Ouluun

 
Pidin eilen vapaapäivän salitreeneistä ja kävin juoksemassa Helmin kanssa. Helmi on ollut taas viikon metsästämässä ja tuli vasta tiistaina kotiin niin ei päästy lenkkeilemään aiemmin. Ja olihan tuossa kiirettäkin! Oisin voinut hätävarana käyttää Anttonia mutta en oo jaksanut. Eilen sain kuitenkin kengistä uutta virtaa ja käytiin Hempukan kanssa viettämässä laatuaikaa tyttöjen kesken -lokakuisessa vesisateessa.
 
 

Juostiin 45 minuuttia, keskinopeudella 6,3km/h ja matkaa kertyi 4,7km. Sykemittarista sain keskisykkeen 157, maksimisyke 188 ja kalorit 559. Oikein kiva iltalenkki! Tuossa tosiaan tulee juostua vähän jaksoissa, sillä välillä pysähdytään pissalle jne. Mutta Helmi on oikein kelpo lenkkikaveri, ei jää turhia haistelemaan jos sanon, että Hop Hop :)

Nyt on laukut pakattu ja lentokenttää kohti! Nähdään kohta Oulu! :)

Anna

22 vastausta artikkeliin “Ouluun”

  1. Ihana hauva, mulle tuli tosta Helmin ekasta kuvasta mieleen se hauva Pedigree-mainoksesta joka sanoo,että ”et oo tosissas” :D Eiliseen postaukseen: ihanat kengät ja herttinen sentään mitkä jalat daamilla :O WAU!

    • :DDD Helmi <3 Nauran täällä! Anttonhan ei lähtis kun on meidän hienohelma ja inhoaa vesisadetta mut Helmi on poikatyttö jota ei lätäköt haittaa. On ne niin lutusia kun molemmilla on omat luonteensa!

    • Ne on kivat, huomasin nyt kun juoksin täällä ilman Helmiä niin ei vaan jalka noussut -kyllä se on koiran kanssa kivempaa :)

  2. Ihanaa syyslomaa!Oliko sulla ne koirulit aikaisemmin vai ovatko miehesi kanssa yhdessä hankittuja? Haluaisin kans koiran mutta mies ei oikein lämpene ajatukselle,Terkuin Mertsi

    • Joo me ollaan oltu jo niin kauan, et yhdessä hankittiin koirat ennen lapsia :) Ensin Antton ja sit Helmi :) Sun pitää vaan koittaa suostutella ;) Toivottavasti saat lämpenemään! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta