilen Teknolla treenailemassa, mutta en viittiny tulla häirittemään. Oon lukenu sun blogia kesästä saakka kun itelläkin alko projekti oman kropan kanssa pyörimään. Tuli kyllä ihan semmonen ”apua, julkkis” -fiilis eilen :D

 6. Sulla oli ihan hyvää pohdintaa tuossa ylhäällä siitä että tuleeko susta fitnesskissaa koskaan kun et pysty 100% noudattamaan välillä ruokavaliota tai treeniaikataulua. Olen kokenut jo vuosia samanlaista epätoivoa sen suhteen että pystynkö koskaan olemaan normaalipainossa pitkiä aikoja koska mulle näitä mielitekoja on aina tullut, olin sitten anorektikko (mikä olin siis 15v sitten) tai vahvasti ylipainoinen. Mun suhtautuminen ruokaan on jotenkin vaikea – käytän sitä kaikenlaisiin tunnetiloihin mielellään, tyydyttämään ailahtelevaa mielialaani. Nyt kun taas laihdutan niin huomaan että vanha minä on vahvasti eri mieltä. Mun pitää oikeasti taistella mielitekoja vastaan, enkä usko että tämä tilanne muuttuu koskaan lopullisesti. Olen ilmeisesti sisäisesti ahmija ja ruokahedonisti. Olen aina ollut mutta tuossa 20kymppisenä mulla oli vielä sen verran itsekuria että sain pidettyä itseni timminä. Lasten saamisen jälkeen ja ruuhkavuosien painaessa päälle annoin itseni repsahtaa kunnolla. Ja nyt tuntuu ihan hirveän vaikealta päästä takaisin tuohon ennen lapsia tilanteeseen jolloin omasin siis itsekuria enemmän. Tuntuu että olen muuttunut, ja valitettavasti huonompaan suuntaan! Olen huomannut että sulla on ollut samanmoista jaakobin painia näiden vanhojen tapojen syrjäyttämiseksi. Olen saanut sun ponnisteluista voimaa:) Olen luullut että olen luuseri kun en vain aina pysty olemaan ruodussa. Tuntuu että tuo sisäinen minä muuttuu selvästi hitaammin kuin kilot karisee. Voi kyynel.

  • Näinhän se on, että mieli pitää saada mukaan elämäntapamuutokseen. Sitä ei voi huijata pussikeittokuureilla tms. vaan opetella ottamaan urheilu ja terveellinen ruoka osaksi elämää! Tietysti välillä vanhat tavat puskevat pintaan mutta itse olen optimistinen ;) Oon ennen lapsiakin aina huolehtinut itsestäni, niin miksi en nyt? :)Toivottavasti uskot itseesi! Se on avain muutokseen :)

 7. Hyvä kun täällä kerrotaan rehellisesti, ettei laihdutus ole pelkkää menestystarinaa koko ajan.Lisäksi kiinnostaisi, oletko julkaisuut itsestäsi mittoja (ei painoa :)?T. ilman vaakaa laihduttava

  • Ilman muuta :) Mitat löytyy tuosta: edellisestä on jo reilu 2kk, voisin kohta taas päivitellä :)http://toobigtobeme.blogspot.fi/search/label/mitat

 8. Hei ootko tykännyt noista betterin pöksyistä? Onks ne sellaset ettei varmasti näy läpi ku esim kyykkää? :D haluisin ostaa nuo mutta olis kiva kuulla jotain arvosteluja ennenkun niihin sijoittaa, on aika kalliit kummiski :) ja ps. Biksu kisat silmissä myös, että tsemppiä ehkä tulevalta kilpasiskolta ;) Itsellä aika puhdas ruokavalio, joten yritän ajatella ettei se dieetti sitten ole enää niin paha. Sekin on niin asenteesta kiinni, ei sitä sais pelätä vaan sitä pitäis haluta, mut helppo se on nyt viel huueella :)

  • Mä käytän nykyään ainoastaan niitä treenatessa kun ne on niin hyvät :) Varsinkin siis nää kapealahkeiset on mun suosikit! Niissä kangas on kyllä sellainen ohuehko, että just kyykätessä saattaa läpikuultaa alushousut mutta ei nyt ihan läpi näy :D Aivan mahtavat treenihousut ne on! Leveälahkeisissa kangas on ehkä paksumpaa.Tsemppiä sulle bikinikisatavoitteisiin! Mulla ne nyt on vielä vuosien päässä :D

 9. Usein on itselläkin niin että kun ei ole tekemistä niin huomaa koko ajan notkuvansa jääkaapilla. Nykyään tuntee huonoa omaatuntoa kun syö ylimääräistä, vaikka ne olisivatkin terveellistä ruokaa. Ennen sitä veteli ties mitä lihapiirakoita ja suklaata ilman sen suurempia kolkutuksia aina kun mieli teki. Myös stressi aiheuttaa sen että menee heti ylimääräisiä leipäpaloja suuhun. Nyt on viikonloppuna taas mielihalut koetuksella kun on esikoisen syntymäpäivät. Tykkään todella paljon järjestää juhlia ja leipoa herkkuja, joten kaikki tarjoilut ovat viimeisen päälle. Täytyy vaan itse koittaa pysyä kohtuudessa.. =)

  • Tylsyys on kyllä yks syy syödä! :D Ja totta tuo, et ne terveellisetkin ruoat tuntuu repsahduksilta jos kerran ne eivät ole ohjelmassa. Ja niinhän se pitäis mennäkin. Muistan kyllä ajan kun söin niin paljon kun halusin :) Se oli kivaa mut ulkomuoto ei ;)Onnittelut esikoiselle!! <3 Itsekin söisin vähän, sillä itsetehdyt herkut ja lapsen syntymäpäivät voi laittaa vaikka "tankkaus"päivän piikkiin :)

 10. Heippa! Kaivelin vanhat gfg:n treeniohjelmat ja suurimpaan osaan liikkeistä sain selvyyden googlettamalla, mutta hädän iskiessä päätin kääntyä sun puoleen. Osaisitko selittää mulle, että mitä tarkoittaa alatalja rusetti? Tiedän kyllä mikä on alatalja, mutta en tiedä mitä siinä tarkoittaa rusetti :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta