Pikainen päivitys

Oulussa ollaan! Hiki kyllä tuli lasten kanssa matkustaessa. Kun pääsin kotiin niin rakas mamma oli ostanut mulle kaupasta kaikkea mitä olin pyytänyt ja pääsin valmistamaan täysjyväpastaa, parsakaalia ja paistijauhelihaa. Ihanaa! Illalla tosin ihmeteltiin mun protskupönikkää mut ei se mitään :)

Tiedättekö sen kun tulee lapsuudenkotiin ja pääsee heittämään jalat sohvalle ja rentoutumaan? Mä nukuin varmaan lähemmäs 10 tuntia viime yönä ja mun vanhemmat olivat tietysti innoissaan kun pääsivät pitkästä aikaa näkemään pikkuisia. Täällä kyllä mieli lepää kun voi todella vaan olla. Missään muualla ei sellaista oo kun omien porukoiden luona.

Tänään kävin juoksemassa pienessä tihkussa mutta jalka ei vaan noussut. Olin vaan puolen tunnin lenkillä ja nyt kohta lähden siskon kanssa salille. Mennään Teknopalatsille kun sitä oli moni kysellyt! Tulkaa vaan vetämään hihasta jos satutte yhtäaikaa jumppailemaan ja haluatte tulla juttelemaan ;) Palailen illalla koneelle ajan kanssa!

Anna

12 vastausta artikkeliin “Pikainen päivitys”

  1. Reipas reippailija! :) Ja ite huomaan sen että koiran kanssa juostessa jalka nousee ihan eritavalla vaikkei koira vetäisikään, kuin silloin kun pitääkin yksin lähteä. Voi olla yks teoria? Tai sitten vielä eilinen lenkki vähän painaa jaloissa.Ahkera kumminkin oot, hyvä hyvä! :D Ja siis ihan mieletön toi sun itsekuri, mä en vann kykene noin pelkistettyyn safkaan ;)

    • Oon täysin samaa mieltä ja itsekin uumoilin samaa, et johtu siitä kun ei ollutkaan koiraa mukana :/ Tosi orpoa ja raskasta ilman Helmiä :)Mä koitan nyt pysyä viikon tarkkana ja vaan yhtenä päivänä syödä vapaasti ja johan on iltaisin ollut tiukaa :D

  2. Voi hitsi kun päätin pitää tänään lepopäivän enkä mennyt reenaamaan!T. Teknopalatsilla reenaileva :)

  3. Ai sieki olen pohjosen likkoja. hyvä!:D Itte olen Nuorgamista alun perin ja Kemissäki hetken asunu ja nyt Koubolassa :) ja tämän vuoden puolella muuttamassa Ouluun :P Ihana lukea tätä sinun blogia! Aitoa tavaraa ilman turhia rönsyilyjä! Tsemppia treeniin !! :))

    • Joo täältähän minä! Nyt 8 vuotta Helsingissä asunut mutta täällä koko lapsuuden ja nuoruuden :)Kiitti blogipalautteesta <3

  4. Kiva, kun on ruokavalio otettu huomioon! Monessa paikkaa voisi tulla vastaan, että ei lähe mihinkään ruokahömpötyksiin :) Veljeni oli kesällä vanhempien koiria vahtimassa ja hän syö tosi tarkasti ja oli äitille neuvonut, mitä pitää ostaa kaupasta. Noh, siellä odotti mehukeiton sijasta kiisseliä ja kuitupitoisen myslin sijaan muromysliä jne. Symppistä, äiti niin yritti :)

    • Voi miten ihanaa :) <3 Nauran täällä mun äidin kanssa tälle kun luin ääneen sun kirjoituksen, voin niin hyvin kuvitella tuon :) Hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta