Sirkus

Kävin eilen salilla Linnean kanssa kun Eliel oli mummolassa yötä. Eliel on kotona syyslomaviikkoa ja ensi viikolla on yliopiston väliviikko joten sekin taukoillaan. Huomenna lähtee lento Ouluun, pitkästä aikaa! :) Kotiin vanhempien luokse viikoksi, lasten kanssa <3

Salilla tein rinta+käsitreenin ja tempaisin tällaisen hauskan muistelon ottamalla mukaan vanhan t-paidan, joka on mulla tuossa mun kammotuskuvassa viime talvena. Paita oli tosin vain kuvausrekvisiittaa :D

 
 
postaus Instagrammiin
 
 
 

Sitten nopeasti kotiin syömään ja suihkuun sillä meillä oli ostettuna liput illaksi Sirkus Finlandiaan. Ollaan käyty siellä kolmena vuonna peräkkäin ja joka vuosi show on ollut menemisen arvoinen ja Eliel tykkää ihan hirmuisesti! Tää vuosi oli Linnean ensimmäinen kerta ja vaikka valohyrrä oli mieleinen niin pieni nukahti vartti ennen esityksen loppua mun syliin :D Oli kuitenkin kivaa olla koko perheellä, anoppi mukaanlukien joka joutui eturivistä vatsastapuhujan avustajaksi estradille! Enpäs ole ennen noin kamalasti nauranutkaan, hahhah! Anoppi tietysti luuli, että me ollaan jotenkin fiksattu juttu niin kun oltiin hänellekin ostettu lippu ;) Tilannekomiikkaa parhaillaan! Tästä riittää pitkäksi aikaa muisteltavaa :D

 
 
joka vuoden lempilelu!!! Valohyrrä!
 
hot dogeja, hattaraa, karkkia, sipsiä ja pillimehuja… Ei, vaan kahvia ja cokista.
 
Erica 5vee
 

Tänään sitten pakkaillaan huomista lähtöä varten! Todella kivaa lähteä Ouluun mutta saan kyllä ottaa mukaan repullisen itsekuria, sillä aina muualla on vaikeampaa syödä omia eväitä.

Hirmuisesti on tullut myös uusia lukijoita, ihanaa ja tervetuloa! Teille tiedotan et blogia voi seurata näiden kautta, eli jos haluaa esim. uusimmat postaukset facessa uutisvirtaansa tai seurailla Instagrammissa kuvia reaaliaikaisena niin ne löytyy näistä:

Instagrammissa: erica_tbtbm
 
Anna

37 vastausta artikkeliin “Sirkus”

 1. Mahtavasti huomaa eron tuossa ekakuvassa! :) Hienoa työtä oot tehnyt! Ja tervetuloa tänne pohjosemman suuntaan :) Vaikkakin itse vielä hitusemman pohjosessa asun kuin Oulussa :)

 2. Mekin käytiin kummipojan perheen kanssa juuri Sirkus Finlandiassa ja oli kyllä tosi hieno esitys tänä vuonna!! En ole ikinä välittänyt vatsastapuhujista, mutta nyt nauroin kaksin kerroin vedet silmissä… :)

 3. Miten meinaat reenailla Oulussa? Aattelin vain vinkata, että itse käyn Teknopalatsi-kuntokeskuksessa ja siellä on tarjous ”Ilmainen tutustumisviikko uusille asiakkaille”, että sinne pääsee ilmatteeksi, jos on reenauspaikka hukassa. :)

  • Ajattelin ottaa mukaan juoksukamat ja salivaatteet. Oon käynyt joskus Teknopalatsilla tutustumassa mutta siitä on jo vuosia. Ajattelin et käyn Pyrkällä mutta tuo Teknopalatsi ois kyllä lähempänä niin pitää katsoa saisinko sinne tulla tuolle tutustumisviikolle :D

  • Mä otin kuule sinne Teknopalatsille sen tutustumisviikon ja kävin jo eilen ja tänään joten törmäillään :D Käyn varmaan vielä 3 kertaa ennen torstaita eli melkein joka päivä ;)

  • Okkei, itelläki syyslomaviikko ens viikolla ni tulee jo aamupäivästä käytyä salilla. :)

 4. Aivan törkeen hieno muutos tuossa ekassa kuvassa :) Aloin vaan pohtia että mistähän sää oot tuohon toiseenkin kuvaan saanu vauvan kaukalossa rekvisiitaksi, mutta sama vauva se taitaa olla vähän vaan isompana ;) Toi sun muutos on tapahtunut vaan niin vauhdilla! Hyvää lomaa Ouluun, itsekin olen sieltä Oulun naapurista kotoisin.

  • Joo sama vauva on sekin :) Eikö vauva oo kasvanut? :D Linnea 6kk ja 14kk! Pikkuinen tirppana kun mahtuu vielä kaukaloon ;)Kiitos lomatoivotuksista :) Pitää vissiin pakkaa talvikamppeet jos siellä tulee lunta!

 5. WAU! Tässä tuon muutoksen huomaa varmaan paremmin kuin missään muissa kuvissa. Onneki olkoon hyvästä työstä! :)Kaikkien pitäisikin aina ottaa tällaiset muutoskuvat mahdollisimman samanlaisissa vaatteissa ja samoissa asennoissa jne. Niin paljon tekevät jo vaatteet, asennot ja kuvakulmatkin, että aina ei voi olla varma onko joku oikeasti muttunut vai ”huijaa” vain käyttämällä erilaisia vaatteita ja vetämällä mahaa sisään. Itse ainakin näytän joskus peräkkäisinä päivinäkin ihan erilaiselta. Pitäisiköhän vain heittää kaikki ”lihottavat” vaatteet menemään?Siksi minulla ei taida olla edes kunnon ”ennen” -kuvaa itsestäni. Tottakai sitä on aina poseeraanut ryhdikkäästi kuvaa ottaessa.Joku aika sitten otin ihan vain omaa itseäni varten kuvat itsestäni. Yritin olla mahdollisimman rennosti ja olla vetämättä mahaa sisään. Meinasinkin, että ottaisin ne aina kolmen kuukauden välein ja sitten voisin myöhemmin vertailla onko tapahtunut mitään muutoksia. Jos saan joskus aikaan radikaaleja muutoksia, niin ehkä ne kuvat voi julkaista muidenkin nähtäville. Ilman kunnon muutoksia en varmaan kehtaa. :PTai sitten tekisin koemielessä uudet kuvat, joissa olisin ryhdikkäästi ja mahaa sisään vetäen ja katsoisin kuinka moni menee lankaan ja luulee, että olen hirveästi kaventunut.. ;)

  • Mä suosittelen kyllä kaikille kuvien ottoa, niistä näkee niin eri tavalla muutoksen kuin peilistä! :) Hyvä kun oot ottanut kuvat vaikkakin vähän myöhemmässä vaiheessa, parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)

 6. Vautsi ekalle kuvalle! :) Ja en niinkään katso kokoa vaan ryhdin ja koko olemuksen energisoitumista!Onko ohjelmassasi ohjetta nesteen juomisesta? Esim. onko sillä nyt väliä, juoko ruoan kanssa vai erikseen? (Vasta luin tutkimusta, että ruoan kanssa juominen nopeuttaa mahalaukun tyhjentymistä ja saa aikaan taas näläntunteen) ja muutenkin millaisia määriä vettä? Entä kahvi/tee? Mikä on keinomakeutettujen light-juomien osuus? Luin myös, että keinotekoinen makeutusaine laittaa insuliinintuotannon toimimaan, jolloin verensokeri laskee ja tuleekin hiilarin himo? MItä ajattelet näistä?

  • Ohje on, että 3-4 litraa vettä päivittäin. En juo paljoa vettä ruoan kanssa sillä silloin myös ruoan ravintoaineet huuhtoutuvat osin pois. Vettä sitten muissa väleissä enemmän :) Itse juon kahvia aamuisin ja juon myös light-juomia. Hiilarihimoista en tiedä, musta ne vaan on niin hyvää ;)

 7. Huippukiva blogi, ihanan omanlainen ja oot tosi suloinen :) Ehdottomasti jään seurailemaan sinua ja edistystäsi! Huomattava muutos jo havaittavissa, kuten useat on jo sanoneet! <3

 8. aivan mieletön muutos kuvissa susta! just tollanen motivaatio kun sulla on niin kaipailen.ekoista ajoista mukana seurannu ja välillä ite tsempannu..mut perään jäin pahasti.voi että oon iloinen puolestasi!Satavarmasti seuraan sua huipulle asti!!

  • Nyt vaan tsemppi päälle! Kun fokusoi ajatukset siihen mitkä asiat paranee ja millainen kropasta tulee niin se pitää motivaatiota yllä päivittäin! :) Lopputulos palkitsee ;) Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta