Oman elämänsä huippumalli

Tempastiin tänään mamman kanssa pieni Photo shoot -tuossa meidän takapihan rannassa ja äiti kuvasi mua järjestelmäkamerallaan. Viimeksi otettiin pari kuvaa pääsiäisenä kun olin täällä ja ne voi käydä kurkkimassa tuosta. Nyt kuvia on vähän enemmän, sillä hakusessa oli täydellinen bannerikuva. Voisin vaikka merkitä tän postauksen minäminä-tunnisteella :D

Onko ehdotuksia bannerikuvaksi? Mun mielestä alusta päin järjestyksessä nro. 7, 10 tai 12 ois potentiaalinen (kuvien numeron näkee klikkaamalla niitä). Nuo merimaiset ois niin hienot ikuistettuna bannerissa ja vaihtelu virkistää :) Muutenkin varmaan arvaatte mitä toivon 30-vuotislahjaksi, sillä kännykän kameralla otetut kuvat on vähän eri luokkaa. Onhan tässä tullut blogattua jo 10 kuukautta ilman kunnon kameraa…

Anna

42 vastausta artikkeliin “Oman elämänsä huippumalli”

 1. 7, 8, 11 ja 13! :) Mulle tulee näistä mieleen jotenkin sen meiän reissu Porvoon uimarannalle silloin vuosia sitten! :D Pitäisköhän kaivaa ne kuvat esiin? ;) <3

 2. Jos siis ensimmäinenkin kuva lasketaan mukaan, niin kuva 6 ehdottomasti! Olet niin säteilevän näköinen. :)Ps. Olen ihan rakastunut hymyysi! :D

 3. Mun mielestä ehdottomasti kuva nro. 7!:) Olet siinä niin itsevarman ja määrätietoisen näköinen, kaunis kuva kaikinpuolin!:) Tulee sellainen ”Vaikka läpi harmaan kiven” tai ”I can do it” -fiilis;)

 4. Musta toi seiska ois ihana bannerikuva! Katsetulevaisuuteen ja iloisella mielellä, se on just niin sua ja sun blogis sanoma :) Näytät niin varmalta, et tiiät mitä haluat ja odotat sitä. Jos ei sitä ni kutonen on kans tosi jees.

 5. Nro kuusi ehdottomasti! Vellova meri taustalla kuvastaa musta hyvin elämää joka heittelee sinne tänne mutta sinä pysyt paikoillasi eli omalla tielläsi karikoista huolimatta:) Ooh, olipas syvällistä.

 6. munmielestä kaikki kuvat on hyviä, joten voisit munmielestä tehä kollaasin :)kauan oot muuten laihduttanut, siitä päivästä lähtien kun alotit.. :D ?

 7. Yksi uusi lukijasi ilmoittautuu! Olen seurannut matkaasi kesäkuusta asti kaverin vinkattua mainiosta laihdutusblogista, ja lukenut läpi alkuvuodenkin kuulumiset. Kiitokset mahtavasta ja motivoivasta blogistasi!! Tätä päivittäin seuraamalla ei pääse totuus unohtumaan oman elämäntaparemontin suhteen. :) Suosikkini yllä olevista kuvista on 13 ja 19.

 8. Mäkin ekaa kertaa uskaltaudun kommentoimaan, vaikka olenkin jo jonkin aikaa seuraillut sun blogia. Olet kyllä todella upeannäköinen, ja aivan mahtava ollut jo tähän mennessä sun matka kohti unelmien kroppaa! :) Mä tykkään noista kuvista 6 ja 7, alusta päin laskettuna. Tai 11/12 kuvat..:) Oikeastaan kaikki kuvat on todella hienoja.Heh. Ja muuten tuo sun päivitetty hiuslook on tosi hyvä, ja muutenkin oikein hehkut sellaista hyvää oloa, mieltä ja positiivisuutta! Koitan ammentaa sitä myös hiukan itselleni lukemalla tätä sun blogia, kun itsellä taipumusta välillä synkistellä ihan liikaa ;)

 9. Moi Erica!Siis toi pääsiäiskuvausten vika kuva on niin super!!! Nyt menet heti kampaajalle ja laitat tollaset pinkit raidat uudelleen! Ne sopii niin sulle =0) Ihania merenranta kuvia kaikki ja nuo poikasi kanssa napsitut kuvat on <3Mä täällä taustailen = luen mutten paljon kommntoi ;0)ps. kävin juoksulenkillä piiiitkästä aikaa ja iskias sanoo sooosooo =0/ !!HV76

  • No hei…!! Nyt vasta silmäilin kunnolla postauksiasi ja justhan sä olet ollu kampaajalla !!1 Voi mua =0/ Mut sulle sopii niin kivasti noi pinkit raidat, et ihan sillä mä sua usutin kampaajalle =0) . Mut on nuo nykyiset raidatkin mageet, ei sillä!t. Sama tomppeli kuin edellä ;0p

 10. Kiitti kaikille ehdotuksista :)Ainakin 6,7, 13 ja 19 keräsivät paljon ääniä! Väsäilen uutta banneria varmaan viikonloppuna! Kiitos ihanista kommenteista myös! :) Näin ne on järkkärikameran kuvat jotenkin tunnelmallisempia!

 11. OOt siis aivan super ihana! Vaikken oo ees lukenu koko blogia, törmäsin tähän ja ihastuin suhun! :) Annat muille intoa ja susta huokuu tyytyväisyys ja onnellisuus :) Ei muuta kun samaa rataa täysillä!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta