Kampaajalla

Oi että oli taas hyvää ruokaa oululaisessa Fit Wok -ravintolassa jossa kävin eilen! Just tällaista kaipailisin meidänkin kulmille josta saa dieettiin sopivaa lämmintä ruokaa! Nami nami! Mun annoksessa oli kanaa, täysjyväriisiä, sipuli-paprikaa ja oliiviöljyä. Kaikki wokissa sekaisin ja hinta juoman kanssa alle 9 egee. Sopii!

Sit kävin taas eilen salilla jossa näin muutamaa blogilukijatyttöstä! Hassua ja hauskaa :) Terkkuja vaan tytöille ja hyviä treenejä! Hauskinta oli ehkä kuitenkin se, että yks mies joka ohikuuli keskustelun alkoi sit kyselemään että mistäs sinä julkkis oot? :) Vähänkö repesin ja vastasin et joo tosijulkkis kun kysellään et mistäs sut pitäis tietää. Naisten suosiossa oleva laihdutusblogi ei oo rantautunut kaikkien korviin :D
Illalla käytiin sitten Raksilassa uimassa muksujen kanssa ja voi, että olivat innoissaan :) 
aamupalaa
sali

uinti

otin matkalle yöproteiinin mukaan

Tänään mulla oli kampaaja-aika Nioraksessa, jossa käyn aina Oulussa ollessani! Laitettiin ensin tyveen ja sitten koko pituuksiin hiekan sävyä ja lisättiin päälle muutama vaalea raita. Väri on nyt astetta tummemman vaalea, joka sopii paremmin talveen ja muutenkin mun omiin väreihin. Tuosta hiekan väristä ei enää mulle juurikasvua juurikaan tule, sillä se on todella lähellä mun luonnollista hiusten väriä, juuri niinkuin halusinkin :) Muutos ei ole siis mikään radikaali! Eroa tuli ehkä eniten eteen leikatusta sivuotsiksesta :D

tullessa eli ennen-kuva

laputusta

lopputulos

edessä vähän otsista ja kerrostusta

raitojen alla näkyy hiekkaisen beige sävy

Nyt lähdetään mun toisen siskon luokse lasten kanssa leikkimään ja näyttäis et tästä päivästä tulee urheiluvapaapäivä! Mukavaa tiistain jatkoa kaikille <3
Anna

31 vastausta artikkeliin “Kampaajalla”

    • Joo tää asteen verran tummempi sopii mulle kyllä paremmin! :) Katsotaan jos erilaisessa valossa tuo värikin näkyis myöhemmissä postauksissa vielä paremmin…

  1. Fitwok on mun lemppariravintola ei pelkästään hyvän ruoan vuoksi vaan palvelun. Käyn monesti lastenrattaiden kanssa siellä ja henkilökunta tulee aina kun voivat aukaisemaan ovet ja auttamaan. Aivan loistava paikka. Käytiin viime viikolla kaverin kans siellä ja todettiin, että tulipas hyvä mieli, kun sai taas loistavaa palvelua. Ja lapset ovat sinne aina tervetulleita. Oon iteki käyny IIriksen luona Nioraksessa ja Iiris kyllä loihtii mahtavan lookin:) Uusi tyylisi sopii sinulle myös hyvin. Mukavaa loppuviikkoa Oulussa!

  2. Siis ihana tukka!!Vautsi vaude, itsekkin haaveillut vähän pehmeämmästä vaaleasta mutta mulla on kamala kampaajakammo :s ehkä joskus :) olet hirmu kaunis!

    • Kannattaa mennä vaan :) Tääkin oli pelkästään vaaleahiuksisille tehty värimallisto eli saa todella luonnollisia ja kauniita vaalean eri sävyjä!

  3. Fitwokissa mä tykkään siitäkin, että meininki on niin yksinkertainen – tilaat selkeältä listalta, ruoka pöytään ja that’s it, ei sen kummempia krumeluureja. :D Sisustuskin on kivan simppeli. (…ja tuolla Oulun raflassa oli viimeks ainakin huippusöpö tarjoilijapoika töissä! :’))

  4. Tosi kiva uus tukka! Itsellä onkin ollut hakusessa uus kampaaja Oulusta, voisinkin seuraavan ajan varata kokeeksi tuonne Niorasiin. Suosittelisitko jotain tiettyä kampaajaa sieltä? Minullakin luonnollisen vaalea tukka olis tavoitteena ennen ens elokuussa olevia häitä. Pitäisi kyllä ahkerasti jaksaa myös kasvatella tukkaa :)

    • Käyn itse aina Iiriksellä paitsi nyt kun hänkin oli tämän viikon syyslomalla. Suosittelen siis Iiristä, hän osaa aina tehdä kantajalleen sopivan tukan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta