Treeni ja leffa X 2

Eilen kävin siskon kanssa leffassa katsomassa melkoisen muijien leffan Magic Mike :D Ois pitänyt olla ihan eturivissä, sillä Channing Tatum oli tanssiessa aika hottis :D Niin ja en syönyt enää karkkia… lasten kombo vaan! Oon ollut tänään maha ihan pallona ja kiitän onneani, ettei täällä oo puntarina kun vanha viisarivaaka joka sekin näyttää ihan väärin. Huomenna siis ei oo tulossa punnitustuloksia, voi harmi..! ;)


Viikon treenit meni näin:

maanantai: sali
tiistai: sali
keskiviikko: juoksu (45min)
torstai: –
perjantai: juoksu(30min) + Body Balance-jumppa
lauantai: sali
sunnuntai: juoksu(45min) ja sali

Tänään kävin aamupalan laskeuduttua juoksemassa kälyn kanssa 6 kilsan lenkin, vauhdilla 8km/tunnissa eli ihan kelpo lenkki! Seurassa on kyllä mukavampi juosta, menee paljon kivuttomammin kun juttelee samalla :) Kaverin kanssa ei tuu ajatelleeksi sitä, et ei oikein jaksais vaan juokseminen on hauskaa huonompanakin päivänä! Ja mulla kuulkaa riitti energiaa eilisen tankkauksen jälkeen. Tää tuli aika kivaan saumaan koska tänään ois muuten ollut tosi pöhnäinen oli kun maha oikein pullahti sokeriherkuista. Voisin ottaa tavaksi tän juoksemisen aina vapaasyöntipäivän jälkeen, koska silloin on lihaksilla enemmän energiaa ja se palauttaa kivasti dieettiin. Mietin et se mun perjantain lenkki ei varmaan siksikään kulkenut, että olin ollut jo koko viikon vähemmällä energialla.

Illalla kävin sit vielä salilla tekemässä olkapäätreenin ja otin poitsun mukaan salin leikkihuoneeseen. Oispa meidänkin salilla tuollainen leikkipaikka, se ois tosi kätevää! Kun sain treenin tehtyä niin mentiin vielä pikapikaa kaupunkiin illan viimeiseen näytökseen katsomaan Niko2 -lentäjäveljekset sillä halusin käydä myös Elielin kanssa elokuvissa kun täällä on jotenkin enemmän aikaa kaikkeen. Kivaa oli yhdessä <3

Sain kuin sainkin siis viikon salitreenit tehtyä! Huomenna mennään varmaan uimaan lasten ja lasten serkkujen kanssa! Olin kaukaa viisas kun otin uikkarit mukaan! Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille huomisesta eteenpäin :) Nyt Oulu hiljenee mutta kuullaan taas!

Anna

20 vastausta artikkeliin “Treeni ja leffa X 2”

 1. Ihanaa huomata että perheenäidillä löytyy aikaa noin hyvään treenirytmiin. Loistava tsemppi! Blogisi on yksi motivaattoreistani, kiitos! :)

 2. Sä näytät niin upeelta nyt jo! Voi että, oon kateellinen sulle tosta sun jaksamisesta :) Ite tuntuu että opiskelut ja työnteko vie kaiken energian, ja vaikka asun alle sadan metrin päässä mun salista, en jaksa lähteä sinne. Ehkä tää tästä, pitää kai tankata kaikkia vitamiineja että jaksais itsekin, ja muistaa se että pari huonoa päivää ei pilaa vielä koko lihastenhankkimisprojektia :)Mun pointti oli kai se, että sä toimit mulle hyvänä motivaationlähteenä. Oot ihanan ilonen ja sun blogi on niin positiivinen! Kiitos siis sulle siitä :)

  • Kiitos ihanasta kommentista :) Tuli tosi hyvä mieli! Ei kannata olla itselleen niin ankara -jos ei jaksa niin ei jaksa. Kohta tulee parempi kausi sit :) Ja kun aloittaa niin ehkä se jaksaminenkin helpottuu! Tsemppiä sulle arjen keskelle <3

 3. Täällä esittäytyy lukija, joka on seurannut sun matkaa tammikuusta asti ja oot kyllä tehnyt niin hienon työn, että huh! Inspiroit meitä muita ja oot tosi rohkea. Mä aina esittelen miehelle, että ”kato kun Erica on tehnyt tälleen ja kato tätäkin kuvaa, vau!”. :)Mä oon saanut sulta tosi paljon puhtia omaan treenaamiseen, kiitos siitä! :) Hitaasti, mutta aika varmasti mäkin projektiani teen. Tammikuussa 83 kg, nyt 73 kg (pituus 168 cm). Mulla on tökkinyt aika pahastikin välillä ja yksikään kilo ei oo tippunut ns. helposti, vaan jokaisen eteen on pitänyt tehdä armoton määrä työtä, mutta tälläiset blogit kuin sun blogi, tsemppaa ihan ehdottomasti. :) Mua on alkanut kiinnostaa lisäravinne-asiat ja niistä on ollut vähän hankala löytää selkokielistä infoa.. Haluisitko kirjoittaa aiheesta jonkinlaisen koosteen? Mitä lisäravinteita sä käytät? Mukavaa alkavaa viikkoa ja kivaa loman jatkoa! :)-Norppa

 4. Hyvin näyttää sulla treeni kulkevan :) Jatka samaan malliin! Itekki tänään pakollisen 2 viikon liikuntakiellon jälkeen salille, JESH! :)

 5. No niin, toi kooste viikon liikkumisista on juuri sitä mitä sinulta kaipailinkin! Kiitos. Jos viitsit aina viikon lopussa koota näin viikon liikkumiset niin olisi kiva. Siitä hahmottaa paremmin sun liikkumiset vaikka joka päivä lukisikin sun päivityksiä. Antaa meinaan monelle ajattelemisen aihetta nähdä mitä oikeesti vaatii jos haluaa tavoitella unelmiensa kroppaa. Liiketta on oltava melkein joka päivä!

  • Joo sunko se pyyntö oli, muistin et pyydettiin ja laitoin :) Laitan vaikka jatkossakin! En yleensä oo näin paljon juossut, vaan kävellyt mutta nyt tuli juostua kun kulki ;) Ja näinhän se on, et ei se kroppa muutu pelkästään toivomalla :D

 6. Blogisi on minullekin erittäin suuri motivaattori! Näytät muuten kuvissa todellatodella hyvältä..! Voi kun itsekin näyttäisi yhtä energiseltä ja raikkaalta.. varmasti johtuu myös ulkoilusta, itse en ulkoile tarpeeksi ja iho on aika väsynyt sisällä kököttämisestä. Tsemppiä ja nauti nyt vielä lomasta ja vanhempiesi avusta ym kun voit :)

  • Mä nautin, vielä pari päivää ;)Kiva et oot löytänyt blogista tsemppiä, mahtavaa! Etenemistä sunkin urakkaan vaan! :)

 7. Huuuuui, ku on tutut maisemat! :D En oo suhun törmänny Oulun raitilla, olo ois ollu varmaan sama, kuin ois julkkikseen törmänny. ;) Sää oot kyllä tommonen supersankari!Itellä about kuukausi takana säännöllistä treeniä ja havahtuminen siihen, että ryhti on taas parempi ja mieli aika virkeä. Siistiä.. :) Nyt ei meinata vaan mennään!

  • Hahhah! :D Oottepa hassuja! Näin salilla kyllä blogilukijoita ;) Mun yks oulunkaverikin sano et tuli julkkislounaalle kun mentiin yhdessä syömään! Heh heh! Sit salilla yks ukko kysy kun ohikuuli keskustelun -et mikä julkkis se sinä oot? :D Repesin!Hyvä et treeni kulkee, niin se vaan muuttaa olemusta positiiviseen suuntaan :) Jei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta