Hot Body Balance

Kävin eilen illalla siskon ja kälyn kanssa ryhmäliikuntatunnilla, vaikka en oo tunnetusti mikään menevä jumppapirkko! Huvittavuutta lisäsi, etten oo koskaan käynyt joogassa ja ihmettelin kovasti tätä varpasillaan oloa. Kuumalämpöpatterit jumppasalin katossa oli tälle viimeksi viisi vuotta sitten jumpanneelle viimeinen niitti -how weird is that?!

Tunnelmaa pimeässä salissa <3
söpöjä valaisimia
huoneessa oli hämärää tunnin lopussa
lavastettu kuva tunnin päätteeksi kun laitettiin valot :D

oliko tää kobra?!

E, also known as Pirkko

Tänään meillä juhlittiin perheenjäsenen saamaa työpaikkaa ja olin sen vuoksi jo etukäteen suunnitellut, että pidän mua cheatti-päivän nyt. Hiilareita napaan siis reilulla kädella, eikä tarvinnut aamupuuroakaan tehdä vaa’an kanssa! Banaaniviipaleita ja jogua <3 Nams!

Kun aamupala oli laskeutunut niin lähdettiin mun veljen kanssa käymään salilla ja mulla oli ohjelmassa jalkatreeni. Tältä viikolta uupuu vielä viimeinen eli 4.s salikerta joten kyllä se on pyhäpäivän salihommat vielä huomisella eessä. Jalkatreenin kuuluu myös vatsat ja alla taidonnäytettä Teknopalatsilta. Omistaja Jaanakin tunnisti, sillä oon ollut töissä lastenhoitajana Kuntopalatsilla vuonna nappi ja Erkki. Muisteltiin, että siitä ois lähemmäs 15 vuotta aikaa :) Mun eka työpaikka =)

näin tehdään yksi leuka!

ah huijasin, melkein meni
 varsinkin kun tässä oli lattia niin lähellä niin pystyi hyppäämään ;)

Tuon kuntosalin yhteydessä oli luomukauppa ja respassa tehtiin myös terveellisiä smoothie-juomia. Nyt kun mulla oli ”vapaa”päivä niin join palkkariksi veljen kanssa pienet voimamies/-nainen juomat :) Hyvää oli, paljon mustikkaa, avokadoa, jotain öljyä, maca-jauhetta, hunajaa, jäitä jne….

Kotona meillä oli juhla-ateria ja monenlaista jälkkäriä. Maistoin tuplasuklaakakkua ja äitin tekemää kookos-ananaskakkua. Nyt on sellaiset hiilariöverit syöty, etten tiedä oliko tää ihan mitä oli tarkoitettu :D Kyllä tällä nyt viikon taas jaksaa tiukasti ohjeen mukaan miinuskaloreilla!

Eli sellainen herkkupainotteinen lauantai täällä ja huomenna vatsa huutaa tyhjyyttä kun kaikki tää kaikkoaa elimistöstä. Se kysyy taas luonteenlujuutta mutta toivotaan et korkeaenergisempi päivä laittaa taas aineenvaihdunnan hyrräämään ja rasva palaa. 
Nyt siskon kaa leffaan kun lapset nukkuu! Jee jee! Kiitos mamma, ympärivuorokautisiin lastenvahteihin vois tottua! Ja mä en sitä osta enää karkkia…

Anna

16 vastausta artikkeliin “Hot Body Balance”

 1. Löysin blogisi vasta ja olen selaillut sitä vain vähän, joten voisitko kertoa minulle tähän, että mistä tämä sinun projekti sai alkunsa? Milloin tajusit että nyt tulee stoppi? Millaiset olivat ruoka- ja liikuntatottumuksesi aiemmin? Täällä kirjoittelee eräs kiloihinsa hieman kyllästynyt nuori nainen.Vuosi sitten painoin 62 kiloa, keväällä 75 ja päätin pudottaa painoa. Kesällä painoa putosikin muutamat kilot, mutta nyt olen taas repsahtanut. Viimeksi kun kävin vaa’alla niin se näytti samaa lukua kuin keväällä… Liikunnan olen kyllä löytänyt, mutta syön edelleen ihan mitä sattuu.. ja olen kyllä niin sokeri-hiilarikoukussa :( Mikä on ollut paras tunne projektissasi? Onko tämä ollut kaiken arvoista? Kuinka usein saa herkutella?Onnea viimeisien kilojen karistukseen, ja oikein mukavaa syksyä! :)

  • Sun kannattaa varmaan vähän selailla alkuajan postauksia niin pääset jyvälle :) Mutta vuoden alussa aloin tiputtamaan raskauden aikana tulleita kiloja joita oli jäljellä viitisentoista. Nyt oon ne tiputtanut mutta haluan päästä parempaa kuntoon missä oon koskaan aikaisemmin ollut, ennen lapsiakaan :)Parasta on se ettei enää ahdista oma ulkomuoto! Mutta sulla on tuossa niin paljon kysymyksiä, että löydät niihin kyllä vastaukset lukemalla vähän lisää! Tervetuloa blogini pariin!Tsemppiä sulle ja ihanaa syksyä myöskin =)

 2. Ai hitsi nainen, näytät tosi hyvältä ja sutjakalta tossa ekassa kuvassa! :) Tätä sun blogia on kyl kiva seurata, maanläheistä ja hyväntuulista meinikiä. Kivasti saa omaan laihariurakkaan potkua. Viimeiset 5 kg lähti tiputukseen nyt SD:n voimalla. Jostain syystä tekee kyl tosi tiukkaa, nälkä ja kaikenlaiset ruokahimotukset vaivannu koko viikon.. ehkäpä tää tästä helpottaa ens viikolla.. :)

  • Tattis Maarette! :) Kiva saada mukavaa palautetta blogista ja siitä et tsemppaa teikäläisiäkin siellä toisella puolen :) Hyvä homma toi SD! Varppina lähtee viimeiset kilot ;) Mieti vaan kun himottaa ja on nälkä, et se on sitä kun se rasva palaa!!! Se on meikäläisen mantra tiukkoina hetkinä :D

 3. Kiitos tästä blogista! En ole aikaisemmin kommentoinut mutta tästä sain itselleni kipinän saada itseni parempaan kuntoon. Tällä hetkellä pudotan painoa ja vuoden vaihteessa kun enemmän aikaa niin ajattelin aloittaa salilla käynnit. :) Kiitos tästä inspiroivasta blogista ja että saamme olla matkassasi mukana. :)

  • Mahtavaa! Sit salille vaan niin kroppa tiivistyy myös :) Mut noin askel kerrallaan jos tuntuu siltä! Tsemppiä :)

 4. Hei Erica,Kiitos kivasta blogista. Olisin kysynyt tarkemmin ruokavaliostasi. Paljonko suunnilleen saat ohjelmasi mukaisesti suunnilleen energiaa? Miten paljon protskuja, hiilareita ja rasvaa? Entä onko sinulla kalorirajaa viikottaisena herkkupäivänä? Paljonko olet suunnilleen tuolloin herkutellut kaloreissa?-Heidi

  • Moikkis! Näitä ruokavaliokysymyksiä on melkein joka postauksen alla ja vastaan aina samat jutut, eli en laske kaloreita herkkupäivänä tai muulloinkaan. Kun mulla on annettu ohjelma niin ne on siihen mietitty valmiiksi :) Mutta en sitä tarkemmin täällä ruodi, jos ymmärrät…

 5. Kiva nähdä kuvia entiseltä työpaikalta! =D On hieman eri näköistä kuin ennen vanhaan, mutta samanlaisia keskiaikaisia kidutuslaitteita muistuttavia vempeleitä näyttää yhä olevan… =D Aloin jo miettiä, että ollaanko oltu samoihin aikoihin Palatsilla,(minäkin enemmän Välkkylässä), mutta olet tainnut olla minua aikaisemmin. Minun Palatsi-ajoistani on sellainen kaksitoista, kolmetoista vuotta aikaa, huh huh. Jaana, vanha pomoni. Jännittävää, miten alan vaan yhtäkkiä randomina seurata blogiasi, ja sitten tällaisia pikku yhtäläisyyksiä tulee ilmi. =DTsemppiä! Superihanaa viikonloppua kaikille!kingiakahviajaempatiaa.blogspot.comKivityksiä otetaan vastaan. =D

  • Onpas hauska yhteensattuma mutta ei varmaan oltu yhtä’aikaa sitten :) Olin ihan teini vasta silloin mutta muutaman vuoden olin hommissa :)Kiitti kovasti tsempityksistä, taas se ois uus viikko jota varten sitä tarvii :D

 6. Voi, miten hyvältä näytät! Jotenkin tuntuu, että lähiaikoina olet lähtenyt tiivistymään ihan hurjasti! Tai ainakin näiden muutamien viimeisimpien postausten perusteella näyttää siltä, en tokikaan tiedä, että tuntuuko:) Tuo ensimmäinen kuva on muuten todella edustava.

  • Viime viikolla tuntui mut se meni eilisen syömisen myötä :) Nyt on olo taas ku pullalla ;) Mut ehkä joo, on alkanut lähtemään jo jaloistakin niin paljon ja vähän joka paikasta huomaa et tulee enemmän lihakset esiin kun massa pienenee ympäriltä!

 7. Samaa mieltä toisen anonyymin kanssa! Näytät kerta kerran jälkeen tiiviimmältä, aivan uskomatonta. :)Ja mitä tulee niihin pohdintoihin blogin muuttumisesta laihdutusblogista johonkin muuhun, niin mä en lue tätä blogia painolukemapostausten vuoksi, kyllä mua kiinnostaa enemmän se kokonaisvaltainen hyvinvointi, pirteys ja matka kohti unelmaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta